Anubis13 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Να ειναι μπροστα του ακριβως αγορι μου,οπως ας πουμε το γκολ του Τζιμπουρ στο Καραισκακη στο 2-1.. Οχι να ειναι 1-2 μετρα μπροστα απο τον τερ/φυλακα..Αν ειναι ετσι να καταγησουμε και το τοιχος... Nταξει εχασα πολυ χρονο μαζι σου..ειναι απλα κριμα.
Crash_Batic Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Nταξει εχασα πολυ χρονο μαζι σου..ειναι απλα κριμα. Βασικα χρονο χανετε τα τελευταια 2 χρονια που μετρατε τα πλαγια αραουτ...Τοσο ομαδουλα ειστε πια.. Και μην το παιρνεις προσωπικα..Δεν εχω κανενα προβλημα να πω οτι αδικηθηκες ή οτι σφαχτηκες..Οπως το ειπα και χθες απο την στιγμη του πεναλτι και στο ημιχρονο που πηρες μονο 1 φαουλ σε 45 λεπτα..Τραγικη διαιτησια..Αλλα καταλαβε καποια πραγματα..Συμφωνω σε αυτο που λες,αλλα ο παικτης της Ξανθης ειναι μπροστα στον Τερ/λακα αλλα ειναι σε μια ευλογη αποσταση απο εκεινον και δεν αποκτα πλεονεκτημα..Αυτο λεμε..Ειναι 1-2 μετρα πιο μπροστα απο τον τερ/φυλακα,αν ειναι ετσι ειπαμε,ας καταργησουμε το τοιχος ή οταν γινεται εμμεσο φαουλ μεσα στην περιοχη.. Και σου φερνω παραδειγμα το γκολ του Τζιμπουρ στο Καραισκακη με τον Παντελιτσ που ειναι εξεπαφης στον τερ/φυλακα.Και σου εστειλα και το αντιστοιχο link που λεει πιο λεπτομερεις πραγματα για αναλογες φασεις..
gamanos Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Βλέπω τη λίστα αγνόησης και μου λέει "Χάνεις" !!! Ο ψευτοβαγγελός με τα χίλια account για να δικαιολογήσει οφσάιντ ΕΝΤΟΣ ΜΙΚΡΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ παίχτη σε απόλυτη ευθεία με τον τερματοφύλακα και την μπάλα, παραθέτει λίνκ από το site διαιτησία.gr με case study Σκύψιμο κεφαλιού στη μπάλα . Έχουνε μπεεεεεερδευτεί με τους προσκυνημένους και δυσκολεύονται να αντιληφθούν το σκύψιμο. Φήμες που λένε ότι για την φάση που όλη η Ελλάδα κάλυπτε τον Κατσουράνη, παρέθεσε viral από το yοutube με κόλπα του Remi Gaillard ελέγχονται προς το παρόν.
Crash_Batic Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 <p>Βλέπω τη λίστα αγνόησης και μου λέει "Χάνεις" !!!</p> <p>Ο ψευτοβαγγελός με τα χίλια account για να δικαιολογήσει οφσάιντ ΕΝΤΟΣ ΜΙΚΡΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ παίχτη σε απόλυτη ευθεία με τον τερματοφύλακα και την μπάλα, παραθέτει λίνκ από το site διαιτησία.gr με case study <a class="" href="http://www.diaitisia.gr/symvoules/offside/3812-offside2.html">Σκύψιμο κεφαλιού στη μπάλα . </a></p> <p> </p> <p>Έχουνε μπεεεεεερδευτεί με τους προσκυνημένους και δυσκολεύονται να αντιληφθούν το σκύψιμο.</p> <p> </p> <p>Φήμες που λένε ότι για την φάση που όλη η Ελλάδα κάλυπτε τον Κατσουράνη, παρέθεσε viral από το yοutube με κόλπα του Remi Gaillard ελέγχονται προς το παρόν.</p> Το σχολιο που παρεθεσα αν ειδες καλά γράφει κ το γενικό ορο παρεμποδισης του οφσάιντ και οχι για το σκύψιμο
Cossutius. Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 @crash_Batic, kai cossutius, ή τρολάρετε (που είναι δεκτό περισσσότερο από το 2ο), ή δεν καταλαβαίνετε πόσο παράλογα είναι όσα λέτε, που είναι περισσότερο ανησυχητικό... Δεν έχει νόημα να σας απαντήσω ότι ΔΕΝ έχει καμία σημασία το πόσα επενδύεις, ή το αν κατεβαίνεις με τη βασική σου ενδεκάδα ή όχι, αν παίζεις μπαλάρα, ή όχι, για το αν θα σε σφάξει το κοράκι, ή όχι... Και με την κατω πετρομαγούλα να παίζεις, το κοράκι δεν πρέπει να ασχοληθεί για το μπατζετ της, τον προεδρα της, και λοιπές αηδίες. Πόσο πιο απλό πια? Γιαυτό σφάξατε τον αστερα τριπολης περυσι στο κύπελλο? τόλμησε να σηκώσει ανάστημα, να διεκδικήσει κούπα, με το 10% του μπατζετ του οσφπ? Σωστό, δεν το είχα σκεφτεί έτσι... H ιστορία έχει αποδείξει πως όποτε επενδυσε ομάδα στο Ελλ. Πρωτάθλημα,παραπάνω απ τις άλλες πήρε και τον τίτλο. (εξαίρεση αποτελεί η ΑΕΚ του 2008, άσχετα αν μεταγραφικά δεν είχε ρίξει τόσα όσα ο τότε Ολυμπιακός, αλλά την βάζω στο παιχνίδι, διότι όντως άξιζε τον τίτλο). Οπως το 2004 και το 2009 πήρε το πρωτάθλημα ο ΠΑΟ (για όσους δε θυμουνται ήταν οι μοναδικές χρονιές που ο Σωκράτης δεν είχε κάνει σοβαρή μεταγραφή την ιδια στιγμή που ο ΠΑΟ ενισχύθηκε) Αν έχεις κάποιο επιχειρημα να με αντικρουσεις εδω, μπορεις να το θέσεις στο τραπέζι. Ειδάλλως απλά δέχεσαι την άποψή μου. Να τονίσω εδω οτι εως τώρα δεν έχει υπάρξει ποτέ σοβαρή απαντηση στο κομμάτι του επενδύω. Και έχει πλάκα η υποθεση διοτι αν μιλησεις με τους ίδιους συζητητές σε οικονομικη και πολιτική βάση, θα σου πουν οτι ο καπιταλισμός (το μεγάλο ψάρι τρωει το μικρό), ειναι και γαμω τα συστήματα, επιβιώνει ο καλύτερος και τέτοια. Ποδοσφαιρικός υγιής καπιταλισμός λοιπόν.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Στην Ελλαδα που το υγιης ειναι συνωνυμο της διεφθαρμενου , μπορει να εχεις και δικαιο. Τελος παντων, καλες ολες αυτες οι φιλοσοφιες, με τις οποιες φτασαμε να μπλεκουμε οικονομικα συστηματα για να δικαιολογησουμε τον χθεσινο εμετο. Ολως τυχαιως μετα απο σφαγη του ΠΑΟ. Διοτι οταν ο ΠΑΟ νικαει, συζητας σελιδες επι σελιδων για την διαιτητικη ευνοια μας (!) , διυλιζοντας τον κωνωπα για καθε φαση που μπορει να πηραμε μισο σφυριγμα κλπ κλπ. Ειναι κι αυτο μεσα στα πλαισια της γενικοτερης υγειας που επικαλεισαι. Διαιτητικες κουβεντες αν νικαει ο ΠΑΟ, οικονομοτεχνικοπολιτικες αναλυσεις (συντομα και το ποιος προεδρος εχει παει με παραπανω γκομενες και ποιος εχει καλυτερο αμαξι) αν σφαξουν τον ΠΑΟ. Οπως και να ´χει, εμενα προσωπικα δεν μου προκαλει εκπληξη αυτη η σταση. 1
Cossutius. Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Στην Ελλαδα που το υγιης ειναι συνωνυμο της διεφθαρμενου , μπορει να εχεις και δικαιο. Τελος παντων, καλες ολες αυτες οι φιλοσοφιες, με τις οποιες φτασαμε να μπλεκουμε οικονομικα συστηματα για να δικαιολογησουμε τον χθεσινο εμετο. Ολως τυχαιως μετα απο σφαγη του ΠΑΟ. Διοτι οταν ο ΠΑΟ νικαει, συζητας σελιδες επι σελιδων για την διαιτητικη ευνοια μας (!) , διυλιζοντας τον κωνωπα για καθε φαση που μπορει να πηραμε μισο σφυριγμα κλπ κλπ. Ειναι κι αυτο μεσα στα πλαισια της γενικοτερης υγειας που επικαλεισαι. Διαιτητικες κουβεντες αν νικαει ο ΠΑΟ, οικονομοτεχνικοπολιτικες αναλυσεις (συντομα και το ποιος προεδρος εχει παει με παραπανω γκομενες και ποιος εχει καλυτερο αμαξι) αν σφαξουν τον ΠΑΟ. Οπως και να ´χει, εμενα προσωπικα δεν μου προκαλει εκπληξη αυτη η σταση. Με την ιδια λογική και εσύ όταν νικάει ο ΠΑΟ θα μιλήσεις για το πόσο καλά επαιξε η ομαδάρα σου. Τι σχέση έχει ο χρόνος που γράφω κάτι τη στιγμη που τα ιδια πράγματα τα γράφω εδω και χρόνια? Ειδικά εσύ που έχεις διαφωνήσει πολλές φορές μαζί μου σε πολιτικού περιεχομένου ζητήματα και μάλιστα μου έχει θέσει και το θέμα του Παγκαλισμού εδω στα αθλητικά, θα έπρεπε να αντιληφθείς την κοροιδία που υφίστατε ο μέσος οπαδός από τύπους σα τον πρόεδρο της ομάδας σου και της δικής μου, ειδικά στα οικονομικά μεγέθη που αναφερομαστε. Εν πάση περιπτώση το θέμα δεν ειναι μεταξυ εσου και εμου (ξέρεις τις απόψεις μου, ξέρω τις δικές σου, διαφωνουμε πολιτισμένα και τέλος) αλλά γενικό. Απ τη μια είμαστε υπερ του κεφαλαίου, αλλά όταν αναφερομαστε στην ομάδα μας, κάτω ο κακος Βαγγέλας. Οπως βλέπειτε στο αντιστρέφω το πράγμα. Σκεφτείτε σε τι εποχές ζούμε, ποιοι ειναι αυτοι που βρίσκονται στο αθλητικο κομμάτι και τι κάνουν (σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, δε τα διαχωρίζω) Οσο λοιπόν η στάση κάποιων ειναι "ότι μας βολεύει" , σορρυ αλλά και εγω θα εμένω στην "αθλητική" μου άποψη. Και μάλιστα τεκμηριωμένα με επιχείρημα που δεν μπορει να αντικρουστει εως τωρα και συνεχώς αλλάζει η κουβέντα οποτε το θέτω. Υ.Γ- Οσο για τα της διαιτησίας, όσο ο ΠΑΟ νικάει σωστά, θα παίρνει τα συγχαρητήρια μου. Το έχω κάνει δεκάδες φορές, δε μπορεις να το αμφισβητήσεις. Οταν αρχίζετε όμως σε παιχνίδια που έχετε νικησει με 4-0 ξέρω γω και μιλάτε ΠΑΛΙ για διαιτησίες, ε σορρυ αλλά θα σχολιάσω. Ειναι λογικό και ορισμένες φορές προκλητικός ο τρόπος που ψάχνεστε για να βρειτε που σας αδίκησαν. Καρκίνωμα έχει γινει αυτή η ιστορία εδω και 17 χρόνια. Δεν ειναι τυχαίο πως οι μονες χρονιές που δεν γκαριζουν οι Παναθηναικοι ειναι το 2004 και το 2009. Ε δε γινεται πια. Εναν ανθρωπο να μιλησει για μπάλα τα τελευτάια 2 χρόνια δεν έχω πετύχει σε αυτό το σάιτ. ΕΝΑΝ. Μονο η Μαργαριτα γράφει που και που και κανα 2 άλλοι που τους τρωει η μαρμάγκα από τα τρολλοποστ με τα της διαιτησίας. Πάμε να κάνουμε μια ποδοσφαιρικη ανάλυση σε ένα παιχνιδι Ολυμπιακου, Παναθηναικου, ΠΑΟΚ, συζητάμε ωραία 2-3 άνθρωποι και αρχιζουν απο κάτω τα γνωστά της διαιτησίας...Ακομα και οταν δεν υπάρχει τιποτε. Ντε και καλά να υπάρξει. Σορρυ αλλά ειναι γραφικο πλέον.
man of steel Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Φίλε cossutius ξέρεις πόσο σε εκτιμώ αλλά εδώ τα έχεις μπερδέψει λίγο.Το θέμα των άλλων οπαδών με τον ολυμπιακό δεν είναι μόνο ότι παίρνει τα πρωταθλήματα.Άλλωστε κανείς εκ των φίλων του ΠΑΟ δεν είπε ότι φέτος έπρεπε να πάρουν αυτοί το πρωτάθλημα.Το θέμα είναι ότι η φώκια που έχουμε για πρόεδρα επεμβαίνει σε όλους τους τομείς της λίγδας κανονίζοντας ποιος θα σωθεί ανάλογα με τα οφέλη που αποκομίζει από αυτούς που παραμένουν στην κατηγορία τον έλεγχο ομάδων με πληθώρα δανεικών την κατάταξη στα playoff και άλλα πολλά και χαριτωμένα.Αυτά είναι που πειράζουν περισσότερο και πληγώνουν όπως και κατάφωρες αδικίες εναντίων ομάδων που άξιζαν τίτλο βλέπε αστέρας Τρίπολης στο κύπελλο.Αν συνεχιστεί έτσι αυτή η κατάσταση δεν ξέρω πόσοι θα συνεχίσουν να βλέπουν ελληνικό ποδόσφαιρο.Επειδή παλιά το πρωτάθλημα ήταν πιο ενδιαφέρων πήγαινα λόγω έλλειψης novas σε κάποια καφετέρια και έβλεπα κανένα ματς.Έχω να πάω τρία χρόνια τώρα και όχι λόγο της οικονομικής κρίσης αλλά επειδή δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρων πια.Μεγάλο καρκίνωμα οι διαιτητές και οι δανεικοί.Πρέπει να υπάρξει περιορισμός στο να δίνει δανεικούς μία ομάδα βαριά να επιτρέπεται μέχρι τρεις το πολύ.Και η διαιτησία να γίνει ανεξάρτητος φορέας από την έπο μπας και δούμε κανένα αγώνα της προκοπής.Το πέναλτι που σφυρίχτηκε εναντίων του ΠΑΟ στα πηγάδια δεν θα το έδινε ούτε ο Βαγγέλας αλλά έχει άλλους να κάνουν την δουλειά για αυτόν.Δεν νομίζω ότι έχει ξαναπεράσει χειρότερος μαφιόζος από την ομάδα μας.Εμένα πάντως στο Καραΐσκάκη δεν με ξαναβλέπει ποτέ!Είναι κοροϊδία το να δίνεις λεφτά για ένα σάπιο θέαμα. 1
Cossutius. Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Bro δε θα με δεις να διαφωνω σε αυτα που γραφεις. Κατα καιρούς τα γράφω και ο ίδιος αλλα ως συνήθως βρίσκομαι αντιμέτωπος με τύπους που μπλέκουν στη μέση τα παντα.Επι της ουσίας όπως δεκάδες φορές χω γράψει, Μαρινακιδες, αλαφουζοι κτλ έχουν όλοι απο ενα μερίδιο στο χρυσόφόρο κομμάτι του ποδοσφαίρου. Πέρα απο το ότι θεωρω τουλάχιστον απονηρευτο όποιον θεωρει ότι δεν συνεργάζονται και δεν μοιράζονται τα κέρδη όπως ακριβώς συμβαίνει και στη πολιτική, ειναι χαζό να μιλάμε για διαιτησία και να το παίζουμε θύματα οταν εμείς οι ίδιοι ανθρωποι ξέρουμε ουσιαστικά τι συμβαίνει σε κάθε πτυχή της ζωής μας σε αυτη τη χώρα και τη κοροϊδία που τρώμε.Πέρα σπο αυτα,ειναι όπως είπα και χθες κουραστικό να πάω να συζητήσω για τη μπάλα που είδα και σε όλα τα τοπικ να βρίζουν τους Ολυμπιακούς, τη διαιτησία κτλ.Επειδη ως οπαδός του Ολυμπιακού εφαγα στη μαπα τα πέτρινα χρονια με λαμόγιες διάφοροων, την εποχη που το παράνομο στοίχημα βασίλευε... ε ας μας κάνουν τη χάρη. Αν δεν βλέπει ο καθένας το προφανές και χαίρεται μονο οταν η ομάδαρα του σηκώνει πρωταθλήματα ( εκει ειναι όλα καλα), σορρυ αδελφέ αλλα δε θα πάρω. Α ναι...σε ότι αφορά τον Αστέρα και επειδή πολλοί το αναφέρουν ως παράδειγμα, θυμήσου πόσες φορές διάβασες φέτος το "καλα να πάθει ο Αστέρας που τα χε κάνει πλακάκια με τον Βαγγέλα και την έπαθε στο κύπελλο". Μιλάμε για το θέατρο του παραλόγου. Δηλαδή όχι μόνο ο Αστέρας ηταν παράρτημα, αλλά τον πουλησε κιολας ο Βαγγέλας. Μόνο δράκος δε μπηκε στο παραμύθι :P Kάτι τέτοια με βγάζουν εκτος εαυτού Αυτα απο μένα για το συγκεκριμένο θέμα. Πλέον μιλάω μονο για μπάλα. Και να θυμάσαι πάντα. Αν ποτέ βγει το θέμα με τις κασέτες στη φόρα, θα πέσουν πολλά κεφάλια. Και με μεγάλη μου χαρά θα βλέπω γάβρους και βάζελους να "σκοτωνονται" στη Δ Εθνικη. Γιατι όλοι εκεί θα ειναι, παρέα με τους Ρώσους και άλλους πολλούς. (μεταξυ μας πιστεύεις οτι θα αλλάξει ποτέ κάτι? )
stamatinho Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Bro δε θα με δεις να διαφωνω σε αυτα που γταφεις. Κατα καιρούς τα γράφω και ο ίδιος αλλα ως συνήθως βρίσκομαι αντιμέτωπος με τύπους που μπλέκουν στη μέση τα παντα. Επι της ουσίας όπως δεκάδες φορές χω γράψει, Μαρινακιδες, αλαφουζοι κτλ έχουν όλοι απο ενα μερίδιο στο χρυσόφόρο κομμάτι του ποδοσφαίρου. Πέρα απο το ότι θεωρω τουλάχιστον απονηρευτο όποιον θεωρει ότι δεν συνεργάζονται και δεν μοιράζονται τα κέρδη όπως ακριβώς συμβαίνει και στη πολιτική, ειναι χαζό να μιλάμε για διαιτησία και να το παίζουμε θύματα οταν εμείς οι ίδιοι ανθρωποι ξέρουμε ουσιαστικά τι συμβαίνει σε κάθε πτυχή της ζωής μας σε αυτη τη χώρα και τη κοροϊδία που τρώμε. Πέρα σπο αυτα,ειναι όπως είπα και χθες κουραστικό να πάω να συζήτησω για τη μπάλα που είδα και σε όλα τα τοπικ να βρίζουν τους Ολυμπιακούς, τη διαιτησία κτλ. Επειδη ως οπαδός του Ολυμπιακού εφαγα στη μαπα τα πέτρινα χρονια με λαμόγιες των απέναντι την εποχη που το παράνομο στοίχημα βασίλευε... ε ας μας κάνουν τη χάρη. Αν δεν βλέπει ο καθένας το προφανές και χαίρεται μονο οταν η ομάδαρα του σηκώνει πρωταθλήματα ( εκει ειναι όλα καλα), σορρυ αδελφέ αλλα δε θα πάρω. Αυτα απο μένα για το συγκεκριμένο θέμα. Πλέον μιλάω μπνο για μπάλα. Εχει καταντησει κουραστικο να μιλατε μετα απο 20 χρονια ισοπεδωσεις των παντων στο ποδοσφαιρο για 3-4-5 χρονια παραγκας του καπετανιου. Οσον αφορα το πρωτο που ειπες,θες να μου πεις δηλαδη οτι εσυ εχεις τον οσφπ και εγω τον παο και συνεργαζομαστε για να τα κονομισουμε,εσυ εχεις 4 μυρια λαο πισω σου και εγω αλλα 3.5 και πιστευεις οτι θα σε αφηνα να μου παρεις το πρωταθλημα του 05,06,07,08 και παει λεγοντας? Αν ηταν ετσι οπως τα λες θα παιρνε 3 ο οσφπ αλλα 3 ο παο και αλλα 2 η αεκ και θα ειμασταν ολοι αγκαλιες και φιλια και ευχαριστημενοι και κανεις δε θα εβριζε κανεναν,θα ζουσαμε σε εναν κοσμο και θα νομιζαμε οτι εχουμε το καλυτερο πρωταθλημα του κοσμου.
Cossutius. Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Εχει καταντησει κουραστικο να μιλατε μετα απο 20 χρονια ισοπεδωσεις των παντων στο ποδοσφαιρο για 3-4-5 χρονια παραγκας του καπετανιου. Ο Κapten τα κονομουσε επι 15 έτη. Δεν έγραψα ποτέ οτι ήταν μόνος. Και οπως χιλιάδες φορές έχω γράψει, τότε δεν υπηρχε το Ch.L. Η μεγαλυτερη κονόμα έγινε το 87 με τη Λάρισα. Μέχρι και η κυβέρνηση μπηκε στη μέση Οσον αφορα το πρωτο που ειπες,θες να μου πεις δηλαδη οτι εσυ εχεις τον οσφπ και εγω τον παο και συνεργαζομαστε για να τα κονομισουμε,εσυ εχεις 4 μυρια λαο πισω σου και εγω αλλα 3.5 και πιστευεις οτι θα σε αφηνα να μου παρεις το πρωταθλημα του 05,06,07,08 και παει λεγοντας? Nαι διότι το κοκό μοιράζεται σε όλους σε διάφορα κομμάτια. Ο μόνος λόγος τσακωμου ειναι το ποιος θα πάρει το μεγαλυτερο κομμάτι. Εκει παιζει η επένδυση. Οτι ακριβως συμβαίνει στη πολιτικη. Αν ηταν ετσι οπως τα λες θα παιρνε 3 ο οσφπ αλλα 3 ο παο και αλλα 2 η αεκ και θα ειμασταν ολοι αγκαλιες και φιλια και ευχαριστημενοι και κανεις δε θα εβριζε κανεναν,θα ζουσαμε σε εναν κοσμο και θα νομιζαμε οτι εχουμε το καλυτερο πρωταθλημα του κοσμου. Γιατι εσυ πιστευεις οτι ο Βαγγέλας και ο Αραβας ειναι τσακωμένοι στη πραγματικότητα? Οσο τσακωμένος ηταν και με τον Πατέρα και τις προάλλες τρώγανε παρέα και γελάγανε? χεχεχεχε. Σα να βλέπεις τους βουλευτές σε διαφορα κράτη.. Απ τη μια βριζονται στη Βουλη και μετά βλέπουν παρέα ματσάκια στο καφενείο και τα χρεώνουν στον κόσμο.
Demon13 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Εχει καταντησει κουραστικο να μιλατε μετα απο 20 χρονια ισοπεδωσεις των παντων στο ποδοσφαιρο για 3-4-5 χρονια παραγκας του καπετανιου. Ο Κapten τα κονομουσε επι 15 έτη. Δεν έγραψα ποτέ οτι ήταν μόνος. Και οπως χιλιάδες φορές έχω γράψει, τότε δεν υπηρχε το Ch.L. Η μεγαλυτερη κονόμα έγινε το 87 με τη Λάρισα. Μέχρι και η κυβέρνηση μπηκε στη μέση Σχεδόν 30 χρόνια πίσω εποχές. Και ξέρεις εσύ (τότε δεν υπήρχε και επίσημο στοίχημα) οτι ο Καπετάνιος έπαιζε σε παράνομους book να πάρει την κούπα η Λάρισσα. Και αυτοί ήταν κορόϊδα να κάθονται να δέχονται στοιχήματα και να τους γδήνουν χοντρά επι τόσα χρόνια. Είχε όλο το πρωτάθλημα στημένο δηλαδή. Και αφού το έλενχε όλο, το πήραν ΌΛΟΙ ΑΕΚ ΠΑΟΚ ΟΣΦΠ ΛΑΡΙΣΣΑ (τι σκατά έλενχε Εσάς γιατί σας άφηνε να παίρνετε το πρωτάθλημα; Οικονόμαγε που κονόμαγε εσάς γιατί να σας αφήσει; Τόσα πήρατε επι καπετάνιου και ΠΡΙΝ έρθει ο Κόκκαλης. (1 λιγότερο απο εμάς, μιλάμε για παράγκα όχι αστεία ) Μετά λες γιατί δεν σου απαντάει κανείς. Ή γιατί δεν μπορείς να συνενοηθείς με Παναθηναϊκούς όπως έγραψες πριν κανα μήνα. Γράψε κάτι σοβαρό και θα βρεις και ανταπόκριση.
Crash_Batic Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Σχεδόν 30 χρόνια πίσω εποχές. Και ξέρεις εσύ (τότε δεν υπήρχε και επίσημο στοίχημα) οτι ο Καπετάνιος έπαιζε σε παράνομους book να πάρει την κούπα η Λάρισσα. Και αυτοί ήταν κορόϊδα να κάθονται να δέχονται στοιχήματα και να τους γδήνουν χοντρά επι τόσα χρόνια. Είχε όλο το πρωτάθλημα στημένο δηλαδή. Και αφού το έλενχε όλο, το πήραν ΌΛΟΙ ΑΕΚ ΠΑΟΚ ΟΣΦΠ ΛΑΡΙΣΣΑ (τι σκατά έλενχε Εσάς γιατί σας άφηνε να παίρνετε το πρωτάθλημα; Οικονόμαγε που κονόμαγε εσάς γιατί να σας αφήσει; Τόσα πήρατε επι καπετάνιου και ΠΡΙΝ έρθει ο Κόκκαλης. (1 λιγότερο απο εμάς, μιλάμε για παράγκα όχι αστεία ) Μετά λες γιατί δεν σου απαντάει κανείς. Ή γιατί δεν μπορείς να συνενοηθείς με Παναθηναϊκούς όπως έγραψες πριν κανα μήνα. Γράψε κάτι σοβαρό και θα βρεις και ανταπόκριση. Τα οικονομαγε αυτος? Τι τον ενοιαζε τοτε ρε φιλε? Καταλαβε ενα πραγμα,τοτε ο Καπετανιος δεν τον ενδιεφερε ποιος θα παρει πρωταθλημα,ειτε αυτος ειναι ο Ολυμπιακος,ειτε ο Παναθηναικος ειτε η Κατω Ραχουλα..Αυτον τον ενοιαζε να τα οικονομαει χοντρα απο το παρανομο στοιχημα που υπηρχε τοτε.. Τι τους ενοιαζε αυτους ρε φιλε? Κοροιδα ηταν να μην καθονται? Αφου τα οικονομαγαν και αυτοι...Το συμφερον τους κοιτουσαν.. Αυτο που λες για τα κοροιδα...Ειναι οπως σημερα με τους δανεικους στις ομαδες...Να το αντιστρεψω και εγω και να πω, "καλα,ειναι τοσο κοροιδα αυτες οι ομαδες που παιρνουν δανεικους και καθονται να ανοιγουν τα ποδια?" Το συμφερον και το χρημα ειναι πανω απο ολα φιλε...ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟ..
stamatinho Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Τα οικονομαγε αυτος? Τι τον ενοιαζε τοτε ρε φιλε? Καταλαβε ενα πραγμα,τοτε ο Καπετανιος δεν τον ενδιεφερε ποιος θα παρει πρωταθλημα,ειτε αυτος ειναι ο Ολυμπιακος,ειτε ο Παναθηναικος ειτε η Κατω Ραχουλα..Αυτον τον ενοιαζε να τα οικονομαει χοντρα απο το παρανομο στοιχημα που υπηρχε τοτε.. Τι τους ενοιαζε αυτους ρε φιλε? Κοροιδα ηταν να μην καθονται? Αφου τα οικονομαγαν και αυτοι...Το συμφερον τους κοιτουσαν.. Αυτο που λες για τα κοροιδα...Ειναι οπως σημερα με τους δανεικους στις ομαδες...Να το αντιστρεψω και εγω και να πω, "καλα,ειναι τοσο κοροιδα αυτες οι ομαδες που παιρνουν δανεικους και καθονται να ανοιγουν τα ποδια?" Το συμφερον και το χρημα ειναι πανω απο ολα φιλε...ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟ.. Oπου να ναι που θα παιζει ο πρωταθλητης απο τον Ιουνιο προκριματικα για τσου λου. Εκει θα τον δω τον πολντο. Δε τους αρεσε που καποτε ηταν παο-οσφπ-αεκ τσου λου και γιουροπα παοκ-αρης. και μαζευαμε ενα σωρο βαθμους. Κατσε και να δεις σε λιγο καιρο τη καταντια θα παρει το ελληνικο πρωταθληαμα αν δε βαλουν μυαλο αυτα δεν ειναι τιποτα που εχουμε δει μεχρι στιγμης. Και ξερεις γιατι?Οσο και να ζοριζομαι να το πω ο καπετανιος και ο σωκρατες γουσταραν και λιγο μπαλιτσα και αφηναν και τους αλλους να κανουν κατι ο χοντρος εκτος οτι δε ξερει απο μπαλα τη τυφλα του και μονο να κονομαει θελει τα εχει διαλυσει ολα.Προσχηματα μηδεν,Κατσε να δεις που θα καταντησουμε αν δεν αλλαξει μυαλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις