antreaslam Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Αυτο ειναι το σωστο που λες,δεν σημαινει οτι αυτο γινεται... Να σου πω και εγω αλλα 10000 θεματα σωστα στον κοσμο μας που τα λαμογια δεν κανουν ουτε το 1... Ετσι ειναι το ποδοσφαιρο και ειδικα στην Ελλαδα της διαφθορας...Οποιος επενδυει θα εχει και την ευνοια,οπως και ο ΠΑΟ του 2010...Τοσο απλα.. Οι αδυνατοι θα κοιταξουν το συμφερον τους και να πανε με τα "νερα" του δυνατου,τοσο απλα.. Και εσύ αυτή τη λογική την υπερασπίζεσαι? Γιατί εδώ, σε αυτό το φόρουμ, αυτό κάνεις. Υπερασπίζεσαι τον παραλογισμό ενός άδικου, ηλιθιου, στημένου συστήματος με τις θανατηφόρες ατάκες σου! Κάνεις το ίδιο και στην κοινωνική σου ζωή? στην πολιτική μας ζωή? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crash_Batic Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Τους έχω δει αυτούς τους διαιτητές. Ειδικά οι 2 συγκεκριμένοι παίζουν γάβρο με τρέλα. Έχουν μεγάλο ιστορικό σφαξιμάτων και οι 2. (να διαγραφούν ούτε λόγος) Και για τον Μάνταλο και για τον Σιδηρόπουλο τα έγραφα πριν απο τα παιχνίδια και δεν με έχουν βγάλει ψεύτη ΠΟΤΕ. Επίσης ο πρώτος διώκεται και για τα στημένα, και ο δεύτερος μπλέκεται στα στημένα. Για τέτοια μπουμπούκια μιλάμε. Αλλα ενοείται σε ένα γαβροστημένο πρωτάθλημα σε συμφέρουν εσένα τέτοιες διαιτησίες. Σου ειπα,σαν την σφαγη του Μανταλου στη Λεωφορο που σου εκανε!!! Και ο Πατερας ΔΕΝ διωκεται αλλα ΜΠΛΕΚΕΤΑΙ στα στημενα.Δεν βλεπω να λες τιποτα... Υ.Γ Τελικα θα μας πεις για την Ξανθη? Ειναι ή οχι τελικα παραρτημα? Και εσύ αυτή τη λογική την υπερασπίζεσαι? Γιατί εδώ, σε αυτό το φόρουμ, αυτό κάνεις. Υπερασπίζεσαι τον παραλογισμό ενός άδικου, ηλιθιου, στημένου συστήματος με τις θανατηφόρες ατάκες σου! Κάνεις το ίδιο και στην κοινωνική σου ζωή? στην πολιτική μας ζωή? Φιλε ΔΕΝ υπερασπιζομαι τιποτα απο αυτα.Εγω ειπα τι συμβαινει..Μπορει καποιος να μας κανει αυριο Αγγλια? ή ακομα και καλυτερα απο εκει? Καντο αυριο κιολας.Απλα ομως δεν γινεται..Αυτο μπορεις να το καταλαβεις και εσυ και εγω και ολοι μας? Ετσι ειναι δομημενο το συστημα ρε φιλε,τι να κανουμε τωρα? Και η πολιτικη ετσι ειναι δομημενη,με λαμογια και ηλιθιοτητα.Βλεπεις να αλλαξε κατι? Και ξαναλεω,δεν υπαρασπιζομαι τιποτα απο αυτα.Απλα αναφερω το γιατι και πως γινεται αυτο το πραγμα στο παραπανω ποστ μου. Αυτο που λεω,εχει μεγαλη διαφορα απο το εστερνιζομαι κιολας. Σου ειπα,το εκανε ο ΠΑΟ το 2010,ειχε την ευνοια που ειχε,λιγοτερη μεν αλλα μιλαμε για μια χρονια μονο.Αν η δυναμικη σου τοτε κρατουσε οπως ειχες την δυνατοτητα τι σου λεει να πιστευεις οτι δεν θα συνεχιζες να ειχες εσυ την ευνοια αυτη ακομα και σε μεγαλυτερο βαθμο απο τοτε? Γι'αυτο σου λεω,μονο για πλακα μπορουμε να παρουμε το πρωταθλημα,εκτος ισως απο ελαχιστα παιχνιδια καθε χρονο αντε και τα Ευρωπαικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antreaslam Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 αν είναι να τα πάρουμε οόλοι μαζί για πλάκα τα παιχνίδια, τότε, είναι τουλάχιστον ατυχές το: 1) Ας μην κατεβαινατε με αλλαγες σημερα... 2) Μια φορα θα τα επενδυσεις και μετα θα τα παιρνεις..Τοσο απλα.. που είναι δικά σου λόγια. Ενα σύστημα που δεν το γουστάρεις, και που δεν ενστερνίζεσαι την ηθική του, δεν βρίσκεις ωφέλιμες, ή ηθικές, τις δικαιολογίες που αυτό το ίδιο σύστημα πασάρει στον κόσμο, προς υπερασπιση του... Όταν το κάνεις, σημαίνει ότι εμμέσως, το αποδεχεσαι, είσαι μέρος του. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Ελα λοιπον, εχουμε quiz-ακι της ημερας. Οποιος βρει την σωστη απαντηση κερδιζει μια σφυριχτρα + τους κανονες για το ποδοσφαιρο. Ερωτηση: Ειναι οφσαιντ το 3ο γκολ της ξανθης? Αιτιοολογειστε την απαντηση σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crash_Batic Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 αν είναι να τα πάρουμε οόλοι μαζί για πλάκα τα παιχνίδια, τότε, είναι τουλάχιστον ατυχές το: 1) Ας μην κατεβαινατε με αλλαγες σημερα... 2) Μια φορα θα τα επενδυσεις και μετα θα τα παιρνεις..Τοσο απλα.. που είναι δικά σου λόγια. Ενα σύστημα που δεν το γουστάρεις, και που δεν ενστερνίζεσαι την ηθική του, δεν βρίσκεις ωφέλιμες, ή ηθικές, τις δικαιολογίες που αυτό το ίδιο σύστημα πασάρει στον κόσμο, προς υπερασπιση του... Όταν το κάνεις, σημαίνει ότι εμμέσως, το αποδεχεσαι, είσαι μέρος του. Αρα και ο Αλαφουζος οταν πηγαινει στην SL,παιρνει μερος σε αυτη,ψηφιζει θετικα καποια πραγματα στην SL οπως και τον Μωραλη που βριζουν,αρα γινεσαι και εσυ μερος αυτου του συστηματος... Και ξαναλεω για να το καταλαβεις..Στο ποδοσφαιρο της Ελλαδας τα πραγματα ειναι ετσι οπως σου ειπα..Οι αλλες ομαδες θα πανε με τον δυνατο,ο δυνατος που θα επενδυσει θα εχει και την ευνοια ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ,θα εχει αλλη αντιμετωπιση ΠΑΝΤΟΥ με αυτον που χρωσταει ΠΑΝΤΟΥ οσο καλη ομαδα και αν εχει φτιαξει.. Το να λεω εγω το πως δουλευουν τα πραγματα στο ποδοσφαιρο δεν εχει καμια σχεση με το παραπανω ποστ και το νοημα του. Το εκανες εσυ το 2010,αν συνεχιζες να το κανεις και να μην χαλουσε η Πολ/τητα πολυ πιθανον να ησουν στην θεση τη δικη μου σημερα στο θεμα της ευνοιας.. Υ.Γ Οσο για τα 1,2! 1) Να παρω για πλακα στο οτι κατεβηκες με αλλαγες? Ειπα απο το 20' χθες του παιχνιδιου οτι το πεναλτι που δινει ειναι οτι πιο τραγικο εχει δοθει,μπες και δες το ποστ μου τι γραφω ακριβως..Αυτο το γεγονος (η αποβολη περισσοτερο) οι αλλαγες που ειχες,το παιχνιδι της Τεταρτης (θεμα μη αποδοσης 100%) και ο Σπαθας του 1ου ημιχρονου εφταιγε χθες για μενα.Εγω οπως ειδα το παιχνιδι,περα απο την διαιτησια δεν ειδα εναν ΠΑΟ που να ηθελε το παιχνιδι 100%.Πιο πολυ πηγαν οχι να το δωσουν αλλα οχι και να το παρουν πασι θησια..Απλα οτι βγει στο παιχνιδι.Και επισης,οτι απαντω "ας μην κατεβαινατε με αλλαγες" δεν σημαινει οτι γινομαι μερος του συστηματος,οτι το αποδεχομαι δηλαδη. 2) Και γιατι ειναι ατυχες αυτο? Επειδη λεω οτι ισχυει για το πρωταθλημα? Και γιατι παλι ειναι ατυχες και αυτο? Νομιζω οτι μπερδευεις λιγο το οτι εμεις μιλαμε ως φιλαθλοι/οπαδοι και οτι οι ομαδες ειναι εταιριες ΠΑΕ.. Η ΠΑΕ λοιπον πρεπει να επενδυσει οπως εκανε το 2010 και τα σηκωσε ολα.Κανεις δεν της το στερησε τοτε,ουτε το πρωταθλημα ουτε το κυπελλο.Τοσο απλα... Ελα λοιπον, εχουμε quiz-ακι της ημερας. Οποιος βρει την σωστη απαντηση κερδιζει μια σφυριχτρα + τους κανονες για το ποδοσφαιρο. Ερωτηση: Ειναι οφσαιντ το 3ο γκολ της ξανθης? Αιτιοολογειστε την απαντηση σας. Εσυ λες οτι υπαρχει οφσαιντ? Ελα λοιπον, εχουμε quiz-ακι της ημερας. Οποιος βρει την σωστη απαντηση κερδιζει μια σφυριχτρα + τους κανονες για το ποδοσφαιρο. Ερωτηση: Ειναι οφσαιντ το 3ο γκολ της ξανθης? Αιτιοολογειστε την απαντηση σας. Οχι,δεν υπαρχει κανενα οφσαιντ στο 3ο γκολ της Ξανθης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Μπραβο παιρνεις δωρο το βιβλιο με τους κανονες για να τους μαθεις κιολας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crash_Batic Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Μπραβο παιρνεις δωρο το βιβλιο με τους κανονες για να τους μαθεις κιολας Μαθε εσυ καλυτερα μαις και εχεις το βιβλιο... http://www.diaitisia.gr/symvoules/offside/3812-offside2.html Αληθεια,εσυ γιατι λες οτι ειναι οφσαιντ? επειδη ειναι μπροστα απο τον τερ/φυλακα? Ο επιθετικός (Νο 19) δεν έχει ΚΟΝΤΑ του αντίπαλο (αμυντικό) και μάλιστα σε θέση τέτοια ώστε να τον εμποδίσει να «παίξει» τη μπάλα. Όμως τίθεται ζήτημα εμποδίου και μάλιστα του οπτικού πεδίου του τερματοφύλακα. Στην εκτίμηση της περίπτωσης αυτής λαμβάνουμε υπ’ όψιν την απόσταση του παίκτη από τον τερματοφύλακα ΚΥΡΙΩΣ όμως τη διάθεσή του να θέλει να «παίξει» τη μπάλα ή όχι, διότι αν όποια κίνηση η οποία, κατά την άποψη του Διαιτητή, ξεγελά ή αποσπά την προσοχή του τερματοφύλακα τότε διαφοροποιεί τα πράγματα. Εν προκειμένω όμως • η απόσταση η οποία όπως είπαμε είναι πάνω από 11 μέτρα (του παίκτη Νο 19) από τον τερματοφύλακα και • η διάθεση (του ιδίου παίκτη) η οποία «διευκρινίζεται» με την κίνησή του να σκύψει ΠΡΙΝ ακόμα σουτάρει ο συμπαίκτης του ενισχυομένης από το γεγονός ακόμα και ότι δεν «κοιτά» τον αντίπαλο τερματοφύλακα που σημαίνει ότι ΣΑΦΩΣ δεν έχει διάθεση να του σταθεί εμπόδιο, οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ο παίκτης (Νο 19) ΔΕΝ εμποδίζει το οπτικό πεδίο του τερματοφύλακα. Μιας και εχεις το βιβλιο,πριν το δωσεις ως δωρο ανοιξε το λιγο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Μπραβο μα ποσο βλακας νομιζεις οτι ειμαι? Εχουμε ιδια φαση χθες με αυτη με αυτη που μου εβαλες? Σκυβει ο επιθετικος της ξανθης το κεφαλι του? Ειναι 11 μετρα μακρια απο το τερμα? Μιας και εχω τοι βιβλιο να το τυλιξω με κορδελα να το στειλω σε σενα και τον σπαθα που ειστε ασχετοι? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demon13 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Ο Σπάθας δεν είναι άσχετος, στημένος είναι, σαν τον πατέρα του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crash_Batic Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Μπραβο μα ποσο βλακας νομιζεις οτι ειμαι? Εχουμε ιδια φαση χθες με αυτη με αυτη που μου εβαλες? Σκυβει ο επιθετικος της ξανθης το κεφαλι του? Ειναι 11 μετρα μακρια απο το τερμα? Μιας και εχω τοι βιβλιο να το τυλιξω με κορδελα να το στειλω σε σενα και τον σπαθα που ειστε ασχετοι? Το διαβασες αυτο που γραφει απο κατω για την παρεμποδιση τερ/φυλακα? Δεν κανει καμια κινηση ο επιθετικος της Ξανθης,ειναι με πλατη και δεν εχει προθεση να παραμποδισει τον τερ/φυλακα.. Ειναι ακινητος και η μπαλα δεν παει καν προς το μερος του αλλα 1 μετρο απο την αλλη μερια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vlachaquito Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Παλικάρια, μην ξεχάσετε να πίασετε και εδώ http://www.insomnia.gr/topic/489172-2013-2014-tv-season/page-43 δεν έχετε αφήσει topic για topic, πιάστε τα όλα να τελειώνουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Το διαβασες αυτο που γραφει απο κατω για την παρεμποδιση τερ/φυλακα? Δεν κανει καμια κινηση ο επιθετικος της Ξανθης,ειναι με πλατη και δεν εχει προθεση να παραμποδισει τον τερ/φυλακα.. Ειναι ακινητος και η μπαλα δεν παει καν προς το μερος του αλλα 1 μετρο απο την αλλη μερια.. http://www.fifa.com/mm/document/worldfootball/clubfootball/01/37/04/27/interpretation_law11_en.pdf Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crash_Batic Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 http://www.fifa.com/mm/document/worldfootball/clubfootball/01/37/04/27/interpretation_law11_en.pdf Καταρχην δεν ειναι ακριβως μπροστα απο τον τερ/φυλακα,ο Καπινο βλεπει την μπαλα και πεφτει και απο εκει..Ο Παικτης δεν εχει προθεση να ξεγελασει τον Τερ/φυλακα ουτε να τον παρεμποδισει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 ειναι μπροστα στο οπτικο του πεδιο η οχι? Βλεπεις το 6 και το 7 που σου εβαλα απο την φιφα? Θελεις κορδελιτσα και πασχαλινο αυγο με το βιβλιο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crash_Batic Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 ειναι μπροστα στο οπτικο του πεδιο η οχι? Βλεπεις το 6 και το 7 που σου εβαλα απο την φιφα? Θελεις κορδελιτσα και πασχαλινο αυγο με το βιβλιο? Να ειναι μπροστα του ακριβως αγορι μου,οπως ας πουμε το γκολ του Τζιμπουρ στο Καραισκακη στο 2-1.. Οχι να ειναι 1-2 μετρα μπροστα απο τον τερ/φυλακα..Αν ειναι ετσι να καταγησουμε και το τοιχος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις