Cossutius. Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Cossutie: Δεν εχουμε νημα διαιτησιας αλλα δεν θα σχολιασεις την αλλοιωση αποτελεσματος στα πηγαδια? Εισαι φαν τετοιων σχολιασμων Αν και δεν έχω δει καμία φάση, αν όμως όντως χάσατε με αλλοίωση αποτελεί έναυσμα για να γελάω μέχρι αύριο και να πικάρω όσους παναθηναικους έλεγαν μέχρι προσφατα πως ο Πανόπουλος τα χει σπάσει με τον Βαγγέλα, στην προσπάθεια τους να δικαιολογήσουν παλαιότερο αποτελεσμα. Κάνει μπαμ πως στη Σουπερλιγκα η μυθοπλασία έχει χτυπήσει κόκκινο. Κατα τα άλλα κρίμα για τον Κουτρουμπή που θα χάσει την ρεβανς με τον ΟΦΗ. Πιστευω οτι ειναι αναντικατάστατο μέλος και δεν μπορείτε να βρειτε καλύτερο. Ειναι δεδομένο οτι ο Σπάθας ήθελε να διωξει τον ηγέτη της ομάδας για να χάσετε από τον ΟΦΗ. Σοβαρά τώρα, τα μισά σάιτ λένε πως χτυπησε χέρι και τα άλλα μισά οτι δε χτύπησε. Αν ηταν χέρι, ειναι και πέναλτι, αλλά κοκκινη δεν ειναι ανάγκη να δωσει. Κιτρινη και τέλος. Εκτος αν το έκανε επιτηδες. Δεν έχω δει δε κρινω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stamatinho Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Σοβαρά τώρα, τα μισά σάιτ λένε πως χτυπησε χέρι και τα άλλα μισά οτι δε χτύπησε. Αν ηταν χέρι, ειναι και πέναλτι, αλλά κοκκινη δεν ειναι ανάγκη να δωσει. Κιτρινη και τέλος. Εκτος αν το έκανε επιτηδες. Δεν έχω δει δε κρινω. Τα πανω τα εβγαλα απο τη παραθεση γιατι πραγματικα βαριεμαι. Οσον αφορα τη φαση θα σου πω εγω. Δεν ηταν τιποτα.Ουτε πεναλτι ουτε κοκκινη. Επισης οι μισες κιτρινες που μας εδωσε απλα δε δινοντουσαν. Το 1ο φαουλ υπερ μας το εδωσε στο 40φευγα.Τι να λεμε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Περιεργο γιατι σε εχω συνηθισει να βλεπεις τα ματς της παναθας. Λες να πρεπει να βαλω κανα βαρουχα το βραδυ να μου λυσει την απορια για να κραζω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cossutius. Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Περιεργο γιατι σε εχω συνηθισει να βλεπεις τα ματς της παναθας. Λες να πρεπει να βαλω κανα βαρουχα το βραδυ να μου λυσει την απορια για να κραζω? Σορρυ κιολας ρε σεις που βαριόμουν να βλέπω χαζομάτς σημερα. Ούτε τον γάβρο δεν ειδα. Τι να δω? Τη φιέστα απέναντι στους πουθενάδες? Κοιτα, ηλίθιος δεν ειμαι. Για να λέτε οτι έγινε αλλοίωση, υποθέτω πως θα έγινε. Κανεις δεν έχει το θράσσος να έχει φάει 3 γκολ και να μιλάει για αλλοίωση οπότε υποθέτω οτι οντως σας αδικησαν. Εξαιρουμένου του γεγονότος οτι σας αντιμετωπιζουν ως μικρη ομάδα,πράγμα που δε θα αλλάξει αν δε φέρετε κανα παιχτη της προκοπής, που ειναι το προβλημα τωρα. Στο ότι σωθηκε η Ξάνθη? Σας δουλευει ο άλλος. Νικήσατε στο ντερμπι, κάνατε και 2-3 νικες συνεχομενες και άρχισε το succes story. Δεν θα αλλάξει τιποτε αν δεν έρθει επενδυτής με @@ στην ομάδα σας. Μόνο κλάψα και αδικίες θα βλέπετε και θα ακουτε. Και το λέω με κάθε σοβαρότητα και επιμονη. Τα ιδια πράγματα έλεγα το 2008, τα ιδια το 2009 που το σηκωσατε, τα ιδια και τωρα. Και μια ζωή βγαίνω αληθινός ο άτιμος... Δεν υπαρχει ομάδα που να επενδυσε παραπάνω απ τους άλλους στο Ελλ. Πρωτάθλημα και να μη το σηκωσε τα τελευταία 18 χρόνια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antreaslam Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 cos, παίζεις μ τα νεύρα του κόσμου? δηλαδή, πρέπει να επενδύσει κάποιος στον παο/παοκ/αεκ/ατρόμητο/whatever, περισσότερα από το βαγγέλα, που τσεπώνει 20+ από τσου λου, έχει δικό του χαρισμένο γήπεδο, και ένα σύστημα να τον ευνοεί, για να μπορεί να μιλήσει? καταλαβαίνεις ΠΟΣΟ επικίνδυνη λογι΄κη του παραλόγου είναι??? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Α δηλαδη σημερα επρεπε να την πηδηξουν την παναθα να σωσουν την ξανθη η οποια προφανως εχει επενδυσει περισσοτερα απο την παναθα? Σε τι στο να χαριζει βαθμους οποτε γουσταρει? Εγω παλι δεν θελω επενδυτη Δημητρη Γιανακοπουλο θελω με μπραβους..Και θα δεις αν στρωνει ο κυριος Σπαθας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Ως τωρα ξεραμε το επιχειρημα "μην μιλατε για σφαγες εφοσον δεν παιξατε καλα". Τωρα μαθαμε το "μην μιλατε για σφαγες αφου δεν επενδυετε"/"επενδυστε για να διαμαρτυρηθειτε". Παμε καλα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Σωστα δεν επενδυσαμε φετος σε 2-3 προπονητες οπως η ξανθη φετος.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crash_Batic Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Ας μην κατεβαινατε με αλλαγες σημερα... Υ.Γ Επισης θα μας πειτε τελικα,ειναι ή οχι παραρτημα επι Βαγγελα η Ξανθη? Γιατι ακουγαμε αλλα το τελευταιο διαστημα... Υ.Γ2 Και ο Αλαφουζος αν δεν κανω λαθος δεν θεωρουσε τον Πανοπουλο αξιολογο μιας και δεν ψηφιζε τιποτα στα Δ.Σ της SL και πηγαινε κατα του συστηματος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cossutius. Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 <p>cos, παίζεις μ τα νεύρα του κόσμου?</p> <p>δηλαδή, πρέπει να επενδύσει κάποιος στον παο/παοκ/αεκ/ατρόμητο/whatever, περισσότερα από το βαγγέλα, που τσεπώνει 20+ από τσου λου, έχει δικό του χαρισμένο γήπεδο, και ένα σύστημα να τον ευνοεί, για να μπορεί να μιλήσει?</p> <p>καταλαβαίνεις ΠΟΣΟ επικίνδυνη λογι΄κη του παραλόγου είναι???</p> Ναι. Μονο έτσι θα γλιτωσετε και θα υπάρχει νέος δυναστης φυσικά. Είχατε την ευκαιρία το 2010. Την πετάξατε. Πλέον ένας τα σκάει ένας θα τα παίρνει όλα και θα κάνει ότι γουστάρει. Ειναι ο καπιταλισμός στον αθλητισμό. Απλη λογική. ο δυνατοτερος θα κερδίζει. Δεν είμαι υπέρ τέτοιων νοοτροπιων αλλα όσο βλέπω να προσπαθείτε να διξαιολογησετε παμπλουτους επιχειρηματιες που χρησιμοποιούν τον κόσμο χωρίς καν να βάλουν κάτι, θα εμενω στις ίδιες απόψεις. <p>Α δηλαδη σημερα επρεπε να την πηδηξουν την παναθα να σωσουν την ξανθη η οποια προφανως εχει επενδυσει περισσοτερα απο την παναθα? Σε τι στο να χαριζει βαθμους οποτε γουσταρει?</p> <p> </p> <p>Εγω παλι δεν θελω επενδυτη Δημητρη Γιανακοπουλο θελω με μπραβους..Και θα δεις αν στρωνει ο κυριος Σπαθας.</p> Βασικά η Ξάνθη εχει χρονια να επενδύσει και οι ίδιοι έχετε πει ότι τα χεί σπάσει με τον Βαγγελα. Πιο λογικο θα θεωρούσα να το έδινε το ματς ο ΠΑΟ για να αποκτήσει ενα ακόμα φιλικό σωματείο μετα τον ΠΑΟΚ παρα ο Βαγγελας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crash_Batic Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Μια φορα θα τα επενδυσεις και μετα θα τα παιρνεις..Τοσο απλα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demon13 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Ας μην κατεβαινατε με αλλαγες σημερα... Ποιές αλλαγές; Οτι να ναι γράφεις πάλι; τιμωρημένοι ήταν και διαλέχτηκε να εκτήσουν ποινή τώρα για να μην τραβιούνται στην Ξάνθη χωρίς λόγο. Άλλωστε οργίασε ο Σπάθας. Τι να τους κάνεις του παίχτες. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Τι είχε πεί ο Πατέρας Σπάθας; "Το Αιγάλεω και ο ολυμπιακός να κερδάνε" Τώρα ο γιός Σπάθας, συνεχίζει την σαπίλα. Εκτός οτι μας γέμισε με κίτρινες για τα playoff, χάσαμε τον Κουτρουμπή με τον οφη, ξεκινάμε και με λιγότερους βαθμούς στα playoff απο αυτού του τύπου τις διαιτησίες σε όλο το πρωτάθλημα του Βασιλιά καρνάβαλου με τα αρματα καρναβαλιστών. ΥΓ. Μάνταλος σφυρίζει Τούμπα, γαβροΣιδηρόπουλος παο-οφη.... Πρέπει να υπερβάλει εαυτό παο-παοκ αν θέλουν να περάσουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antreaslam Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 @crash_Batic, kai cossutius, ή τρολάρετε (που είναι δεκτό περισσσότερο από το 2ο), ή δεν καταλαβαίνετε πόσο παράλογα είναι όσα λέτε, που είναι περισσότερο ανησυχητικό... Δεν έχει νόημα να σας απαντήσω ότι ΔΕΝ έχει καμία σημασία το πόσα επενδύεις, ή το αν κατεβαίνεις με τη βασική σου ενδεκάδα ή όχι, αν παίζεις μπαλάρα, ή όχι, για το αν θα σε σφάξει το κοράκι, ή όχι... Και με την κατω πετρομαγούλα να παίζεις, το κοράκι δεν πρέπει να ασχοληθεί για το μπατζετ της, τον προεδρα της, και λοιπές αηδίες. Πόσο πιο απλό πια? Γιαυτό σφάξατε τον αστερα τριπολης περυσι στο κύπελλο? τόλμησε να σηκώσει ανάστημα, να διεκδικήσει κούπα, με το 10% του μπατζετ του οσφπ? Σωστό, δεν το είχα σκεφτεί έτσι... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crash_Batic Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 @crash_Batic, kai cossutius, ή τρολάρετε (που είναι δεκτό περισσσότερο από το 2ο), ή δεν καταλαβαίνετε πόσο παράλογα είναι όσα λέτε, που είναι περισσότερο ανησυχητικό... Δεν έχει νόημα να σας απαντήσω ότι ΔΕΝ έχει καμία σημασία το πόσα επενδύεις, ή το αν κατεβαίνεις με τη βασική σου ενδεκάδα ή όχι, αν παίζεις μπαλάρα, ή όχι, για το αν θα σε σφάξει το κοράκι, ή όχι... Και με την κατω πετρομαγούλα να παίζεις, το κοράκι δεν πρέπει να ασχοληθεί για το μπατζετ της, τον προεδρα της, και λοιπές αηδίες. Πόσο πιο απλό πια? Γιαυτό σφάξατε τον αστερα τριπολης περυσι στο κύπελλο? τόλμησε να σηκώσει ανάστημα, να διεκδικήσει κούπα, με το 10% του μπατζετ του οσφπ? Σωστό, δεν το είχα σκεφτεί έτσι... Αυτο ειναι το σωστο που λες,δεν σημαινει οτι αυτο γινεται... Να σου πω και εγω αλλα 10000 θεματα σωστα στον κοσμο μας που τα λαμογια δεν κανουν ουτε το 1... Ετσι ειναι το ποδοσφαιρο και ειδικα στην Ελλαδα της διαφθορας...Οποιος επενδυει θα εχει και την ευνοια,οπως και ο ΠΑΟ του 2010...Τοσο απλα.. Οι αδυνατοι θα κοιταξουν το συμφερον τους και να πανε με τα "νερα" του δυνατου,τοσο απλα.. Ποιές αλλαγές; Οτι να ναι γράφεις πάλι; τιμωρημένοι ήταν και διαλέχτηκε να εκτήσουν ποινή τώρα για να μην τραβιούνται στην Ξάνθη χωρίς λόγο. Άλλωστε οργίασε ο Σπάθας. Τι να τους κάνεις του παίχτες. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Τι είχε πεί ο Πατέρας Σπάθας; "Το Αιγάλεω και ο ολυμπιακός να κερδάνε" Τώρα ο γιός Σπάθας, συνεχίζει την σαπίλα. Εκτός οτι μας γέμισε με κίτρινες για τα playoff, χάσαμε τον Κουτρουμπή με τον οφη, ξεκινάμε και με λιγότερους βαθμούς στα playoff απο αυτού του τύπου τις διαιτησίες σε όλο το πρωτάθλημα του Βασιλιά καρνάβαλου με τα αρματα καρναβαλιστών. ΥΓ. Μάνταλος σφυρίζει Τούμπα, γαβροΣιδηρόπουλος παο-οφη.... Πρέπει να υπαρβάλει εαυτό παο-παοκ αν θέλουν να περάσουν Προβλημα σου που θα εκτισουν την ποινη τους οι ποδοσφαιριστες σου,δεν ειναι δικο μου..Ας την εκτουσαν στο αλλο παιχνιδι μεσα στη Λεωφορο και οχι στην Ξανθη.. Και τελος,γιατι μπλεκεις τον Σπαθα και τον Ολυμπιακο στο συγκεκριμενο παιχνιδι?Εσυ δεν μας ελεγες οτι ειναι δεν ειναι παραρτημα πλεον η Ξανθη επι Βαγγελα? Τι εγινε τωρα?Αλλαξε? Υ.Γ Οσο για τους διαιτητες,δες τους και μετα μιλα.Ελεος με αυτο την μιρλα πριν τα παιχνιδια....Καλα ειχε πει ο Κοκκαλης,δωστε μας επιτελους μια λιστα για ποιους θελετε...Ικανοι ειναι ατομα σαν εσενα να γκρινιαζουν και να χτυπιουνται ακομα και αν διαιτητης παιξει ο ιδιος ο Αλαφουζος ή ο Τρακης... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demon13 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Υ.Γ Οσο για τους διαιτητες,δες τους και μετα μιλα.Ελεος με αυτο την μιρλα πριν τα παιχνιδια.... Τους έχω δει αυτούς τους διαιτητές. Ειδικά οι 2 συγκεκριμένοι παίζουν γάβρο με τρέλα. Έχουν μεγάλο ιστορικό σφαξιμάτων και οι 2. (να διαγραφούν ούτε λόγος) Και για τον Μάνταλο και για τον Σιδηρόπουλο τα έγραφα πριν απο τα παιχνίδια και δεν με έχουν βγάλει ψεύτη ΠΟΤΕ. Επίσης ο πρώτος διώκεται και για τα στημένα, και ο δεύτερος μπλέκεται στα στημένα. Για τέτοια μπουμπούκια μιλάμε. Αλλα ενοείται σε ένα γαβροστημένο πρωτάθλημα σε συμφέρουν εσένα τέτοιες διαιτησίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις