Προς το περιεχόμενο

Το Καφενείο των Φιλάθλων

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

<p>Πανιώνιος και Πλατανιάς σώζωνται και οι δυο μαθηματικά με Χ. Αν δεν μπουν μέσα χέρι χέρι θα είναι θαύμα.</p>

Αν κερδίσει η Βέροια όμως, και χάσει η Ξάνθη και ο Απόλλωνας βλέπω να "σπαει" το σημείο αυτο..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ρε την Γρανάδα... Ρε τον Καρνέζη...

Καρνέζης: «Απλώς έκανα την δουλειά μου» (vid)

Ο Ορέστης Καρνέζης με τις επεμβάσεις του απομακρύνει την Μπαρτσελόνα από  το πρωτάθλημα. Ο Έλληνας πορτιέρο μίλησε για την προσωπική του απόδοση, αλλά και για το επερχόμενο Μουντιάλ.

Διάβασε περισσότερα στο: Καρνέζης: «Απλώς έκανα την δουλειά μου» (vid) | gazzetta.gr 

Follow us: @gazzetta_gr on Twitter | gazzetta.gr on Facebook

Δεν κάνει ο Καρνέζης για την Εθνική. Να βάλουμε καναν άλλον... :-) 

Αν κερδίσει η Βέροια όμως, και χάσει η Ξάνθη και ο Απόλλωνας βλέπω να "σπαει" το σημείο αυτο..

για ποιο λόγο; αδιαφοροι ειναι ότι και να γίνει

για ποιο λόγο; αδιαφοροι ειναι ότι και να γίνει

Για ποιο λογο? Στοιχηματικα ΙΣΩΣ?

Καρνέζης: «Απλώς έκανα την δουλειά μου» (vid)

Ο Ορέστης Καρνέζης με τις επεμβάσεις του απομακρύνει την Μπαρτσελόνα από  το πρωτάθλημα. Ο Έλληνας πορτιέρο μίλησε για την προσωπική του απόδοση, αλλά και για το επερχόμενο Μουντιάλ.

Διάβασε περισσότερα στο: Καρνέζης: «Απλώς έκανα την δουλειά μου» (vid) | gazzetta.gr 

Follow us: @gazzetta_gr on Twitter | gazzetta.gr on Facebook

Δεν κάνει ο Καρνέζης για την Εθνική. Να βάλουμε καναν άλλον... :-) 

Κανεις δεν ειπε οτι δεν κανει.. Το θεμα ηταν να αγωνιζεται και να ειναι ενεργος..

3-2 η Λιβερπουλ!

Θα ειναι αδικο να μην σηκωσει ενα πρωταθλημα αυτος ο μεγαλος παικτης εν ονοματι Στιβεν Τζεραρντ..Μακαρι να το σηκωσει!

Τι ειναι τουτο ρε? :blink: Σε ενα σημειο που δειχνει την παλαμη του σε σχεση με τη μπαλα, πιανει τη μπαλα με την παλαμη του οπως πιανω εγω την μπαλα του τεννις!!!!

Tacko Fall τον λενε, εχει υψος 2.26 μετρα και ειναι μαθητης γυμνασιου ακομη!!!! Ενω ο αδερφος του ειναι 7 ετων και εχει υψος 1.75 m!!!!!!!!! :unsure:

• Like 1

Τι ειναι τουτο ρε? :blink: Σε ενα σημειο που δειχνει την παλαμη του σε σχεση με τη μπαλα, πιανει τη μπαλα με την παλαμη του οπως πιανω εγω την μπαλα του τεννις!!!!

Tacko Fall τον λενε, εχει υψος 2.26 μετρα και ειναι μαθητης γυμνασιου ακομη!!!! Ενω ο αδερφος του ειναι 7 ετων και εχει υψος 1.75 m!!!!!!!!! :unsure:

Εκτος απ'την ομαδα μπασκετ που αγωνιζεται, θελει και μια ομαδα γιατρων μπας και του προλαβουν τα προβληματα που εμφανιστηκαν σε αλλους με παρομοιο υψος.

Δε ξέρω σε τι αναφέρεσαι αλλά δε μου φάνηκε ομορφο να χάνεις με 3-2 απ τους πουθενάδες.

Πουθενάδες ήταν 7/11 που φορούσαν τη φανέλα του Π.Α.Ο.Κ. και ο άμπαλος στον πάγκο που πρέπει να τον κάνουμε με το ζόρι προπονητή

"Όμορφα" ήταν τα στημένα σε Ξάνθη, Βέροια και Πανιώνιο-Πλατανιά

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...