Crash_Batic Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 <p>Πανιώνιος και Πλατανιάς σώζωνται και οι δυο μαθηματικά με Χ. Αν δεν μπουν μέσα χέρι χέρι θα είναι θαύμα.</p> Αν κερδίσει η Βέροια όμως, και χάσει η Ξάνθη και ο Απόλλωνας βλέπω να "σπαει" το σημείο αυτο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demon13 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Ρε την Γρανάδα... Ρε τον Καρνέζη... Καρνέζης: «Απλώς έκανα την δουλειά μου» (vid) Ο Ορέστης Καρνέζης με τις επεμβάσεις του απομακρύνει την Μπαρτσελόνα από το πρωτάθλημα. Ο Έλληνας πορτιέρο μίλησε για την προσωπική του απόδοση, αλλά και για το επερχόμενο Μουντιάλ. Διάβασε περισσότερα στο: Καρνέζης: «Απλώς έκανα την δουλειά μου» (vid) | gazzetta.gr Follow us: @gazzetta_gr on Twitter | gazzetta.gr on Facebook Δεν κάνει ο Καρνέζης για την Εθνική. Να βάλουμε καναν άλλον... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vlachaquito Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Αν κερδίσει η Βέροια όμως, και χάσει η Ξάνθη και ο Απόλλωνας βλέπω να "σπαει" το σημείο αυτο.. για ποιο λόγο; αδιαφοροι ειναι ότι και να γίνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crash_Batic Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 για ποιο λόγο; αδιαφοροι ειναι ότι και να γίνει Για ποιο λογο? Στοιχηματικα ΙΣΩΣ? Καρνέζης: «Απλώς έκανα την δουλειά μου» (vid) Ο Ορέστης Καρνέζης με τις επεμβάσεις του απομακρύνει την Μπαρτσελόνα από το πρωτάθλημα. Ο Έλληνας πορτιέρο μίλησε για την προσωπική του απόδοση, αλλά και για το επερχόμενο Μουντιάλ. Διάβασε περισσότερα στο: Καρνέζης: «Απλώς έκανα την δουλειά μου» (vid) | gazzetta.gr Follow us: @gazzetta_gr on Twitter | gazzetta.gr on Facebook Δεν κάνει ο Καρνέζης για την Εθνική. Να βάλουμε καναν άλλον... Κανεις δεν ειπε οτι δεν κανει.. Το θεμα ηταν να αγωνιζεται και να ειναι ενεργος.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Orpheas1992 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Τι ψυχαρα βγαζει η Λιβερπουλ στο χορταρι.....απιστευτοι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 http://www.contra.gr/Soccer/Spain/Primera/barcelona/laika-dikasthria-sthn-mpartselona.2736900.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stamatinho Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Απιστευτο βιντεο με θαυμαστη του Φαλκαο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crash_Batic Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 3-2 η Λιβερπουλ! Θα ειναι αδικο να μην σηκωσει ενα πρωταθλημα αυτος ο μεγαλος παικτης εν ονοματι Στιβεν Τζεραρντ..Μακαρι να το σηκωσει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stamatinho Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Ανυπαρκτο πεναλτυ και αποβολη Κουτρουμπη και τα παντα ολα απο το Σπαθα στα πηγαδια. Δε φορατε παντελονια ρε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PostHelper Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Τι ειναι τουτο ρε? Σε ενα σημειο που δειχνει την παλαμη του σε σχεση με τη μπαλα, πιανει τη μπαλα με την παλαμη του οπως πιανω εγω την μπαλα του τεννις!!!! Tacko Fall τον λενε, εχει υψος 2.26 μετρα και ειναι μαθητης γυμνασιου ακομη!!!! Ενω ο αδερφος του ειναι 7 ετων και εχει υψος 1.75 m!!!!!!!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Τι ειναι τουτο ρε? Σε ενα σημειο που δειχνει την παλαμη του σε σχεση με τη μπαλα, πιανει τη μπαλα με την παλαμη του οπως πιανω εγω την μπαλα του τεννις!!!! Tacko Fall τον λενε, εχει υψος 2.26 μετρα και ειναι μαθητης γυμνασιου ακομη!!!! Ενω ο αδερφος του ειναι 7 ετων και εχει υψος 1.75 m!!!!!!!!! Εκτος απ'την ομαδα μπασκετ που αγωνιζεται, θελει και μια ομαδα γιατρων μπας και του προλαβουν τα προβληματα που εμφανιστηκαν σε αλλους με παρομοιο υψος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Μια ομορφιά σήμερα η σουπερλίγδα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cossutius. Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Μια ομορφιά σήμερα η σουπερλίγδα Δε ξέρω σε τι αναφέρεσαι αλλά δε μου φάνηκε ομορφο να χάνεις με 3-2 απ τους πουθενάδες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Cossutie: Δεν εχουμε νημα διαιτησιας αλλα δεν θα σχολιασεις την αλλοιωση αποτελεσματος στα πηγαδια? Εισαι φαν τετοιων σχολιασμων 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δε ξέρω σε τι αναφέρεσαι αλλά δε μου φάνηκε ομορφο να χάνεις με 3-2 απ τους πουθενάδες. Πουθενάδες ήταν 7/11 που φορούσαν τη φανέλα του Π.Α.Ο.Κ. και ο άμπαλος στον πάγκο που πρέπει να τον κάνουμε με το ζόρι προπονητή "Όμορφα" ήταν τα στημένα σε Ξάνθη, Βέροια και Πανιώνιο-Πλατανιά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις