Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οχι πάλι Καραγκούνης έλεος. Μακάρι να είναι ψέματα και να μην έρθει πίσω πάλι.

Δεν μπορώ άλλο φτάνει.

• Like 1
Δημοσ.

Τελικά η λύση στον ελληνικό ομαδικό αθλητισμό είναι οι ξένοι διαιτητές. Χθες ντερμπυ και κανείς δεν ασχολήθηκε με αυτούς. Έτσι ίσως κοπεί η μίρλα ένθεν και ένθεν.

Δημοσ.

Θέλω Μπάγερν-Ρεάλ, Τσέλσυ-Ατλέτικο και Ατλέτικο-Μπάγερν τελικό

Δε ζητούσα ένα τσουβάλι λεφτά καλύτερα

Δημοσ.

Δε ζητούσα ένα τσουβάλι λεφτά καλύτερα

Το χαλασες λιγο στις εδρες μονο.... :P

Παντως Μπαγερν στον τελικο δεν νομιζω να παει..

Ρεαλ-Τσελσι θα ειναι ο τελικος για μενα..

Δημοσ.

Το χαλασες λιγο στις εδρες μονο.... :P

Παντως Μπαγερν στον τελικο δεν νομιζω να παει..

Ρεαλ-Τσελσι θα ειναι ο τελικος για μενα..

Ειμαι Ρεαλ απο εποχες Σουκερ και Μιγιατοβιτς και θελω σα τρελος τον τελικο.

Αλλα με αυτη τη Μπαγερν το πιο πιθανο ειναι να φαμε 4 παρα να περασουμε.Κυριως λογο αμυνας.

Δημοσ.

Δεν εχω δει γιατι τον Πλατανια τον συμφερει η ισοπαλια(προφανως θα σωζεται 100% με ισοπαλια και θα υπερτερει σε ισοβαθμιες 28 βαθμων με Ξανθη ή Βεροια) αλλά αυτο ειναι αστειο:

358   3.15  ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ     Χ  1.35     ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ  7.00  

Δημοσ.

Δεν εχω δει γιατι τον Πλατανια τον συμφερει η ισοπαλια(προφανως θα σωζεται 100% με ισοπαλια και θα υπερτερει σε ισοβαθμιες 28 βαθμων με Ξανθη ή Βεροια) αλλά αυτο ειναι αστειο:

358   3.15  ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ     Χ  1.35     ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ  7.00  

Πλατανιας με Βεροια δεν ξερω τι παιζει,εχουν ερθει 2-2 και στα 2 παιχνιδια τα μεταξυ τους..

Αλλα τετοια ποσοστα τα βλεπουμε και απο Ιταλια μερια..

Δημοσ.

Πλατανιας με Βεροια δεν ξερω τι παιζει,εχουν ερθει 2-2 και στα 2 παιχνιδια τα μεταξυ τους..

Αλλα τετοια ποσοστα τα βλεπουμε και απο Ιταλια μερια..

Καλα εννοειται αλλά ειναι σαν να σε κοροΪδευουν στα μουτρα σου. Θα μου πεις. Τι σε νοιαζει? Η γκανιοτα ειναι η ιδια? Ναι? Ε τοτε παιξε Χ αν εισαι τοσο σιγουρος. Και ναι πραγματι εχει λογικη αυτο αλλά ε....

Δημοσ.

Καλα εννοειται αλλά ειναι σαν να σε κοροΪδευουν στα μουτρα σου. Θα μου πεις. Τι σε νοιαζει? Η γκανιοτα ειναι η ιδια? Ναι? Ε τοτε παιξε Χ αν εισαι τοσο σιγουρος. Και ναι πραγματι εχει λογικη αυτο αλλά ε....

Καλα,μην το δεσεις σχοινι κορδονι οτι θα ερθει και x..Εχω δει πολλα τετοια σε Ιταλια να σπανε στο διπλο ή στο ασσο..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...