Προς το περιεχόμενο

Το Καφενείο των Φιλάθλων

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ΝΟΠΟ

Και στο 2.12 η αδελφοποίηση με Λάτσιο που ανέφερες

Τέλος

Αν ηξερες εστω και 1% απο τη σημερινη θυρα 13 θα ηξερες οτι πλεον δεν υπαρχει ουτε 1 ναζιστης εκει μεσα.

Και αν παρουν χαμπαρι καποιον τον διωχνουν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν ηξερες εστω και 1% απο τη σημερινη θυρα 13 θα ηξερες οτι πλεον δεν υπαρχει ουτε 1 ναζιστης εκει μεσα.

Και αν παρουν χαμπαρι καποιον τον διωχνουν.

Ενω τα πολιτικα πιστευω του καθε οπαδου στιγματιζουν την ομαδα. Ο ενας ειναι ναζιστικων φρονηματων αρα ολος ο ΠΑΟ ναζιστικη ομαδα, ο αλλος ακροαριστερος αρα ολος ο ΠΑΟ σταλινικος και τα σχετικα.

Συννενοηθείτε τι ισχύει και πείτε μου. Τον Μπαλτάκο να μου πεις επίσης ποιος τον έδιωξε από τη 13

Ακριβως το ιδιο σου λεει.

Δεν υπαρχει ΝΟΠΟ. Ο συνδεσμος αυτος εχει διαλυθει απτην διοικηση του ΠΑΟ εδω και χρονια. Μεμονωμενα περιστατικα ναζιστων που θα εκφρασουν αποψη στην κερκιδα του ΠΑΟ, φευγουν με κλωτσιες. Σε αντιθεση με την ομαδα σου που εχει επισημο συνδεσμο με σημα τα SS και γεμιζει την εδρα σου με ναζιστικα συμβολα. Σε αντιθεση με την ομαδα σου της οποιας ο μεγαλυτερος συνδεσμος, θυρα 7, ειχε αρχισυνδεσμιτη πρωην υποψηφιο και νυν υπαλληλο ναζιστικου κομματος. Κι εχεις το θρασος να συνεχιζεις να μιλας περι ναζισμου, ενω εισαι γαυρος. Πες μας για τον Μπαλτακο λοιπον, οπαδε της ομαδας που εχει επισημους συνδεσμους νεοναζι.

Τα παράπονα στη φωτογραφία με τη σημαία σας ανάμεσα στους φασίστες της Λάτσιο

Τον Μπαλτάκο θα μας πει κάποιος από τους 2 σας ποιος τον πέταξε με τις κλωτσιές από τη 13 ή θα αερολογείτε σε σημείο σιχαμάρας?

Ρε παιδια ασχοληθειτε με το τοπι εντος τον 4ρων γραμμων,αφου μερικοι δεν το χετε με τα οπαδικα.

Εχετε μεινει σε αυτα που ειδατε η ακουσατε πριν χρονια στη tv και λετε τα δικα σας.

Τον Μπαλτάκο θα μας πει κάποιος από τους 2 σας ποιος τον πέταξε με τις κλωτσιές από τη 13 ή θα αερολογείτε σε σημείο σιχαμάρας?

Μολις μας απαντησεις στα παρακατω , θα σου απαντησουμε κι εμεις

Ποιος ηταν ο αρχισυνδεσμιτης της Θυρας 7 που κατεβηκε υποψηφιος με ναζιστικο κομμα και σημερα ειναι υπαλληλος του?

Τι κοινο εχει το επισημο εμβλημα ενος απ'τους μεγαλυτερους ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ συνδεσμους σας με αυτο των SS?

Μεχρι τοτε μπορεις να ψευδεσαι ασυστολα.

ΥΓ. Φυσικα το μεγαλυτερο ενδιαφερον ειναι στο οτι ο συγκεκριμενος τυπος και καλα αποστρεφεται τον νεοναζισμο, αλλα τοση ωρα καλυπτει τους νεοναζι της ομαδος του. Μιλαμε για τρικυμια εν κρανιω, αν δεν ειναι κανας οργανωμενος Misfits.

Τα παράπονα στη φωτογραφία με τη σημαία σας ανάμεσα στους φασίστες της Λάτσιο

Θα το ξαναπω τελευταια φορα,στη 13 δεν υπαρχει φασισμος πλεον.

Ασε τα βιντεακια στο youtube και πηγαινε μια φορα στη 13 χωρις διακριτικα εννοειται και δες μονος σου.

Ακομα και στους συνδεσμους τις επαρχιας.

Θα το ξαναπω τελευταια φορα,στη 13 δεν υπαρχει φασισμος πλεον.

Ασε τα βιντεακια στο youtube και πηγαινε μια φορα στη 13 χωρις διακριτικα εννοειται και δες μονος σου.

Ακομα και στους συνδεσμους τις επαρχιας.

Εγώ να σε πιστέψω, αλλά δεν με αφήνει ο Μπαλτάκος. Μου είπε ότι τον κλωτσούσατε ασύστολα σήμερα και δεν μπορεί να μιλήσει.

Κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας τώρα, φαύλος κύκλος.

Τέλος από εμένα, ο καθείς ας βγάλει τα συμπερασματά του από τα γεγονότα, όχι από εικασίες.

Εγώ να σε πιστέψω, αλλά δεν με αφήνει ο Μπαλτάκος. Μου είπε ότι τον κλωτσούσατε ασύστολα σήμερα και δεν μπορεί να μιλήσει.

Κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας τώρα, φαύλος κύκλος.

Τέλος από εμένα, ο καθείς ας βγάλει τα συμπερασματά του από τα γεγονότα, όχι από εικασίες.

Ενταξει δε λες να καταλαβεις.Κολλησες στο Μπαλτακο.

Λεγε τα δικα σου οκ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...