linuslost Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Παντως σε ενα βιντεο που εδειξε ο Αντ1 φαινεται ο Μπουσκετς να προσπαθει να χωρισει τους παιχτες που μαλωνουν και δεν κοιταει κατω... Με παίχτη πεσμένο κάτω, δεν θα έπρεπε να προσέξει, για να τον αποφύγει; Ο τρόπος του, δείχνει πως δεν τον ένοιαζε αν θα κάνει ζημιά ή όχι, και είμαι σίγουρος πως έχει μετανιώσει. Αν ο παίχτης που πάτησε αντίπαλο, φορούσε άσπρη φανέλα, σίγουρα θα έκανε τις απόψεις των περισσοτέρων αντίθετες. Χίλιες φορές, να απαντούσε με κάποιο κάποιο γκολ, κάποια ασίστ, να του έσκαγε καμιά τρίμπλα, παρά με αυτό τον τρόπο. Είναι λυπηρό να βλέπω κάποιους που απεχθάνονται το αντιαθλητικό ποδόσφαιρο, παράλληλα να το δικαιολογούν, αναλόγως των προτιμήσεών τους. Δεν ειχα εξαφανιστει. Εκει ημουνα. Και ενω ησουν ενα συχνος "ποστερ", ξαφνικα(μολις εβαλα και τους επισημους κανονισμους απο ΦΙΦΑ με τις διευκρινησεις τους βασικα, που κατερριπταν 100% αυτα που ελεγες, και ιδιως οταν και οι 3 διαιτητες ΦΙΦΑ που ρωτησα και εβαλα και τα επισημα λινκς με τις απαντησεις τους που επισης κατερριπταν 100% αυτα που ελεγες) εξαφανιστηκες. Για 1-1.5 μηνα. Μετα δειλα δειλα εκανες 1-2 μηνυματα ανα 3μερο ωσπου ξανααρχισες κανονικα πολυ συντομα. Καπου τοτε και εγω μειωσα την συχνοτητα των ποστ μου εδω και μετα απο λιγο πραγματι σταματησα να γραφω για 1-2 μηνες για λογους ασχετους με το ινσομνια. Πριν την διαφωνια μας, ποσταραμε καθημερινα στο τοπικ της Μπαρτσελονα και συνηθως συμφωνουσαμε και ολα ηταν κανονικα(μου εβαζες και like ΥΓΠ:Με αλλο ονομα τοτε(MJBulls23 ή rabesatratana--ποτέ παντως δεν συμμετειχα ταυτοχρονα με 2 ονοματα εδω οταν μπαναριζαν το ενα (παντα για τον ιδιο λογο οτι εκανα δημοσια κριτικη στις αποφασεις των μοντερειτορ-ειτε αθελα μου ξεχνωντας τον κανονισμο, ειτε ηθελημενα) δημιουργουσα αλλο).), ολα αυτα ομως εως εκεινη τη μερα με την διαφωνια μας ως προς τους κανονισμους που κρατησε 7-10 μερες. Μετα με παρομοιαζεις σαν τον διαβολο. Τυγχάνει βλέπεις, να έχω και ζωή εκτός insomnia... Νόμιζα πως το ματς της Μπαρτσελόνα, που ακολούθησε την διαμάχη μας, θα το είχες δει, και θα διαπίστωνες πως ο κανονισμός διαφέρει, έστω σε εκείνο το σημείο, από την ερμηνεία που του δίνεις. Και εσύ, αλλά και οι άλλοι ιντερνετικοί διαιτητές. Εδώ κανονικός διαιτητής, και είχε κάνει λάθος... Αλλά όπως και να' χει, μου αρκεί που συμφωνώ με τον κανονισμό και τον διαιτητή τελικού τσάμπιονς λιγκ, και ας διαφωνώ με τους ιντερνετικούς διαιτητές... της ΦΙΦΑ. Τέλος από μένα. Για τα τελευταία που λες, δεν είχα κανένα πρόβλημα με σένα. Αλλά όταν άρχισες την προσωπική επίθεσή, πως ήθελες να αντιδράσω; Αν κάποιος γράψει σε ένα φόρουμ πως έβαλε το δάχτυλό του στην πρίζα, και ένιωσε ας πούμε ευεξία, κάποιος άλλος που έχει τις απαιτούμενες γνώσεις, δεν πρέπει να αναφέρει το λάθος; Άποψή μου είναι πως ναι, γιατί έστω και ένας να τον πιστέψει, θα γίνει η ζημιά. Πάντως ακόμη και τότε, θα υπάρχει η πιθανότητα, αυτός που το έγραψε, να βρει διάφορες θεωρίες στο νετ, από ηλεκτρολόγους... της ΝΑΣΑ, που να ισχυρίζονται πως είναι έτσι όπως τα λέει... Όταν γίνεται ένα μπουλούκι από παίχτες που σπρωχντονται κ μαλώνουν είναι εύκολο να παραπατησεις κ να μην προσέξεις κάποιον που κυλιέται στο έδαφος κάνοντας θέατρο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Ο Μπούσκετς, δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες ενέργειες, αλλά άποψή μου είναι πως θα πρέπει να τιμωρηθεί αυστηρά, για την συγκεκριμένη. Δε με κατάλαβες, εγώ υποστηρίζω ότι πρέπει να του κάνουν αδριάντα στην Ράμπλας. Όχι, θα το έχουμε το ζώο να γυρνάει από εδώ και από εκεί με κουτουλιές, σκαριές, πατήματα κλπ χωρίς να του μιλάει κανείς. edit: Όταν αυτό το ζώο αποβληθεί δια παντός από τους αγωνιστικούς χώρους, τότε να μου ξαναπείτε για τιμωρία του Μπούσκετς και οποιουδήποτε άλλου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δεν το έκανε επίτηδες ο Μπούσκετς. Σκόνταψε. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PostHelper Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δεν το έκανε επίτηδες ο Μπούσκετς. Σκόνταψε. Tον εσπρωξε το θειο χερι.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
demessakis Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Με μπερδευεις βεβαια με αλλον γιατι μαζι σου δεν διαφωνησα ποτέ για κανενα θεμα για τελικο του Τσαμπιονς Λιγκ, αλλά για αλλο θεμα(για ενα οφσαιντ σε αγωνα του Ολυμπιακου διαφωνησαμε), οποτε εχεις μπερδεψει προσωπα και πραγματα προφανως. Εσυ(μιας και μου κινησες την περιεργεια τωρα) για ποια ακριβως φαση μιλας και για ποιον τελικο του Τσαμπιονς Λιγκ? Ε, πριν είπες πως είσαι ο mjbulls, τώρα λες πως είναι άλλος. Τέσπα, σε εκείνον αναφερόμουν. Εκείνος ήταν λάθος. Εσένα, δεν σε ξέρω. Τέλος η παρεξήγηση. Όταν γίνεται ένα μπουλούκι από παίχτες που σπρωχντονται κ μαλώνουν είναι εύκολο να παραπατησεις κ να μην προσέξεις κάποιον που κυλιέται στο έδαφος κάνοντας θέατρο... Δεκτή η άποψή σου, αλλά θα μου επιτρέψεις να έχω διαφορετική. Αν πήγαινε προς τα πίσω, πιθανόν να συμφωνούσα. Δε με κατάλαβες, εγώ υποστηρίζω ότι πρέπει να του κάνουν αδριάντα στην Ράμπλας. Όχι, θα το έχουμε το ζώο να γυρνάει από εδώ και από εκεί με κουτουλιές, σκαριές, πατήματα κλπ χωρίς να του μιλάει κανείς. edit: Όταν αυτό το ζώο αποβληθεί δια παντός από τους αγωνιστικούς χώρους, τότε να μου ξαναπείτε για τιμωρία του Μπούσκετς και οποιουδήποτε άλλου. Δηλαδή να λέμε κι ευτυχώς που ήταν ο Πέπε και δεν ήταν ο Βαράν, ξέρωγω... Πως θα σας φαινόταν, αν στο επόμενο ελ κλάσικο, ο Πέπε, πατούσε το κεφάλι του Μπούσκετς, και έβγαιναν φίλοι της Ρεάλ, και έλεγαν "νταξ μωρέ, στον Μπούσκετς το έκανε, οπότε καλά να πάθει"; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cossutius. Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Πολύ χαίρομαι που δείχνουν που και που καναν αγώνα, κανά ντέρμπι κορυφαίου πρωταθλήματος, να βλεπουν μερικοί πως αλλοιώνονται πραγματικά τα αποτελέσματα. Που να δειτε και καναν μικρότερο ή τι γίνεται σε Ολλανδίeς Γαλλίες. Γατάκια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Πως θα σας φαινόταν, αν στο επόμενο ελ κλάσικο, ο Πέπε, πατούσε το κεφάλι του Μπούσκετς, και έβγαιναν φίλοι της Ρεάλ, και έλεγαν "νταξ μωρέ, στον Μπούσκετς το έκανε, οπότε καλά να πάθει"; Τί έγινε; Σε έπιασε ξαφνικά ο πόνος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
demessakis Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Τί έγινε; Σε έπιασε ξαφνικά ο πόνος; Δεν σε καταλαβαίνω. Τι εννοείς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crash_Batic Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Ε, πριν είπες πως είσαι ο mjbulls, τώρα λες πως είναι άλλος. Τέσπα, σε εκείνον αναφερόμουν. Εκείνος ήταν λάθος. Εσένα, δεν σε ξέρω. Τέλος η παρεξήγηση. Δεκτή η άποψή σου, αλλά θα μου επιτρέψεις να έχω διαφορετική. Αν πήγαινε προς τα πίσω, πιθανόν να συμφωνούσα. Δηλαδή να λέμε κι ευτυχώς που ήταν ο Πέπε και δεν ήταν ο Βαράν, ξέρωγω... Πως θα σας φαινόταν, αν στο επόμενο ελ κλάσικο, ο Πέπε, πατούσε το κεφάλι του Μπούσκετς, και έβγαιναν φίλοι της Ρεάλ, και έλεγαν "νταξ μωρέ, στον Μπούσκετς το έκανε, οπότε καλά να πάθει"; Αυτο που λεμε οτι οταν ο Πεπε κανει αυτα σε ΚΑΘΕ παιχνιδι και εχει γινει ρουτινα,ε,δεν εγινε και τιποτα ρε φιλε αν γινει και μια φορα ΚΑΤΑ του Πεπε αυτο,και μαλιστα χωρις να ξερουμε οτι ειναι εσκεμμενο...Σιγα τα ωα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
demessakis Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Αν ήταν γνωστό εκ των προτέρων, πως έχει το ελεύθερο κάθε αντίπαλός του Πέπε, να τον κάνει ότι θέλει, σύντομα τα ματς αυτά δεν θα είχαν καμιά σχέση με το ποδόσφαιρο. Στην τελική, αν στους περισσότερους αρέσει αυτός ο τρόπος παιχνιδιού, ας τον κάνουμε μεταγραφή, εξάλλου χρειαζόμαστε έναν αμυντικό... Την άποψή μου την είπα. Τις απόψεις σας τις είπατε. Και εντελώς φιλικά, γιατί μπορεί να διαφεύγει από τους περισσότερους, στην φιλοσοφία της ομάδας, δεν αρμόζουν τέτοιες συμπεριφορές. Πάρε για παράδειγμα παίχτες από τις ακαδημίες μας. Μέχρι προχθές, υπήρχε κάτι που να υποδήλωνε κάτι τέτοιο; Έστω και ακούσιο; Οι περισσότεροι είναι μικροκαμωμένοι. Ο μόνος "ταρζάν" που βγήκε τελευταία από τις ακαδημίες, ήταν... ο ταρζάν. Τον είδες ποτέ να προσπαθεί να κάνει ζημιά σε αντίπαλο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PostHelper Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Ε, πριν είπες πως είσαι ο mjbulls, τώρα λες πως είναι άλλος. Τέσπα, σε εκείνον αναφερόμουν. Εκείνος ήταν λάθος. Εσένα, δεν σε ξέρω. Τέλος η παρεξήγηση. Μα ο MJBulls23 ειμαι. Και ημουν σωστος. Απλως δεν ειχαμε καμια διαφωνια για κανεναν τελικο ή αγωνα του Τσαμπιονς Λιγκ. Η διαφωνια ηταν για εναν αγωνα του Ολυμπιακου στο Ελληνικο πρωταθλημα με μια παραβαση για θεση οφφ-σαιντ που ελεγες οτι ειναι(παραβαση), ενω δεν ηταν. Αν ήταν γνωστό εκ των προτέρων, πως έχει το ελεύθερο κάθε αντίπαλός του Πέπε, να τον κάνει ότι θέλει, σύντομα τα ματς αυτά δεν θα είχαν καμιά σχέση με το ποδόσφαιρο. Στην τελική, αν στους περισσότερους αρέσει αυτός ο τρόπος παιχνιδιού, ας τον κάνουμε μεταγραφή, εξάλλου χρειαζόμαστε έναν αμυντικό... Μα δεν καταλαβαινεις το νοημα. Ο Πεπε ειναι δολοφονος. ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ για να παιζει ποδοσφαιρο. Εχει κανει 500 τετοια πολυ επικινδυνα μαρκαρισματα. Θελουμε να φυγει απο τον χωρο του ποδοσφαιρου. Αρα αν ολοι αρχισουν να τον κλωτσανε, να τον πατανε κλπ, ισως το καταλαβει και φυγει απο μονος του. Επισης δεν γινεται να λυπηθεις εναν κατα συρροη ξυλοκοπο/νιντζα επειδη καποιος του εκανε μια φορα το ιδιο που κανει αυτος συνεχως. Αν ήταν γνωστό εκ των προτέρων, πως έχει το ελεύθερο κάθε αντίπαλός του Πέπε, να τον κάνει ότι θέλει, σύντομα τα ματς αυτά δεν θα είχαν καμιά σχέση με το ποδόσφαιρο. Αυτο να το πεις στον Πεπε, οχι στον Μπουσκετς. Γιατι δεν εχουν σχεση τα ματς που παιζει ο Πεπε, με ποδοσφαιρο. Ο ανθρωπος ειναι επικινδυνος, τελος. Αλλά επειδη παιζει στην χαϊδεμενη Ρεαλ Μ. γλιτωνει το 90% των καρτων που επρεπε να παιρνει. Την άποψή μου την είπα. Τις απόψεις σας τις είπατε. Και εντελώς φιλικά, γιατί μπορεί να διαφεύγει από τους περισσότερους, στην φιλοσοφία της ομάδας, δεν αρμόζουν τέτοιες συμπεριφορές. Πάρε για παράδειγμα παίχτες από τις ακαδημίες μας. Μέχρι προχθές, υπήρχε κάτι που να υποδήλωνε κάτι τέτοιο; Έστω και ακούσιο; Οι περισσότεροι είναι μικροκαμωμένοι. Ο μόνος "ταρζάν" που βγήκε τελευταία από τις ακαδημίες, ήταν... ο ταρζάν. Τον είδες ποτέ να προσπαθεί να κάνει ζημιά σε αντίπαλο; Στην φιλοσοφια δεν ταιριαζει πραγματι. Αλλά καποτε και ο Γκαντι παυει να ειναι ο Γκαντι γιατι καποτε θα τον πουνε και μ@λ@κα. Αυτο θελουν να αποφυγουν οι παικτες της Μπαρτσελονα. Μπραβο στον Μπουσκετς. Δεν ξερουν μόνο οι αλλοι να παιζουν συνεχως βρωμικα. Επειδη η επαναληψη ειναι μητηρ μαθησεως(τα βιντεο τα λενε ολα): Δε με κατάλαβες, εγώ υποστηρίζω ότι πρέπει να του κάνουν αδριάντα στην Ράμπλας. Όχι, θα το έχουμε το ζώο να γυρνάει από εδώ και από εκεί με κουτουλιές, σκαριές, πατήματα κλπ χωρίς να του μιλάει κανείς. edit: Όταν αυτό το ζώο αποβληθεί δια παντός από τους αγωνιστικούς χώρους, τότε να μου ξαναπείτε για τιμωρία του Μπούσκετς και οποιουδήποτε άλλου. Ο ανθρωπος(Πεπε) ειναι απολιτιστος, ακαταλληλος για να παιζει ποδοσφαιρο σαφως, και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ για να παιζει ποδοσφαιρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
demessakis Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δεν ξέρω από που καταλάβατε, ότι δεν ξέρω τον Πέπε. Τον ξέρω και πολύ καλά. Απλά δεν κολλάει στην Μπάρσα, ένας παίχτης τύπου Πέπε. Όπως η ΑΕΚ (νομίζω πως ήταν η ΑΕΚ, εκτός αν υπάρχει και άλλη ομάδα με αξίες στην Ελλάδα), και ο τρόπος που χειρίστηκε ένα συμβάν με έναν ποδοσφαιριστή της, που χαιρέτισε ή πανηγύρισε κάπως περίεργα, φανταστείτε κάπως έτσι, πως είναι και η Μπάρσα. Πρεσβεύει κάποιες αξίες και η ιστορία της το έχει δείξει άπειρες φορές. Διαβάστε και λίγο ιστορία, μην είστε μόνο με την ομάδα που νικάει! Δεν μας αξίζουν άτομα τέτοιας ιδεολογίας. Ούτε ως ποδοσφαιριστές, ούτε και ως οπαδούς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PostHelper Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δεν ξέρω από που καταλάβατε, ότι δεν ξέρω τον Πέπε. Τον ξέρω και πολύ καλά. Απλά δεν κολλάει στην Μπάρσα, ένας παίχτης τύπου Πέπε. Μα δεν ειπε κανείς οτι θελουμε τον Πεπε. Ουτε ο Μπουσκετς ειναι τυπου Πεπε. Καμια σχεση. Ειδες ποτέ εσυ τον Μπουσκετς να παιζει αντιαθλητικα? Ναι εχει κανει καποια σκληρα τακλιν πατωντας τον παικτη αλλά και ποιος δεν εχει κανει στην θεση αυτη? Ο Πεπε ειναι εγκληματιας κυριολεκτικα, τι συγκρινουμε? Όπως η ΑΕΚ (νομίζω πως ήταν η ΑΕΚ, εκτός αν υπάρχει και άλλη ομάδα με αξίες στην Ελλάδα), Ομαδα με αξιες που ο προεδρος της δηλωνει οτι δεν θα πληρωσει, ετσι επειδη γουσταρει, το ΦΠΑ? Ομαδα με αξιες που της εχουν χαριστει ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ εκατομμυρια ευρω? Πώς σου ηρθε αυτο με την ΑΕΚ? και ο τρόπος που χειρίστηκε ένα συμβάν με έναν ποδοσφαιριστή της, που χαιρέτισε ή πανηγύρισε κάπως περίεργα, φανταστείτε κάπως έτσι, πως είναι και η Μπάρσα. Πρεσβεύει κάποιες αξίες και η ιστορία της το έχει δείξει άπειρες φορές. Διαβάστε και λίγο ιστορία, μην είστε μόνο με την ομάδα που νικάει! Δεν μας αξίζουν άτομα τέτοιας ιδεολογίας. Ούτε ως ποδοσφαιριστές, ούτε και ως οπαδούς. Μα τα ξερουμε αυτα. Χαιρω πολυ οτι εαν το εκανε επιτηδες ηταν απαραδεκτη ενεργεια. Αλλά το εκανε στον Πεπε. Στον ποδοσφαιριστη που κανει τον Μπρους Μποουεν να μοιαζει παικτης που αξιζει το βραβειο fair play. Καποιος πρεπει να διδαξει επιτελους στον Πεπε λιγη "ταπεινοτητα" και μιας και οι διαιτητες κοιμουνται(επειδη παιζει στην Ρεαλ--εαν πηγαινε στην Θελτα πχ, θα εβγαινε σε καθε αγωνα με κοκκινη καρτα), ο μονος τροπος ειναι να δοκιμασει λιγο απο το δικο του δηλητηριο.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Και ύστερα λένε ότι ο Ολυμπιακός τρώει 3άρες... #ripUnited 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crash_Batic Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Πρεπει να καταλαβεις φιλε,οτι δεν λεω μπραβο στον Μπουσκετς για την κινηση του αυτη ΑΝ το εχει κανει εσκεμμενα.Αυτο που λεω ειναι,οτι χεστηκε η φοραδα στο αλωνι που εγινε ΜΙΑ φορα απο αυτον (κατακριτεα μεν) ΑΝ εγινε εσκεμμενα σε σχεση με τα καραγκιοζιλικια του ΠΕΠΕ σε ΚΑΘΕ παιχνιδι του.Ενταξει θα τον κραξω τον Μπουσκετς αλλε μεχρι εκει.Δεν θα τον κρεμασω εξω απο το Καμπ Νου.Σε αντιθεση με τον Πεπε που θα επρεπε να το κανουν και εχουν αργησει ηδη πολυ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις