linuslost Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 "Oι αλητες της Ρεαλ και τα καλα παιδια απο την Βαρκελωνη" Δεν μπορουμε να ειμαστε σιγουροι αν το εκανε επιτηδες ή οχι....Απο την αλλη αμα σου αρεσει ο πεπε ή το δικαολογεις για αυτα που κανει τοτε πασο...
kirileman Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Για τον Πέπε μιλάμε. Κακώς που δεν του έκοψε τη μπάλα ο Μπούσκετς, γιατί αργά η γρήγορα το ζώο θα κόψει τη μπάλα σε κάποιον κανονικό ποδοσφαιριστή και θα θρηνούμε τότε. 2
stamatinho Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Ρεαλ ειμαι απο εποχες Μιγιατοβιτς και Σουκερ αλλα ο Πεπε ειναι η ντροπη της αμυνας στην ιστορια της Ρεαλ.Ακομα και ο Ελγκερα ηταν 3 φορες καλυτερος. Για Ελλαδα καλως ειναι.
linkin Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δεν μπορουμε να ειμαστε σιγουροι αν το εκανε επιτηδες ή οχι....Απο την αλλη αμα σου αρεσει ο πεπε ή το δικαολογεις για αυτα που κανει τοτε πασο... Toν Πεπε τον συχαινομαι και το εχω γραψει αμετρητες φορες. Απλα με χαλαει που παμε να βγαλουμε καλο παιδι τον Μπουσκετς που πατησε τον αλητη τον Πεπε. Μ@λ@κ@ς ο ενας, μ@λ@κ@ς και ο αλλος. Το εχουν αποδειξει παμπολλες φορες εκαστοι.
stamatinho Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 <p>Τους κουβαλαει που τους κουβαλαει ολους ο Μουρινιο τουλαχιστον ας τους παιρνει μαζι οταν φευγει, <p>να μη μας τους παραταει πισω 11δατους. Ηδη εκανε την αρχη ο Οζιλ,ελπιζω να ακολουθησουν Ντι Μαρια και Πεπε. Αυτος ο Ντι Μαρια μεγαλη απατη.με τα μισα λεφτα επαιρνες 2 καλυτερους στην ιδια θεση.
vlachaquito Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Στο ντερμπυ όμως την αριστερή πλευρά την κράτησε μόνος του. Και ο οζιλ ειναι παιχτρούμπα, κακός έφυγε.
kirileman Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Για την απαράδεκτη κίνηση του Μπούσκετς, θα ήθελα πολύ να τιμωρηθεί αυστηρά από την ομάδα. Ας μην ξαναπαίξει φέτος. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Αν το έκανε καταλάθος, δεν είδε τον πεσμένο αντίπαλο; Ή μήπως τον είδε και προσπάθησε να μην τον αποφύγει;Οκ, ο Πέπε, δεν αξίζει να παίζει σε αυτή την ομάδα. Η σουπερλίγκα είναι αυτή που του αξίζει, στο χάλι που είναι. Είναι επικίνδυνος για τα άλλα πρωταθλήματα. Αλλά, γιατί να προσπαθούμε να βρούμε άλλοθι, όταν βλέπουμε κάποιον άλλον να πάει να του μοιάσει; Δεν πάει κανείς να του μοιάσει, δε μπορεί άλλωστε. Είναι η αντίδραση σε ένα μονομερή, ατιμώρητο πόλεμο που έχουν ανεχτεί χρόνια τώρα οι αντίπαλοι της Ρεάλ και ειδικά η Μπαρτσελόνα. Ακόμα και προχθές, υπήρξαν πολλά αντιαθλητικά χτυπήματα όταν το ματς είχε στραβώσει για τους γηπεδούχους. Μιλάμε για μια ομάδα που έχει το Νο1 παίχτη σε κάρτες και το Νο1 "παίχτη" σε αντιαθλητικό, βρώμικο παιχνίδι. Παρόλ' αυτά, ο 1ος είναι κανονικός ποδοσφαιριστής και αγωνίζεται εντός των πλαισίων και κανονισμών του παιχνιδιού, ο 2ος όχι. Εκεί, λοιπόν, αντιδράς όπως μπορείς, αφού ο άρχοντας του αγώνα δε σε προστατεύει. Άλλοτε με "θέατρο" και άλλοτε με το ίδιο νόμισμα, ο καθένας με τα όπλα του. Αρκεί να μη σε "τσακώσουν". Μπράβο στον Μπούσκετς από μένα (μιλάω ΜΟΝΟ για τον Πέπε), αλλά να προσέχει την επόμενη φορά γιατί είναι σε φόρμα και τον χρειαζόμαστε. Στο ντερμπυ όμως την αριστερή πλευρά την κράτησε μόνος του. Και όλη την ομάδα, να μη σου πω. 1
demessakis Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δεν πάει κανείς να του μοιάσει, δε μπορεί άλλωστε. Είναι η αντίδραση σε ένα μονομερή, ατιμώρητο πόλεμο που έχουν ανεχτεί χρόνια τώρα οι αντίπαλοι της Ρεάλ και ειδικά η Μπαρτσελόνα. Ακόμα και προχθές, υπήρξαν πολλά αντιαθλητικά χτυπήματα όταν το ματς είχε στραβώσει για τους γηπεδούχους. Μιλάμε για μια ομάδα που έχει το Νο1 παίχτη σε κάρτες και το Νο1 "παίχτη" σε αντιαθλητικό, βρώμικο παιχνίδι. Παρόλ' αυτά, ο 1ος είναι κανονικός ποδοσφαιριστής και αγωνίζεται εντός των πλαισίων και κανονισμών του παιχνιδιού, ο 2ος όχι. Εκεί, λοιπόν, αντιδράς όπως μπορείς, αφού ο άρχοντας του αγώνα δε σε προστατεύει. Άλλοτε με "θέατρο" και άλλοτε με το ίδιο νόμισμα, ο καθένας με τα όπλα του. Αρκεί να μη σε "τσακώσουν". Μπράβο στον Μπούσκετς από μένα (μιλάω ΜΟΝΟ για τον Πέπε), αλλά να προσέχει την επόμενη φορά γιατί είναι σε φόρμα και τον χρειαζόμαστε. Και όλη την ομάδα, να μη σου πω. Αν άκουγες πως στο ντέρμπι, κάποιος ενήργησε τόσο αντιαθλητικά, η πρώτη σου σκέψη δεν θα ήταν ο Πέπε; Πως λες τότε ότι δεν πάει να του μοιάσει; Αυτή η φάση ήταν καθαρά "φάση Πέπε". Ο Μπούσκετς, δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες ενέργειες, αλλά άποψή μου είναι πως θα πρέπει να τιμωρηθεί αυστηρά, για την συγκεκριμένη.
linuslost Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Παντως σε ενα βιντεο που εδειξε ο Αντ1 φαινεται ο Μπουσκετς να προσπαθει να χωρισει τους παιχτες που μαλωνουν και δεν κοιταει κατω...
PostHelper Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Παντως σε ενα βιντεο που εδειξε ο Αντ1 φαινεται ο Μπουσκετς να προσπαθει να χωρισει τους παιχτες που μαλωνουν και δεν κοιταει κατω... Για αυτο και εγω ειπα οτι υπαρχει και η πιθανοτητα να μην το εκανε επιτηδες. Αν και μαλλον το εκανε επιτηδες αλλά οχι σιγουρα. Σημασια εχει να το κανει και αλλος στον Πεπε μπας και αρχισει να καταλαβαινει καποια πραγματα ο Πεπε. Οτι δεν ανηκει στον χωρο του ποδοσφαιρου και να φυγει αμεσα.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Παντως εχει πλακα που την μια ενεργεια του Μπουσκετς την αναλυουμε σελιδες επι σελιδων εμεις αλλα και τα ΜΜΕ, ενω ο Πεπε που κανει 2-3 τετοιες σε καθε αγωνα ουτε που ασχολουμαστε. Εκει ειναι η μαγκια του Πεπε, εχει καταφερει να ειναι εν δυναμει δολοφονος σε καθε παιχνιδι και ολοι να λενε "eh ok καταδικαζω οτι κανει ο Πεπε, αλλα ο Μπουσκετς ειναι αλητης". Ενω ο Μπουσκετς πατησε 1 φορα τον Πεπε και εχουμε αναλυσει καθε frame του περιστατικου για να πουμε ποσο κωλοπαιδο ειναι.
PostHelper Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Παντως εχει πλακα που την μια ενεργεια του Μπουσκετς την αναλυουμε σελιδες επι σελιδων εμεις αλλα και τα ΜΜΕ, ενω ο Πεπε που κανει 2-3 τετοιες σε καθε αγωνα ουτε που ασχολουμαστε. Εκει ειναι η μαγκια του Πεπε, εχει καταφερει να ειναι εν δυναμει δολοφονος σε καθε παιχνιδι και ολοι να λενε "eh ok καταδικαζω οτι κανει ο Πεπε, αλλα ο Μπουσκετς ειναι αλητης". Ενω ο Μπουσκετς πατησε 1 φορα τον Πεπε και εχουμε αναλυσει καθε frame του περιστατικου για να πουμε ποσο κωλοπαιδο ειναι. Ειναι το γνωστο τσουβαλιασμα. Μαυρο ή ασπρο. Αλητης ή μη αλητης. 0 ή 1000. Τιποτα αναμεσα. Και αυτο γινεται σε αυτη την περιπτωση για να δικαιολογηθει ο "δικος τους" παικτης και να ειναι 1-1 "το σκορ" στην τραγικοτητα αναμεσα σε Ρεαλ και Μπαρτσελονα, οποτε να μην πρεπει ταχα να διαμαρτυρομαστε για αυτα που εκανε ο Πεπε στο παρελθον ή την επομενη φορα που θα κανει κατι γιατι εχουμε και εμεις εναν ΙΔΙΟ. Υποτιθεμενα ιδιο φυσικα. Και τελειως λανθασμενα, διοτι δεν ειναι ιδιος σε καμια περιπτωση. Ολα αυτα με την λογικη οτι ναι μεν ο Πεπε ειναι τραγικος αλλά να και ο Μπουσκετς ειναι τραγικος. Ξεχνωντας φυσικα οτι ο Πεπε το εχει κανει 500 φορες και εξομοιωνοντας φυσικα τις 500 με την μια(αντε 2-3 πχ). Δες εδω πχ: Toν Πεπε τον συχαινομαι και το εχω γραψει αμετρητες φορες. Απλα με χαλαει που παμε να βγαλουμε καλο παιδι τον Μπουσκετς που πατησε τον αλητη τον Πεπε. Μ@λ@κ@ς ο ενας, μ@λ@κ@ς και ο αλλος. Το εχουν αποδειξει παμπολλες φορες εκαστοι. Ειναι το γνωστο τσουβαλιασμα. Ομως στην ζωη εκτός απο το μαυρο και το ασπρο υπαρχουν και άλλα χρωματα. Ναι, τραγικος ο Μπουσκετς εαν τον πατησε επιτηδες, αλλά ο Πεπε ειναι τραγικος^Graham's number(τραγικος, τραγικος, τραγικος,....). Ο Πεπε εχει κανει 500 τετοια κυριολεκτικα(πιθανοτατα). Οποτε ναι μεν μ@λ@κ@ς ο ενας(Μπουσκετς) εαν τον πατησε επιτηδες αλλά ο Πεπε πρεπει να γραφτει στην βιβλο μ@λ@κι@ς με χρυσα κεφαλαια γραμματα.
demessakis Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Παντως σε ενα βιντεο που εδειξε ο Αντ1 φαινεται ο Μπουσκετς να προσπαθει να χωρισει τους παιχτες που μαλωνουν και δεν κοιταει κατω... Με παίχτη πεσμένο κάτω, δεν θα έπρεπε να προσέξει, για να τον αποφύγει; Ο τρόπος του, δείχνει πως δεν τον ένοιαζε αν θα κάνει ζημιά ή όχι, και είμαι σίγουρος πως έχει μετανιώσει. Αν ο παίχτης που πάτησε αντίπαλο, φορούσε άσπρη φανέλα, σίγουρα θα έκανε τις απόψεις των περισσοτέρων αντίθετες. Χίλιες φορές, να απαντούσε με κάποιο κάποιο γκολ, κάποια ασίστ, να του έσκαγε καμιά τρίμπλα, παρά με αυτό τον τρόπο. Είναι λυπηρό να βλέπω κάποιους που απεχθάνονται το αντιαθλητικό ποδόσφαιρο, παράλληλα να το δικαιολογούν, αναλόγως των προτιμήσεών τους. Δεν ειχα εξαφανιστει. Εκει ημουνα. Και ενω ησουν ενα συχνος "ποστερ", ξαφνικα(μολις εβαλα και τους επισημους κανονισμους απο ΦΙΦΑ με τις διευκρινησεις τους βασικα, που κατερριπταν 100% αυτα που ελεγες, και ιδιως οταν και οι 3 διαιτητες ΦΙΦΑ που ρωτησα και εβαλα και τα επισημα λινκς με τις απαντησεις τους που επισης κατερριπταν 100% αυτα που ελεγες) εξαφανιστηκες. Για 1-1.5 μηνα. Μετα δειλα δειλα εκανες 1-2 μηνυματα ανα 3μερο ωσπου ξανααρχισες κανονικα πολυ συντομα. Καπου τοτε και εγω μειωσα την συχνοτητα των ποστ μου εδω και μετα απο λιγο πραγματι σταματησα να γραφω για 1-2 μηνες για λογους ασχετους με το ινσομνια. Πριν την διαφωνια μας, ποσταραμε καθημερινα στο τοπικ της Μπαρτσελονα και συνηθως συμφωνουσαμε και ολα ηταν κανονικα(μου εβαζες και like ΥΓΠ:Με αλλο ονομα τοτε(MJBulls23 ή rabesatratana--ποτέ παντως δεν συμμετειχα ταυτοχρονα με 2 ονοματα εδω οταν μπαναριζαν το ενα (παντα για τον ιδιο λογο οτι εκανα δημοσια κριτικη στις αποφασεις των μοντερειτορ-ειτε αθελα μου ξεχνωντας τον κανονισμο, ειτε ηθελημενα) δημιουργουσα αλλο).), ολα αυτα ομως εως εκεινη τη μερα με την διαφωνια μας ως προς τους κανονισμους που κρατησε 7-10 μερες. Μετα με παρομοιαζεις σαν τον διαβολο. Τυγχάνει βλέπεις, να έχω και ζωή εκτός insomnia... Νόμιζα πως το ματς της Μπαρτσελόνα, που ακολούθησε την διαμάχη μας, θα το είχες δει, και θα διαπίστωνες πως ο κανονισμός διαφέρει, έστω σε εκείνο το σημείο, από την ερμηνεία που του δίνεις. Και εσύ, αλλά και οι άλλοι ιντερνετικοί διαιτητές. Εδώ κανονικός διαιτητής, και είχε κάνει λάθος... Αλλά όπως και να' χει, μου αρκεί που συμφωνώ με τον κανονισμό και τον διαιτητή τελικού τσάμπιονς λιγκ, και ας διαφωνώ με τους ιντερνετικούς διαιτητές... της ΦΙΦΑ. Τέλος από μένα. Για τα τελευταία που λες, δεν είχα κανένα πρόβλημα με σένα. Αλλά όταν άρχισες την προσωπική επίθεσή, πως ήθελες να αντιδράσω; Αν κάποιος γράψει σε ένα φόρουμ πως έβαλε το δάχτυλό του στην πρίζα, και ένιωσε ας πούμε ευεξία, κάποιος άλλος που έχει τις απαιτούμενες γνώσεις, δεν πρέπει να αναφέρει το λάθος; Άποψή μου είναι πως ναι, γιατί έστω και ένας να τον πιστέψει, θα γίνει η ζημιά. Πάντως ακόμη και τότε, θα υπάρχει η πιθανότητα, αυτός που το έγραψε, να βρει διάφορες θεωρίες στο νετ, από ηλεκτρολόγους... της ΝΑΣΑ, που να ισχυρίζονται πως είναι έτσι όπως τα λέει...
PostHelper Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Τυγχάνει βλέπεις, να έχω και ζωή εκτός insomnia... Νόμιζα πως το ματς της Μπαρτσελόνα, που ακολούθησε την διαμάχη μας, θα το είχες δει, και θα διαπίστωνες πως ο κανονισμός διαφέρει, έστω σε εκείνο το σημείο, από την ερμηνεία που του δίνεις. Και εσύ, αλλά και οι άλλοι ιντερνετικοί διαιτητές. Εδώ κανονικός διαιτητής, και είχε κάνει λάθος... Αλλά όπως και να' χει, μου αρκεί που συμφωνώ με τον κανονισμό και τον διαιτητή τελικού τσάμπιονς λιγκ, και ας διαφωνώ με τους ιντερνετικούς διαιτητές... της ΦΙΦΑ. Τέλος από μένα. Με μπερδευεις βεβαια με αλλον γιατι μαζι σου δεν διαφωνησα ποτέ για κανενα θεμα για τελικο του Τσαμπιονς Λιγκ, αλλά για αλλο θεμα(για ενα οφσαιντ σε αγωνα του Ολυμπιακου διαφωνησαμε), οποτε εχεις μπερδεψει προσωπα και πραγματα προφανως. Εσυ(μιας και μου κινησες την περιεργεια τωρα) για ποια ακριβως φαση μιλας και για ποιον τελικο του Τσαμπιονς Λιγκ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις