Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποιο τακλιν βρε ....... μην πω τιποτα αλλο και τιμωρηθω.

Ξερεις για πια φαση λεω?

Ημαρτον δηλαδη.

Eγω μιλαω για τη φαση 3 λεπτα μετα το πεναλτι που δοθηκε που τον παει καροτσακι ο Μανιατης ξεκινοντας απεξω απο την περιοχη και τον τραβολογαει με χερια ποδια νυχια και στο τελος τον ριχνει και κατω και για να μη δωσει ΠΑΛΙ πεναλτι ο ρεφερι μεσα σε 3 λεπτα εκανε τον μακακα και ειπε παιζετε.

Καλα εσυ καληνυχτα

Για την ιδια φαση λεμε...Σου ειπα πηγαινε σε γιατρο ,γιατι εκτος απο οραση δεν εχεις και καλη μνημη.... Αν εσυ θεωρεις αυτη τη φαση Πεναλτι τοτε οκ! Μην ξαναβγεις ομως να κλαψουριζεις για τυχον αντιστοιχες φασεις κατα της ομαδας σου.

ΥΓ: Συγχαρητηρια για την προσπαθεια στο ματς με τον Οφη, ηταν ενα δυσκολο εκτος εδρας ματς.... Εμεις βεβαια παιζαμε με την ομαδουλα απο την Αγγλια.

Ε ενταξει δε βγαζω ακρη.Οτι τον παει καροτσακι 2 μετρα εξω απο την περιοχη με τα χερια(δε μπορει κ αλλιως) και 1 μετρο μεσα δεν....εσενα στο ολυμπιακο μυαλο σου εμεινε καποιο τακλιν.Οκ.Εισαι μαλλον απο αυτους που λενε οτι το γκολ του Κατσουρανη ηταν καθαρο offside.
  • Απαντ. 4,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλά ρε παιδιά του Π.Α.Ο εγώ είμαι ο πρώτος που κράζει τρεις μέρες τώρα αλλά όλα έχουν και ένα όριο.Από πότε νομίζετε εσείς ότι θα έπρεπε να αποβληθεί ο Valentsia;Έτσι μία υποθετική ερώτηση κάνω δηλαδή.Το δεύτερο πέναλτι που λένε όλοι αν ήμουν διαιτητής θα το έδινα όχι τόσο γιατί ήταν αλλά για το ότι είμαι πίσω από την φάση και ο άλλος πάει στο μαρκάρισμα όχι σαν ποδοσφαιριστής αλλά σαν οικοδόμος.Αλλά τα δωράκια της τα πήρε η Μάντσεστερ και με το παραπάνω. Δικαιολογημένα;Κατά την άποψη μου ναι και σαν όνομα και σαν ιστορία και σαν απήχηση σε διεθνές επίπεδο!Αυτά έτσι πάνε παντού!Κάντο μία αναγωγή στην  σούπα λίγκα και θα δείτε όλοι ότι και εγώ δικαιούμαι να παίρνω τα σπόρια σε ματς π.χ με την Βέροια!Αυτά έτσι πάνε παντού!Όχι μόνο εκεί που μας βολεύει.

• Like 1
Δημοσ.

<p>Καλά ρε παιδιά του Π.Α.Ο εγώ είμαι ο πρώτος που κράζει τρεις μέρες τώρα αλλά όλα έχουν και ένα όριο.Από πότε νομίζεται εσείς ότι θα έπρεπε να αποβληθεί ο Valentsia;Έτσι μία υποθετική ερώτηση κάνω δηλαδή.Το δεύτερο πέναλτι που λένε όλοι αν ήμουν διαιτητής θα το έδινα όχι τόσο γιατί ήταν αλλά για το ότι είμαι πίσω από την φάση και ο άλλος πάει στο μαρκάρισμα όχι σαν ποδοσφαιριστής αλλά σαν οικοδόμος.Αλλά τα δωράκια της τα πήρε η Μάντσεστερ και με το παραπάνω.Δικαιολγημένα;Κατά την άποψη μου ναι και σαν όνομα και σαν ιστορία και σαν απήχηση σε διεθνές επίπεδο!Αυτά έτσι πάνε παντού!Κάντο μία αναγωγή στην  σούπα λίγκα και θα δείτε όλοι ότι και εγώ δικαιούμαι να παίρνω τα σπόρια σε ματς π.χ με την Βέροια!Αυτά έτσι πάνε παντού!Όχι μόνο εκεί που μας βολεύει.</p>

Γι αυτο το πεναλτι μιλαμε τοση ωρα αλλα καποια ολυμπιακα μυαλια δεν λενε να καταλαβουν.

Οταν τελειωσουμε με την τεραστια "αμφισβητουμενη" φαση του πεναλτι θα παμε και στα υπολοιπα.

Δημοσ.

Γι αυτο το πεναλτι μιλαμε τοση ωρα αλλα καποια ολυμπιακα μυαλια δεν λενε να καταλαβουν.

Οταν τελειωσουμε με την τεραστια "αμφισβητουμενη" φαση του πεναλτι θα παμε και στα υπολοιπα.

Εγώ δεν είπα ότι ήταν πέναλτι εγώ είπα ότι πιθανώς θα το έδινα.Και επειδή μαζί μου μιλάς τώρα μπορείς να προχωρήσεις και στα υπόλοιπα. :P

Δημοσ.

Εγώ δεν είπα ότι ήταν πέναλτι εγώ είπα ότι πιθανώς θα το έδινα.Και επειδή μαζί μου μιλάς τώρα μπορείς να προχωρήσεις και στα υπόλοιπα. :P

Αν δεν ειχε δοθει πεναλτι πιο πριν να εισαι σιγουρος οτι μαζι με σενα θα το εδινε και ο διαιτητης.

Φανταζομαι ομως γνωριζεις οτι αν εδινε αυτο το πεναλτι ηταν αυτοματα και αποβολη του Μανιατη επειδη ηταν τελευταιος παιχτης.

Σε αυτο που ειπες θα συμφωνησω,θεωρω υπερβολη που δε πηρε εστω μια φορα κιτρινη ο Βαλεντσια στο 1ο μερος.

Τωρα αν ειχε αποβληθει εχοντας ηδη μια κιτρινη απο το 1ο δε το γνωριζω.

Ισως να επαιζε πιο χαλαρα αν του εδινε κιτρινη στο 1ο μερος.

Δημοσ.

Αν ενθυμούμαι καλώς(φράση που χρησιμοποιούσε φίλος μου δικηγόρος στον στρατό)έπρεπε να είχε αποβληθεί από το πρώτο ημίχρονο είχε κάνει ήδη δύο ταρζανιές άσε που στο τάκλιν με τα δύο πόδια"σηκώνει" και απευθείας κόκκινη.Το θέμα δεν είναι αυτό.Δεν άξιζα να περάσω αν είχα την ομάδα του Δεκέμβρη με Μήτρογλου να κεντάει  σαβιόλα με καλά ματς να πω εντάξει να διεκδικήσω τις όποιες πιθανότητες.Τώρα με μόνο 5 παίχτες επιπέδου ch.l Ρομπέρτο Σαλίνο Κάμπελ Τσόρι Εντιγκά καλύτερα που δεν πέρασα γιατί με την Μπάγερν θα έγερνε το γήπεδο κατά 90 μοίρες.Πάντως με απογοητεύει που τα θέλουμε όλα.όπως η Μάντσεστερ πήρε τα σφυρίγματα της απέναντι σε μας έτσι τα παίρνω και εγώ απέναντι στην Βέροια.Όπως τα πάιρνει και η Ρεάλ και  Μπαρτσελόνα στο δικό της πρωτάθλημα.Εγώ πιστεύω ότι έτσι είναι τα πράγματα,στο ποδόσφαιρο παίζονται τεράστια ποσά και συνήθως τόπως και στην ζωή οι ισχυροί ευνοούνται.Τώρα οι υπερβολές είναι για να πουλάνε φύλα ο γαύρος  πρωταθλητής και η πράσινη.Δηλαδή φέτος το πρωτάθλημα έπρεπε να το πάρει ο Π.Α.Ο.Κ;Ποια ομάδα έπρεπε να το πάρει δηλαδή;

Δημοσ.

To πρωταθλημα οσα χρονια και αν περασουν θα κρινεται στα μικρα ματς και στην επαρχια.

Δε θα κριθει στα ντερμπι γιατι αν κρινοταν στα ντερμπι  θα επρεπε να το παρει ο Παναθηναικος βαση αποτελεσματων.

Με Παοκ επαιξε καλυτερα μεσα-εξω ασχετα αν εξω εχασε το πεναλτυ ο Μπεργκ για το 2-2 και ασχετα αν δεν εριξε 5 γκολ στη Λεωφορο.

Με Ολυμπιακο εριξε 3 εκτος και εντος με βαση τις φασεις ηταν για λευκο 0-0.

Οταν λοιπον στο Παναθηναικο κοβουν βαθμους οι Πλατανιαδες οι Εργοτελιδες και οι Πανθρακικοι και εκει ο Ολυμπιακος ριχνει 4 γκολ οριστε η διαφορα των 9 ποντων αμεσως αμεσως.

Δημοσ.

To πρωταθλημα οσα χρονια και αν περασουν θα κρινεται στα μικρα ματς και στην επαρχια.

Δε θα κριθει στα ντερμπι γιατι αν κρινοταν στα ντερμπι  θα επρεπε να το παρει ο Παναθηναικος βαση αποτελεσματων.

Με Παοκ επαιξε καλυτερα μεσα-εξω ασχετα αν εξω εχασε το πεναλτυ ο Μπεργκ για το 2-2 και ασχετα αν δεν εριξε 5 γκολ στη Λεωφορο.

Με Ολυμπιακο εριξε 3 εκτος και εντος με βαση τις φασεις ηταν για λευκο 0-0.

Οταν λοιπον στο Παναθηναικο κοβουν βαθμους οι Πλατανιαδες οι Εργοτελιδες και οι Πανθρακικοι και εκει ο Ολυμπιακος ριχνει 4 γκολ οριστε η διαφορα των 9 ποντων αμεσως αμεσως.

Πάρε λοιπόν + 9 βαθμούς από μένα δώρο :P .Αλλάζει κάτι;

Δημοσ.

Πάρε λοιπόν + 9 βαθμούς από μένα δώρο :P .Αλλάζει κάτι;

Δεν αλλαζει,αλλα δεν ειναι αυτη η ουσια.

Ειναι παραφυσιν αυτο που γινεται στην Ελλαδα.Ολες οι ομαδες γκελαρουν σε μικρα ματς και ο ολυμπιακος ριχνει 4-5 γκολ.

Επισης ολες οι ομαδες στο κοσμο χανουν μικρα ματς Ρεαλ,Μπαρτσα.

Αυτο που γινεται στην Ελλαδα δεν εχει προηγουμενο.

Μετα να σου 4 δανεικοι στον Εργοτελη 3 στον Πλατανια και απο 2 στον Αρη και σε καποιες αλλες μικρες.

Και μετα μας λενε να μην ειμαστε καχυποπτοι...:)

Δημοσ.

Nαι και επίσης έλεγε για 2) τις πλαστές φορολογικές ενημερότητες ομάδων. 

http://www.goalpost.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=27284:38-plastes-forologikes-kai-asfalistikes-enimerotites&Itemid=1312

Ο Πρόεδρος της Επο διώκεται για μια σειρά απο αδικήματα ΚΑΙ για τα στημένα. Ποδοσφαιρική υγεία...

Δημοσ.

Δεν αλλαζει,αλλα δεν ειναι αυτη η ουσια.

Ειναι παραφυσιν αυτο που γινεται στην Ελλαδα.Ολες οι ομαδες γκελαρουν σε μικρα ματς και ο ολυμπιακος ριχνει 4-5 γκολ.

Επισης ολες οι ομαδες στο κοσμο χανουν μικρα ματς Ρεαλ,Μπαρτσα.

Αυτο που γινεται στην Ελλαδα δεν εχει προηγουμενο.

Μετα να σου 4 δανεικοι στον Εργοτελη 3 στον Πλατανια και απο 2 στον Αρη και σε καποιες αλλες μικρες.

Και μετα μας λενε να μην ειμαστε καχυποπτοι... :)

Λοιπόν για να τελειώνω για να βγω και για ποτάκι..Εγώ προσωπικά σαν φίλαθλος θα ήθελα το πρωτάθλημα να κρίνεται τελευταία αγωνιστική και με Π.Α.Ο Α.Ε.Κ Π.ΑΟ.Και να έχουν το ίδιο επίπεδο ρόστερ με το δικό μου.Αν πιστεύεις ότι την τελευταία δεκαπενταετία το είχαν εκτός κάποιων  μεμονωμένων σεζόν το είχαν τότε δεν έχει κάποιο νόημα να το κουράζουμε το θέμα.Είχες όλα τα φόντα να κυριαρχήσεις με την πολυμετοχικότητα όταν τερμάτισα πέμπτος και το διέλυσες από μόνος σου.Ούτε παράγκες σου έφταιγαν ούτε τίποτα.Άποψη μου βέβαια δεν είναι ανάγκη και να συμφωνήσουμε, αλλά τεσπα μετά από εκείνη την σεζόν εγώ πίστεψα ότι θα κάνω να ξανά πάρω πρωτάθλημα μία πενταετία.Μόνοι τους σφάχτηκαν οι μέτοχοι σου δεν φταίει κανείς άλλος.Μόνο αυτό που έγινε με την Α.Ε.Κ ήταν τεράστια αδικία αν και ο νόμος αυτό προέβλεπε πάντως σε ότι με αφορά ότι είναι νόμιμο δεν είναι και ηθικό.Αν βρισκόταν ο Π.Α.Ο στην θέση του Ολυμπιακού και ήξερε ότι χρησιμοποιώντας τον νόμο έπαιρνε το πρωτάθλημα πιστεύεις ειλικρινά ότι θα έλεγε δεν είναι δίκαιο ας το πάρει η Α.Ε.Κ ας πούμε;

• Like 1
Δημοσ.

<p>To πρωταθλημα οσα χρονια και αν περασουν θα κρινεται στα μικρα ματς και στην επαρχια.</p>

<p>Δε θα κριθει στα ντερμπι γιατι αν κρινοταν στα ντερμπι θα επρεπε να το παρει ο Παναθηναικος βαση αποτελεσματων.</p>

<p>Με Παοκ επαιξε καλυτερα μεσα-εξω ασχετα αν εξω εχασε το πεναλτυ ο Μπεργκ για το 2-2 και ασχετα αν δεν εριξε 5 γκολ στη Λεωφορο.</p>

<p>Με Ολυμπιακο εριξε 3 εκτος και εντος με βαση τις φασεις ηταν για λευκο 0-0.</p>

<p> </p>

<p>Οταν λοιπον στο Παναθηναικο κοβουν βαθμους οι Πλατανιαδες οι Εργοτελιδες και οι Πανθρακικοι και εκει ο Ολυμπιακος ριχνει 4 γκολ οριστε η διαφορα των 9 ποντων αμεσως αμεσως.</p>

ε σου φταίει κανείς αν δε μπορείς να χειριστεις ως ομάδα τα παιχνίδια της επαρχίας.

Είδα πως παιξατε και με τον ΟΦΗ. Για ισοπαλία πήγε ο Αναστασίου. Γενικα ο ΠΑΟ εχει θέμα με τις κλειστές αμυνες και αν τον ΟΦΗ δεν τον έκοβε π διαιτητής στο 70κατι μετα το γκολ θα είχατε κηδεία σήμερα.

Κανείς δεν φταίει αν ο Πανθρακικός σου κάνει πλάκα εντός και εκτός έδρας ούτε Που η Βέροια και ο Απολλων σου αποσπουν ισοπαλία. Να μην αναφερθω στον Ατρομητο και την ητα εντός έδρας.

Απο αυτα είσαι 20 βαθμούς πίσω.

Νικησατε τον γαβρο 0-3 και πήρατε 3 θετικά αποτελέσματα στη συνέχεια και άλλαξε όλη η νοοτροπία. Μαζι είμασταν πριν 2 μήνες στο φόρουμ που συμφωνουσαμε για τα χάλια του ΠΑΟ. Μαζί διαβάσαμε διάφορα μέλη να λένε ότι δεν αβτεχεται αυτο το χαλί, μονο μπάσκετ κτλ.

Ξαφνικα μάθαμε ότι ο γαβρος ήταν ντόπα και έλαμψε η ομάδαρα που την πατάει η διαιτησία. Ομάδα που εσείς τη κραζατε παρέα με Αλ αφουζ.

Αν θέλω να φτιάξω ψέμα και θεωρία συνωμοσίας θα λέω και εγω ότι αυτο το χαλί του ΠΑΟ ήταν το φυσιολογικο και τώρα τελευταία πήραν ντόπα. Ωραία δικαιολογία ε;;; Απο τους δικούς σου όμως τη δέχεσαι να τη λένε για το γαβρο. Σχετικά και οπαδικα ειναι όλα :-)

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...