stamatinho Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 "καλά εσύ καληνύχτα" σε μένα? moderators αν το βλέπετε κάντε κάτι παρακαλώ γιατί δεν έχω όρεξη ουτε για report Για γελια απλα. Ενω "το πηγαινε σε οφθαλμιατρο" που μου ειπε ο παραπανω που ΕΚΑΝΕΣ και like ειναι σωστο ας πουμε. Oυτε καν για πια φαση μιλαω καταλαβες και συμφωνουσες κιολας. Απαπαπα
stamatinho Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 εγω δεν πρόσβαλα κανέναν όμως Ποιος σε προσβαλε? Εγω διαβαζω εδω και 2 σελιδες προσβολες που κανεις και like και οπως ειπες "συμφωνεις απολυτα" και πας να μου το παιξεις και θυμα τωρα? Επειδη σου ειπα καληνυχτα. Κανε μας τη χαρη ρε φιλε.
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 εβαλα like γιατί δε μου αρέσει η νοοτροπια του είμαι ΠΑΟ και παίζει ο ΟΣΦΠ στο Ch.League και χαίρομαι που έχασε ο ΟΣΦΠ επειδή είμαι ΠΑΟ.οχι για την προσβολή.αλλά και για την προσβολή να έβαλα like απαγορεύεται?Που το γράφει στους κανόνες αυτό?
stamatinho Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 εβαλα like γιατί δε μου αρέσει η νοοτροπια του είμαι ΠΑΟ να παίζουνε οι ελληνικές ομάδες στην ευ Εγω μιλουσα για φαση που σπρωχνεται ο παιχτης της united με τα χερια και ο αλλος μου μιλαει για τακλιν. Απο κει και περα να κατσω να πω... Δε σε καταλαβαινω τι θες να πεις πιο πανω.
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Εγω είμαι ΠΑΟΚ και παρόλαυτα στο τελος του αγώνα έκλαψα που έχασε ο ΟΣΦΠ από την M.United
kirileman Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Μια χρόνια χρειάστηκε να δείξεις οτι όντως ανήκεις στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση κ γέλασε κ το παρδαλό κατσίκη. Ε ξέρουμε οτι δεν ανήκεις εκεί ας όψεται η διαφωνία....του κατεστημένου. 2007–08 Φάση των 16 αποκλείστηκε από την Τσέλσι με 0–0 στον Πειραιά και 0–3 στο Λονδίνο 2009–10 Φάση των 16 αποκλείστηκε από την Μπορντό με 0–1 στον Πειραιά και 1–2 στο Μπορντό 2013-14 Φάση των 16 αποκλείστηκε από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 2-0 στον Πειραιά και 0-3 στο Μάντσεστερ Από το 2008 έως το 2014 έχει περάσει 3 φορές στους 16. Not bad για μια ομάδα που... δεν ανήκει στο champions league. 1
stamatinho Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Εγω είμαι ΠΑΟΚ και παρόλαυτα στο τελος του αγώνα έκλαψα που έχασε ο ΟΣΦΠ από την M.United Να δεις κλαμα που θα ριξεις αμα σε "σφαξει" στο κυπελλο. 1
Pa0ki Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Εγω είμαι ΠΑΟΚ και παρόλαυτα στο τελος του αγώνα έκλαψα που έχασε ο ΟΣΦΠ από την M.United 2
kirileman Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Tα τριμπαλα εχουν βαρεσει κατακεφαλα καποιους... Περαστικα Έτσι, γιατί δε μπορούμε όλοι να νιώσουμε τη νιρβάνα του να παραμένεις στην κατηγορία, να κερδίζεις μια φορά τον Ολυμπιακό και να φτάνεις στους 16 του κυπέλου! 2
stamatinho Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Έτσι, γιατί δε μπορούμε όλοι να νιώσουμε τη νιρβάνα του να παραμένεις στην κατηγορία, να κερδίζεις μια φορά τον Ολυμπιακό και να φτάνεις στους 16 του κυπέλου! Προσπαθω παντως να θυμηθω ποτε νικησατε τελευταια φορα δικαια στο Καραισκακη? Επι Ριβαλντο?
Demon13 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Έτσι, γιατί δε μπορούμε όλοι να νιώσουμε τη νιρβάνα του να παραμένεις στην κατηγορία, να κερδίζεις διασύρεις μια φορά τον Ολυμπιακό και να φτάνεις στους 16 του κυπέλου! fixed
kirileman Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Προσπαθω παντως να θυμηθω ποτε νικησατε τελευταια φορα δικαια στο Καραισκακη? Επι Ριβαλντο? Οι δίκαιες νίκες είναι πια too mainstream για τον Ολυμπιακό!
linuslost Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Ποιο τακλιν βρε ....... μην πω τιποτα αλλο και τιμωρηθω. Ξερεις για πια φαση λεω? Ημαρτον δηλαδη. Eγω μιλαω για τη φαση 3 λεπτα μετα το πεναλτι που δοθηκε που τον παει καροτσακι ο Μανιατης ξεκινοντας απεξω απο την περιοχη και τον τραβολογαει με χερια ποδια νυχια και στο τελος τον ριχνει και κατω και για να μη δωσει ΠΑΛΙ πεναλτι ο ρεφερι μεσα σε 3 λεπτα εκανε τον μακακα και ειπε παιζετε. Καλα εσυ καληνυχτα Για την ιδια φαση λεμε...Σου ειπα πηγαινε σε γιατρο ,γιατι εκτος απο οραση δεν εχεις και καλη μνημη.... Αν εσυ θεωρεις αυτη τη φαση Πεναλτι τοτε οκ! Μην ξαναβγεις ομως να κλαψουριζεις για τυχον αντιστοιχες φασεις κατα της ομαδας σου. ΥΓ: Συγχαρητηρια για την προσπαθεια στο ματς με τον Οφη, ηταν ενα δυσκολο εκτος εδρας ματς.... Εμεις βεβαια παιζαμε με την ομαδουλα απο την Αγγλια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις