Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρέπει να εξισωθεί το ελληνικό μπάσκετ με το ποδόσφαιρο οπωσδήποτε άλλωστε τις ευρωλίγκες τις έφερναν ο Σχοινάς και ο Τανατζής.

• Like 1
Δημοσ.

Πρέπει να εξισωθεί το ελληνικό μπάσκετ με το ποδόσφαιρο οπωσδήποτε άλλωστε τις ευρωλίγκες τις έφερναν ο Σχοινάς και ο Τανατζής.

Έχει ηδη εξισωθει .:-)

Δε μπορεις να το αποφυγεις...θα το υποστείς. Ειναι αναπόφευκτο.

Γενιές μεγαλώνουν με τη γνωση του "θεου του μπάσκετ" που σας χάριζε τα Ευρωπαικά και του καημένου Ολυμπιακου που επένδυαν εκατομμυρια οι Αγγελόπουλοι και πήραν μολις 1 πρωτάθλημα ενω εσεις 15, τη στιγμη που έκαναν και back 2 back.

Πως σου φανηκε??

Προφανως εγω αυτη τη στιγμή σας τρολάρω, αλλά όντως υπάρχει ΠΟΛΥΣ κόσμος που τα πιστεύει αυτά.

Δημοσ.

Έχει ηδη εξισωθει . :-)

Δε μπορεις να το αποφυγεις...θα το υποστείς. Ειναι αναπόφευκτο.

Γενιές μεγαλώνουν με τη γνωση του "θεου του μπάσκετ" που σας χάριζε τα Ευρωπαικά και του καημένου Ολυμπιακου που επένδυαν εκατομμυρια οι Αγγελόπουλοι και πήραν μολις 1 πρωτάθλημα ενω εσεις 15, τη στιγμη που έκαναν και back 2 back.

Πως σου φανηκε??

Προφανως εγω αυτη τη στιγμή σας τρολάρω, αλλά όντως υπάρχει ΠΟΛΥΣ κόσμος που τα πιστεύει αυτά.

Στο ενα ευρωπαικο σηκωσατε και πρωταθλημα Ελλαδας.Στο 2ο ευρωπαικο εγινε ενα καθαρο 3-0. :)

Δημοσ.

Sorry αν είμαι off topic, αλλά ήθελα να ρωτήσω κάτι ποδοσφαιρικό που έχω διαφωνία με τον κολλητό. Ο Πάολο Μαλντίνι ήταν σούπερ ή απλά ένας καλός προβεβλημένος παίχτης λόγω του πατέρα του και της ομορφιάς του; Με λίγα λόγια, ένας εργατικός Γεωργέας της Ιταλίας ή ένας Καφού/Ζανέτι μαζί; Δεν το λέω καθόλου υπεροπτικά, αλλά θέλω μόνο απαντήσεις από ανθρώπους που βλέπουν τουλάχιστον 10-15 χρόνια ποδόσφαιρο. Να τον έχουν δει δηλαδή στην εποχή του, όχι σε διθυραμβικά αφιερώματα.

Δημοσ.

Τον Μαλντινι τον βλεπω απο το 1993 και των θεωρω εναν απο τους καλυτερους πλαγιους αμυντικους των τελευταιων

20 χρονων.

Για μενα

Μαλντινι 1

Λιζαραζου 2

Ρ.Καρλος 3

Α.Κοουλ 4

Μιλαμε φυσικα μονο για τη θεση του αριστερου μπακ.

Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App

• Like 1
Δημοσ.

Οχι και Γεωργεας ρε φιλε ο Μαλντινι θα μας τρελανεις. Μιλάμε απο τους καλύτερους αμυντικούς που έχουν περασει τις τελευταιες δεκαετιας, κυριος εντος και εκτος γηπεδου.

• Like 1
Δημοσ.

Από του φουμπού του gazzetta

1798051_10152292536124752_61417581549058

Τραβηγμενο.Παντως αν ειναι γαυρος αυτος που το επαιξε θα ειναι ο μονος που θα πανηγυριζει σε περιπτωση αποκλεισμου. :P

Δημοσ.

Αν έπαιζα στοίχημα θα έπαιζα διπλό-διπλό. Ιδιαίτερα τώρα που έχει και Φουστέρ μέσα.

Αν ακουστεί κανα κρακ, θα είναι τα άλατα του Γκιγκς...

Δημοσ.

Sorry αν είμαι off topic, αλλά ήθελα να ρωτήσω κάτι ποδοσφαιρικό που έχω διαφωνία με τον κολλητό. Ο Πάολο Μαλντίνι ήταν σούπερ ή απλά ένας καλός προβεβλημένος παίχτης λόγω του πατέρα του και της ομορφιάς του; Με λίγα λόγια, ένας εργατικός Γεωργέας της Ιταλίας ή ένας Καφού/Ζανέτι μαζί; Δεν το λέω καθόλου υπεροπτικά, αλλά θέλω μόνο απαντήσεις από ανθρώπους που βλέπουν τουλάχιστον 10-15 χρόνια ποδόσφαιρο. Να τον έχουν δει δηλαδή στην εποχή του, όχι σε διθυραμβικά αφιερώματα.

Μαζι με τον Καρλος τα 2 καλυτερα αριστερα μπακ της τελευταιας 20ετιας. Δυσκολο να ξεχωρισω τον κορυφαιο απο τους 2.

Ισως τον Μαλντινι λογω περισσοτερης και ανελλιπους διαρκειας.

Τεραστιος παικτης.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...