vlachaquito Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Οταν πέσετε Β εθνική και καταλάβατε πως στο άρμα του γαυρου όλοι κάποια στιγμή γίνονται αναλώσιμοι Στο τοπικ του παναθηναικου σου έγραψα τα στατιστικά των καρτών αποβολων κλπ. Πόσο χειρότερα να μου πάει δλδ η διαιτησία; Δεν θα πάρω δανεικους; την διοίκηση μου θα βρίσω που δεν ξέρει να φτιάχνει ομάδα. Αν θέλεις φίλε DKNI μπορείς. Δες τον Παναιτωλικό πχ, πως το παλεύει η Καλλονή, ο Οφη κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtzs Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 μακάρι να πέσει η ξανθη Δεν εχω παρα να συμφωνησω. Οι εποχες που ηταν το πρωτο τσιρακι του Θειου δεν ξεχνιουνται. Δυσκολευε ολους τους υπολοιπους επανω και κατω με την καλη ομαδα που ειχε παντα αλλα οταν ερχοταν η καταλληλη στιγμη ανοιγε τα ποδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanos77 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δεν εχω παρα να συμφωνησω. Οι εποχες που ηταν το πρωτο τσιρακι του Θειου δεν ξεχνιουνται. Δυσκολευε ολους τους υπολοιπους επανω και κατω με την καλη ομαδα που ειχε παντα αλλα οταν ερχοταν η καταλληλη στιγμη ανοιγε τα ποδια. οποιος σας δυσκολευει δλδ ειναι παραρτημα του γαυρου ..ωραια λογικη απο την μια θελετε ανταγωνιστικο πρωταθλημα και απο την αλλη θελετε να ανοιγουν τα ποδια οι αλλες ομαδες για να περνατε αερα εσεις ..τελικα θελετε ενα καθαρο πρωταθλημα (που μονο στην φαντασια σας υπαρχει παραγκα βεβαια) η μηπως θελετε να ξαναγυρισετε το ποδοσφαιρο 20 χρονια πισω ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 οποιος σας δυσκολευει δλδ ειναι παραρτημα του γαυρου ..ωραια λογικη απο την μια θελετε ανταγωνιστικο πρωταθλημα και απο την αλλη θελετε να ανοιγουν τα ποδια οι αλλες ομαδες για να περνατε αερα εσεις ..τελικα θελετε ενα καθαρο πρωταθλημα (που μονο στην φαντασια σας υπαρχει παραγκα βεβαια) η μηπως θελετε να ξαναγυρισετε το ποδοσφαιρο 20 χρονια πισω ? Μονο στη φαντασια μας εβαλε 7 προχθες ο πλατανιας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanos77 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 και το 0-3 στο καραισκακη το θεωρεις ποιο φυσιολογικο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gamanos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Όχι βέβαια, για 2-2 το πήγαινε ο Σιδηρόπουλος αλλά χάσανε το πέναλτυ . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cossutius. Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 H Kαλλονή ειναι μέσα στα περισσότερα ύποπτα παιχνίδια. Ακόμα και παιχνίδι του ΠΑΟ βρίσκεται εντος των "υποπτων" και δεν ειναι η πρώτη φορά. Οπότε ας μην ανοιγομαστε. Το θέμα της Καλλονής είναι άλλο έχω την εντύπωση. Οι άνθρωποι έκαναν πρωταθλητισμό και τώρα τρώνε 7άρες και 4άρες από τον καθένα με κατεβασμένα τα χέρια. Υποθέτω ότι μετά το σκηνικό με τον Μανούσο άλλαξαν πολλά. Κατά τα άλλα έχουν γίνει αρκετά φέτος. Το θεωρεί κανεις ας πουμε φυσικό μια ομάδα που μοίραζε 4άρες και 5άρες ξαφνικά να κάνει 2 απανωτές ήττες σε ντέρμπι, με χαρακτηριστική ευκολία μάλιστα? Ο καθένας θα πει..."δικαιολογίες...φάγατε τι 3άρα απο την ομαδάρα μας και τωρα κλαίτε". Ναι αλλά η "ομαδάρα" αυτή, λίγες μέρες πριν δε μπορουσε να σηκώσει κεφάλι και μέσα σε 3 αγωνιστικές έγινε η ομάδα τραίνο του Αναστασίου. Δεν ειναι τυχαίο βέβαια οτι αυτά συμβαίνουν οταν ο Ολυμπιακός έχει εξασφαλίσει το πρωτάθλημα. Εαν θέλετε να μιλάμε για παράγκες και τέτοια, βάλτε όλους τους παράγοντες μέσα και όχι μόνο ότι βολεύει να πιστεύουμε. Γιατι όσο περίεργη ειναι η 7άρα του Πλατανιά, άλλο τόσο ειναι και η 3άρα (άσχετα αν εγω δικαιολογώ τα σκορ και στα 2 ματς, αφού έτυχε να τα δω. Όσοι έχουμε δει μπάλα ξέρουμε γιατι έφαγε 7 η Καλλονή και γιατι φυσιολογικά έφαγε 3 -θα μπορουσε και 5- ο Ολυμπιακός απ τον ΠΑΟ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 και το 0-3 στο καραισκακη το θεωρεις ποιο φυσιολογικο ? Oχι προσπαθησε να γινει του καλοπουλου αλλα δεν του βγηκε με τον Τσορι.. Απορω ποσο γελιοι μπορειτε να γινετε...με τις δικαιολογιες του ε περιεργο το 7-0 ε περιεργο και το 0-3. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cossutius. Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Όχι βέβαια, για 2-2 το πήγαινε ο Σιδηρόπουλος αλλά χάσανε το πέναλτυ . Επανάληψη του "ο Δουρος ηθελε να νικήσετε αλλά ήταν άτυχος". Ελάτε ρε παιδιά τώρα...ημαρτον! Ο Τσόρι φαινόταν οτι θα το χάσει πριν καν το χτυπήσει. Ειπαμε αν θέλετε να μιλάμε για θεωρίες συνωμοσίας, βάλτε τα όλα μέσα. Ειδάλλως, Πλατανιάς ολε και Παναθηναικάρα ομαδάρα, μόνοι μας εναντίον ολων μπλα μπλα μπλα...μαζί σας. Δικαιολογώ και τα 2. Κανένα προβλημα καμια παρεξήγηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Επανάληψη του "ο Δουρος ηθελε να νικήσετε αλλά ήταν άτυχος". Ελάτε ρε παιδιά τώρα...ημαρτον! Ο Τσόρι φαινόταν οτι θα το χάσει πριν καν το χτυπήσει. Ειπαμε αν θέλετε να μιλάμε για θεωρίες συνωμοσίας, βάλτε τα όλα μέσα. Ειδάλλως, Πλατανιάς ολε και Παναθηναικάρα ομαδάρα, μόνοι μας εναντίον ολων μπλα μπλα μπλα...μαζί σας. Δικαιολογώ και τα 2. Κανένα προβλημα καμια παρεξήγηση. ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ εκανε οτι μπορουσε να σε βοηθησει η θα αρχισουμε παλι τις μαλακιες του εφταιγε ο εποπτης? Σιγα μην μας πεις οτι εβαλες και το σπιτι σου στο οτι θα το χασει ο τσορι. Σαν το αρη περσι που εβαλε 5 στον αστερα. Τοσο μη στημενο ητανε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cossutius. Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Ανουβη. Η θα μιλάμε ποδοσφαιρικά ή θα μιλάμε με θεωρίες συνωμοσίας και παράγκες. Διάλεξε τι απο τα 2 θέλεις και το συζητάμε. Και τα 2 παράλληλα δεν μπορουν να συμβαίνουν. Θέλεις το πρώτο?? Ο Καλόπουλος έπαιξε έδρα, ο Παναθηναικός όμως ήταν εξαιρετικά διαβασμένος, ο Αναστασίου διέσυρε τακτικά τον Μιτσελ και σε συνδιασμό με την άσχημη ψυχολογία απ τον τραυματισμο του Ολαιτάν ήρθε φυσιολογικά το 3-0 το οποιο θα μπορουσε να ηταν και παραπάνω αν ο διαιτητής έπαιζε 50-50. Αν θέλεις το δεύτερο στα έγραψα παραπάνω. Αν θεωρεις οτι θιγω κάπου την ομάδα σου, μου το λες. Διοτι εσυ δε κάνεις τιποτε άλλο απο το να θιγεις συνέχεια τη δική μου (οπου εσυ ο οποιοσδήποτε Παναθηναικός πλην ελαχίστων) Στις νικες ειστε μάγκες που νικήσατε και τη διαιτησία, στης ήττες, σας έφαγε η διαιτησία. Ειναι γελοίο...πως να το κάνουμε? Ειδικά οταν αυτο το υποστηρίζουν κάποιοι συνέχεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Ανουβη. Η θα μιλάμε ποδοσφαιρικά ή θα μιλάμε με θεωρίες συνωμοσίας και παράγκες. Διάλεξε τι απο τα 2 θέλεις και το συζητάμε. Και τα 2 παράλληλα δεν μπορουν να συμβαίνουν. Θέλεις το πρώτο?? Ο Καλόπουλος έπαιξε έδρα, ο Παναθηναικός όμως ήταν εξαιρετικά διαβασμένος, ο Αναστασίου διέσυρε τακτικά τον Μιτσελ και σε συνδιασμό με την άσχημη ψυχολογία απ τον τραυματισμο του Ολαιτάν ήρθε φυσιολογικά το 3-0 το οποιο θα μπορουσε να ηταν και παραπάνω αν ο διαιτητής έπαιζε 50-50. Αν θέλεις το δεύτερο στα έγραψα παραπάνω. Οταν θα μιλησουμε ποδοσφαιρικα θα καταλαβεις οτι δεν εκανες φαση. Και δευτερον αφου εσυ παρεα με το θανο βλεπετε τα παιχνιδια του πλατανια πες μας πως μια ομαδα που σερνεται εριξε 7 γκολ οταν ζητημα ειναι αν εχει πετυχει πανω απο 3 σε ολο το πρωταθλημα. Θες να το πουμε θεμα τυχης. Συμφωνω. Πες μου πως η βεροια κερδιζει τα τελευταια ματς με συγκεκριμενες ομαδες και εχει καταφερει να παρει 9 βαθμους σε 4 αγωνιστικες. Θα μου πεις γινεται και αυτο τυχη. Βεβαια σε 24 αγωνιστικες ειχε 18-19 βαθμους. Φαινεται ηπιαν το μαγικο ζωμο. Αλλο που εχουν παρει 2-3 πεναλτακια που απλα δεν υπαρχουν. Αλλα θεμα τυχης και αυτο... Περσι που καιγονταν για σωτηρια του αρη, Αρης - Αστερας 5-0 και στο στοιχημα το παιχνιδι ανοιξε στο 1.12. Θεμα τυχης και αυτο. Και κατι τελευταιο, δεν μας σφυριξε ο καλοπουλος. Αυτον τον προστατευουν τα παιδια διοτι αν ξαναεμφανιζοτανε τοτε θα γινοτανε του ευθυμιαδη. Σιδηροπουλο τον λενε αυτον που μας σφυριξε και επιτελους χαιρομαι που παραδεχεσαι οτι σας εσπρωξε. Κατι ειναι και αυτο. Α δεν με απασχολει ιδιαιτερα αν με 50-50 θα γινοταν 0-1 η 0-10. Με απασχολει οτι εκανε οτι μπορουσε για να μην δυσαρεστηθει ο αγνος προεδρος. Δεν του βγηκε next time. Υπαρχει και το επομενο πρωταθλημα. Αλλωστε τα ειπε και ο βαρουχας. Ο εποπτης φταιει στο πεναλτυ ασχετως που ειναι απο την αλλη μερια και ο διαιτητης ειναι στα 5 μετρα με καθαρη οπτικη. Εδω ο καλοπουλος πηρε 8 ε δεν θα επαιρνα αριστα αυτος ο καραγκιοζης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cossutius. Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Οταν θα μιλησουμε ποδοσφαιρικα θα καταλαβεις οτι δεν εκανες φαση. Είδες να γράψω κάτι διαφορετικό στη ποδοσφαιρική μου ανάλυση?? Τι επιχείρημα ειναι αυτό? Και δευτερον αφου εσυ παρεα με το θανο βλεπετε τα παιχνιδια του πλατανια πες μας πως μια ομαδα που σερνεται εριξε 7 γκολ οταν ζητημα ειναι αν εχει πετυχει πανω απο 3 σε ολο το πρωταθλημα. Θες να το πουμε θεμα τυχης. Συμφωνω. Αν δεν έχεις δει το παιχνίδι, δεν ειδες πως έπαιξε και η Καλλονή. Αν διάβαζες και παρατηρούσες έστω και στο ελάχιστο τη φετινη πορεία της Καλλονής θα απορουσες πως η ομαδάρα του α γυρου έγινε καρπαζοεισπράκτορας στον Β. Εδωσα μια εκδοχή παραπάνω. Ειδικά σε αυτο το παιχνίδι ηταν για 15 γκολ...οχι για 7/// Πες μου πως η βεροια κερδιζει τα τελευταια ματς με συγκεκριμενες ομαδες και εχει καταφερει να παρει 9 βαθμους σε 4 αγωνιστικες. Θα μου πεις γινεται και αυτο τυχη. Βεβαια σε 24 αγωνιστικες ειχε 18-19 βαθμους. Φαινεται ηπιαν το μαγικο ζωμο. Πες μου πως η ομάδα σου απο εκει που δε μπορουσε να σταθεροποιηθεί, ξαφνικά έγινε υπερ ομάδα, νικησε τον πανάκριβο Ολυμπιακό, τον ΠΑΟΚ, κτλ κτλ κτλ...Φαίνεται ήπιαν τον μαγικό ζωμό!!! Πες μου πως η δική μου ομάδα, εκει που μοιράζει 4άρες και 5άρες, ξαφνικά κάνει 3 απανωτά παιχνίδια χάλια. Οτι δικαιολογία δωσεις για Ολυμπιακο ΠΑΟ, τον ιδιο θα δωσεις και για τη Βέροια. Γιατι δε μπορεις απ τη μια να λες οτι ο ΠΑΟ έστρωσε αλλά η Βέροια ειναι παράρτημα και δε γινόταν να στρώσει σαν ομάδα. Εσυ κάνεις πρωταθλητισμο γιατι εισαι η υπερομάδα, αλλά οι άλλοι ειναι παραρτήματα??? Σορρυ αλλά τέτοιες λογικές οπως καταλαβαίνεις δεν χωρούν σε συζητήσεις, μονο σε τρολάρισμα. Σιδηροπουλο τον λενε αυτον που μας σφυριξε και επιτελους χαιρομαι που παραδεχεσαι οτι σας εσπρωξε. Αυτό έχει σημασία? Οπως και να τον λένε. Σαφώς και επαιξε έδρα. ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ έδρα στο Καραισκάκης. Δε νομιζω οτι κάποιος το αμφισβητεί αυτό. Το θεωρώ και φυσιολογικό μάλιστα. Αφύσικο ειναι εκει που έπαιζαν και εσένα έδρα τοσα χρόνια, φέτος να σε αδικουν μέσα στη Λεωφόρο. Φαντάσου πόσο έπεσε η ομάδα σου σε θέμα δυναμικότητας. Αλλωστε τα ειπε και ο βαρουχας. Ο Βαρουχας εκφέρει ως προεδρος σωματίου διαιτητών μια άποψη. Αν εσυ και ο καθένας διαφωνείτε, ειναι ένα δικό σας θέμα. Και εμένα δε μου φαίνονται πολλά λογικά. Ούτε εγω καταλαβαινω πως έφαγε κιτρινη ο παιχτης του ΠΑΟΚ χωρις ο Κάκος να τον δει να βαράει τον Ντιγκά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsakonas Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Ακόμη τρία ύποπτα ματς στη Super League! Οι αγώνες Καλλονή-Παναθηναϊκός 0-4, Καλλονή-Αστέρας Τρ. 0-2 και Βέροια-Ολυμπιακός 0-5, κρίθηκαν από την UEFAύποπτοι προς χειραγώγηση για στοιχηματικούς λόγους και έτσι οι σχετικοί φάκελοι την εφετινή σεζόν έφτασαν αισίως τους εννέα! http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/superleague/akomh-tria-upopta-mats-sth-super-league.2694552.html Ο ΠΑΟΚ είπε αυτό που φωνάζει η μισή ποδοσφαιρική Ελλάδαhttp://www.contra.gr/Columns/Comment/giannis-xenakis/o-paok-eipe-ayto-poy-fwnazei-h-mish-podosfairikh-ellada.2695015.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtzs Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 οποιος σας δυσκολευει δλδ ειναι παραρτημα του γαυρου ..ωραια λογικη απο την μια θελετε ανταγωνιστικο πρωταθλημα και απο την αλλη θελετε να ανοιγουν τα ποδια οι αλλες ομαδες για να περνατε αερα εσεις ..τελικα θελετε ενα καθαρο πρωταθλημα (που μονο στην φαντασια σας υπαρχει παραγκα βεβαια) η μηπως θελετε να ξαναγυρισετε το ποδοσφαιρο 20 χρονια πισω ? Συγγνωμη δηλαδη αλλα εθελοτυφλειτε; Δε βλεπετε τι γινεται που για πρωτη φορα στα χρονικα του ελληνικου πρωταθληματος βγαινουν παραγοντες και προεδροι ομαδων με επισημες ανακοινωσεις με ονοματα και καταγγελουν στησιματα και ομαδες δορυφορους; εχει ξαναγινει ποτε αυτο; Δεν σας λεει κατι; Το πραγμα εχει ξεφυγει κατα πολυ δε το βλεπετε η κανετε πως δε το βλεπετε επειδη σας συμφερει; Ειναι τυχαιο ολο αυτο; Εχω πει και παλαιοτερα οτι τα του φρυδια ειναι πταισματα μπροστα σε αυτα που γινονται τα τελευταια δυο χρονια Αν μη τι αλλο στην προταση παραγκα υπαρχει μονο στην φαντασια ορισμενων σηκωνω ψηλα τα χερια. Καθε συζητηση πλεον δεν εχει νοημα @Κοσουτιους: Θα σε ρωτησω κατι ευθεως και περιμενω απαντηση χωρις υπεκφυγες και αναλυσεις μιας και αφου εισαι καλος στις αναλυσεις και δειχνεις σκεπτομενος μπορεις σιγουρα να καταλαβεις τι παιζει. υπαρχει συστημα που κινει τα παντα ναι η οχι; Και αν ναι ποιος πιστευεις οτι κινει τα νηματα; Αν οχι σεβαστη η αποψη σου και τελειωνει η κουβεντα εδω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις