mtzs Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) Ειναι παντως φοβερο το πως καταφερνουν και μαγειρευουν τα αποτελεσματα στην ουρα για να μεινουν οι δορυφοροι. Αυτη η ομαδα με το βυσσινο-μπλε που και περυσι εγινε μπαρτσελονα στο τελος πηρε το μουφο-πεναλτι για να αρπαξει τον βαθμο στο τελος, μετα την εκπληκτικη της εμφανιση την περασμενη εβδομαδα εναντι του αλλου παραρτηματος που καθησε να φαει 3 μπαλακια και σημερα εκανε το παραλλο παραρτημα εκ Κρητης Μπαρτσελονα Εδω σημειωση: Οταν καποιος στον Γεωργιου στο ραδιο βγηκε στο τηλεφωνο και ειπε οτι το συγκεκριμενο ματς του 0-3 ηταν αβαβα η απαντηση του ηταν κρυβε λογια. Το εργο-τελειοποιηθηκε στην Τριπολη που καταπιε πεναλτυ στον Αστερα και το καθαρο επιθετικο φαουλ των κρητικων το μετετρεψε σε πεναλτυ Η πλακα ειναι οτι μαγειρευουν τριποντα μεταξυ τους για να καλυψουν τη διαφορα απο τον Απόλλων η να ξεφυγουν κατα πολυ απο αυτον. @Crash: Επειδη εχθες με ρωτησες για τα του Απόλλωνα εχω να πω τα εξης: Το πρωτο γκολ ηταν οφθαλμοφανες οφσαιτ και σωστα ακυρωθηκε. το δευτερο ηταν πολυ οριακο (περισσοτερο οριακο απο αυτο του ΟΣΦΠ) με τα ποδια του παικτη να φαινονται στην ιδια ευθεια η και πιο πισω απο του αμυντικου. Δεν ειμαι 100% σιγουρος γι αυτο μιας και το ειδα σε 360P αλλα ετσι μου φανηκε θα το δω πιο καθαρα στην TV. Δε ξερω που ηθελες να καταληξεις οταν με ρωταγες αν ειδα τα οφσαιτ του Απόλλων αλλα οπως και να εχει σε παρομοια φαση με τη δικια σου ομαδα (μιλαω για το δευτερο οφσαιτ μονο) εσυ πηρες το αβανταζ του επιτηθεμενου ενω η ομαδα που ειναι εξω απο το δορυφορικο πλεγμα δεν πηρε το αβανταζ. Τοσο απλο ειναι. Απορω γιατι το ανεφερες. Δυο μετρα και δυο σταθμα. PS: Εχω μια απορια: Ο εμπορος αυτοκινητων πως και βγηκε απο το αρμα; Τα τσουγκρισε με τον χοντρο; Η μηπως ειναι εντυπωση μου; PS2: Ο Μηντιουρης μολις ειπε: Οφσαιτ το γκολ του ΟΣΦΠ και δεν υπαρχει πεναλτυ. Ακριβως οτι λεγαμε χθες/ Απορω τι προσπαθουσες να αποδειξεις Crash Και τα δυο ειναι οφθαλμοφανη Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2014 από mtzs
Crash_Batic Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 @mtzs Το ανεφερα επειδη καποιοι πρασινοι,φωναζανε (πριν φυσικα βγει και πει ο Βελλης οτι ειπε για την δικαιη ηττα του) οτι τα 2 γκολ του Απολλωνα κακως ακυρωθηκαν,και αυτο εγινε επειδη δεν ειναι στο αρμα του Βαγγελα..Ελα ντε που ομως,"αυτοι οι ιδιοι" εσπευσαν να πουν αμεσως για το πετσινο γκολ οφσαιντ του Ολυμπιακου.Αυτο που θελω να πω ειναι οτι οι ιδιοι που βλεπουν οτι κακως ακυρωθηκαν και τα 2 γκολ του Απολλωνα (αρα δεν εβλεπαν κανενα οφσαιντ προφανως),ειπαν οτι το γκολ του Ολυμπιακου ειναι οφσαιντ.Απλα θελω να σου πω,οτι καποια ατομα το μονο που εχουν να κανουν ειναι απλα να κλαιγονται με οτιδηποτε και αν ειναι αυτο,κατι θα βρουν ρε φιλε να πουν. Εσυ ας πουμε ειπες την γνωμη σου για τα γκολ του Απολλωνα,την διατυπωσες.Δεν γυρισες να μου πεις,το γκολ του Απολλωνα ηταν καθαρο αλλα του ΟΣΦΠ οχι,απλα επειδη ειναι φαση του Ολυμπιακου.Καταλαβαινεις τι θελω να πω.Και ξαναλεω,η φαση ειναι οριακη,εμεις το βλεπουμε ευκολο γιατι εχουμε τα ριπλει.Στην κανονικη διαρκεια τι γινεται ομως? Δεν ειναι γκολ οπως του Κατσουρανη ας πουμε ρε παιδι μου,ειναι οριακο.Οπως επισης σου παρεθεσα και αλλα 2 βιντεο με αντιστοιχες φασεις αλλων ομαδων.Εκει φυσικα ειναι "λαθος" ενω σε ολα τα παιχνιδια του Ολυμπιακου,μα ΟΛΑ ΟΜΩΣ ειναι η παραγκα και η ΚΕΔ..Το "λαθος" σε παιχνιδι του Ολυμπιακου δεν υπαρχει,δεν το επιτρεπουν ρε φιλε ολοι οι υπολοιποι μη Ολυμπιακοι.. Υ.Γ Και κατι ακομα για να κλεισω την συζητηση,ολες οι ομαδες εχουν παρει σφυριγματα,ακομα και σε παιχνιδια που ειναι 4/5-0 και απλα δεν χρειαζεται να το παρει το παραπανω,ο δυνατος θα το παρει.Παντου γινεται αυτο,αλλου περισσοτερο,αλλου λιγοτερο (δεν ειναι τυχαιο οτι καποιοι την Μπερτσελονα για παραδειγμα την εχουν ονομασει ουεφαλονα.. Γινεται λιγο υπερβολικο βεβαια καποιες φορες με τον Ολυμπιακο,συμφωνω.Αλλα δεν μπορω να ακουω οτι στα 25 (ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ 25) που κερδισε,να μου λενε καποιοι οτι ΚΑΙ ΣΤΑ 25 τα πηρε και τα κερδισε με την διαιτησια.Τι σκ@@τα,αν δεν τα επαιρνε θα ηταν μαζι με τον Αρη? και ισως πιο κατω?
Demon13 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:« Το καρναβάλι “Superleague 2014″ έχει βασιλιά καρνάβαλο και επίσημα, έχει και άρματα καρναβαλιστών, που δυστυχώς δεν θα είναι όλα μαζί μας του χρόνου μετά τη σημερινή παρέλαση. Το σύστημα είναι συγκεκριμένο και οι ρίζες του πολύ βαθιές. To ελέγχει ένας και λέγεται Μαρινάκης. Μας αηδιάζει κάθε ένας ο οποίος εντάσσεται σ’ αυτό και το συντηρεί. Μας αηδιάζει η ΕΠΟ και συγκεκριμένα ο Σαρρής και ο προστάτης του και υποβολέας (λόγω ανικανότητας) Μώραλης. Η ανικανότητα δεν είναι η μόνη αρετή του Σαρρή, είναι και η σκοπιμότητα. Η πολιτεία αγρόν αγοράζει συντηρώντας την ηθική κρίση που στο ποδόσφαιρο την βλέπουμε στην χειρότερη μορφή της. Επενδύουμε στην συντριπτική πλειοψηφία του υγιώς σκεπτόμενου φιλάθλου κόσμου. Το γεγονός οτι δεν κουραζόμαστε να διεκδικούμε το αυτονόητο έχει όρια και συναίσθηση της πραγματικότητας και του ρόλου μας. Οι προτάσεις μας υπάρχουν και αποτελούν βάση. Ήμαστε, είμαστε και θα παραμείνουμε έξω από τον βόθρο. ΥΓ. Ο Κομίνης είναι ακόμη ένα ανθρωπάκι του συστήματος». Διάβασε περισσότερα στο: ΠΑΟΚ: «Το σύστημα το ελέγχει ο Μαρινάκης » | gazzetta.gr Follow us: @gazzetta_gr on Twitter | gazzetta.gr on Facebook Παράξενο....ο ΠΑΟΚ άρχισε να λέει οτι είπε και ο Βελλής και εμείς οι Παναθηναϊκοί τα τελευταία 2-3 χρόνια....
DKNI Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Βασικα ο Ρωσσοποντιος είπε κατι που έν εχει πει κανεις Το όνομα Μαρινακης Κοιτά αύριο να δεις πως θα το θάψει η πράσινη
Crash_Batic Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Βρε θα αποφασισετε? Ο Αρης ειναι ή οχι παραρτημα του Ολυμπιακου? Ή μηπως φετος η συμβαση των παραρτηματων εχει αλλαξει απο "ετησια" σε "εβδομαδιαια"? Βασικα ο Ρωσσοποντιος είπε κατι που έν εχει πει κανειςΤο όνομα ΜαρινακηςΚοιτά αύριο να δεις πως θα το θάψει η πράσινη Βρε μπας και ειναι γαυροΤρακης και αυτος?
Demon13 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Βασικα ο Ρωσσοποντιος είπε κατι που έν εχει πει κανεις Το όνομα Μαρινακης Κοιτά αύριο να δεις πως θα το θάψει η πράσινη Έδωσες μια αλλη, τελείως διαφορετική παράμετρο στο θέμα. Θεωρώ οτι δεν είναι ώρα για τέτοια. Καλή σκέψη πάντως.
antreaslam Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 γενικά, είμαι φιλο-αρειανός, πιθανότατα λόγω του μπασκετικού γκάλη...εεε, άρη στο παρελθόν... Αυτό που έγινε όμως χθες, με τους παίχτες του άρη να προσπαθούν στα πρώτα 6 λεπτά να κόψουν το ποδόσφαιρο στους 2 παίχτες του παοκ, ειναι ντροπή. Είχες και 2-3 παίχτες του αρη, να τραμπουκίζουν από το 1ο λεπτό.... ο διαιτητής δε δείχνει καν κίτρινη, και το παιχνίδι ξεφεύγει. Αχρηστοι διαιτητές, ανίκανοι... (το τάκλιν του κάτσε, θα μπορούσε να του κόψει το πόδι στη μέση επισης) ΥΓ: και στο φάουλ του περο..τέτοιου,του οφη, που είναι κόκκινη και 2 μήνες έξω, δε δίνει ΚΑν φάουλ... ΥΓ2: όμορφη σουπερλιγδα, αγγελικη πλασμένη. 7 η μπαρτσα, διπλό ο εργοτέλειος με 3 μπαλάκια....
Pa0ki Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δεν καταλαβαίνω τι λες, ο διαιτητής βαθμολογήθηκε με ΑΡΙΣΤΑ! Μάλλον δεν είδες καλά
firewalker Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 LoL. Τώρα είδα τι έγινε στο Άρης-ΠΑΟΚ! Έπρεπε να δείξει κόκκινη στον εαυτό του στο 10λεπτο ο διαιτητής... 1
zizu10 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Ο ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα ήταν πολύ φιλόξενος και τον πείραξε ο Άρης? Για τις μπουνιές ούτε λόγος ε? Όλα αυτά πριν μία βδομάδα και βγαίνει τώρα και διαμαρτύρεται (δικαίως αν και δεν έχω δει όλες τις φάσεις)!! Στην Ελλάδα διαμαρτυρόμαστε όταν πειράζονται μόνο τα συμφέροντά μας αλλά όταν ευνοούμαστε όλα είναι ζάχαρη!
tsakonas Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 e λογικό είναι αυτό, ελλάδα είσαι... ούτε ο ολυμπιακός διαμαρτύρεται όταν σφάζει τις άλλες ομάδες, αντιθέτως διαμαρτυρήθηκε για την διαιτησία στην τούμπα... το συμπέρασμα πάντως είναι ένα.. σούπερ λίγδα
vlachaquito Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 ΥΓ2: όμορφη σουπερλιγδα, αγγελικη πλασμένη. 7 η μπαρτσα, διπλό ο εργοτέλειος με 3 μπαλάκια.... Πες τα ρε παιχταρα μου πες τα. Παλι το αγορασαμε το ματσακιον. Οχι εμεις, ο βαγγελαρας φυσικα! ΥΓ1 οτι παιζαμε με 10 παικτες με αστειες κιτρινες αβαβαβα ετσι;;; ΥΓ2 Το ότι είμαστε δευτεροι σε κιτρινες και αποβολές μονο πισω απο τα τσεκουρια του Αρη αβαβαβα έτσι;;; http://www.superleaguegreece.net/statistics/teams/31 Καλή η καραμέλα, πότε θα λιώσει την γκαντεμιά μου, πότε;;
DKNI Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Οταν πέσετε Β εθνική και καταλάβατε πως στο άρμα του γαυρου όλοι κάποια στιγμή γίνονται αναλώσιμοι
Προτεινόμενες αναρτήσεις