Προς το περιεχόμενο

Το Καφενείο των Φιλάθλων

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μιλας για διεφθαρμενη Γερμανια και Ευρωπη οταν εισαι Ελληνας. Για το Θεο...

Μπορω να στο πω και διαφορετικά Μιλάς για διαφθορά στην Ελλάδα όταν έχεις δει τι γίνεται στη Γερμανία?

Μιλάμε για τη χωρα που έχει αλλάξει ηδη 3 φορές το νομοθετικό της πλαίσιο για τη διαφθορά των βουλευτών της αλλά κανεις δεν έχει βρεθει ακόμα στη φυλακή? Και κάνεις και συγκρίσεις? Μα τωρα κάνουμε πλάκα?

Μιλάμε για τη χώρα που νομιμοποίησε το φακελάκι? Που έχει τους περισσότερους ανασφαλιστους εργάτες στην Ευρώπη?

Αυτοι μπροστά μας ειναι επαγγελματίες. Γιαυτο και μας κάνουν ότι θέλουν. Ο δάσκαλος του μαθητή του κάνει πλάκα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μαθαμε οτι στην Γερμανια επικρατει περισσοτερη διαφθορα και λιγοτερη ισονομια απτην Ελλαδα (σε τετοιο βαθμο που ουτε καν συγκρισεις δεν επιτρεπονται)...

Πως εξηγεις την καταδικη του φιλου της Μερκελ και ισχυροτατου οικονομικου παραγοντα στη Γερμανια, λοιπον? Και τι αναλογο εχεις να αντιπαραταξεις ως αδιαφθορη Ελλαδα? Please man...

ΥΓ. Προχθες μου υποδεικνυες δημοσιως οτι δεν σεβαστηκα κατι που ειπαμε...

Δε νομιζω οτι δε σεβομαι αυτά που έχουμε πει. Ισα ίσα κάνουμε μια πολιτσμένη συζήτηση χωρις χαρακτηρισμούς, ειρωνείες κτλ κτλ.

Απλά διαφωνώ με τη τοποθέτηση σου.

Η οποιαδήποτε μεμονωμένη καταδίκη δεν μου λέει τιποτε σε μια χωρα που αναγνωριζει την διαφθορά των πολιτικών της αλλά παρόλαυτα δεν έχει τιμωρήσει κανέναν. Είναι προφανές πως ότι γίνεται ειναι για τα μάτια του κόσμου.

Και όπως σου έγραφα και χθες, κάτσε ντε να τον δουμε στα κάγκελα της φυλακής και μετά ας το κουβεντιάσουμε. Μη βιαζόμαστε :-)

Γελαει ο κοσμος με το πεναλντι στον Καμπελ! Επισης και το 1ο γκολ πρεπει να ηταν οφσαιντ αλλα δεν το αμφισβητω γιατι ηταν οριακη η φαση και λαθη γινονται

Με τον τροπο που επαιζε ο Πανθρακικος και με 10 παικτες,και να μην δινοταν το πεναλτι δεν θα αλλαζε τιποτα!

σιγουρα, δεν αντιλεγω... αλλα οφσαιντ, πεναλτυ, αδειες κερκιδες...

irony....karma..klp

σιγουρα, δεν αντιλεγω... αλλα οφσαιντ, πεναλτυ, αδειες κερκιδες...

irony....karma..klp

Ναι  βρε,γι'αυτο το πηρα.Λογω διαιτησιας το πηρα ΚΑΙ αυτο..

Εχουμε πει,χωρις την διαιτησια και ολοκληρο το συστημα επρεπε να παλευω με τον Αρη για την σωτηρια μου..

Αληθεια,απο τα 28 παιχνιδια του πρωταθληματος μεχρι τωρα,ποσα εχω παρει καθαρα με την αξια μου χωρις την διαιτησια? 2-3? Μαλλον πολλα λεω..

Ναι  βρε,γι'αυτο το πηρα.Λογω διαιτησιας το πηρα ΚΑΙ αυτο..

Εχουμε πει,χωρις την διαιτησια και ολοκληρο το συστημα επρεπε να παλευω με τον Αρη για την σωτηρια μου..

Αληθεια,απο τα 28 παιχνιδια του πρωταθληματος μεχρι τωρα,ποσα εχω παρει καθαρα με την αξια μου χωρις την διαιτησια? 2-3? Μαλλον πολλα λεω..

Τι να το κανεις ρε φιλε?Τωρα?Τωρα ειναι αργα.Απο το 1996 18 ολοκληρα χρονια τα εχετε φερει ολα στα μετρα σας.

Στημενα,διαιτητες που αποσυρονται να παραδεχονται τη παραγκα οι ιδιοι χωρις το φοβο πλεον(ποντικις),ηχογραφημενα μηνυματα

ο ολυμπιακος και το αιγαλεω να "κερδανε","Πρεπει να προστατεψετε το διαιτητη" (Μπεος)μετα το περιφημο οφσαιντ του Κτσουρανη,ριζουπολες,ηθος απο το Μαρινακη και στο γηπεδο τρωγανε ξυλο οι παιχτες,πεναλτυ ανυπαρκτα σε βουτηχτες οπως ο Αλεξανδρης ο Γιαννακοπουλος ο Τζορτζεβιτς ο Νινιαδης.Ντερμπυ να τελειωνουν οι αντιπαλοι το παιχνιδι με 8 και 9 παιχτες.Τι να κατσουμε να πουμε.

Τωρα ειναι το καθαρο?Τωρα?Χαιρω πολυ.

Κοροιδευομαστε μου φαινετε..

• Like 2

Τι να το κανεις ρε φιλε?Τωρα?Τωρα ειναι αργα.Απο το 1996 18 ολοκληρα χρονια τα εχετε φερει ολα στα μετρα σας.

Στημενα,διαιτητες που αποσυρονται να παραδεχονται τη παραγκα οι ιδιοι χωρις το φοβο πλεον(ποντικις),ηχογραφημενα μηνυματα

ο ολυμπιακος και το αιγαλεω να "κερδανε","Πρεπει να προστατεψετε το διαιτητη" (Μπεος)μετα το περιφημο οφσαιντ του Κτσουρανη,ριζουπολες,ηθος απο το Μαρινακη και στο γηπεδο τρωγανε ξυλο οι παιχτες,πεναλτυ ανυπαρκτα σε βουτηχτες οπως ο Αλεξανδρης ο Γιαννακοπουλος ο Τζορτζεβιτς ο Νινιαδης.Ντερμπυ να τελειωνουν οι αντιπαλοι το παιχνιδι με 8 και 9 παιχτες.Τι να κατσουμε να πουμε.

Τωρα ειναι το καθαρο?Τωρα?Χαιρω πολυ.

Κοροιδευομαστε μου φαινετε..

Με εξαιρεση το 2004 και το 2010..Να τα λεμε ολα..

Οπως τα λες ειναι,και ολα αυτα υπερ του Ολυμπιακου.Για την ομαδα σου ουτε ενα σφυριγμα υπερ,τιποτα.Καθαρα ολα..

Αλλα  οκ,ολα τα παραπανω τα προσπερναω,λεω πως ολα ειναι οπως το λες.

Η Μεγαλη πλακα ειναι οτι ακομα και ΤΩΡΑ λετε οτι δεν το αξιζα και οτι το παιρνω λογω διαιτησιας αλλιως δεν θα το επαιρνα..

Δε νομίζω ότι υπάρχει πια οπαδός της man. united που να μη θέλει διπλό του Ολυμπιακού...

Ψαξε στους μη ομαδους του Ολυμπιακου...Θα βρεις περισσοτερους απο ολους τους οπαδους της MU...

Με εξαιρεση το 2004 και το 2010..Να τα λεμε ολα..

Οπως τα λες ειναι,και ολα αυτα υπερ του Ολυμπιακου.Για την ομαδα σου ουτε ενα σφυριγμα υπερ,τιποτα.Καθαρα ολα..

Αλλα  οκ,ολα τα παραπανω τα προσπερναω,λεω πως ολα ειναι οπως το λες.

Η Μεγαλη πλακα ειναι οτι ακομα και ΤΩΡΑ λετε οτι δεν το αξιζα και οτι το παιρνω λογω διαιτησιας αλλιως δεν θα το επαιρνα..

Ψαξε στους μη ομαδους του Ολυμπιακου...Θα βρεις περισσοτερους απο ολους τους οπαδους της MU...

Γιατί χαλιέσαι και χτυπιέσαι αγόρι μου.Υπάρχει ποτέ περίπτωση να σου πει κανείς σε αντίπαλο topic ότι παίρνεις καθαρά πρωτάθλημα;Δεν μπορώ να καταλάβω τι πας να αποδείξεις κάτσε στο δικό μας topic πανηγύρισε τους τίτλους της ομάδας σου και άσε τον όποιον γουστάρει να λέει ότι είναι βρώμικο στημένο και ότι άλλο θες.Για την πάρτη μου και άλλο τόσο βρώμικο να είναι το ποδόσφαιρο δεν μου λέει κάτι στην χώρα της σαπίλας και της διαφθοράς ζούμε.Πέφτεις από τα σύννεφα;Ένα μόνο να αναρωτηθείς,αν δεν είχε ο Ολυμπιακός την δυνατότητα ναι παίρνει τίτλους βρώμικα(όπως αυτοί λένε)ποια ομάδα πιστεύεις ότι θα κάλυπτε το κενό στην χώρα της λαμογιας;Μην χαλιέσαι πάμε από κει στο δικό μας topic να τα πούμε,έτσι και αλλιώς ξέρουμε και οι δύο ότι στο 90%των πρωταθλημάτων που πήραμε τα τελευταία είκοσι χρόνια και καλύτερη ομάδα είχαμε και καλύτερους παίχτες.Και το ήξεραν και οι ιδιοκτήτες των άλλων για αυτό σύγκριναν Γκονζάλες με Ριβάλντο.Άδικα το κουράζεις δεν έχει νόημα....

• Like 1

3 εκει μέσα ρούφιξε πάλι αυτή η βλακοομάδα, θέλουν να γυρίσουν και παιχνίδι τρομάρα τους. Αυτοί είναι διαλυμένοι, εμείς θα την πληρώσουμε. 

΄Εχει πάθει ο θεός βέρτικο, δεν υπάρχει άλλη περίπτωση.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...