Προς το περιεχόμενο

Το Καφενείο των Φιλάθλων

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επίσης είναι η δεύτερη δίκη. Στην Γερμανία έφτιαξαν νόμο ότι αν πας μόνος σου και δηλώσεις ακριβώς όσα έχεις κλέψει τότε σου κόβουν πολύ από το πρόστιμο. Αυτός πήγε, αλλά δήλωσε πολύ λιγότερα (μου φαίνεται 6 αντι 27). Έτσι τον ξαναελέγξανε και βρήκαν και τα υπόλοιπα.

Διαφορετικές καταστάσεις. Πάντως Ελλάδα Ψωμιάδης, Φιλλιπίδης Σκόρδας είναι μέσα. Δεν είναι και τόσο άσχημα τα πράγματα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν θα ασκήσει έφεση είπε στο ραδιόφωνο.

Οντως το διάβασα τώρα και εγω. Θα χεί ενδιαφέρον να δουμε αν θα οδηγηθεί στη φυλακή όπως καταδικάστηκε.

Ο Χενες που θα μπει φυλακη τελικα (αγαπητε cossutius που ελεγες οτι αποκλειεται) , να τονισουμε συν τοις αλλοις οτι ειναι προσωπικος φιλος της Μερκελ.

Κατα τ´αλλα η παραπανω συνεντευξη του Τσουκαλα στην σκουπιδοεκπομπη που του εδωσε και βημα, με 30 ατομα κοινο να χειροκροτανε την λαμπρη προσωπικοτητα, μου θυμιζει 1-2 ατομα απο εδω μεσα. Highlight:

-Δεν φοβασαι μην παθεις κανενα καρδιακο?

-Οχι. Γιατι ειμαι Ολυμπιακος.

:D

Ο Χενες που θα μπει φυλακη τελικα (αγαπητε cossutius που ελεγες οτι αποκλειεται) , να τονισουμε συν τοις αλλοις οτι ειναι προσωπικος φιλος της Μερκελ.

Ε κάτσε να μπει πρώτα. Τι βιαζεσαι;

Και ο Τσοχατζο κολλητός με όλους και πιο ισχυρός άνθρωπος στην Ελλάδα ήταν αλλα...

Ο Ακης μπηκε μεσα οταν το παρεακι του και ο ιδιος δεν ειχαν πια σοβαρες εξουσιες στον τοπο τουτο. Ηταν αρκετα αποδυναμωμενοι. Σημαντικο: Μπηκε επισης, με τον λαο να επικροτει (το αναφερω γιατι σε μια περιπτωση Μαρινακη-Γιαννακοπουλου-Αγγελοπουλων θα ισχυε ακριβως το αναποδο κι αυτο ειναι το ενα απ'τα point μου).

Ο Χενες απ'την αλλη εχει φιλη το ισχυροτερο ατομο πολιτικα στην Ευρωπη και παει μεσα. Εχει διαφορα.

Επισης, η φυλακιση του Ακη ειναι η εξαιρεση που επιβεβαιωνει τον κανονα μιας 35ετιας ή αντε , ας το παρω αισιοδοξα, ειναι η αρχη μετα απο 35 ετη. Αλλα μεχρι μα δωθει συνεχεια (που δεν την πολυβλεπω εδω που τα λεμε) δικαιουμαι να πιστευω οτι ειναι φυλακιση βιτρινας.
Ενω η φυλακιση Χενες στη Γερμανια, ειναι ο κανονας που ισχυει συνηθως. Αυτο ειναι το point σε συνδυασμο με οσα ειπα περι οπαδων και κοσμου.

Δεν μπορει να μου αντιπαραθετεις τις 2-3 φυλακισεις που γιναν για τα ματια του κοσμου στην Ελλαδα μετα απο 35 χρονια που κλεβουν ολοι, με την οποια ισονομια της Γερμανιας...

• Like 1

Ανεγκέφαλος.

To επίπεδο της Ελληνικής αθλητικής δημοσιογραφίας δεν έχει διαφορά απο αυτόν. Τουλάχιστον αυτός έχει και λίγο φαντασία, αρκετοί τον αντιγράφουν κιόλας όταν θέλουν να πουλήσουν οπαδισμό. 

΄Ασε που το "άντε γειά" παπαγαλίζεται αιώνια, και έχει και πλάκα έστω. Είναι και λίγο ψυχάκιας έχει και δικαιολογίες.

Κατα τ´αλλα η παραπανω συνεντευξη του Τσουκαλα στην σκουπιδοεκπομπη που του εδωσε και βημα, με 30 ατομα κοινο να χειροκροτανε την λαμπρη προσωπικοτητα, μου θυμιζει 1-2 ατομα απο εδω μεσα. Highlight:

-Δεν φοβασαι μην παθεις κανενα καρδιακο?

-Οχι. Γιατι ειμαι Ολυμπιακος.

:D

Τι κόλλημα έχεις με τον Τάκη; Ο τύπος είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα μέσου καφενόβιου οπαδού, σκληροπυρηνικά cult τόσο σε παρουσιαστικό όσο και σε περιεχόμενο. Δεν το έκρυψε ποτέ, ούτε πούλησε επαγγελματισμό όπως κάνουν κάποιοι δημοσιογράφοι. Είναι λες και τον χρησιμοποιείς για να την πεις στους Ολυμπιακούς ότι είναι πρόβατα και ιστορίες. Τέτοια τυπάκια υπάρχουν στο οπαδικό σύνολο κάθε ομάδας, άλλο που δεν έτυχε να έχουν προβολή μέσω εκπομπής.

Αν μη τι άλλο ο Τσουκαλάς έχει μια δημιουργικότητα, τολμώ δε να πω πως έχει πρωτοπορήσει στην ελληνική TV. Παράδειγμα η εκπομπή από Ιμαλάια. Και όσοι έπαιρναν τηλέφωνο έχουν συμβάλει, θέτοντας ενδιαφέροντα ερωτήματα, όπως που κουρεύεται και αν έκανε το νεκρό σε κάτι κάδους. Το μόνο έγκλημα που μπορείς να του καταλογίσεις είναι ότι δεν ξέρει τον Σωτήρη.

Σου προτείνω να δεις το Top 103 του, ίσως αναθεωρήσεις. Και να βλέπεις τακτικά αυτό, εγώ το βλέπω μια φορά τη μέρα και δεν φοβάμαι μη πάθω καρδιακό γιατί ξέρω ότι το γέλιο είναι ζωή.

• Like 2

Μη πιστευεται τιποτα.Εχω γνωστο γαυρο απο πειραια και μου εχει πει οτι καμια σχεση αυτο που δειχνει στη tv απο αυτο

που ειναι στη ζωη του εξω.

Τρελα πουλαει.

Μπερδευεσαι. Άλλον βίαςαν....

Παρεμπιπτόντως midi η Γερμανία ειναι απο τα κράτη που η διαφθορά ειναι στα ύψη. Αναμφισβήτητα. Οπότε το ότι ένας δισεκατομμύριουχος θα φάει 3 χρονακια για χρήματα που αν τα έκλεβα εγω θα έτρωγα ισόβια δε μου λέει κάτι. Όπως επίσης δε μου λέει τίποτε το ότι η γενικά διεφθαρμένη ευρωπη σπάνια φυλακιζει κόσμο.

Περιμένουμε να τον δουμε πίσω απο τα σίδερα λοιπόν.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...