linkin Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Μονο ρηξη συνδεσμων? αποκλειεται.Στο βιντεο ειδα οτι το ποδι του εχει σπασει κοντα στο γονατο και μαλιστα αναποδα..Φανηκε λες και το ποδι του εσπασε στα 2. Kι εγω το ιδιο πιστευτα οταν το ειδα αλλα μαλλον εδωσε αυτη την εντυπωση επειδη $@#$@$@% εντελως οι συνδεσμοι. Τουλαχιστον ετσι λεει εδω... http://www.sport-fm.gr/article/erxodai-minuseis-kai-paraxwrisi-gia-ragios/755116 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Caiden Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Θα δειξει κανενα απο τα δυο ματς κανενα ελευθερο καναλι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Θα δειξει κανενα απο τα δυο ματς κανενα ελευθερο καναλι? Θα δείξει σίγουρα το ντέρμπυ Κρυσταλλίας-Μαρτάκη; Ποιά λες να νικήσει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Caiden Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Καλομοιρα αν και η Δεσποινα δεν με χαλαγε Ετσι μωρη Ατλετικο τελειωσε τους!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crash_Batic Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Καλομοιρα αν και η Δεσποινα δεν με χαλαγε Ετσι μωρη Ατλετικο τελειωσε τους!! Μ'αρεσει που λεμε κιολας οτι πρωτειμουμε την Ατλεντικο αν περασει ο Ολυμπιακος.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~mxls~ Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 http://www.sport24.gr/Columns/Fileris/oi_parees_paizoyn_to_kalutero_mpasket.2685815.html Το βρήκα καλό και το ποστάρω για να μοιραστώ με τη σειρά μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demon13 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Βελλής: "O Ολυμπιακός ελέγχει 4 ομάδες..." (βίντεο) Με σκληρά λόγια μίλησε ο ιδιοκτήτης του Απόλλωνα Σμύρνης, Σταμάτης Βελλής, τόσο για την ΕΠΟ, όσο και για ομάδες της Super League. http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/apollonsmirnis/vellhs-o-olympiakos-elegxei-4-omades.2683417.html Άλλος ένας πρόεδρος της Ligdas τρελάθηκε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Αυτά τα ξέρουν μέχρι και οι πέτρες. Το θέμα είναι τι θα πει στο εισαγγελέα, που έπρεπε να τον έχει καλέσει χθες. Αμφιβάλω όμως πως θα τον καλέσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demon13 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δεν είδες την εκπομπή.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 0-1 η valencia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 3,5 χρονια φυλακη στον ιδιοκτητη της Μπαγερν Μοναχου, Χένες για φοροδιαφυγη. Εφεσιμη μεν, αλλα δεν εχει να λεει. Ειναι αρκετο για να καταλαβουν μερικοι κουφιοκεφαλοι Ελληναρες οπαδοι γιατι τους αξιζει να τους γδερνει η Μερκελ και η καθε Μερκελ με μνημονια. Φοροδιαφευγει ο Χένες στη Γερμανια --> φυλακη. Απλα, λιτα και απεριτα. Ποιος θα τολμησει να φοροδιαφυγει οταν βλεπει τον Χενες φυλακη? Κλεβουν/παρανομουν απο ολες τις μπαντες και με ολους τους τροπους οι Μαρινακηδες, Ψωμιαδηδες, Βγενοπουλοι, Αγγελοπουλοι, Γιαννακοπουλοι, Μελισσανιδηδες κλπ και οχι απλα δε καταδικαζονται, αλλα ουτε καν δικαζονται. Κι οχι μονο αυτο αλλα τρεχουν κι απο πισω τα προβατα να λενε "ο Μαρινακης δεν εκανε τιποτα" ή "καλα σας κανει ρε, ετσι θελετε". Ειναι δηλαδη μαγκια ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ να παρανομει γιατι ετσι "μαμαει" τους απο 'κει. Οποτε σε καποιους αξιζει να πληρωνουν μνημονια και τα τρισεγγονα τους σε μια χωρα που μας δανειζει και εχει το σθενος να βαλει φυλακη εναν απο τους οικονομικους παντοκρατορες της επειδη παρανομησε. Και την ιδια ωρα εμεις ως πολιτικο/δικαστικο αλλα κυριως ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ συστημα αρνουμαστε να παραδειγματιστουμε. Μνημονια και τροικα ως το 2.100. ΥΓ. Το σκανδαλο πρεπει να ξεσπασε πριν 1-2 βδομαδες και σημερα δικαστηκε και καταδικαστηκε. Ο Μπεος και ο Ψωμιαδης αφεθηκαν ελευθεροι γιατι παρηλθε το 18μηνο της ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΗΣ και ακομα να δικαστουν. Να μην μιλησω για αλλους που ουτε καν συλλαμβανονται ενω οι παρανομιες ειναι γνωστες και αποδεδειγμενες. Και ολοι αυτοι ειναι ΜΑΓΚΕΣ για τον μεσο Ελληνα οπαδο (αναλογως την οπαδικη προτιμηση του καθενος φυσικα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cossutius. Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 O 62χρονος έχει μπροστά του μια εβδομάδα για να αποφασίσει αν θα κάνει έφεση. Στο διάστημα αυτό, θα παραμείνει ελεύθερος... Διάβασε περισσότερα στο: Ποινή φυλάκισης για Χένες! | gazzetta.gr Midi, ο επιχειρηματίας δεν προφυλακίστηκε καν. Ποια φυλακή? Εφέσιμη ειναι. Το πιθανότερο ειναι να πάει στα 2 χρόνια και να εξαγοραστεί με ένα μεγάλο ποσό. Ουσιαστικά του έξυσαν την πλάτη. Δεν καταλαβαίνω ποια η διαφορά με τα εδώ. Τουλάχιστον εδω ο Μάκαρος έκανε και φυλακή. Εκτός και αν αποφασισει ο ίδιος να μην ασκησει έφεση οπου εκει ειναι άλλου παπά ευαγγέλιο. Επι της ουσίας οι γενικεύσεις δε μου αρέσουν. Μιλάμε για τη Γερμανία που το ποσοστό της διαφθοράς ειναι υψηλότατο. Να μου λεγες για καμιά Νορβηγία λόγου χάρη εντάξει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Πρωτοδικη ποινη 3,5 χρονια για φοροδιαφυγη πες μου που ειδες στην Ελλαδα σε προεδρο ομαδας ή ομαδουλας ποσο δε μαλλον σε ιδιοκτητη ομαδας βεληνεκους Μπαγερν. Βασικα πες μου ποιος απο αυτους εχει φτασει στα δικαστηρια για φοροδιαφυγη, κλοπη, στημενα κλπ. Πες μου επισης ποιανου η υποθεση εκδικαστηκε μεσα σε 1 μηνα. Το τι θα βγαλει η εφεση θα το δουμε. Οσο για το οτι ειναι ελευθερος μεχρι να αποφασισει αν θα κανει εφεση, δεν λεει κατι. Προφανως αφεθηκε ελευθερος επειδη δεν ειναι υποπτος φυγης ή τελος παντων επειδη ετσι ειναι οι νομοι εκει περα. Δεν ετυχε ευνοικης μεταχειρισης οπως συμβαινει με τους "ελευθερους" εδω περα. Και το point του post μου ειναι αυτο καθως και η αντιδραση του κοσμου στην επιβραβευση της παρανομιας που συμβαινει στο Ελλαδισταν, αρκει το προσωπο να εχει τυφλη αποδοχη απο μαζες για Χ-Υ λογους (πχ οπαδικα). Τελος, ο Ψωμιαδης δεν φυλακιστηκε. Προφυλακισμενος ηταν γιατι ηταν υποπτος φυγης/υποπτος να διατελεσει νεα αδικηματα μεχρι να εκδικαστει. Αν δεν ηταν υποπτος θα αραζε σπιτακι του, γιατι πολυ απλα δεν υπαρχει καταδικαστικη αποφαση εναντιον του. Θελω να πω, απο σποντα βρεθηκε στη φυλακη και ΟΧΙ για οσα ΕΧΕΙ διαπραξει. Και φυσικα τωρα κυκλοφορει ελευθερος γιατι παρηλθε το ανωτατο χρονικο οριο προφυλακισης , οποτε ολα καλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Kαι να πουμε οτι εφαγε αυτη την ποινη επειδη πηγε μονος του. Ετσι και τον εβρισκαν θα το φυσαγε και δε θα κρυωνε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cossutius. Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 H είδηση λέει οτι ο Χένες καταδικάστηκε σε φυλάκιση. Η ειδηση ομως δε λέει οτι ο Χένες φυλακίστηκε. Για εμένα είτε καταδικάστηκε είτε όχι, το ιδιο και το αυτό ειναι. Το θεμα ειναι να τον δω μέσα στη φυλακή με τη γνωστή στολή. Εκεί θα θεωρήσω οτι όντως στη Γερμανία λειτουργουν διαφορετικά τα πράγματα. Οι καταδίκες δε μου λένε απολύτως τίποτε. Πραγματικά όμως. Αυριο μπορει να τη γλιτώσει με ένα προστιμο. Θα δουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις