Προς το περιεχόμενο

Το Καφενείο των Φιλάθλων

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

και δοξάσατε τον άγιο Ρομπέρτο που δεν μαζέψατε κανά 4μπαλο

O άγιος αυτος, ανηκει στον Ολυμπιακο. Και κόστισε 6 εκατομμύρια. Πες του δικου σου να πάρει έναν ίδιο να περνάτε και εσεις ομάδες οπως η Μπενφικα. \

Καμία δικαιολογία για κανέναν πλέον.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

O άγιος αυτος, ανηκει στον Ολυμπιακο. Και κόστισε 6 εκατομμύρια. Πες του δικου σου να πάρει έναν ίδιο να περνάτε και εσεις ομάδες οπως η Μπενφικα. \

Καμία δικαιολογία για κανέναν πλέον.

Άσε τις ιδιοκτησίες και πες, παίξατε "αντιποδόσφαιρο" "τσούκου-τσούκου" με την Μπενφίκα ή όχι ?

Άσε, ξέρουμε, μόνο ο ΠΑΟ έπαιζε έτσι, εσείς σαν ομαδάρα κλπ πάντα παίζετε επιθετικά, ποδόσφαιρο κυριαρχίας, κλπ...

Αντιποδόσφαιρο? Μέχρι το γκολ μας ενα ισοροπημένο παιχνίδι ηταν και μετά κάτσαμε πισω (κακως) για να μη το φάμε. Σκοπός ηταν η διατηριση του σκορ, πράγμα που κάνουν ακομα και πολυ μεγάλες ομάδες.

Καμια σχέση με το τσουκουτσουκου. Ασε που ο Ολυμπιακος αυτο το έκανε μια φορά...εσεις το κάνατε σε ΚΑΘΕ ματς. Ολοι πισω και αντεπιθέσεις, πάγωμα ρυθμου, εκνευρισμός του αντιπάλου.

Ενταξει παιδια τα τσου κου τσου κου ειναι στην κριση του καθε προπονητη και αναλογα τον αντιπαλο.

Και ο παο εχει επιβαλει το ρυθμο του σε πολλα ευρωπαικα παιχνιδια αλλα σε δυσκολα ματς ειναι λογικο να παιζει με 3 cb.

Την θεωρω ανοητη τη συζητηση οτο εμεις παιξαμε στα ισια και εσεις αντιποδοσφαιρο.

Και ο παο εχει βαλει και 3 και 4 γκολ στο cham lea.

Δηλαδη θελετε να μου πειτε οτι θα παει στο ολντ τραφορντ που ειναι κατηφορα ο ολυμπιακος για να επιβαλει το ρυθμο του?Το πολυ πολυ να φαει 2 στο μισαωρο.

Για μενα ειναι βλακεια να λεμε οτι μια ελληνικη ομαδα παιζει αντιποδοσφαιρο εξω,και αμυντικα να παιζει ειναι λογικο.

Εδω ολοκληρος Μουρινιο και δε τον πειραζει να νικαει με μισο 0 με τοσους παιχταραδες μεσα.

Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App

@cossutius

κάτσε ρε φιλε, τι είναι τα μύρια στραγάλια?

ο γαύρος έχει πάρει 100 πρωταθλήματα και 100 φορες παίζει champions league, ο χοντρός από την τσέπη του τα βάζει όλα?

Για θυμήσου την πρώτη χρονια του χοντρού τι έκανες εκτος απτό πρωτάθλημα.

Μέσα σε ένα χρόνο θέλουν όλοι μαγικά να κάνουν.

Αν έμπαινε χτες το σουτ του λουκάς και η προβολή του μαντούρο τότε αλλα θα λέγανε σήμερα oi καναπεδάκηδες...

Με το αν δουλειά δε γίνεται απλά όλα είναι πολύ σχετικά...

30+ έχει ρίξει φέτος, αν νομίζεις ότι η διαφορα είναι στα 20+ τα δικά σας κανεις mega λάθος

• Like 1

Το θέμα μας εδω φίλαράκι μου δεν ειναι το πως παίζεις. Κακός πάει η συζήτηση προς τα εκει, και χάνουμε το νόημα. Ειναι πως υπάρχουν 2 υποτιθέμενοι επενδυτές που δεν ενισχύουν την ομάδα τους και ποτίζουν τον κόσμο με δικαιολογίες.

Κάποτε οι Παναθηναικοι έκαναν συλλαλητήριο για να γλιτωσουν απο έναν καβούρια και τώρα ανέχονται κάποιον χειρότερο. 

Η κατασταση μου θυμίζει λίγο την επικαιρότητα...."Δε φταίει ο καημένος ο πολιτικός. Φταίνε "οι άλλοι", "εμεις" κτλ κτλ. Το ιδιο και εδω...δε φταιει ο Αλ αφουζ...φταίει ο κακος Βαγγέλας που αυτοι δεν επενδύουν. 

Και η δικαιολογία έτοιμη. "Μα αν επενδυσουν δε θα τους αφησει ο Βαγγέλας" (επειδή επένδυσαν, πηραν παιχταράδες και δε τους έκατσε τιποτε??)

@cossutius
ο γαύρος έχει πάρει 100 πρωταθλήματα και 100 φορες παίζει champions league, ο χοντρός από την τσέπη του τα βάζει όλα?

Θυμάσαι πως πηρε τον Ολυμπιακο ο Βαγγέλας? Με 30 μυρια έξοδα, εκτός Ευρωπης, έχοντας τερματίσει 5ος και με τον Παναθηναικο παντοδύναμο με παιχταράδες.

Θυμάσαι πόσα έδωσε? Τι έκανε ο ΠΑΟ εκεινη τη περίοδο για να ενδυναμώσει την ομάδα του? Ξεπουλησε τους πάντες.

Σε ότι αφορά τον ΠΑΟΚ? Ο Σαββίδης βρισκεται στη 2η του χρονιά. Που ειναι ο υπερπαιχτης που θα έπαιρνε? Δεν έχει φέρει ΕΝΑΝ παιχτη να ξεχωριζει, να πάρει την ομάδα πάνω του. Πήρε το Στεφενς, που στο φινάλε έχουν περάσει και καλύτεροι. Ο Μαρινάκης τη πρωτη του χρονιά έφερε Βαλβέρδε και του έδωσε τα κλειδιά.

Αν έμπαινε χτες το σουτ του λουκάς και η προβολή του μαντούρο τότε αλλα θα λέγανε σήμερα oi καναπεδάκηδες...

Ακριβως. Υποθέσεις ειναι ολα. Και η Μπενφικα μετά απο ένα σοκ μπορει να έριχνε 5. Ποτέ δε ξέρεις. Σκοπός ειναι να εισαι ανταγωνιστικος. Και ανταγωνιστικος γινεσαι επενδύοντας. Με Τζιόλη δε μπορεις στο συγχρονο ποδόσφαιρο (που το παιδι ειναι και διεθνής, αλλά υπάρχουν καλύτεροι πλέον)

• Like 1

και ο αρης καταδικαστηκε σε σιγουρη πτωση στην β με το ετσι θελω.

Αυτή η προπαγάνδα με τον Αρη που πέφτει με το έτσι θέλω, και τον έφαγε το κατεστημένο κλπ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Μιλάμε για μια ομάδα που ούτε β΄ εθνική δεν θα άντεχε, και ξαφνικά θυμήθηκαν παράγκες. Χρωστάει όσο χρωστάνε όλες οι υπόλοιπες ομάδες της SuperLeague μαζί και φωνάζει.

Κάτι τέτοιες στιγμές παραδέχομαι την ΑΕΚ. Έπεσε γιατί ήταν χάλια, τέλος. Ούτε δικαιολογίες, ούτε παράγκες ούτε τπτ. Μάγκες.

τα ίδια λέμε...

ποσα χρονια χρειάστηκες για να φτάσεις εδώ?2?

ο βαλβέρντε πήρε τα κλειδιά και πήρε και παίχτες..

ο στέφενς πήρε παίχτες τον γενάρη...ότι βρήκε εύκαιρο..δεν είχε και πολλές επιλογές...αν τους διάλεγε το καλοκαίρι τότε ναι να πω φτάει...

Mα δε τα βάζω με τον Στέφενς...με τον Σαβίδη τα βάζω και τα παχυά του λόγια. Αυτος δεν έλεγε οτι θα φέρει το καλοκαίρι και θα κάνει και θα δειξει? Ε είδες τι έφερε :)

Θυμάσαι πως πηρε τον Ολυμπιακο ο Βαγγέλας? Με 30 μυρια έξοδα, εκτός Ευρωπης, έχοντας τερματίσει 5ος και με τον Παναθηναικο παντοδύναμο με παιχταράδες.

Μπορεις να βρεις καπου ποσα εχει δωσει ο Βαγγελης για παικτες, συμβολαια και τι του αφησε ο κοκκαλης? Επισης ποσα πηρε απο το Ch League αυτες τις χρονιες?

το αξέχαστο ήθος που δίδασκε κλπ...

Ε γιαυτο χαρακτηριστικε ως γραφικος ακομα και απο εμάς...μετά απο αυτό έκανε πίσω και άφησε σε άλλους τη διοικηση.

Μπορεις να βρεις καπου ποσα εχει δωσει ο Βαγγελης για παικτες, συμβολαια και τι του αφησε ο κοκκαλης? Επισης ποσα πηρε απο το Ch League αυτες τις χρονιες?

Εδω όσους αγορασε και όσους πουλησε. Ο Μητρογλου δεν περιλαμβάνεται εντος μια που το άρθρο ειναι του Νοεμβριου του 2013.

Η αγορά του Ολυμπιακου εδω.

Το συμβόλαιο του Βαλβέρδε εντομεταξύ ηταν βασιλικό. 2.000.000 το χρόνο, εφορίες κτλ κτλ και τα κλειδιά του Ολυμπιακου.

Τα συμβόλαια λογικά απ το transfermarket τα βρισκουμε αλλά βαριέμαι τωρα να ψάξω :P

Αυτή η προπαγάνδα με τον Αρη που πέφτει με το έτσι θέλω, και τον έφαγε το κατεστημένο κλπ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Μιλάμε για μια ομάδα που ούτε β΄ εθνική δεν θα άντεχε, και ξαφνικά θυμήθηκαν παράγκες. Χρωστάει όσο χρωστάνε όλες οι υπόλοιπες ομάδες της SuperLeague μαζί και φωνάζει.

Κάτι τέτοιες στιγμές παραδέχομαι την ΑΕΚ. Έπεσε γιατί ήταν χάλια, τέλος. Ούτε δικαιολογίες, ούτε παράγκες ούτε τπτ. Μάγκες.

Aπο τις πιο σιχαμενες ομαδες ο Αρης. Τα εγραφα και περυσι, αρκει να δεις τι ειχε γινει τελευταιες αγωνιστικες...

@cossutius

30+ έχει ρίξει φέτος, αν νομίζεις ότι η διαφορα είναι στα 20+ τα δικά σας κανεις mega λάθος

15 φορές βγήκαν CL τα τελευταία 17 χρόνια. 15χ25εκ ευρώ η χρονιά, 375εκ ευρώ! 300 πες.

Και δεν σου βάζω άλλα παράπλευρα έσοδα όπως χορηγοί , εμπορικές χρήσεις γηπέδου, εισιτήρια, διαρκείας.

Και τα λεφτά που υποτίθεται οτι επενδυθήκαν βγήκαν από την τσέπη του δημοσίου εννοείται. Όπως και το γήπεδο, ευγενική χορηγία.

Εμάς σε αντιδιαστολή, κοιτάνε πως θα μας γκρεμίσουν το παλιό που ήδη έχουμε. Με τις ναυαγισμένες συμβάσεις της ΓΗΠΕΛ του γαβροτζίγγερ.

Καταρχας δεν βγηκαμε 15 φορες τα 17 τελευταια χρονια και δεν πηραμε και τις 15 φορες οπως λες 25εκ.(Εκτος τις χρονιες 2012 και μετα που ο ΠΑΟ επεσε επιπεδο ετσι και αλλιως.)

Απο τις 15 φορες βγηκα τις 13.

ΟΜΩΣ απο αυτες τις 13 φορες που βγηκα τις 9 φορες βγηκα ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΣΕΝΑ κατι που σημαινει οτι τα χρηματα τα ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΑΜΕ.Αρα δεν πηρα αυτα τα λεφτα που λες.

Επισης,εσεις υπερηφανευεστε για τις μεγαλες πορειες που κανατε στην Ευρωπη οταν εμεις τρωγαμε σφαλιαρες,ετσι δεν ειναι? Αυτο ξερεις τι σημαινει? Οτι ΕΣΥ επαιρνες ΠΟΛΛΑ περισσοτερα χρηματα απο μενα λογω των προκρισεων που εκανες οταν εγω ημουν σπιτι μου απο τον Δεκεμβρη.Ακυρα αυτα τα ποσα που γραφεις λοιπον.

Συνοπτικα και κατα προσεγγιση εχουμε και λεμε.

Τις 9 φορες που βγηκαμε μαζι,τις 8 πηραμε απο 12.5εκ ευρω ο καθενας μας και την μια φορα πηραμε απο 8,5εκ αφου ειχαμε 3 ομαδες στους ομιλους μαζι με την ΑΕΚ αρα δια 3 (αρα πηραμε απο 108,5εκ ο καθενας μας)

Βαλε και τις προκρισεις που ειχες εσυ αυτες τις χρονιες και που εγω δεν τις ειχα,αρα παραπανω χρηματα πηρες εσυ

4 Φορες βγηκα μονος μου στο CL και πηρα ολα τα χρηματα εγω (4x25=100εκ+7εκ που πηρα απο την προκριση στους 8 το 99' + αλλα 4εκ απο την προκριση στους 16 το 2009 παμε συνολο 110εκ χοντρικα) Αυτα για τις χρονιες που βγηκα μονο εγω.

Εσυ λοιπον βγηκες μονος σου 3 χρονιες που συνοδευτηκε και απο μια προκριση στους 16 αρα και εξτρα χρηματα παλι παραπανω (αρα 3x25=75+4 της προκρισης 79εκ)

Αρα 108,5εκ πηρα τις χρονιες που βγαιναμε μαζι + 110εκ που πηρα απο αυτες που βγηκα μονος μου συνολο 218,5εκ ευρω

Εσυ πηρες 108,5εκ απο τις χρονιες που βγηκαμε μαζι + 15εκ απο τις προκρισεις των 16 και των 8 του CL (απο τις χρονιες που βγηκαμε μαζι ετσι) + 79εκ απο τις χρονιες που βγηκες μονος σου,συνολο 202,4εκ ευρω

Η Διαφορα λοιπον ειναι 16εκ μονο τα οποια σαφως και καλυφθηκαν και με το υπερπανω το 2010 με τα 100+εκ που εβαλες οταν εγω φυτοζωουσα..

Καταλαβαινεις λοιπον οτι τα 380εκ που και καλα πηρα εγω μονο απο το CL οταν εσυ και καλα πηρες τα λεφτα του CL μονο τις 2 χρονιες που πηρες πρωταθλημα ειναι τουλαχιστον αστοχη...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...