Sred Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Καλος ποδοσφαιριστης ο Ιμπραιμοβιτς,παιχτης που θα σου κανει ευκολα γκολ και της περισσοτερες φορες με εντυπωσιακο τροπο. Παντως θα μπορουσε να επαιζε σε ενα τοπ πρωταθλημα και οχι στο Γαλλικο,αυτο μου δειχνει οτι ο τυπος πλεον κοιταζει μονο το οικονομικο.
DKNI Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Παντως θα μπορουσε να επαιζε σε ενα τοπ πρωταθλημα και οχι στο Γαλλικο,αυτο μου δειχνει οτι ο τυπος πλεον κοιταζει μονο το οικονομικο. Μην εισαι αδικος. ΠΡΩΤΟΝ, δεν πηγε στο Γαλλικο, τον πηγανε. Ειχε συμβολαιο με Μιλαν, τα εσκασαν οι Αραβες τον πηρανε. Δεν ηταν και αυτος τρελος να μουλαρωσει λες και τον στελνουν στον Πλατανια ΔΕΥΤΕΡΟΝ, εχει παιξει σε μεγαλους συλλογους αλλα ποτε δεν επεδιωξε το τεραστιο συμβολαιο. Εχει παιξει σε Μιλαν, Γιουβεντους, Αγιαξ, Μπαρτσελονα κτλ κτλ και μεχρι τωρα ποτε δεν πηγε καπου μονο για τα λεφτα, σε κανεναν απο τους συλλογους που ηταν δεν πηγε σε εποχες μεγαλης οικονομικης ακμης για να κατσει σε ενα συμβολαιο Περισσοτερο κατα τη γνωμη μου ηθελε να πηγαινει σε ομαδες που ειχαν ονομα, φιλοδοξιες, κοσμο ΑΛΛΑ δεν ηταν τοπ, ετσι ωστε να μπορει να κανει οτι θελει Δεν τον θεωρω παραδοπιστο, τον θεωρω παρτακια, παικτη που παιζει πρωτα για την μουρη του. Γιαυτο ισως δεν πηγε Πρεμιερ ποτε, γιαυτο δεν πηγε εστω μια Μπαγερν που εχει στοχο ΤΛ ή μια Ρεαλ (οταν πηγε Μπαρτσελονα δεν ηταν ακομα η Μπαρτσα αυτο που ειναι σημερα), γενικα πηγαινε παντα καπου οπου ουτε θα τον βλεπει 1 δις κοσμος καθε ΣΚ οπως την Πρεμιερ ουτε θα τον κατηγορουσε καποιος αν χαναν προκριση σε τελικο ΤΛ επειδη εκανε αναποδο ψαλιδι Ηταν απο τους παικτες που ηθελε να παιζει σε ενα καλο επιπεδο αλλα οχι τοπ για να μπορει να κανει τον Βασιλια "καλλιο πρωτος στο χωριο παρα 2ος στην πολη" 1
Tilemaxx Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Γιαυτο ισως δεν πηγε Πρεμιερ ποτε, γιαυτο δεν πηγε εστω μια Μπαγερν που εχει στοχο ΤΛ ή μια Ρεαλ (οταν πηγε Μπαρτσελονα δεν ηταν ακομα η Μπαρτσα αυτο που ειναι σημερα What; Ήρθε στην Μπαρτσελόνα μετά απο την χρονιά των 6 τροπαίων, και φυσικά τότε οι προσδοκίες του κόσμου ήταν τεράστιες και γι' αυτόν, αλλά και για την ομάδα, κυρίως στο αν θα συνέχιζε να παίζει το ίδιο εντυπωσιακά όσο η ομάδα του τρέμπλ. Τι εννοείς με το "δεν ηταν ακομα η Μπαρτσα αυτο που ειναι σημερα";
alexis333 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Μην εισαι αδικος. Γιαυτο ισως δεν πηγε Πρεμιερ ποτε, γιαυτο δεν πηγε εστω μια Μπαγερν που εχει στοχο ΤΛ ή μια Ρεαλ (οταν πηγε Μπαρτσελονα δεν ηταν ακομα η Μπαρτσα αυτο που ειναι σημερα), γενικα πηγαινε παντα καπου οπου ουτε θα τον βλεπει 1 δις κοσμος καθε ΣΚ οπως την Πρεμιερ ουτε θα τον κατηγορουσε καποιος αν χαναν προκριση σε τελικο ΤΛ επειδη εκανε αναποδο ψαλιδι Ηταν απο τους παικτες που ηθελε να παιζει σε ενα καλο επιπεδο αλλα οχι τοπ για να μπορει να κανει τον Βασιλια "καλλιο πρωτος στο χωριο παρα 2ος στην πολη" Τι λες τωρα ? Η Μπαρτσα ηταν ομαδαρα τοτε και οταν ηρθε μας χαλασε την επιθεση ... Ο Πεπ τον πηρε πιστευοντας πως θα τελειωποιησει την επιθεση του με εναν τοσο ποιοτικο παιχτη ... Αλλα δεν ειχε υποψην του τις τρανταχτες αδυναμιες που ειχε και εχει ...
Sred Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Μην εισαι αδικος. ΠΡΩΤΟΝ, δεν πηγε στο Γαλλικο, τον πηγανε. Ειχε συμβολαιο με Μιλαν, τα εσκασαν οι Αραβες τον πηρανε. Δεν ηταν και αυτος τρελος να μουλαρωσει λες και τον στελνουν στον Πλατανια ΔΕΥΤΕΡΟΝ, εχει παιξει σε μεγαλους συλλογους αλλα ποτε δεν επεδιωξε το τεραστιο συμβολαιο. Εχει παιξει σε Μιλαν, Γιουβεντους, Αγιαξ, Μπαρτσελονα κτλ κτλ και μεχρι τωρα ποτε δεν πηγε καπου μονο για τα λεφτα, σε κανεναν απο τους συλλογους που ηταν δεν πηγε σε εποχες μεγαλης οικονομικης ακμης για να κατσει σε ενα συμβολαιο Περισσοτερο κατα τη γνωμη μου ηθελε να πηγαινει σε ομαδες που ειχαν ονομα, φιλοδοξιες, κοσμο ΑΛΛΑ δεν ηταν τοπ, ετσι ωστε να μπορει να κανει οτι θελει Δεν τον θεωρω παραδοπιστο, τον θεωρω παρτακια, παικτη που παιζει πρωτα για την μουρη του. Γιαυτο ισως δεν πηγε Πρεμιερ ποτε, γιαυτο δεν πηγε εστω μια Μπαγερν που εχει στοχο ΤΛ ή μια Ρεαλ (οταν πηγε Μπαρτσελονα δεν ηταν ακομα η Μπαρτσα αυτο που ειναι σημερα), γενικα πηγαινε παντα καπου οπου ουτε θα τον βλεπει 1 δις κοσμος καθε ΣΚ οπως την Πρεμιερ ουτε θα τον κατηγορουσε καποιος αν χαναν προκριση σε τελικο ΤΛ επειδη εκανε αναποδο ψαλιδι Ηταν απο τους παικτες που ηθελε να παιζει σε ενα καλο επιπεδο αλλα οχι τοπ για να μπορει να κανει τον Βασιλια "καλλιο πρωτος στο χωριο παρα 2ος στην πολη" Ενταξει δεν πηγε και με το ζορι στην Παρι,δευτερος ποιο ακριβοπληρομενος παικτης στην ευρωπη μετα τον Ετο εγινε με καπου 13 Εκ το χρονο, Στην Μπαρτσελονα οταν πηγε η ομαδα ηταν στην καλυτερη της φαση,το οτι δεν ταιριαξε ειναι πιστευω καθαρα θεμα χημειας παικτη και ομαδας,γενικα η Μπαρτσα ειναι πολυ ιδιαιτερη ομαδα. Παντως οπως ειπα ειναι καλος ποδοσφαιριστης με πολυ καλη τεχνικη που θα σου βαλει τα ποιο απιθανα γκολ,εβαλε ενα τυχερο γκολ προχθες και γινεται χαμος λες και ειναι ο Μαραντονα,τι να πει δηλαδη και ο ιδιος ο Ντιεγκο που εβαλε το γκολ του αιωνα με την Αγγλια. 1
LRoi Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Παντως οπως ειπα ειναι καλος ποδοσφαιριστης με πολυ καλη τεχνικη που θα σου βαλει τα ποιο απιθανα γκολ,εβαλε ενα τυχερο γκολ προχθες και γινεται χαμος λες και ειναι ο Μαραντονα,τι να πει δηλαδη και ο ιδιος ο Ντιεγκο που εβαλε το γκολ του αιωνα με την Αγγλια. Δεν ήταν τυχερό αυτό το γκολ. Και θέλει μεγάλη οξυδέρκεια και μαγκιά να γυρίσεις να κάνεις ψαλίδι από τα 40 μέτρα όταν έχεις και το ύψος του Ιμπραίμοβιτς.
Toxoman_UK Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δεν ήταν τυχερό αυτό το γκολ. Και θέλει μεγάλη οξυδέρκεια και μαγκιά να γυρίσεις να κάνεις ψαλίδι από τα 40 μέτρα όταν έχεις και το ύψος του Ιμπραίμοβιτς. Καλά ήταν κ ο παράγοντας τύχη αυτό το γκολ.Κανείς δεν αρνήθηκε ότι έχει impeccable τεχνική (όταν θέλει,είναι σε mood,δε βαριέται).Είμαι 1.90 νταν κ αναγνωρίζω τη δυσκολία που είχε να βγεί αυτό.Τη θεοποίηση του δε μπορώ κ ευτυχώς έχουμε τη πορεία του στη Μπάρτσα να attest to ότι είναι ένας κοινός θνητός .Κ στη τελική ακούω για την ιδιαιτερότητα της Μπαρτσελόνα αλλά αν ο Ίμπρα ήταν at par με τους θρύλους θα έβρισκε τρόπους να ταιριάξει καλά μέσα στο κάθε περιβάλλον.
DKNI Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 My bad για την Μπαρτσελονα, οντως πηγε σε καλη περιοδο Στα υπολοιπα διαφωνουμε ή σε ποστ 500 χαρακτηρων κολλησαμε στους 20?
vlachaquito Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Καλά ήταν κ ο παράγοντας τύχη αυτό το γκολ.Κανείς δεν αρνήθηκε ότι έχει impeccable τεχνική (όταν θέλει,είναι σε mood,δε βαριέται).Είμαι 1.90 νταν κ αναγνωρίζω τη δυσκολία που είχε να βγεί αυτό.Τη θεοποίηση του δε μπορώ κ ευτυχώς έχουμε τη πορεία του στη Μπάρτσα να attest to ότι είναι ένας κοινός θνητός .Κ στη τελική ακούω για την ιδιαιτερότητα της Μπαρτσελόνα αλλά αν ο Ίμπρα ήταν at par με τους θρύλους θα έβρισκε τρόπους να ταιριάξει καλά μέσα στο κάθε περιβάλλον. impeccable- αψεγαδιαστη attest to - βεβαιωσει at par - στο ιδιο επιπεδο Και εγω ειμαι τοσα χρονια στην ιταλια, δεν γραφω ομως οτι ο ιμπρα sa segnare οπως κανεις αλλος... Ελεος... Ασχετο, ποσες αγωνιστικες νομιζεται οτι θα χρειαστει ο μεσσι για να περασει τον muller?? 1-2?? 1
SlimData Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Για να δω.. Είμαι ο ζλάταν.. Έχω τριανταρίσει.. Ο Κορυφαίος δεν πρόκειται να γίνω ποτέ. Κανένας όμως δεν πρόκειται να με ρίξει και από το κλαμπ των κορυφαίων... Σαν χαρακτήρας είμαι και λίγο περίεργος.. Φράγκα έχω άπειρα... Και στα τελειώματα μπορώ να επιλέξω αν θα πάρω αρκετά φράγκα για να παίξω μπάλα και να ζω στο τορίνο/μάντσεστερ/λίβερπουλ/κάτι τέτοιο ή να πάρω πάλι άπειρα φράγκα και να παίξω μπάλα και να ζω στο Παρίσι. Ξαναλέω, είμαι ο ζλάταν έτσι...? Χμμμμ... Ναι... Πολύ δύσκολη απόφαση...
vlachaquito Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Νομίζω ότι είναι on par και όχι at par δεν ξερεις εσυ, δεν εισαι αγγλια, μην μιλας!!!!!!!!!!
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 impeccable- αψεγαδιαστη attest to - βεβαιωσει at par - στο ιδιο επιπεδο Και εγω ειμαι τοσα χρονια στην ιταλια, δεν γραφω ομως οτι ο ιμπρα sa segnare οπως κανεις αλλος... Ελεος... Ασχετο, ποσες αγωνιστικες νομιζεται οτι θα χρειαστει ο μεσσι για να περασει τον muller?? 1-2?? Αν αρχισω εγω τα κυπριακα ομως, σας εχω ολους μαζι γιατι δε θα βρειτε ποτε σας μεταφρασεις στα ιντερνε και στα google translator... Αλλα ειναι ντεμοντε οπως και τα ιταλικα σου, τι να κλασουν οταν ο αλλος σου ποζαρει με το εγγλεζικο να ουμε Βαζεις γιουγκο διπλα σε φεραρι?! ΥΓ. Ο Ιμπραχιμοβιτς δεν θα κριθει ποτε αντικειμενικα και δεν του αξιζει αντικειμενικη κριση ως ποδοσφαιριστη. Να σας το πω αλλιως: Εχω μπροστα μου δυο τυπους. Ο ενας, με μετριες ικανοτητες αλλα σκιζεται και προσπαθει να βελτιωθει για να γινει καλυτερος, ο αλλος με εξαιρετικες ικανοτητες και περγαμηνες που δεν εχει ορεξη, βαριεται, δεν τον ενδιαφερει να βελτιωθει, δεν βρισκει κινητρα για να αποδωσει. Στο τελος της ημερας ο πρωτος τυπος μπορει να αποδιδει λιγοτερο απτον δευτερο, αλλα ειναι βεβαιο οτι αυτος που αξιζει την αρνητικη κριτικη ειναι ο δευτερος. Ο πρωτος θα ακουσει σιγουρα καλο λογο παντως, κι ας ειναι λιγοτερο ικανος. Ισως να εδινα και παραπανω ευκαιριες στον πρωτο. Η λουπα στην οποια εχετε πεσει ειναι οτι οι μεν τον κρινετε με βαση την ποδοσφαιρικη του ικανοτητα αποκλειστικα, ενω οι δε τον κρινετε αποκλειστικα με βαση το υπολοιπο πακετο, που δεν ειναι με το μερος του Ζλαταν. Γιαυτο και διαφωνειτε για κατι αυτονοητο: Καλος ποδοσφαιριστης, για παντα λιγος ομως. Το οτι δεν καταρακωθηκε σαν τον Ροναλτινιο ας πουμε (παρομοιες περιπτωσεις κατ'εμε) ειναι οτι αφενος δεν περασε τραυματισμο σαν του Ροναλτινιο και αφεταιρου δεν εκατσε ποτε του κερκιδα για μεγαλο διαστημα ωστε να βγει εκτος ρυθμου και να δουμε τι ψαρια πιανει ως αθλητης και επαγγελματιας. Αλλιως θα ηταν απλα ενα ανεκδοτο για το οποιο δε θα αξιζε καν συζητηση. Τωρα οκ, εχει τα στατιστικα με το μερος του, δεν μπορω να πω. Οσο να το κανουμε, οταν εχεις 10 σεζον που πετυχαινεις διψηφιο αριθμο τερματων, εισαι καλος επιθετικος.
vlachaquito Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 πφφφ νουμπακο σε εχω, η κοπελα του συγκατοικου μου ειναι απο την κυπρο, οτι και να πεις θα το καταλαβω
margaritagr Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Νταξει απ αυτη τη στιγμη η σαχταρ ειναι η πιο σιχαμερη ομαδα
Προτεινόμενες αναρτήσεις