Προς το περιεχόμενο

Το Καφενείο των Φιλάθλων

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τη μπάλα και τις φάσεις που είδαμε χθες δεν τις είχαν όλα τα παιχνίδια των 16 μαζί..

Οι άνθρωποι κάνανε τη Σάλκε στο γήπεδό της να φαίνεται Καλλονή/Βέροια!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Η συνέντευξη Σαρρή-Μώραλη έχει γυρίσει μπουμερανγκ.

Ο μώραλης σε γενικές γραμμές στέκεται στο ύψος του, ο σαρρής έχει ξευτιλιστεί στον υπέρτατο βαθμό.

*Σε ερώτηση για τα ύποπτα παιχνίδια ο σαρρής μάσαγε τα λόγια του, ο μώραλης δήλωσε αναρμόδιος αφού ήταν θέμα της επο αλλά τελικά απάντησε αντί του σαρρή γιατί δεν ήξερε τι να πει.

*Σε ερώτηση που αφορούσε την τήρηση του καπ, ο σαρρής απάντησε ότι ισχύει ο καπ αλλά αποφασίσαμε αλλιώς!!

*Σε ερώτηση που αφορούσε τα παλιά στημένα μπέους-τσακογιάννηδες κτλ ο σαρρής προσπάθησε στην αρχή να πει ότι δεν γνώριζε τίποτα για την υπόθεση!!!!!

Τραγέλαφος! Και να σκεφτεί κανείς ότι είχανε σκοπό να στριμώξουν τους άλλους...

<p>Σκέψεις για Βαλβέρδε, Χίντινγκ για επόμενο προπονητή της Εθνικής...</p>

Και θα τρέξει ο Βαλβέρδε να μας ανάλαβει... Τελείως διαφορετικό στυλ ποδόσφαιρου.

Η συνέντευξη Σαρρή-Μώραλη έχει γυρίσει μπουμερανγκ.

Ο μώραλης σε γενικές γραμμές στέκεται στο ύψος του, ο σαρρής έχει ξευτιλιστεί στον υπέρτατο βαθμό.

*Σε ερώτηση για τα ύποπτα παιχνίδια ο σαρρής μάσαγε τα λόγια του, ο μώραλης δήλωσε αναρμόδιος αφού ήταν θέμα της επο αλλά τελικά απάντησε αντί του σαρρή γιατί δεν ήξερε τι να πει.

*Σε ερώτηση που αφορούσε την τήρηση του καπ, ο σαρρής απάντησε ότι ισχύει ο καπ αλλά αποφασίσαμε αλλιώς!!

*Σε ερώτηση που αφορούσε τα παλιά στημένα μπέους-τσακογιάννηδες κτλ ο σαρρής προσπάθησε στην αρχή να πει ότι δεν γνώριζε τίποτα για την υπόθεση!!!!!

Τραγέλαφος! Και να σκεφτεί κανείς ότι είχανε σκοπό να στριμώξουν τους άλλους...

Ο Θάνος Μπλούνας, απλά, πήρε το σκαλπ των αχυρανθρώπων του αφεντικού.

Αυτός και ο Αρης Ασβεστάς.

Οι υπόλοιποι νενέκοι δημοσιογράφοι ήταν όλο γελάκια και "Αντώνη μου" "Γιάνννη μου"!Φυσικά στα μέσα τους τιτλοφόρησαν την συνέντευξη με "Ως εδώ"(Μάλλον λόγω των ...αποστομοτικών απαντήσεων)

Για να φανταστείτε ο Σαρρής δεν κατάφερε να απαντήσει ούτε στην ερώτηση" Ποια στοιχεία ψάχνουν στον  επόμενο προπονητή της Εθνικής".

Πάλι καλά θυμήθηκε για πόσες υποθέσεις τον έχει καλέσει ο εισαγγελέας για κατάθεση(...Τρεις σε 17 μήνες θητείας)

Βελλής στους παίκτες: "Δεν κατεβαίνουμε την Κυριακή"

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/apollonsmirnis/vellhs-stoys-paiktes-den-katevainoyme-thn-kyriakh.2665140.html

Η συνέντευξη της Ε.Π.Ο.-SL ήtan γ.τ.π.

Οι υπόλοιποι νενέκοι δημοσιογράφοι ήταν όλο γελάκια και "Αντώνη μου" "Γιάνννη μου"!Φυσικά στα μέσα τους τιτλοφόρησαν την συνέντευξη με "Ως εδώ"(Μάλλον λόγω των ...αποστομοτικών απαντήσεων)

Αυτό ακριβώς. Εγώ γενικά είμαι πιο μετριοπαθής και προσπαθώ να μην ακυρώνων εντελώς μέσα και δημοσιογράφους γιατί μου φαίνεται λογικό να έχουν κι αυτοί συμπάθειες σε ομάδες και ενδεχομένως κάποιες φορές να φαίνεται.

Αυτό το "Ως Εδώ" πραγματικά τους πάει σε άλλο επίπεδο. Τι να πω, δική μου μαλακία που τόσα χρόνια είναι αυτοί που προτιμώ για ενημέρωση

Αυτή είναι η διάφορα του Ολυμπιακού με τις άλλες Ελληνικές ομάδες.

Παει ο Ολυμπιακός στο Νταλουζ, κάνει επική εμφάνιση δε κερδίζει κατα τύχη. Έρχεται εδώ παίρνει επαγγελματική νικη (αφού θα υποφέρει μετα το γκολ έχοντας τερματοφύλακα 6 μυριων).

Παει ο συν διεκδικητης και τρώει 3 γκολ για πλάκα μόλις επιστρέφουν οι τραυματίες της Μπενφικα.

Καιρός να καταλάβει ο κόσμος ότι με κοροϊδίας και ψεύτικες υποσχέσεις, ομάδα δε φτιαχνεις. Ρίχτε λεφτα, όπως έκανε ο χοντρος στην αρχή ειδάλλως θα κάνει πλάκα για τα επόμενα 20 χρονια. Τώρα με τις Β ομάδες θα εχει και ισχυρό αντίπαλο την...ομάδα του για να κάνει καλύτερες πορείες στην Ευρώπη.

• Like 1

Αυτή είναι η διάφορα του Ολυμπιακού με τις άλλες Ελληνικές ομάδες.

Παει ο Ολυμπιακός στο Νταλουζ, κάνει επική εμφάνιση δε κερδίζει κατα τύχη. Έρχεται εδώ παίρνει επαγγελματική νικη (αφού θα υποφέρει μετα το γκολ έχοντας τερματοφύλακα 6 μυριων).

Παει ο συν διεκδικητης και τρώει 3 γκολ για πλάκα μόλις επιστρέφουν οι τραυματίες της Μπενφικα.

Καιρός να καταλάβει ο κόσμος ότι με κοροϊδίας και ψεύτικες υποσχέσεις, ομάδα δε φτιαχνεις. Ρίχτε λεφτα, όπως έκανε ο χοντρος στην αρχή ειδάλλως θα κάνει πλάκα για τα επόμενα 20 χρονια. Τώρα με τις Β ομάδες θα εχει και ισχυρό αντίπαλο την...ομάδα του για να κάνει καλύτερες πορείες στην Ευρώπη.

Σιγουρα...με 1η μεταγραφη Τζιωλη πας για πρωταθλημα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...