stamatinho Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 <<μας χορευει ο τρακης>> <<σας γλενταει ο βαγγελας>>...ετσι πανε αυτα .οχι οτι συμφωνω ,οτι γνωμη εχω για τον τρακη την ιδια εχω και για τον δικο μας ..τα 2 δημοφιλεστερα αθληματα στην ελλαδα εχουνε γινει ακριβως καθρεφτης της κοινωνιας μας ,δεν μας αξιζει τιποτα καλυτερο απο αυτο που βλεπουμε ,μαφιες να κινουν τα νηματα υπογειως . το θεμα ειναι τι κανουμε εμεις σαν οπαδοι για να αλλαξουν ολα αυτα? δυστυχως επαναπαυτηκαμε σε αυτα που μας σερβιρουν τα μμε και η εκαστοτε παε. οσον αφορα τον τελικο κυπελλου ,οι υγιεις φιλαθλοι του ολυμπιακου σιχαθηκαν και εφυγαν <για να προλαβουν τον ηλεκτρικο> δεν αντιλεγω πως ειναι αρκετοι που γουσταρουν ολη αυτη την κατασταση ,ευτυχως ομως ειναι λιγοι και τους βλεπουμε καθε κυριακη δεν μπορω να βλεπω ομως επιλεκτικη ευαισθησια απο φιλαθλους που πανηγυριζουν τιτλους στο μπασκετ ,να μιλανε για παραγκα στο ποδοσφαιρο .αυτο ειναι υποκριτικο και αλαζονικο Εγω μπορω να σου πω ομως πρωταθληματα και ματς που με αδικισαν και οτι ειδε ολη η Ελλαδα. Μπορω να σου πω ποτε αξιζα εγω η αεκ ο οσφπ το πρωταθλημα με ακριβεις χρονολογιες. Για πες μου εσυ ποτε αξιζες πρωταθλημα στο μπασκετ και στο εκοψε ο τρακης. Με ποιον?Με προπονητη Π. Γιαννακη και με κατι Πελεκανους και κατι Χαρισηδες ηθελες να χτυπησεις τον Παναθηναικο του Ομπραντοβιτς?Μιλαμε σοβαρα τωρα? Εχεις διανοηθει τα ροστερ του παναθηναικου?Ακομα και ομαδες του nba θα τα ζηλευαν. Εφοσον ομως πιστευεις οτι επρεπε να παρεις πρωταθλημα με Πελεκανο,Χαριση και με προπονητη Ζουρο οκ. Ακουω χρονιες.
linkin Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 O "Oλυμπιακός" βρήκε και τα έκανε σε μια εποχή που υπήρχε η απόλυτη ασυδωσία στην ελλάδα, και οι πάντες έκαναν οτι ήθελαν. Ότι έπαιξε ο Κόκκαλης παιχνίδια δις. εις βάρος του δημοσίου και τα ξέπλενε μέσω μιας ομάδας (το οποίο έκαναν εν μέρει και οι Μπαινω-Βγαίνω) είναι γνωστό, αλλά δεν λέει κάτι για το αυριανό μάτς. Κάποιος βάζελος η αεκτσής μπορεί να θέλει να κερδίσει ο Ολυμπιακός, κάποιος άλλος όχι. To οτι βρηκε και τα εκανε δεν δικαιολογει ουτε νομιμοποιει το γεγονος οτι τα εκανε. Να στο θεσω αλλιως με ενα τραβηγμενο παραδειγμα. Αν περπατας στις ερημιες και βρεις ενα αμαξι ξεκλειδωτο με ενα πορτοφολι μεσα, θα το κλεψεις? Οχι. Μην παμε να δικαιολογησουμε τον Ολυμπιακο τωρα. Οτι εκανε, το εκανε για το δικο του οφελος. Κατεστησε το ελληνικο ποδοσφαιρο μη εμπορικο καθως κατεστησε σαφες μεσα απο τις συνεχομενες χρονιες σφαγιαστικων διαιτησιων πως βρεξει χιονισει, "Ο Ολυμπιακος και το Αιγαλεω να κερδανε και ολοι οι αλλοι να πανε..." Ποιος σοβαρος ανθρωπος θα επενδυσει στο ελληνικο ποδοσφαιρο οταν ξερει εκ των προτερων οτι θα χασει τα λεφτα του?
Demon13 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Στο 2.17 παγώστε. Σαν τρολ είναι ο φουστης.
hashashin Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Απισευτη Ρεαλ.Ο Μπειλ σημερα κεντουσε και Ροναλντο κλασικα πολυ καλος.Απλα μετα το πρωτο γκολ του Μπειλ ο Ροναλντο πρεπει να ζηλεψε παρα πολυ .Η ομαδα του νικουσε 2-0 και ο τυπος ειχε ντουμανιασει απο το κακο του να βαλει γκολ .
stamatinho Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Βλέπω να το σηκώνει η Ρεαλ φέτος..!! Καιρος ηταν να παει στη Βασιλισσα.Εχει χαλασει τα 2πλασια λεφτα απο τη Μπαρτσελονα τα τελευαια 10 χρονια και δεν εχει παρει τιποτα.
Tilemaxx Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Τα λεφτά σε πολλές περιπτώσεις στον σύγχρονο αθλητισμό δεν εγγυώνται κάποιον τίτλο. Βλέπε παραδείγματα σε ποδόσφαιρο αλλά και μπάσκετ.
linkin Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Βλέπω να το σηκώνει η Ρεαλ φέτος..!! Mακαρι αλλα αρκετα δυσκολο. Υπαρχουν τουλαχιστον αλλοι 2-3 πολυ σοβαροι διεκδικητες του ch.l.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Εφυγε ο βοσκος απτην Ρεαλ και ξαναγινανε ομαδα μετα απο 3 χαμενα χρονια με πολυ show και 0 ουσια. Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2014 από MiDi_MiLiZ
firewalker Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Ούτε ένα καλό παιχνίδι δεν είδαμε στην φάση αυτή.
stamatinho Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Eγω να σας πω την αληθεια λογο "αδυναμιας" που εχω στον Ibra θα ηθελα να μας εκπληξει η PSG.Δυσκολο ομως...
SlimData Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Αυτό το πράγμα χθες το βράδυ στην γερμανία ήταν βιασμός. Οι ισπανοί πρέπει να έχουν βγάλει 12-13 τετ α τετ. Τα έξι ήταν πολύ λίγα. Και το γκολ του ολλανδού στο τέλος είναι πολύ κρίμα που ήρθε σε ήττα με τέτοιο σκορ γιατί θα ξεχαστεί πιο εύκολα
Προτεινόμενες αναρτήσεις