firewalker Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Κωμικοτραγικές καταστάσεις στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας σήμερα... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Caiden Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Τα ειπα για τον Αρη. Δυστυχως βγηκα αληθινος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vlachaquito Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Έλα, μην κάνεις έτσι, 2 πόντους έχασες, θα βγεις Ευρώπη του χρόνου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10584&subid=2&pubid=129652204 καλως τον πλατανια ειπα...? Ενταξει τα παραρτηματα του γαυρου να ειναι καλα..Ολα φεραν εξαιρετικα αποτελεσματα σημερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Καλό όργωμα εκεί στα χωράφια της Β, Γ ή όπου πέσετε σκουλήκια *Γιατί ρε τους δίνετε το δικαίωμα να λένε ότι και καλά "τους έριξαν" -3 φορές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lak10 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 ποσο θελω να ξεμπουκωσει η united με γαυρο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 γιατί μωρε συ..ο ολυμπιακός είναι η μοναδική ελπίδα της ελλαδας στο ευρωπαικό ποδόσφαιρο φέτος.ουτε γω είμαι ολυμπιακός αλλά στην ευρωπη θέλω να πετύχει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vlachaquito Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 1-1, 2-0 και όπου μας βγάλει. Δεν θα βγούμε Champions από το πρωτάθλημα, αλλά θα πάμε σαν κάτοχοι του χρόνου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 ποσο θελω να ξεμπουκωσει η united με γαυρο Είναι πεθαμένη ομάδα. Με το τσουκου-τσουκου που παίζουν οι άλλοι, θα έχουν χαλαρό βράδυ. Νίκες Ελληνικών ομάδων δεν προσφέρουν τίποτε παρά μόνο χρήματα στην εταιρία. Από την στιγμή που δεν είναι η ομάδα μου, αδιάφορο με αφήνει. Το ποιο πιθανό είναι να δω και άλλο παιχνίδι με περισσότερη προοπτική για θέαμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 ποσο θελω να ξεμπουκωσει η united με γαυρο Eιναι τοσο κακη η united που πιο πιθανο ειναι να συμβει το αναποδο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 «Δε θέλω να έχω καμία σχέση με το μπάσκετ! Αποχωρώ απ' τον Πανιώνιο!» είπε σε επίσημη τοποθέτησή του, την οποία μετέφερε το γραφείο Τύπου της ΚΑΕ, καθότι επαγγελματικοί λόγοι θέλουν τον ίδιο να βρίσκεται στο εξωτερικό. Ο ισχυρός άνδρας του Πανιωνίου δεν εξήγησε τον ακριβή λόγο της κίνησής του, αλλά η απόφαση φαντάζει... εν θερμώ και με άμεση σχέση με τη διαιτησία στην εντός έδρας ήττα απ' τον Παναθηναϊκό (64-69 - 19η αγων. Α1). Η ομάδα της Νέας Σμύρνης έχει έντονα παράπονα κυρίως για το σφύριγμα του διαιτητή Πουρσανίδη στα -45", όταν στην ουσία ακύρωσε το καλάθι του Έρικ ΜακΚόλουμ για το 59-63 και τον χρέωσε εσφαλμένως με επιθετικό φάουλ πάνω στον Τζέιμς Γκιστ. Διάβασε περισσότερα στο: Τέλος απ' τον Πανιώνιο κι απ' το μπάσκετ ο Λιανός! | gazzetta.gr Follow us: @gazzetta_gr on Twitter | gazzetta.gr on Facebook Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 γιατί μωρε συ..ο ολυμπιακός είναι η μοναδική ελπίδα της ελλαδας στο ευρωπαικό ποδόσφαιρο φέτος.ουτε γω είμαι ολυμπιακός αλλά στην ευρωπη θέλω να πετύχειΠοιας Ελλαδας μωρε? Πατε καλα? Τι ειναι αυτα που λετε? Δηλαδη ο Ολυμπιακος παιζει για το Ελληνικο ποδοσφαιρο, οχι για την παρτη του? Εχεις δει μεγαλες προοδους στο Ελληνικο ποδοσφαιρο ε? Εδω ολοκληρο 2004 και το Ελληνικο ποδοσφαιρο το μονο κερδος που εχει και συνεχιζει να διαιωνιζει ειναι οι καλες κληρωσεις της Εθνικης λογω βαθμολογιας Ελα τωρα που θα φαμε την παραμυθα "για το καλο του Ελληνικου ποδοσφαιρου". Αυτη την στιγμη το καλο του Ελληνικου ποδοσφαιρου για αυτους που μοιραζουν την πιτα (γιατι αυτοι μετρανε,οχι οι θεωριες) ειναι το καλο του Ολυμπιακου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 χαχαχ εντάξει για την πάρτη του παίζει αλλά εγω κάθε ματς ελληνικής συλλογικής στην Ευρώπη εγω την υποστηρίζω σαν να παίζει η εθνική. Δεν είμαι εθνικιστής .Και το άλλο είναι οτι δε πάει κάθε χρόνο ελληνική ομάδα στος 16 του Cham.League Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stamatinho Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 <p>χαχαχ εντάξει για την πάρτη του παίζει αλλά εγω κάθε ματς ελληνικής συλλογικής στην Ευρώπη εγω την υποστηρίζω σαν να παίζει η εθνική.</p> <p>Δεν είμαι εθνικιστής .Και το άλλο είναι οτι δε πάει κάθε χρόνο ελληνική ομάδα στος 16 του Cham.League</p> Πως να παει..μια βγαινει. Τι ειμαστε αγγλοι και ισπανοι που το μισο πρωταθλημα παει cham l και το αλλο μισο europa?Ακομα και οι τουρκοι μας κανουν πλακα. Μιλαμε για υγεια. Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Caiden Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Και για οσους ακομα απορουν αν ηταν οντως το γκολ του Πλατανια εγκυρο http://postimg.org/image/ptd3jad0t/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις