firewalker Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Κάπως ανιαρό το πρώτο ημίχρονο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Στο θρεντ της μπάρτσα μου λένε ότι η διαιτησία δε τους ευνοεί. Παρακαλώ πείτε μου κάνας ουδέτερος αν το 'χω πάρει λάθος, δεν υποστηρίζω καμία από τις δύο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Ψόφησε το παιχνίδι. Στο θρεντ της μπάρτσα μου λένε ότι η διαιτησία δε τους ευνοεί. Παρακαλώ πείτε μου κάνας ουδέτερος αν το 'χω πάρει λάθος, δεν υποστηρίζω καμία από τις δύο. Normal μου φαίνεται η διαιτησία. Δεν έχω δει replay τoυ πέναλτι (αν ήταν offside). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linkin Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Στο θρεντ της μπάρτσα μου λένε ότι η διαιτησία δε τους ευνοεί. Παρακαλώ πείτε μου κάνας ουδέτερος αν το 'χω πάρει λάθος, δεν υποστηρίζω καμία από τις δύο. Παροτι γενικα τρωνε σπρωξιμο, σημερα ηταν 50-50 η διαιτησια. Και το πεναλτι κανονικο ηταν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Το πέναλτι ήταν κρα, για κόκκινη δεν ήταν. Δεν ξέρω, μπορεί να μου φάνηκε εμένα έτσι και να κόλλησα μετά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Ο κανονισμός ορίζει οτι ο τελευταίος αμυνόμενος που εμπλακεί σε φάουλ αποβάλλεται. Οπότε ότι και να έδινε, είτε φάουλ είτε πέναλντι, πάλι κόκκινη θα ήταν. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linkin Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Το πέναλτι ήταν κρα, για κόκκινη δεν ήταν. Δεν ξέρω, μπορεί να μου φάνηκε εμένα έτσι και να κόλλησα μετά. Tελευταιος παιχτης, κοκκινη καρτα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Ο κανονισμός ορίζει οτι ο τελευταίος αμυνόμενος που εμπλακεί σε φάουλ αποβάλλεται. Οπότε ότι και να έδινε, είτε φάουλ είτε πέναλντι, πάλι κόκκινη θα ήταν. Αν δεν κάνω λάθος, δεν είναι έτσι ο κανονισμός. Για προφανή θεση για γκολ λέει. Και τελευταίος να μην είναι, αν η παράβασή που κάνει αποτρέψει γκολ, είναι κοκκινη. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rockavlon Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Πολυ οριακη οντως αμα εισαι ο παπουτσελης,μπουσκετς,αλβες,μασερανο κλασικα επρεπε να παρουν 3-4 κιτρινες ο καθενας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δεν αρχίζει απο εκεί το μαρκάρισμα, αμάν πια με την γκαιμπελίστικη προπαγάνδα. Βάλτε το σε κανονική ροή και θα δείτε οτι στο γυμνό μάτι φαίνεται οτι γίνεαι μέσα η ανατροπή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Εγω παντως θεωρω οτι το μαρκαρισμα ξεκινα απο τα εξω μαζευοντας τον αλλα ειναι εξαιρετικα οριακο και σε ριπλευ. Κοκκινη ηταν σιγουρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δεν είχα υπ' όψιν μου αυτό τον κανονισμό, πάσο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Mοντερατορα τι λεει? Θα κανουμε αυριο το διπλο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Άνετα. Παρτάκι θα 'ναι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linkin Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Άνετα. Παρτάκι θα 'ναι. Kι εγω ετσι πιστευω αλλα κρατατε μια πισινη καλου κακου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις