Προς το περιεχόμενο

Το Καφενείο των Φιλάθλων

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στο θρεντ της μπάρτσα μου λένε ότι η διαιτησία δε τους ευνοεί.

Παρακαλώ πείτε μου κάνας ουδέτερος αν το 'χω πάρει λάθος, δεν υποστηρίζω καμία από τις δύο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ψόφησε το παιχνίδι.

Παρακαλώ πείτε μου κάνας ουδέτερος αν το 'χω πάρει λάθος, δεν υποστηρίζω καμία από τις δύο.

Normal μου φαίνεται η διαιτησία. Δεν έχω δει replay τoυ πέναλτι (αν ήταν offside).

Παροτι γενικα τρωνε σπρωξιμο, σημερα ηταν 50-50 η διαιτησια. Και το πεναλτι κανονικο ηταν.

Ο κανονισμός ορίζει οτι ο τελευταίος αμυνόμενος που εμπλακεί σε φάουλ αποβάλλεται. Οπότε ότι και να έδινε, είτε φάουλ είτε πέναλντι, πάλι κόκκινη θα ήταν.

• Like 2

Το πέναλτι ήταν κρα, για κόκκινη δεν ήταν.

Δεν ξέρω, μπορεί να μου φάνηκε εμένα έτσι και να κόλλησα μετά.

Tελευταιος παιχτης, κοκκινη καρτα.

• Like 2

Ο κανονισμός ορίζει οτι ο τελευταίος αμυνόμενος που εμπλακεί σε φάουλ αποβάλλεται. Οπότε ότι και να έδινε, είτε φάουλ είτε πέναλντι, πάλι κόκκινη θα ήταν.

Αν δεν κάνω λάθος, δεν είναι έτσι ο κανονισμός. Για προφανή θεση για γκολ λέει. Και τελευταίος να μην είναι, αν η παράβασή που κάνει αποτρέψει γκολ, είναι κοκκινη.

• Like 2

Δεν αρχίζει απο εκεί το μαρκάρισμα, αμάν πια με την γκαιμπελίστικη προπαγάνδα. Βάλτε το σε κανονική ροή και θα δείτε οτι στο γυμνό μάτι φαίνεται οτι γίνεαι μέσα η ανατροπή.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...