Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίζει να πέφτω έξω κ να μην έχεις καταλάβει ποιός είμαι?wtf?lol.

Προς θεού. Εσύ να πέφτεις έξω; Μέχρι στιγμής μου έχεις αποδείξει ότι δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Ο κόσμος ανάποδα θα γυρίσει, το μαύρο θα γίνει άσπρο, αλλά εσύ σίγουρα θα έχεις δίκιο.

Δημοσ.

Στάνταρ αυτό.Ποτέ δεν έχω άδικο.Άντε μια φορά να ήταν αλλά ουρμπανιά του Ινσο πιστεύω είναι.

Στο δια ταύτα τώρα τον Ζλαταν τον έχω στενό μαρκάρισμα. H γενικότερη άποψη μου είναι πως είναι όντως πιο αδύναμος σε σοβαρά παιχνίδια.Μη σε πιάνει φανατίλα,άποψη μου απλά.Αράζεις.

Δημοσ.

Παντελής ελλειψη γνωσεων πανω σε εναν απο τους μεγαλυτερους επιθετικους της γενιας μας.

μουμπλε μουμπλε.........

Mιλας για τον Ιμπρα ?

Απο τους μεγαλυτερους επιθετικους που εχουν περασει ?

Μην ακουω τετοια , μην ακουω τετοια ...

Ο τυπος ολα τα γκολ τα βαζει ή σε φιλικα ή ή σε ματς πρωταθληματος με Μαγιορκες και με Παρμες ...

Τον εφαγα στη μαπα ενα χρονο μη μου λες οτι ειναι απο τους μεγαλυτερους επιθετικους στον κοσμο.

• Like 1
Δημοσ.

Μα τι λετε τωρα?? Το παλικαρι επερνε συνεχομενα πρωταθληματα απο το 2003 εως το 2011, ενω την χρονια που δεν πηρε με την μιλαν περυσι τελειωσε ξανα πρωτος σκορερ του πρωταθληματος με 28 γκολ.

2001-2004 20px-600px_Bianco_con_striscia_verticale_spessa_Rossa.png Ajax 74 (35) 2004-2006 20px-600px_Nero_e_Bianco_%28Strisce%29.png Juventus 70 (23) 2006-2009 20px-600px_Nero_e_Azzurro_%28Strisce%292.png Inter 88 (57) 2009-2010 20px-600px_Catalano_azulgrana.png Barcellona 29 (16) 2010-2012 20px-600px_Bianco_e_Rosso_%28Croce%29_e_Rosso_e_Nero_%28Strisce%29.svg.png Milan 61 (42) 2012- 20px-600px_Blu_scuro_con_fascia_verticale_bianco_rossa.png Paris SG 10 (10)

Μιλαμε για μεσο ορο πανω απο 1 γκολ ανα 2 αγωνες. Ποσοι αλλοι επιθετικοι τα τελευταια χρονια εχουν διατηρηθει σε τετοια νουμερα σε τοσο μεγαλο χρονικο διαστημα???

Alexis, οταν λες τον ειχες σε ποια ομαδα?

κύριο κύριο με εξετάσατε και το γνώσεις μου είναι ελλειπείς ε?Εγώ τι να διαλέξω?Τη παντέλη κόμπλα του κάθε πολλά βαρή κ όχι?

Μη χέσω να πούμε ,αυτό που είπα κ επιμένω είναι πως σε πραγματικά κρίσιμα παιχνίδια ο Ίμπρα είναι γενικά ντεφορμέ.Δέχομαι προφανώς ότι το έχει κ δεν αντιλέγω για τις δυνατότητες του αλλά το πραγματικό του μπάμ το έχει κάνει σε σχετικά αδιάφορα παιχνίδια κατά κύριο λόγο.Σόρρυ άμα σας ρίχνω το ίνδαλμα.Να τα πω και βουλγάρικα τώρα μην τυχόν κ θίξει το λεξιλόγιο μου?

Δεν χρειαζεται να τα πεις στα βουλγαρικα. Απλα πες μου μεταξυ τι να διαλεξω γιατι ακομα περιμενω να διαλεξω μεταξυ της κομπλας του καθε πολλα βαρη κ οχι (φανταζομαι εγω ειμαι αυτος) και...........

Δημοσ.

Η μπαρτσελονα είναι μια ιδιαίτερη ομάδα, που λόγο του διαφορετικού παιχνιδιού που παίζει κανει πολλούς παίκτες να μην μπορούν να εξικιωθουν. Βλέποντας πχ τον μέσο όρο ύψους της μπαρτσα και του ζλαταν μπορεί να καταλάβει τι έτρεχε...

Δημοσ.
Η μπαρτσελονα είναι μια ιδιαίτερη ομάδα' date=' που λόγο του διαφορετικού παιχνιδιού που παίζει κανει πολλούς παίκτες να μην μπορούν να εξικιωθουν. Βλέποντας πχ τον μέσο όρο ύψους της μπαρτσα και του ζλαταν μπορεί να καταλάβει τι έτρεχε...[/quote']

Ναι ηταν ψηλος και δεν τον γουσταρανε. ...

Το ύψος του μαρτυραει ότι είναι βαρύ κορμί και ότι είναι αργος...

Γι αυτό δεν ταίριαζε στην Μπαρτσα..

Και επειδή είναι τεμπέλης και παίζει για την πάρτι του ...

Και κωλοχαρακτηρας...

Sent from my iPhone using Insomnia

@ vlachaquito

Ολα τα γκολ που μου λες ειναι τα περισσοτερα ( 80% ) στο πρωταθλημα...

Ακριβως αυτο που σου ειπα δλδ.

Ολα σε χαμηλο επιπεδο με Μαγιορκες και Παρμες ..

Προφανως και εχει πολυ ποιοτητα και τεχνικη ..

Αλλα δε φτανουν για να κανεις τη ΔΙΑΦΟΡΑ σε υψηλο επιπεδο ...

Και οταν λεω υψηλο επιπεδο εννοω να παρεις ομαδα και να κατακτησεις Τσ. Λ.

Για να φανταστεις ουτε ο Μουρινιο δεν τον ηθελε και μολις πηρε τον Ετο κατακτησε το Τσ. Λ...

Ο Ετο ηταν ενας ΥΠΕΡΠΛΗΡΗΣ επιθετικος καμια σχεση με τον Ιμπρα ...

Πιστευω συμφωνεις ..

Δημοσ.

Σε ομάδα που θέλεις να κατακτήσεις τίτλους, παίρνεις Ετό. Σε ομάδα που θέλεις να πουλήσεις φανέλες, παίρνεις Ίμπρα.

• Like 2
Δημοσ.

Ας αφήσουμε στην άκρη τη Μπάρτσα. Είναι ομάδα με μοναδικά χαρακτηριστικά, είναι ο ορισμός της "ομάδας" και απλά δε χωράνε βεντέτες και τύποι που διαμαρτύρονται γιατί στα αποδυτήρια επικρατεί απόλυτη προσύλωση και πειθαρχία και επειδή δεν τον αφήνουν να παραβιάζει τα κόκκινα και τα όρια ταχύτητας. Ποδοσφαιριστές σαν τον Ιμπρα είναι για δεύτερες ομάδες και στα γεράματά τους, για Κίνες, Ιαπωνίες, Εμιράτα, Ελλάδα στην καλύτερη (ή χειρότερη, δε ξέρω).

Δημοσ.
Ο τυπος ολα τα γκολ τα βαζει ή σε φιλικα ή ή σε ματς πρωταθληματος με Μαγιορκες και με Παρμες ...

Τον εφαγα στη μαπα ενα χρονο μη μου λες οτι ειναι απο τους μεγαλυτερους επιθετικους στον κοσμο.

Διάβασε σε παρακαλώ μερικά ποστ πιο πάνω για τα δεκάδες σπουδαία γκολ που πέτυχε σε σπουδαιότατους αγώνες και ας μην ξαναγράψουμε αυτές τις ανακρίβειες, γιατί στο τέλος θα τα πιστέψουμε κιόλας.

Όσον αφορά το "τον έφαγες στη μάπα", 22 γκολ και 13 ασίστ σε 46 ματς δε λέγεται "τον έφαγα στη μάπα". Ο μοναδικός παίχτης που σκόραρε και στα τέσσερα πρώτα του παιχνίδια πρωταθλήματος με την Μπαρτσελόνα. Φαντάσου να μην είχε και τους τραυματισμούς του εκείνη τη χρονιά.

Εκτός αν εννοείς τον χαρακτήρα του, όπου πάω πάσο. Άλλωστε αυτός είναι ο λόγος που έφυγε από την Μπαρτσελόνα, όχι ότι δεν έπαιζε καλά.

Δημοσ.

Eιναι αστειο το "Δεν επιασε στη Μπαρτσελονα" (που ειναι σχετικο το "δεν επιασε")

Η Μπαρτσελονα εχει στηθει γυρω απο πολυ συγκεκριμενο στυλ παιχνιδιου και δεν κανουν ολοι οι παικτες γι'αυτο

Και για να πω την κακια μου, τις τελευταιες 2 φορες που χρειαστηκαν εναν Ιμπρα εκει στην Βαρκελωνη για να ξεκλειδωσουν τα τειχη του Μουρινιο πριν 3 χρονια και περσυ του Ντι Ματεο πηραν τα παπαρια μου και ειδαν τον γεροΖανετι να παιρνει την προκριση και την κούπα ή να τους κανει πλακα ο Τορρες και με 10 παικτες το 2-0 να γινεται 2-2 μεσα στο σπιτι τους. ΚΑΙ οι 2 αποκλεισμοι τα τελευταια 3 χρονια μεσα στο σπιτι τους, με λεωφορεια, τειχος, αμυνα Μαζινο, οπως θελετε πειτε το,

Σφιγγαν τα γαλατα, βλεπαν 10 αμυντικους, ψαχναν κανα κεφαλι και ο πιο ψηλος ηταν να πουμε ο Αλκανταρα και βλεπαμε τον Μπουσκετς σεντερ φορ.

Δημοσ.

Ας αφήσουμε στην άκρη τη Μπάρτσα. Είναι ομάδα με μοναδικά χαρακτηριστικά, είναι ο ορισμός της "ομάδας" και απλά δε χωράνε βεντέτες και τύποι που διαμαρτύρονται γιατί στα αποδυτήρια επικρατεί απόλυτη προσύλωση και πειθαρχία και επειδή δεν τον αφήνουν να παραβιάζει τα κόκκινα και τα όρια ταχύτητας. Ποδοσφαιριστές σαν τον Ιμπρα είναι για δεύτερες ομάδες και στα γεράματά τους, για Κίνες, Ιαπωνίες, Εμιράτα, Ελλάδα στην καλύτερη (ή χειρότερη, δε ξέρω).

αυτα που διαβαζω δεν υπαρχουν. Ο ιμπρα κινες ιαπωνιες και Ελλαδα. Θυμιστε μου ποσοι παικτες στην ιστορια του ποδοσφαιρου εχουν κερδισει τοσα πρωταθληματα με διαφορετικες ομαδες, εχουν βγει πρωτοι σκορερ κλπκλπκλπ.

Δημοσ.

Διάβασε σε παρακαλώ μερικά ποστ πιο πάνω για τα δεκάδες σπουδαία γκολ που πέτυχε σε σπουδαιότατους αγώνες και ας μην ξαναγράψουμε αυτές τις ανακρίβειες, γιατί στο τέλος θα τα πιστέψουμε κιόλας.

Όσον αφορά το "τον έφαγες στη μάπα", 22 γκολ και 13 ασίστ σε 46 ματς δε λέγεται "τον έφαγα στη μάπα". Ο μοναδικός παίχτης που σκόραρε και στα τέσσερα πρώτα του παιχνίδια πρωταθλήματος με την Μπαρτσελόνα. Φαντάσου να μην είχε και τους τραυματισμούς του εκείνη τη χρονιά.

Εκτός αν εννοείς τον χαρακτήρα του, όπου πάω πάσο. Άλλωστε αυτός είναι ο λόγος που έφυγε από την Μπαρτσελόνα, όχι ότι δεν έπαιζε καλά.

Τον εφαγα στη μαπα γιατι μου χαλαγε την ομαδα ...

Τον τροπο που επαιζε η ομαδα ...

Ηταν σε ολα ενα βημα πισω ..

Στα ενα - δυο , στους συνδυασμους , στην ταχυτητα , στη σκεψη ...

Σε ολα ..

Μας εδωσε υψος , ποιοτητα και δυναμη μπροστα αλλα δεν φτανουν για τη Μπαρτσα .

Τεσπα για να τελειωνουμε γιατι ο καθενας εχει την αποψη του ...

Εγω εγραψα την αποψη μου στο ποστ #247 απο κει και περα δεν εχω πολλα να προσθεσω ..

Απλα οτι δεν εχει καταφερει τπτ σε υψηλο επιπεδο ..

Ενα τσαμπιονς λιγκ ας πουμε ?

Ή γκολ σε μεγαλη φαση του Τσ. Λ ...

Μονο στα προκτιματικα βαζει και αντε στους 16 κανα δυο ..

Αν διαφωνεις δωσε μου λιστα με τα γκολ που εχει σε υψηλο επιπεδο ..

PS

Μη μου πεις για τα πρωταθληματα μονο που ειναι με αδυναμες ομαδες ..

• Like 3
Δημοσ.

αυτα που διαβαζω δεν υπαρχουν. Ο ιμπρα κινες ιαπωνιες και Ελλαδα. Θυμιστε μου ποσοι παικτες στην ιστορια του ποδοσφαιρου εχουν κερδισει τοσα πρωταθληματα με διαφορετικες ομαδες, εχουν βγει πρωτοι σκορερ κλπκλπκλπ.

Είπα ότι είναι παίχτης από αυτούς που στα γεράματά τους πάνε σε Κίνες μπλα μπλα. Τί δεν καταλαβαίνεις; Φυσικά τον υποτιμώ (αν και έχει βάλει τρελά γκολ το άτομο) αλλά σχολίασα κυρίως τον χαρακτήρα του, όχι τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες.

Και εμπάση περιπτώσει, οι δυο κορυφαίες ομάδες του πλανήτη είναι οι δυο ισπανικές. Πήγε στη μία, λος πούλος. Ας πάει και στην άλλη να τον καμαρώσουμε. Θα του βγάλουν αεροπορικό εισιτήριο χωρίς επιστροφή σε 1 μήνα max! Οπότε ας αράξει εκεί που τον παίρνει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...