margaritagr Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Μπαοκ ρε www.gazzetta.gr/football/article/582162/xtypisan-tyflo-logo-salpiggidi Κι απο την αλλη http://www.sport-fm.gr/article/i-ekpliksi-tou-paok-se-ena-mikro-tou-filo-video/746971
andreapaog328 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 σκηνες απείρου κάλλους αν αληθεύουν... επίσης διάβασα και το άλλο για τη σουπερ λίγδα, που ακόμα δε ξέρουμε ποσοι θα πεσουνε και ποσοι θα ανεβουνε. έτσι. να σωσουμε τα παραρτήματα... «Άνανδρη επίθεση» από οπαδούς του ΠΑΟΚ εις βάρος ΑμεΑ Ο τυφλός οπαδός του «δικεφάλου του βορρά» καταγγέλλει ότι δέχτηκε επίθεση από οπαδούς του ΠΑΟΚ λόγω ότι υπερασπίστηκε τον Σαλπιγγίδη
Cossutius. Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δεν ήθελα να ασχοληθώ με το ποδόσφαιρο ενεργά. Παρόλο που είχα προτάσεις μετά τη θητεία μου στον ΠΑΟΚ από ομάδες Α’ και Β’ Εθνικής. Εγώ ήθελα να τελειώσω την καριέρα μου στην ΑΕΚ, αλλά κάποιοι τότε δεν το ήθελαν. Τελοσπάντων, είναι πολύ διαφορετικό το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα. Έτσι, ξεκίνησα να παίζω με την ομάδα του χωριού μου και μάλιστα ως σέντερ-φορ!Έπειτα γνώρισα τα παιδιά στην Κρήτη πριν 2-3 χρόνια. Ο πρόεδρος της Ομόνοιας, λοιπόν, μου είπε το καλοκαίρι να κατέβω για μερικά ματς. Του είπα να έρθω για 2-3 παιχνίδια. Τώρα όμως προέκυψε το θέμα να πάω μέχρι το τέλος της χρονιάς, μου ζήτησαν να βοηθήσω την ομάδα και είπα ναι. Άλλωστε, είναι καλή ευκαιρία, γιατί το… Μουντιάλ του καλοκαιριού είναι κοντά και θέλω να προετοιμαστώ για να πάρω τη ρεβάνς για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Αμερικής το ‘94» (γέλια). Τάδε έφη Ατματζίδης!!!! Κορυφαία ατάκα
margaritagr Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Εγκεφαλικη θλαση (!!!!) ο αναστασακος !! Μενει εξω μεχρι το τελος της σεζον κ θελει λεει ιδιατερη προσοχη καθως μπορει να προκαλεσει απο επιληψια μεχρι....κωμα. Πολλα περαστικα στο παλικαρι
moldos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Καλησπερα μαγγες...ξερετε τι χρειαζεται για να ανοιξω σ.φ.??
Cossutius. Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Πήρε Φωτακη ο Ατρομητος. Εξαιρετική κίνηση.
firewalker Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Οι απλήρωτοι παίκτες της Σανταντέρ πραγματοποίησαν την απειλή τους και δεν έπαιξαν κόντρα στη Σοσιεδάδ επειδή δεν παραιτήθηκε ο πρόεδρος του συλλόγου. http://www.gazzetta.gr/football/article/583028/paradomeni-i-protathlitria-vid
Caiden Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Xθες έκοψε βασιλόπιτα ο Ολυμπιακός και το φλουρί έπεσε...και πήρε πέναλτι XAAXAXAXAX ηταν πολυ καλο
Cossutius. Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Μμμμμ... Εχει ήδη βγει νωρίτερα άλλο...εκοψαν πίτα στον ΠΑΟ. Το φλουρί έπεσε και...διαμαρτυρήθηκαν που δε δόθηκε πέναλτι.
firewalker Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Μμμμμ... Εχει ήδη βγει νωρίτερα άλλο...εκοψαν πίτα στον ΠΑΟ. Το φλουρί έπεσε και...διαμαρτυρήθηκαν που δε δόθηκε πέναλτι. Μεγάλο ψεμα. Δεν υπήρχαν χρήματα για να αγοραστεί φλουρί.
ribo7 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Site: «Κανονιέρης» ο Σέλστρομ! Αυτός ο Σέλστρομ είναι ο Κάλστρομ του Ολυμπιακού που είχαμε πάρει από Λυόν??
tool1983 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Κανεις λαθος,εμεις τον ειχαμε παρει http://www.sport24.gr/football/omades/Panathinaikos/article369302.ece Χαχαχα σοβαρα ο παλιος είναι.Ο Βεγκερ κανει τοπο στα νιατα.
bigbrother10 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Ρε παιδια,ακουστηκε οτι ο Μητρογλου θα ειναι ο πιο ακριβοπληρωμενος Ελληνας ποδοσφαιριστης? 2,5εκ ευρω τον χρονο +μπονους..
Προτεινόμενες αναρτήσεις