Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

σκηνες απείρου κάλλους αν αληθεύουν...

επίσης διάβασα και το άλλο για τη σουπερ λίγδα, που ακόμα δε ξέρουμε ποσοι θα πεσουνε και ποσοι θα ανεβουνε. έτσι. να σωσουμε τα παραρτήματα...

«Άνανδρη επίθεση» από οπαδούς του ΠΑΟΚ εις βάρος ΑμεΑ

Ο τυφλός οπαδός του «δικεφάλου του βορρά» καταγγέλλει ότι δέχτηκε επίθεση από οπαδούς του ΠΑΟΚ λόγω ότι υπερασπίστηκε τον Σαλπιγγίδη

Δημοσ.

Δεν ήθελα να ασχοληθώ με το ποδόσφαιρο ενεργά. Παρόλο που είχα προτάσεις μετά τη θητεία μου στον ΠΑΟΚ από ομάδες Α’ και Β’ Εθνικής. Εγώ ήθελα να τελειώσω την καριέρα μου στην ΑΕΚ, αλλά κάποιοι τότε δεν το ήθελαν. Τελοσπάντων, είναι πολύ διαφορετικό το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα. Έτσι, ξεκίνησα να παίζω με την ομάδα του χωριού μου και μάλιστα ως σέντερ-φορ!

Έπειτα γνώρισα τα παιδιά στην Κρήτη πριν 2-3 χρόνια. Ο πρόεδρος της Ομόνοιας, λοιπόν, μου είπε το καλοκαίρι να κατέβω για μερικά ματς. Του είπα να έρθω για 2-3 παιχνίδια. Τώρα όμως προέκυψε το θέμα να πάω μέχρι το τέλος της χρονιάς, μου ζήτησαν να βοηθήσω την ομάδα και είπα ναι. Άλλωστε, είναι καλή ευκαιρία, γιατί το… Μουντιάλ του καλοκαιριού είναι κοντά και θέλω να προετοιμαστώ για να πάρω τη ρεβάνς για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Αμερικής το ‘94» (γέλια)
.

Τάδε έφη Ατματζίδης!!!!

Κορυφαία ατάκα :-)

Δημοσ.

Εγκεφαλικη θλαση (!!!!) ο αναστασακος !! Μενει εξω μεχρι το τελος της σεζον κ θελει λεει ιδιατερη προσοχη καθως μπορει να προκαλεσει απο επιληψια μεχρι....κωμα. Πολλα περαστικα στο παλικαρι

Δημοσ.

Xθες έκοψε βασιλόπιτα ο Ολυμπιακός και το φλουρί έπεσε...και πήρε πέναλτι

XAAXAXAXAX ηταν πολυ καλο

Δημοσ.

Μμμμμ... Εχει ήδη βγει νωρίτερα άλλο...εκοψαν πίτα στον ΠΑΟ. Το φλουρί έπεσε και...διαμαρτυρήθηκαν που δε δόθηκε πέναλτι.

Δημοσ.

Μμμμμ... Εχει ήδη βγει νωρίτερα άλλο...εκοψαν πίτα στον ΠΑΟ. Το φλουρί έπεσε και...διαμαρτυρήθηκαν που δε δόθηκε πέναλτι.

Μεγάλο ψεμα. Δεν υπήρχαν χρήματα για να αγοραστεί φλουρί.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...