gamanos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Οποιος πάει κόντρα στο οικοδόμημα του Βαγγέλη, μαύρο φίδι που τον έφαγε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jenkins Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Και για το μνημόνιο ο Βαγγέλης φταίει. Στον ύπνο σας να τον βλέπετε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gamanos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Είναι γνωστή εξάλλου η κόντρα σας με τη Ξάνθη. Ειδικά για εκεί, ο ένας από τους γάβρους που την είχαν κάψει επι Κοκκαλιστάν είναι ΠΟΛΥ γνωστός μου, ξέρω από πρώτο χέρι τις συννενοήσεις για την υπερασπιστική γραμμή για να γλιτώσουν την φυλακή, οπότε τα παραμυθάκια σε κάνα παιδάκι. Η δε ανακοίνωση - κωλοτούμπα της ΠΑΕ μετά την κατακραυγή προτρέπει να έχουν τον Βασίλη Τοροσίδη πρότυπο. Φασισμός και υποκρισία. Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2014 από gamanos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Πρόεδρε της Π.Α.Ε. Ξάνθη είσαι Βλαξ. Όχι βλάκας. Βλαξ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Να του κάλεσαν για εξηγήσεις; Για ποιο πράγμα; Αν τόλμησαν να του ζητήσουν εξηγήσεις και τα παιδιά αντέδρασαν και γι' αυτό τους έφυγαν, μπράβο τους. Έχουν αξιοπρέπεια. Ελπίζω να μην ισχύει. Για την ανακοίνωση που έβγαλαν οι μπάσταρδοι (με τον κακό όρο της λέξης) του συνδέσμου... Δεν έχει αξία, αναλογιστεί κανείς ποιοι την έβγαλαν. Φιλαρακι προσεξε σε παρακαλω τα λογια σου.δεν ειμαι μελος του συνδεσμου ουτε τιποτα αλλα οταν δεν ξερεις μην μιλας. μαθαμε να μιλαμε χωρις να ξερουμε.....ευτυχως τυχαινει να ξερω καποια πραγματα παραπανω απο την θεση που ειμαι.και δεν ειμαι σε κανεναν συνδεσμο και σε καμια ομαδα.απλα ειμαι Ξανθιωτης...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jenkins Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Είναι γνωστή εξάλλου η κόντρα σας με τη Ξάνθη. Ειδικά για εκεί, ο ένας από τους γάβρους που την είχαν κάψει επι Κοκκαλιστάν είναι ΠΟΛΥ γνωστός μου, ξέρω από πρώτο χέρι τις συννενοήσεις για την υπερασπιστική γραμμή για να γλιτώσουν την φυλακή, οπότε τα παραμυθάκια σε κάνα παιδάκι. Η δε ανακοίνωση - κωλοτούμπα της ΠΑΕ μετά την κατακραυγή προτρέπει να έχουν τον Βασίλη Τοροσίδη πρότυπο. Φασισμός και υποκρισία. Ωραίες παρέες κάνεις. Να τον πας στον εισαγγελέα με στοιχεία, αντί να παίρνεις σβάρνα τα fora και να γράφεις ιστορίες με πράσινα άλογα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Αυτοί που βγάζουν τέτοιες ανακοινώσεις τέτοιοι είναι. Δική τους επιλογή/πρόβλημα, αλλά ας πρόσεχαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Ποιος εισαι εσυ που θα κρινεις την αποφαση ενος προεδρου μιας ομαδας και εναν ολοκληρο συνδεσμο που δεν εχει σχεση με το συμβαν?αλλα φυσικα.ξαφνικα σας επιασε η καλοσυνη και ασχοληστε με την Ξανθη και με εναν συνδεσμο που ποτε δεν εχει κανει επεισοδια στο γηπεδο....απεναντιας εχει βραβευθει απο την αστυνομια... αντε,δειξτε μας το ηθος σας....... (τους χαρακτηρισμους για παρτυ σας ομως.δεν ειμαι ουτε στον συνδεσμο ουτε στην ομαδα.απλος Ξανθιωτης φιλαθλος ειμαι).ο επομενος που θα βρισει να ετοιμαστει να εισπραξει και αυτος βρισιες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlimData Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Κι εσύ ρε Θάνο με το ίδιο ακριβώς σκεπτικό δεν μπορείς να υποδείξεις στον καθένα πως θα μιλάει και πως θα κρίνει μια δημόσια ανακοίνωση, καθώς και αυτόν που την έγραψε. Σωστό ή λάθος, είναι η γνώμη του. Και το "ξέρω πράγματα που δεν ξέρετε" δεν έχει κανένα νόημα, δεν χρειάζεται να το αναφέρεις εκτός κι αν μοιραστείς μαζί μας αυτή τη γνώση. Σε ότι αφορά πολύ συγκεκριμένα την ξάνθη, την παε σκοντα ξάνθη και όχι τον σύνδεσμο που δεν γνώριζα καν την ύπαρξη του εως χθες, κανένα ήθος δεν έχει διδάξει. Υπήρξε ένας από τους μεγαλύτερους υποστηρικτές της εποχής κόκκαλη και αυτό θα την χαρακτηρίζει όσο έχει αυτόν τον ιδιοκτήτη. Το συγκεκριμένο δεν επιδέχεται αμφισβήτηση. Και κινήσεις σαν την προχθεσινή, όσο κι αν θέλει ο πανόπουλος να μην συσχετιστούν, όποιους κι αν βάζει να μιλάνε για το θέμα εκτός του ίδιου, θα κρίνονται σε συνάρτηση με την προιστορία του. Το έχει χάσει από τα αποδυτήρια. Και να πω και την γνώμη μου επί του θέματος. Να διώξει ο Παναθηναικός τον πράνιτς που ζήτησε να βγει φωτογραφίες με τον αρχηγό της Κ-20 της ξάνθης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mika Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 την παε σκοντα ξάνθη και όχι τον σύνδεσμο που δεν γνώριζα καν την ύπαρξη του εως χθες, κανένα ήθος δεν έχει διδάξει. αυτο ακριβως. δεν θα διδαχθουμε ηθος απο τον Πανόπουλο που εγλυφε τις κατουρημενες ποδιες του κοκκαλη και εκαιγε το προπονητικο του κεντρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linuslost Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι για τον τραυματισμό του Φαλκάο! Έξι μήνες εκτός δράσης. Χάνει το Μουντιάλ! Πηγη:http://www.sport-fm.gr/article/xanei-to-moudial-o-falkao/746004 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Caiden Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 ^Ενταξει ποσο τυχερη πια αυτη η ομαδα (για την Εθνικη μας λεω ε) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Απορρίφθηκε η έφεση του Ολυμπιακού για Μάντσεστερ. http://www.pamesports.gr/276852/aporrifthhke-h-efesh-toy-olympiakoy-gia-mantsester Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
capten- Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Ο Βύντρα δυο τεμάχια.Μετά την Μπάρτσα τακτοποίησε και Σεββίλη. Αξιος συγχαρητηρίων.Αν δεν έπαιζε στον παο η καριερα του πολύ πιθανό να ήταν πολύ καλύτερη όπως και του Σπυρόπουλου που τον ανάγκασε ο Τσακίρης να πάει στον κουνιάδο του.Τουλάχιστον ο Λουκάς στα τελειώματα του κάνει το κομμάτι του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jenkins Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Στον ΟΦΗ ο Ντουντού Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις