andreapaog328 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 θιχτηκες για καποιο ιδιαιτερο λόγο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crash_Batic Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 http://www.sport24.gr/football/ellada/SuperLeague/apeytheias_stoys_omiloys_toy_europa_league.2570825.html Μακαρι να κρατηθουμε στην 12η θεση και να βγαζουμε και αλλον στους ομιλους του EL κατευθειαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PostHelper Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Πολυ σοβαρο ατυχημα κανοντας σκι ειχε ο Μικαελ Σουμαχερ. Ευτυχως φορουσε κρανος αλλά χτυπησε το κεφαλι του πεφτωντας σε βραχο και η κατασταση του ειναι ακρως ανησυχητικη. Τελευταια ανεπισημα νεα(απο τοπικα καναλια και εφημεριδες) μιλανε για εγκεφαλικη αιμορραγια αλλά επισημη ιατρικη ανακοινωση δεν εχει ακομα δωθει. Σε αναμενα καρβουνα ειμαι γιατι ειναι ενας απο τους 4-5 αγαπημενους μου αθλητες και παρακολουθησα απο πολυ κοντα την πορεια του ζωντας κυριολεκτικα μαζι με αυτον τους αγωνες του και ολη την πορεια του για οσα χρονια ηταν στην F1. Η αγωνια και ο φοβος μου ειναι τεραστια, ειμαι σε πολυ ασχημη κατασταση, οποιος μαθει καποιο επισημο νεο ας το ποσταρει. ******** Πιθανοτατα σε κωμα ο Σουμαχερ. :( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Σε κωμα και επισημως. Τρεχα Σουμι & αν δεις τον διαολο πες του να πα να πνιγει. Πατα γκαζι!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexis333 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Μακαρι να ξεφυγει απο τον χαρο. Κριμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demon13 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Θα αναρρώσει νομίζω. Έκανε εγχείρηση, σε κόμμα ακόμα βέβαια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 μόνιμη εγκεφαλική βλάβη εχει πάθει απο τι φαινεται. αν ζήσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demon13 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Σε τεχνητό κόμμα είναι. Δηλαδή μπορεί να επανέλθει, όταν ξεπεράσει τις βλάβες στον εγκέφαλο. Οτι θα ξυπνήσει το θεωρώ δεδομένο (προσωπικά). Το θέμα είναι πως θα είναι, με μόνιμες βλάβες ή χωρίς. Νομίζω θα είναι 99% οκ.! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexis333 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Ειναι τεχνικο κομμα το οποιο γινεται απο τους γιατρους ωστε να του παρεχουν οξυγονο. http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=16496&subid=2&pubid=129596027 Όσο για το τεχνητό κώμα, ας το 'φωτίσουμε' λίγο. Κάθε σοβαρός τραυματισμός στο κεφάλι προκαλεί απώλεια του συντονισμού των μυών της γλώσσας και του λαιμού. Κάτι σαν το ροχαλητό. Όμως αυτό αποτελεί αναπνευστική απόφραξη και προκαλεί αύξηση του διοξειδίου του άνθρακα και μείωση της παροχής οξυγόνου. Ομως ο εγκέφαλος θέλει οξυγόνο και μισεί το διοξείδιο του άνθρακα. Τότε συνήθως γίνεται η γνωστή τραχειοτομή, προσφέροντας οξυγόνο στον εγκέφαλο. Όμως για να διασωληνώσεις κάποιον, πρέπει να βρίσκεται σε πλήρη και βαθιά αναισθησία. Αυτό είναι, λοιπόν, το αποκαλούμενο 'τεχνητό κώμα'. Είναι ένα κώμα που το προκαλείς, αλλά στην πραγματικότητα είναι μια παρατεταμένη, προστατευτική, αναισθησία». Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Εξοντωτικό πρόστιμο. http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/olympiacos/prostimo-xadi-se-olympiako.2575165.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlimData Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δεν κρατανε ουτε τα προσχηματα. Διαβαστε το (α) στο αρθρο. Δεν ξερω αν πρεπει να γελασω η να θυμωσω Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demon13 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Τα προσχήματα δυστυχώς τα κρατάνε. (με την κακή έννοια). Δεν γράφεται τίποτα στα φύλλα αγώνα τους όταν κάνει επεισόδια ο γάβρος. Την ίδια εύνοια που τραβάνε μέχρι το 90' την έχουν και μετά, απο τους ίδιους ανθρώπους φυσικά. 2η φορά που γίνεται αυτό φέτος με την ίδια ομάδα. http://www.gazzetta.gr/football/article/572035/ta-prostima-toy-1oy-gyroy-tis-soyper-ligkas Ο ΠΑΟ πρώτος στα πρόστιμα και κεκλεισμένων. Παράξενη σύμπτωση. Εμάς μας τσακίζουν αυτούς τους χαϊδεύουν.... Μετά μου λένε εμένα οτι τυχαία έδωσε ο άλλος 3 πέναλτι και 3 αποβολές(που δεν έχουν ξαναδοθεί ποτέ). Αυτός ο αμόλυντος παράγοντας εκεί θα κωλώσει όταν παίζονται 6-7εκ ευρώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crash_Batic Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Μετά μου λένε εμένα οτι τυχαία έδωσε ο άλλος 3 πέναλτι και 3 αποβολές(που δεν έχουν ξαναδοθεί ποτέ). Αυτός ο αμόλυντος παράγοντας εκεί θα κωλώσει όταν παίζονται 6-7εκ ευρώ. Παραγκα και στην Ευρωπη.Ενταξει,δεν κραταμε τα προσχηματα αλλα κρατησε τα εστω εσυ με το να λες για παραγκες στην Ευρωπη.Δηλαδη ελεος... ΕΛΕΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.. Υ.Γ Λογικη demon.Επειδη ΔΕΝ εχουν ξαναδωθει 3 πεναλτι και 3 αποβολες στο CL σε 1 ματσ αυτο απαγορευεται να γινει.Τωρα αν και τα 3 ηταν πεναλτι και οι 3 ηταν αποβολες λιγη σημασια εχει μωρε..Αφου δεν εχουν ξαναδωθει γιατι να δωθουν...Γρηγορα στον Πλατινι για προσληψη...Αναδιοργανωση στον ΚΑΠ της Uefa...Τι αλλο θα ακουσουμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 "Το ωραιότερο παραμύθι μου τελειώνει εδώ". Αντίο Το ωραιότερο παραμύθι της ζωής μου, δυστυχώς τελειώνει εδώ. Με μεγάλη μου λύπη, ανακοινώνω την απόφασή μου να αποχωρήσω από την ενεργό δράση. Δυστυχώς το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζω, δεν μου επιτρέπει να συνεχίσω να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στην ομάδα που λάτρεψα από μικρό παιδί και με την οποία είχα, έχω και θα έχω συμβόλαιο καρδιάς. Υπερέβαλα εαυτόν τα τελευταία τέσσερα χρόνια, κάνοντας αρκετές θυσίες για να καταπολεμήσω το πρόβλημά μου. Όμως όπως όλοι γνωρίζετε, το επάγγελμα του ποδοσφαιριστή, απαιτεί απόλυτη συγκέντρωση, συνεχή πίεση, καταπόνηση του οργανισμού και ένταση δουλειάς στο μάξιμουμ. Όλα αυτά ωστόσο δεν μου επέτρεπαν να είμαι καλά στην υγεία μου. Θέλω να ευχαριστήσω αρχικά την οικογένειά μου και όσους στάθηκαν δίπλα μου για τη στήριξη που μου παρείχαν όλα αυτά τα χρόνια. Οφείλω ένα τεράστιο ευχαριστώ στον υπέροχο κόσμο της ΑΕΚ ο οποίος με αγκάλιασε από παιδί και σε κάθε μου συμμετοχή με έκανε να αισθάνομαι ευλογημένος που φοράω τη φανέλα του μεγαλύτερου συλλόγου στην Ελλάδα. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω την ΑΕΚ για τις ευκαιρίες που μου έδωσε και κυρίως την κατανόηση και τη στήριξη που μου παρείχε στο πρόβλημά μου. Aπό εδώ και στο εξής δε θα έχω τη δυνατότητα να βοηθήσω την αγαπημένη μου ομάδα μέσα στους αγωνιστικούς χώρους, όμως θα είμαι πάντα «υπηρέτης» του εμβλήματος και των ιδανικών που πρεσβεύει ο σύλλογος, από οποιοδήποτε πόστο. Είμαι βέβαιος ότι η περιπέτεια και η περιπλάνηση της ΑΕΚ στα μονοπάτια των μικρών κατηγοριών θα τελειώσει το συντομότερο δυνατό. Εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου να επιστρέψει άμεσα και εκεί που της αξίζει. Στο «σπίτι» της και στην κορυφή. Μετά τιμής Μιχάλης Παυλής. http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/gethniki/aek/paylhs-to-wraiotero-paramuthi-moy-teleiwnei-edw.2577663.html :( 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Κουραγιο .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις