firewalker Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Ένα σχόλιο του σπίκερ της ΔΤ αμέσως μετά την επίτευξη του τέρματος του Ολυμπιακού στον αγώνα με την Παρί, προκάλεσε έντονη ενόχληση στους παράγοντες των «ερυθρολεύκων». Για τον λόγο αυτό, οι παίκτες του Ολυμπιακού απέφυγαν να κάνουν την οποιαδήποτε δήλωση στη Δημόσια Τηλεόραση. Τί έγινε; Τι είπε;
Cossutius. Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Οτι το γκολ του Ολυμπιακού ήταν καθαρό οφσάιντ. Βέβαια το πόσο οφσάιντ ειναι το κρινει και ο διαιτητής που ήταν κοντά και αλάνθαστος σε όλο το ματς, οπου ο ίδιος υποστήριξε οτι ο Τσόρι δε συμμετέχει στη φάση ή κάτι τέτοιο εν πάση περιπτώση
firewalker Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 ΠΙΠΕΡΙ! Να μην δείξει το επόμενο παιχνίδι η ΔΤ.
Cossutius. Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Το έχεις πληρωσει και εσύ και εγω Σε αντίθεση με την ιδιωτικη τηλεόραση που μπορουν να λένε οτι θέλουν, στη δημόσια απαιτείς να υπάρχει απλή περιγραφή αγώνα. Είμαι αντιθετος με την πολιτικη του Ολυμπιακου, αλλά δεν αντέχω να ακουω άσχετους να λένε και τη γνωμη τους. Δε μας ενδιαφέρει η γνωμη σου. Για τη περιγραφή σε πληρωνω
Anubis13 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Οτι το γκολ του Ολυμπιακού ήταν καθαρό οφσάιντ. οπου ο ίδιος υποστήριξε οτι ο Τσόρι δε συμμετέχει στη φάση ή κάτι τέτοιο εν πάση περιπτώση Που δεν ειναι ακριβως το οφσαιντ και πειραχτηκαν οι παικτες του ολυμπιακου?
Cossutius. Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δεν το ειπα εγω. Ο διαιτητής της αναμέτρησης κάπου έκανε μια δηλωση για τη φάση. Επισης δεν ειπε καποιος παιχτης του Ολυμπιακου οτι ειχε προβλημα. Η διοικηση έδωσε εντολη να μη γινουν δηλώσεις. Οπως ξεκαθάρισα ειμαι αντίθετος με τη πολιτικη της διοικησης. Οφσάιντ ηταν, το ειπε ο εκφωνητής, τέλος.
Anubis13 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Απορω τι δεν αρεσε στην διοικηση του ολυμπιακου. Επειδη ειπε οτι ηταν οφσαιντ. Δηλαδη ποσο πιο εμφανες επρεπε να ειναι? Δηλαδη οταν με την μπενφικα ο εκφωνητης ειπε οτι το γκολ της Μπενφικα ηρθε απο κορνερ που δεν υπηρξε ποτε τοτε τους αρεσε? Επισης αν δεν τους αρεσει ο Μπακοπουλος ε ας προτεινουν να κανει μεταδοση ο Τσουκαλας. Ουτε εμενα μ'αρεσουν οι αχρηστοι που εχουν μαζεψει στην ΔΤ και τους πληρωνουμε αλλα τι να κανουμε αυτους εχουμε.
Caiden Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Επίθεση Παναθηναϊκού-ΠΑΟΚ στην Σούπερ Λίγκα!Κοινό μέτωπο Παναθηναϊκού-ΠΑΟΚ κατά της διοργανώτριας αρχής, με αφορμή την απόφαση της Σούπερ Λίγκας για επιβολή ποινών σε περίπτωση δυσφημιστικών πράξεων.
margaritagr Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Μαλαισια μου μυριζει http://www.gazzetta.gr/football/article/565134/upopto-panathinaikos-pas-giannina
Mika Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 http://www.tokoulouri.com/society/alla_ti_nanos/ «Έφυγε» σε ηλικία 58 ετών ο θρυλικός ήρωας ανεκδότων Τοτός
Crash_Batic Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Ρε φιλε mika,το θεμα μας δεν ειναι η ειδηση που αγωνας του ΠΑΟ θεωρειται υποπτος απο την uefa? Ειναι γεγονος οτι η uefa εχει αποστειλει φακελο για το εν λογω παιχνιδι? Ειναι ενα γεγονος αυτο? Τι σχεση εχει λοιπον απο ποιο μεσο εβγαλε την ειδηση αυτη? ΕΙτε την εβγαζα εγω με προσωπικο ποστ στον τοιχο του facebook ΜΟΥ,ειτε την εβγαζε η ιδια η uefa στην επισημη ιστοσελιδα της ειτε την εβγαζε ενα blog ενος τυχαιου πολιτη του Ιραν ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ? Η Ειδηση αποδεικνυεται οτι ειναι ΑΛΗΘΕΙΝΗ? Κατσε και ασχολησου λοιπον με το οτι ΙΣΩΣ το παιχνιδι ειναι χειραγωγημενο και ασε το μεσο απο το οποιο ενημερωθηκες.Μπορει το Τρομακτικο να βγαζει 1000 πραγματα τον χρονο και τα 999 να ειναι ψευδης και συκοφαντικα,αυτο αναιρει το γεγονος οτι το ενα και μονο ΓΕΓΟΝΟΣ το οποιο προεβαλε ειναι ψεμα? Ειδικα οταν μιλαμε ΓΙΑ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ ΓΕΓΟΝΟΣ και οχι απλα για μια δημοσιευση.Μιλαμε για ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΙΑΣ ΕΙΔΗΣΗΣ τα blog που αραδιασε ο συμφορουμιτης δεν εχουν την παραμικρη σχεση με δημοσιογραφια. δεν μπορει να μου συγκρινεις τα Παραπολιτικα με ενα blog που γραφει ο,τι του καπνισει. Μπορει να γραφει οτι του καπνισει ρε φιλε αλλα δημοσιευει και πραγματα τα οποια ΙΣΧΥΟΥΝ.ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ. Δεν μιλαμε αν ειναι εγκυρο site ή λιγοτερο ή περισσοτερο εγκυρο απο το CNN.Μιλαμε για μια ειδηση την οποια δημοσιευσαν 100 site/blog την οποια την αντλησαν απο εναν δημοσιογραφο που εβγαλε την ειδηση στο παραπολιτικα.Η οποια ειδηση ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ και δεν εμεινε στον αερα απλα.
Mika Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 ρε συ crash η ειδηση για την οποια διαφωνω εγω με τον αλλον αφορα τους ληστες που μπηκαν στο σπιτι του Δωνη, εσυ γιατι μου λες για τον Παναθηναικο; αμφισβητησα πουθενα την εγκυροτητα της ειδησης περι του αγωνα;
Crash_Batic Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Ξεκίνησε λογω του γραψίματος της είδησης περι στημένου παιχνιδιού απο το συγκεκριμένο μεσο του Μαρινακη
Demon13 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Ρε φιλε mika,το θεμα μας δεν ειναι η ειδηση που αγωνας του ΠΑΟ θεωρειται υποπτος απο την uefa? Ειναι γεγονος οτι η uefa εχει αποστειλει φακελο για το εν λογω παιχνιδι? Ειναι ενα γεγονος αυτο? Τι σχεση εχει λοιπον απο ποιο μεσο εβγαλε την ειδηση αυτη? ΕΙτε την εβγαζα εγω με προσωπικο ποστ στον τοιχο του facebook ΜΟΥ,ειτε την εβγαζε η ιδια η uefa στην επισημη ιστοσελιδα της ειτε την εβγαζε ενα blog ενος τυχαιου πολιτη του Ιραν ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ? Τεράστια. Στο συγκεκριμένο θέμα πάντα. Απο που και ως που, ένα έγγραφο που αφορά την ΕΠΟ, διαρρέει και φτάνει στα χέρια κάποιου δημοσιογράφου, που ανήκει στο όμιλο Μαρινάκη, δηλαδή, του αντίπαλου του Παναθηναϊκού. Μήπως, υπάρχουν άνθρωποι μέσα στην ΕΠΟ που δουλεύουν για τον Ολυμπιακό; Δεν δικαιολογείται αλλιώς να διαρρεύσει ένας τέτοιος φάκελος (και κατα σύμπτωση σε δημοσιογράφο που ανήκει στον Μαρινάκη), που σκοπό έχει να λασπολογήσει και μόνο. Και μια που βλέπω πως τα ξέρεις, πες μας επιτέλους ποιος είναι αυτός ο δημοσιογράφος που τα γράφει αυτά να τον μάθουμε και εμείς.
Crash_Batic Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Τεράστια. Στο συγκεκριμένο θέμα πάντα. Απο που και ως που, ένα έγγραφο που αφορά την ΕΠΟ, διαρρέει και φτάνει στα χέρια κάποιου δημοσιογράφου, που ανήκει στο όμιλο Μαρινάκη, δηλαδή, του αντίπαλου του Παναθηναϊκού. Μήπως, υπάρχουν άνθρωποι μέσα στην ΕΠΟ που δουλεύουν για τον Ολυμπιακό; Δεν δικαιολογείται αλλιώς να διαρρεύσει ένας τέτοιος φάκελος (και κατα σύμπτωση σε δημοσιογράφο που ανήκει στον Μαρινάκη), που σκοπό έχει να λασπολογήσει και μόνο. Και μια που βλέπω πως τα ξέρεις, πες μας επιτέλους ποιος είναι αυτός ο δημοσιογράφος που τα γράφει αυτά να τον μάθουμε και εμείς. Αληθεια,ο Θωμαιδης καθε Δευτερα απο που και ως που βγαζει εγγραφα και απο που και ως που φτανουν στα χερια του ειδησεις και εγραφα που αφορουν την ΕΠΟ και που δεν εχουν ξαναβγει? Και μαλιστα σε εναν ομιλο (ΣΚΑΙ) του Αλαφουζου,δηλαδη του αντιπαλου του Ολυμπιακου? Και επισης δεν εφτασε το εγγραφο στον εν λογω δημοσιογραφο,εφτασε η πληροφορια απλα.Αλλο το ενα,αλλο το αλλο.. Ειναι γεγονος,θα μπορουσε να το βγαλει και ο Θωμαιδης αν ειχε την πληροφορια,την ειχε ενας αλλος δημοσιογραφος ο οποιος γραφει στα Παραπολιτικα.Οπως και πληροφοριες που δεν εχουν ξαναβγει προς τα εξω,βγαζει και ο Θωμαιδης σε ομιλο του Αλαφουζου.Απο την στιγμη που κατι ειναι γεγονος δεν αλλαζει κατι.Δεν ειναι μια ειδηση δηλαδη που την σκαρφιστηκε ο ταδε δημοσιογραφος ο οποιος την εγραψε στον Ομιλο του Μαρινακη.Ειναι πραγματικοτητα
Προτεινόμενες αναρτήσεις