Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλά τα ευχολόγια σου.

Εγώ μιλώ για γεγονότα.

Ο υπόδικος Βαγγέλης και ο καταδικασθείς Λαυρεντιαδης, με βάση το έκτρωμα του Μώραλη και των συν αυτώ, απαξιώνουν τοις πράγμασι το υπέροχο προϊόν της Σούπερ Λίγδας.

Για όλα τα άλλα , Βαγγέλη ψάξου. :ph34r:

• Απαντ. 4,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ΠΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :blink:
Ολυμπιακος και Παναθηναικος ΔΕΝ θα συναντηθουν στον τελικο κυπελλου μπασκετ!

Η ειδηση του αιωνα! Καταλαβαν οτι το να το παρατραβηξουν και για 7η συνεχη φορα η κληρωση να βγαλει αυτο που εβγαζε εως τωρα, δεν ηταν και το σωστοτερο αφου ειχαν ηδη αρχισει να γελανε και οι πετρες.

Δημοσ.
Εγώ μιλώ για γεγονότα.

Kαι το γεγονος ειναι πως ο τέως προεδρος του ΠΑΟ ειπε τα καλυτερα λογια για την εποχη που διωκεται θεωρητικά ο Βαγγέλης!!!

Τι δε καταλαβαίνεις?? :-P

Δημοσ.

Εξαιρετικη ατμόσφαιρα σημερα στη λεωφόρο από τους ποιοτικά ανώτερους οπαδούς του ΠΑΟ.

Ειδικά η κροτίδα έφυγε απο ευγενικό χέρι...ειναι τα ίδια χέρια που πρόπερσι έβαζαν φωτιά στο ΟΑΚΑ και διεκοπταν το ματς.

Ευτυχως που υπάρχει αυτη η ανωτερότητα και μας κάνει να ξεχνάμε τη Ριζούπολη :P

Δημοσ.

Καλησπερα.

Ρε παιδες,ηθελα να κανω μια ερωτηση σχετικα με το παιχνιδι Ελλαδα - Ρουμανια.

Διαβασα πως για να βγαλεις εισητηριο πρεπει να πας με ταυτοτητα και να εισαι Ελληνας υπηκοος. Η κοπελα μου ειναι Ρουμανα. Θα μπορεσει να ερθει ή θα της αρνηθουν εισητηριο; Επισης ειναι ασφαλες να παω μαζι της ή θα εχω ιστοριες ειδικα εαν τυχον βαλει γκολ η Ρουμανια ή χασει η Εθνικη; Ανησυχω για την ασφαλεια της αλλα θελω να την παω σε εναν αγωνα να δει πως ειναι μιας και δεν εχει ξαναπαει και πιστευω πως δεν υπαρχει καλυτερη ευκαιρια απο αυτην.

Δημοσ.

Ποιο βλήμα θα ασχοληθεί με την γυναίκα σου; Πεστης να φορέσει εμφάνιση και να το πάρετε στην πλάκα. Προσωπική άποψη. Δεν έχουμε και τίποτα προηγούμενα με Ρουμάνους σαν χώρα οπότε δεν δικαιολογήται τυφλη βία ούτε απο κολλημένους.

Και μην πας πίσω απο το τέρμα να κάτσεις που υποτίθεται είναι οι φανατικοι με τα ταμπουρλα. Τα άλλα που ρωτάς δεν τα ξέρω.

Δημοσ.

Εξαιρετικη ατμόσφαιρα σημερα στη λεωφόρο από τους ποιοτικά ανώτερους οπαδούς του ΠΑΟ.

Ειδικά η κροτίδα έφυγε απο ευγενικό χέρι...ειναι τα ίδια χέρια που πρόπερσι έβαζαν φωτιά στο ΟΑΚΑ και διεκοπταν το ματς.

Ευτυχως που υπάρχει αυτη η ανωτερότητα και μας κάνει να ξεχνάμε τη Ριζούπολη :P

Μέχρι να φτάσουν το μπασκετικό ΟΑΚΑ με τα αεροβόλα, έχουν πολλά ψωμιά ακόμα.

Δημοσ.

Καλησπερα.

Διαβασα πως για να βγαλεις εισητηριο πρεπει να πας με ταυτοτητα και να εισαι Ελληνας υπηκοος. Η κοπελα μου ειναι Ρουμανα. Θα μπορεσει να ερθει ή θα της αρνηθουν εισητηριο; Επισης ειναι ασφαλες να παω μαζι της ή θα εχω ιστοριες ειδικα εαν τυχον βαλει γκολ η Ρουμανια ή χασει η Εθνικη; Ανησυχω για την ασφαλεια της αλλα θελω να την παω σε εναν αγωνα να δει πως ειναι μιας και δεν εχει ξαναπαει και πιστευω πως δεν υπαρχει καλυτερη ευκαιρια απο αυτην.

E αφού η κοπέλα δεν έχει ξαναπάει στο γήπεδο, λογικά δε θα κάνει τέτοια πράγματα:

Οπότε δε νομίζω να ασχοληθεί κανείς. Για τα εισιτήρια, λογικά αν πας να αγοράσεις εσύ, θα σου ζητήσουν ταυτότητα και θα σου πουλήσουν 2. Δεν το λέω με σιγουριά, αλλά αυτό μου φαίνεται το λογικό.

Δημοσ.

Καλησπερα.

Ανησυχεις για ποιο λογο? Πως θα ξερουν οι φιλαθλοι οτι ειναι ρουμανα?

Μηπως να ανησυχουσες πεερισσοτερο που θα περασει 2 πολυ πληκτικες ωρες?

ΠΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :blink:

Ολυμπιακος και Παναθηναικος ΔΕΝ θα συναντηθουν στον τελικο κυπελλου μπασκετ!

Η ειδηση του αιωνα! Καταλαβαν οτι το να το παρατραβηξουν και για 7η συνεχη φορα η κληρωση να βγαλει αυτο που εβγαζε εως τωρα, δεν ηταν και το σωστοτερο αφου ειχαν ηδη αρχισει να γελανε και οι πετρες.

Εγω περισσοτερο γελαω με το γεγονος οτι για να προκριθεις στο μεγαλο τελικο εχει χρειαστει να κερδισεις συνολικα δυο(2) ολοκληρα παιχνιδια.

Βαρυσημαντος θεσμος και βαρυτιμο Κυπελο...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...