Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα λεφτά ήταν στα διπλά ημίχρονα. τα γερμανικά σκυλιά θα φύγουν άνετα με διπλό αφού πίσω είμαστε καφενείο.

Δημοσ.

Σφαξαν τη Σιτι, ο Μαντσινι εκτος εαυτου

Για πες...

"Ο Ολυμπιακός τον τελευταίο καιρό δέχεται πισώπλατα χτυπήματα σε μία δύσκολη συγκυρία από σκουπίδια όπως ο Αλαφούζος, ο Κούγιας και ο ΣΚΑΙ. Θα πρέπει να απομονωθούν αυτά τα σκουπίδια. Να επενδύσουμε για να πάει μπροστά το ελληνικό ποδόσφαιρο. Η Ελλάδα δοκιμάζεται και έχει ανάγκη ομάδες όπως ο Ολυμπιακός".

Πες στα χρυσόστομε! Να 'γιάσουν τα κοκκαλάκια σου! Αν δεν φύγουν αυτοί που πιάνουν διαιτητές και στήνουν αγώνες και είναι ακόμη και σήμερα κατηγορούμενοι για τέτοια θέματα... Δεν θα πάει μπροστά το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Δημοσ.

Για πες...

Πες στα χρυσόστομε! Να 'γιάσουν τα κοκκαλάκια σου! Αν δεν φύγουν αυτοί που πιάνουν διαιτητές και στήνουν αγώνες και είναι ακόμη και σήμερα κατηγορούμενοι για τέτοια θέματα... Δεν θα πάει μπροστά το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Τα μισα λεφτα που εχει βαλει ο Μαρινακης να εβαζαν ολοι οι προεδροι μαζι της Λιγκας δεν θα ηταν το πρωταθλημα

οπως ειναι τωρα και για αυτο δεν οφειλεται ο συγκεκριμενος με το ειρωνικο σου ποστ,λες και πριν τον Μαρινακη

ολα ηταν αγγελικα πλασμενα σε αυτο το πρωταθλημα...

Δημοσ.

Με πήραν πολλά τηλέφωνα και δεν ήξερα αν έπρεπε να αντιμετωπίσω όλο αυτό με χιούμορ ή πολύ σοβαρά. Θα πω κάτι λιτό. Αυτό το παχύσαρκο παιδάκι που δεν ξέρω πώς έκανε χρήματα και πώς του επετράπη από την ΕΕΑ να πάρει τον Ολυμπιακό, που νομίζει ότι μπορεί να μεταφέρει στο ποδόσφαιρο ό,τι κάνει στην καθημερινότητά του. Μιλάμε για μία καθημερινότητα που τον συνοδεύουν καμιά 15αριά «φουσκωτοί», που στο παρελθόν έχει δώσει δικαιώματα με τέτοιου είδους συμπεριφορές. Αν νομίζει ότι επειδή είναι πρόεδρος του Ολυμπιακού, επειδή διοικεί το ελληνικό ποδόσφαιρο, μπορεί να έχει τέτοιο τρόπο συμπεριφοράς και να εκτοξεύει τέτοιου είδους ύβρεις, θα του πω κάτι πολύ λιτά: Όπως τον αντιμετώπισα από τον Ιούλιο του 2010, τότε που ανέλαβε, αλλά κυρίως πριν τη συνέντευξη Τύπου που είχα δώσει με το περιεχόμενο του cd, με τον ίδιο τρόπο θα τον αντιμετωπίσω και πάλι. Μέσα από τη Δικαιοσύνη. Φαίνεται ενοχλήθηκε από τις καταθέσεις που έδωσα στον ανακριτή, ο οποίος δεν μπορούσε να αντιληφθεί. Φαίνεται ενοχλήθηκε πολύ από το γεγονός ότι εγώ δεν είμαι αυτός, ο οποίος θα κάνει εκπτώσεις. Θα τα πούμε όμως αναλυτικά τη Δευτέρα το βράδυ στην εκπομπή που είμαι καλεσμένος.

Εσύ δεν έλεγες πως είναι κόσμημα για το ποδόσφαιρο;

http://www.gazzetta.gr/podosfairo/article/341357-paxysarko-paidaki-o-marinakis

Δημοσ.

Το έχω ξαναγράψει πολλές φορές: ο πιο μεγάλος γκολτζής στον κόσμο είναι ο Ιμπραΐμοβιτς. Ο Μέσι, ο Ρονάλντο και οι υπόλοιποι, έχουν πολλά ταλέντα, οπότε το να τους πεις απλώς γκολτζήδες, τους αδικείς. Αλλά ο Ιμπραΐμοβιτς είναι ο ορισμός του γκολτζή. Δεν έχει βάλει λίγες φορές εντυπωσιακά γκολ και το φοβερό είναι ότι δεν του βγαίνουν απλώς. Θέλει και τα κάνει! Σημαδεύει!

Ειλικρινά, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τρώει τόσο σνομπάρισμα αυτός ο παίχτης. Μισή ομάδα μόνος του είναι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...