PostHelper Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Ενα θα πω. Όταν μια ομάδα επενδύει, κερδίζει. Η τελευταία φορά που ο ΠΑΟ τα έσκασε, πηρε πρωτάθλημα και έκανε και σημαντικές νικες στην Ευρωπη. Ολα τα άλλα ειναι δικαιολογίες κατ εμέ. Το εχω γραψει 70 φορες σημερα: Απο τη στιγμη που υπαρχει μεγαλη ευνοια υπερ του Ολυμπιακου δεν μπορεις να μου αποδειξεις οτι παλι θα επαιρνε το πρωταθλημα ή παλι θα επαιρνε 15 στα 17 πρωταθληματα. ΠΡΩΤΑ αφησε να παιξε 50-50 η διαιτησια και ΜΕΤΑ επειδη εχεις καλυτερη ομαδα παρε το πρωταθλημα και πες μου ο,τι θες. Ομως αυτο ΔΕΝ γινεται οποτε ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΓΚΥΡΟΤΑΤΕΣ δικαιολογιες! Ο Ολυμπιακος ολα αυτα τα χρονια τα περισσοτερα αν οχι ολα ειχε την καλυτερη ομαδα. Αλλά το θεμα ειναι οτι κατα πασα πιθανοτητα χωρις καθολου ευνοια, δεν θα επαιρνε 15 στα 17 πρωταθληματα και θα εχανε μερικα ακομη γιατι ετσι ειναι το ατιμο το ποδοσφαιρο και ο καλυτερος δεν νικαει παντα. Οπως γινεται σε ολες τις Ευρωπαικες χωρες. Αυτο ειναι το θεμα που πειραζει τους προεδρους του Ολυμπιακου και δεν θελουν να χαλασει το συντριπτικο ρεκορ.
vlachaquito Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Παντου υπαρχουν ευνοιες ομως στην Ελλαδα το κακο εχει παραγινει με τον Ολυμπιακο. Συνεχης ευνοια μην τυχον και χασει κανενα πρωταθλημα ή κυπελλο. Πχ αυτο περυσι στον τελικο με τον Αστερα αν ειχαν εστω και 0.000001 χιλιοστα τσιπας πανω τους, θα δινονταν το πεναλτυ. Αλλά οχι. Πρεπει ο Ολυμπιακος να κερδισει. Φυσικα ακουσαμε ως και το οτι δεν εφταιγε και δεν ειχε καμια ευθυνη για αυτο ο Ολυμπιακος αλλά μονο διαιτητης! Πιο ΑΦΕΛΗΣ δεν γινεται!! Εχεις δικιο φιλε μου. Φυσικα δεν εχεις δει τι γινεται στην Αγγλια με την Μαντσεστερ... Η στην Ιταλια με την Γιουβε. Η στην Ισπανια με τις δυο μεγαλες. Αν του ολυμπιακου ειναι παραγκα, εκει μιλαμε για παλατια
PostHelper Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Εχεις δικιο φιλε μου. Φυσικα δεν εχεις δει τι γινεται στην Αγγλια με την Μαντσεστερ... Η στην Ιταλια με την Γιουβε. Η στην Ισπανια με τις δυο μεγαλες. Αν του ολυμπιακου ειναι παραγκα, εκει μιλαμε για παλατια Καμια σχεση. Λαθος βλεπεις. Η ευνοια του Ολυμπιακου ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ σε σχεση με αυτη της Μαντσεστερ Γιουναιτεντ ή σε σχεση με της Γιουβεντους. Με τιποτα ομως! Ουτε καν σε σχεση με την ευνοια της Ρεαλ Μαδριτης. Για Μπαρτσελονα γελαω καθως μολις προπερσι εχασε την ευκαιρια να διεκδικησει το πρωταθλημα λογω διαιτησιας εναντιον της ενω και γενικα δεν υπαρχει καμια ευνοια(1-2 χρονιες υπηρχε). Μαλλον δεν βλεπεις παιχνιδια ολοκληρα και συγκεντρωνεσαι σε 1 πεναλτι εδω και κει....
Crash_Batic Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Καμια σχεση. Λαθος βλεπεις. Η ευνοια του Ολυμπιακου ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ σε σχεση με αυτη της Μαντσεστερ Γιουναιτεντ ή σε σχεση με της Γιουβεντους. Με τιποτα ομως! Ουτε καν σε σχεση με την ευνοια της Ρεαλ Μαδριτης. Για Μπαρτσελονα γελαω καθως μολις προπερσι εχασε την ευκαιρια να διεκδικησει το πρωταθλημα λογω διαιτησιας εναντιον της ενω και γενικα δεν υπαρχει καμια ευνοια(1-2 χρονιες υπηρχε). Μαλλον δεν βλεπεις παιχνιδια ολοκληρα και συγκεντρωνεσαι σε 1 πεναλτι εδω και κει.... Ενω εσυ μου λες οτι η ευνοια του Ολυμπιακου ειναι στα 35 απο τα 40 συνολικα παιχνιδια που δινει καθε χρονο...Πλακα μας κανεις μωρε? Το παραξηλωσατε Οσο για την Γιουβεντους και την Ρεαλ που λες,δες λιγο τα τελευταια 3 παιχνιδια της Γιουβεντους και δες στα 2 απο αυτα τι γκολ ακυρωσε για οφσαιντ με την Καλιαρι αν δεν κανω λαθος και επισης δες γκολ που μετρησε για την Γιουβεντους στο 0-1 με την Τορινο και θα δεις οτι το γκολ του Κατσουρανη δεν ειναι τιποτα μπροστα σε αυτα.. Δες και το πεναλτυ που εδωσε στην Ρεαλ στο 94 και τα ξαναλεμε..Και να σου πω,ευνοια δεν θα εχεις στα 35 απο τα 40 παιχνιδια οπως λες εσυ,ε ρε φιλε,θα παρεις εστω τα μισα επειδη εισαι καλη ομαδα ρε γαμωτο.. Ευνοια θα εχεις σε 3-4-5 αντε 7-8 παιχνιδια ρε φιλε, οχι σε 35..Δλδ ελεος..
PostHelper Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Ενω εσυ μου λες οτι η ευνοια του Ολυμπιακου ειναι στα 35 απο τα 40 συνολικα παιχνιδια που δινει καθε χρονο...Πλακα μας κανεις μωρε? Στα 30 απο τα 30 ειναι και στα 34 απο τα 34 θα ειναι φετος. Και στο κυπελλο τα ιδια. Για να μην υπερβαλλω θελω να δω ενα παιχνιδι που αδικηθηκε ο Ολυμπιακος τυχαια απο τον διαιτητη. Ποσα ματς αραγε πρεπει να ανατρεξω πισω? 40? 50? 170? Οσο για την Γιουβεντους και την Ρεαλ που λες,δες λιγο τα τελευταια 3 παιχνιδια της Γιουβεντους και δες στα 2 απο αυτα τι γκολ ακυρωσε για οφσαιντ με την Καλιαρι αν δεν κανω λαθος και επισης δες γκολ που μετρησε για την Γιουβεντους στο 0-1 με την Τορινο και θα δεις οτι το γκολ του Κατσουρανη δεν ειναι τιποτα μπροστα σε αυτα.. Τα ξερω αλλά ξαναλεω οτι εγω δεν μιλαω για μεμονωμενα γεγονοτα. Μιλαω συνολικα! Και συνολικα η συνεχης ευνοια που εχει ο Ολυμπιακος δεν εχει προηγουμενο! Και απλουστατα αλλαξε μορφη πλεον. Και απο σφαγες με τσεκουρια στην αρχη της "αυτοκρατοριας"(εμετου) εχει εξελιχθει σε σφαγες με χειρουργικο νυστερι(τα φαουλ που λεω, οι κιτρινες καρτες που δεν δινονται κλπ και αν χρειαστει βεβαια βαζουμε και κανενα τσεκουρι). Εξαλλου η Γιουβεντους δεν εχει 15 στα 17 τελευταια πρωταθληματα και εχει πεσει και στην Β' εθνικη ενω οταν οι κασετες αναφερουν οτι ο Ολυμπιακος πρεπει να νικαει και οι αλλοι να πανε να ...., δεν κουνιεται φυλλο. Δες και το πεναλτυ που εδωσε στην Ρεαλ στο 94 και τα ξαναλεμε..Και να σου πω,ευνοια δεν θα εχεις στα 35 απο τα 40 παιχνιδια οπως λες εσυ,ε ρε φιλε,θα παρεις εστω τα μισα επειδη εισαι καλη ομαδα ρε γαμωτο.. Ευνοια θα εχεις σε 3-4-5 αντε 7-8 παιχνιδια ρε φιλε, οχι σε 35..Δλδ ελεος.. Δεν ειπα οτι παιρνετε το πρωταθλημα λογω διαιτησιας. Δεν ειπα οτι παιρνετε τους αγωνες λογω διαιτησιας. Ειπα οτι εχετε μεγαλη ευνοια διαιτησιας. Και επισης ειπα οτι δεν ξερουμε τι ακριβως θα γινοταν εαν δεν την ειχατε. Πιθανοτατα θα παιρνατε τα περισσοτερα πρωταθληματα αλλά επισης ακομα πιο πιθανοτατα δεν θα παιρνατε τα εξωπραγματικα 15 στα 17 αλλά ενα καπως πιο λογικο ποσοστο στα πλαισια του ποδοσφαιρου(που δεν νικαει παντα ο καλυτερος) και αυτο που συμβαινει σε ολες τις αλλες χωρες δηλαδη.
Crash_Batic Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Ενταξει αφου λες οτι 30 στα 30 ευνοουμαι και φετος 34 στα 34 τελος η συζητηση.. Καλο σου βραδυ! Δεν αξιζει αλλο η συζητηση..
PostHelper Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Καλα που το καταλαβες.Εγω να θυμισω γιατι δεν αξιζει η συζητηση μαζι σου: Δεν είναι ο δημοσιογράφος αλλα επισημη ενημέρωση απο την Φενερ πλέον.. Ο ΠΑΟΚ ενημερωσε την Φενερ οτι δεν θα καλυψει την ρητρα του Παικτη και η Φενερ απλα το ανακοινωσε.. Και σου ξαναλεω,το οτι δεν εχει επισημη ανακοινωση στο επισημο site της Φενερ δεν λεει τιποτα.Δηλαδη οταν μια ομαδα θελει ή δεν θελει ενα παικτη ειναι υποχρεωμενη να το ανακοινωσει στην επισημη ιστοσελιδα της? Πραγματικά, δεν έχω λόγια.
Crash_Batic Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Ενα ωραίο αρθρο για την κατάντια μας http://www.gazzetta.gr/basketball/article/549289/na-mi-halasei-i-horistra
Crash_Batic Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Καλα 60εκ δεν θα εκανε το γηπεδο? Πεσαμε στο μισο..Θα καταξοδευτει ο Τιγρης... http://www.sport24.gr/football/omades/Aek/aytoi_xtizoyn_to_ghpedo.2448740.html
vlachaquito Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Καμια σχεση. Λαθος βλεπεις. Η ευνοια του Ολυμπιακου ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ σε σχεση με αυτη της Μαντσεστερ Γιουναιτεντ ή σε σχεση με της Γιουβεντους. Με τιποτα ομως! Ουτε καν σε σχεση με την ευνοια της Ρεαλ Μαδριτης. Για Μπαρτσελονα γελαω καθως μολις προπερσι εχασε την ευκαιρια να διεκδικησει το πρωταθλημα λογω διαιτησιας εναντιον της ενω και γενικα δεν υπαρχει καμια ευνοια(1-2 χρονιες υπηρχε). Μαλλον δεν βλεπεις παιχνιδια ολοκληρα και συγκεντρωνεσαι σε 1 πεναλτι εδω και κει.... ενω εσυ βλεπεις ολα τα παιχνιδια του ολυμπιακου ετσι?? Φιλε μου εγω ειμαι μεγαλος φαν της μαν και δεν χανω παιχνιδι. Ξερω μια χαρα τι κερδιζει η μαν. Ειδικα με τον σερ, λεγανε οτι η ομαδα ξεκιναει με 20%+ σφυριγματα μονο που καθοταν στον παγκο. Για γιουβε τα ιδια. Τιμωρηθηκε, επεσε β' εθνικη και μυαλο δεν αλλαξε, παλι τα ιδια κανει. Ασε μας σε παρακαλω που θα μου πεις οτι κανω λαθος. Ολες οι μεγαλες ομαδες περνουν σφυριγματα. Κατσε και δες εναν αγωνα μεγαλης ομαδας με μικρης και θα το καταλαβεις.
Crash_Batic Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Εχουμε πει,για ολα φταιει αυτος ο καταραμενος Ολυμπιακος.Ολοι οι αλλοι ειναι Παναγιτσες,αφου εξομολογουνται και πριν τα παιχνιδια.. Ενα πραγμα σαν τον Ψωμιαδη..Κοιτα να δεις που στο τελος θα παρει αποζημιωση απο ολο αυτο.Και πληρωνε μ@@κα Ελληνα... Μα ουτε ενας να μην του προσαψει κατι? Αγιο τον ανεβαζουν,κυριο και εντιμο τον κατεβαζουν...
Cossutius. Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Το εχω γραψει 70 φορες σημερα: Απο τη στιγμη που υπαρχει μεγαλη ευνοια υπερ του Ολυμπιακου δεν μπορεις να μου αποδειξεις οτι παλι θα επαιρνε το πρωταθλημα ή παλι θα επαιρνε 15 στα 17 πρωταθληματα. ΠΡΩΤΑ αφησε να παιξε 50-50 η διαιτησια και ΜΕΤΑ επειδη εχεις καλυτερη ομαδα παρε το πρωταθλημα και πες μου ο,τι θες. Ομως αυτο ΔΕΝ γινεται οποτε ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΓΚΥΡΟΤΑΤΕΣ δικαιολογιες! Δεν υπάρχει πρωτάθλημα πουθενά στον κόσμο που η διαιτησία παίζει 50-50. Ο διαιτητής προστατευει πάντα τον μεγαλυτερο, αυτον που έχει επενδυσει. Τα βλέπουμε στην Ισπανια, στην Ιταλία, στην Αγγλία...ακόμα και στη Γερμανία πολλές φορές. Θα το ξαναπω ακομα μια φορά...2 φορές επενδυσε ο ΠΑΟ τα τελευταια 15 χρονια...Και τις 2 πηρε πρωτάθλημα ενω ο Ολυμπιακος πάτωσε!!!!!! Και η διαιτησία ηταν σαφως μια χαρά και όλοι ευχαριστημένοι. (οκ γκαριζουν για τον Δουρο κάποιοι αλλά δεν δινω σημασια... Ο καθένας μπορει να βγάλει τα συμπεράσματά του.
tool1983 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 http://www.contra.gr/Columns/contra-epithesi/stimena/emena-me-fwnazoyn-pshlo-h-big-mac.2449777.html Tρελο γελιο.Μακαρι να ειχε κ βιντεο.
Cossutius. Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Εισαγγελέας: Ποια είναι η γνώμη σας για τον Μάκη Ψωμιάδη; Νίκος Πατέρας: "Είναι ένας σοβαρός άνθρωπος κι επιχειρηματίας". xχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!! Και κατηγορούσαν τον Μαρινάκη οι άλλοι...χαχαχαχαχαχαχαχαχαααχαχαχαχαχαχαχα Αγιοποίηση του Μάκαρου λέμε!!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις