Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτο ειναι το προβλημα.Οτι δεν αντεχετε που ευνοειται ας πουμε ο Ολυμπιακος και οχι η ομαδα η δικια σας...

Σου ειπα,η τιμωρια θα ειναι δικαια.. 4μηνη απαγορευση απο τα γηπεδα και ολα καλα...

• Απαντ. 4,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αυτο ειναι το προβλημα.Οτι δεν αντεχετε που ευνοειται ας πουμε ο Ολυμπιακος και οχι η ομαδα η δικια σας...

Αυτο καταλαβες εσυ?

Εισαι τυφλος?

Εγω εγραψα:

Ενα δικαιο πρωταθλημα που να μην ευνοειται ο Ολυμπιακος οπως γινεται τα τελευταια πολλα πολλα χρονια(15+).

Ενα πρωταθλημα οπου να μην ευνοειται και να αδικειται κανείς.

Πως γινεται και εχασες την 2η προταση????? :blink:  Εχεις καποιο προβλημα???? :unsure:

Δεν θα επρεπε να ρωταω βασικα. Εχεις καποιο προβλημα απλως δεν ξερω τι. Στην αναγνωση, ή στην λειτουργια των ματιων σου ή στην λειτουργια του εγκεφαλου σου.

Ενα πρωταθλημα οπου να μην ευνοειται και να αδικειται κανείς, ειπα.

Και εσυ λες οτι το προβλημα μου ειναι οτι δεν ευνοειται η ομαδα μου????

Δεν πας και τοσο καλα οσο πιστευεις. Ειτε στην αναγνωση, ειτε στην λειτουργια των ματιων σου, ειτε στην λειτουργια του εγκεφαλου σου, ειτε σε συνδιασμο αυτων.

Δημοσ.

Αυτο καταλαβες εσυ?

Εισαι τυφλος?

Εγω εγραψα:

Ενα δικαιο πρωταθλημα που να μην ευνοειται ο Ολυμπιακος οπως γινεται τα τελευταια πολλα πολλα χρονια(15+).

Πως γινεται και εχασες την 2η προταση????? :blink:  Εχεις καποιο προβλημα???? :unsure:

Δεν θα επρεπε να ρωταω βασικα. Εχεις καποιο προβλημα απλως δεν ξερω τι. Στην αναγνωση, ή στην λειτουργια των ματιων σου ή στην λειτουργια του εγκεφαλου σου.

Ενα πρωταθλημα οπου να μην ευνοειται και να αδικειται κανείς, ειπα.

Και εσυ λες οτι το προβλημα μου ειναι οτι δεν ευνοειται η ομαδα μου????

Δεν πας και τοσο καλα οσο πιστευεις. Ειτε στην αναγνωση, ειτε στην λειτουργια των ματιων σου, ειτε στην λειτουργια του εγκεφαλου σου, ειτε σε συνδιασμο αυτων.

Γιατι δεν ελεγες τα ιδια οταν ευνοειται ο Παναθηναικος τα προηγουμενα χρονια,ΟΤΑΝ γινοταν αυτο..

Γιατι δεν κανεις την ιδια κριτικη απεναντι στις φασεις και των αλλων ομαδων του ΠΑΟ και του ΠΑΟΚ και κανετε χαμο μονο στις φασεις του Ολυμπιακου μετρωντας και τα πλαγια αραουτ? Γιατι δεν εκανες το ιδιο οταν ο ΠΑΟ πηρε 23 φαουλ στο δευτερο ημιχρονο με τον Αστερα οταν η Τριπολη ειχε μονο 3? Γιατι δεν μιλησες για αυτα τα σπορια οπως λετε? Αν γινοταν το ιδιο με τον Ολυμπιακο θα ειχατε ανεβασει ολοκληρο αρθρο γι'αυτο..

Και ειπα,τι θα γινοταν για τις φασεις των πεναλτυ στο ντερμπυ της Κυριακης αν στην θεση του ΠΑΟ ή του ΠΑΟΚ ηταν ο Ολυμπιακος? Ποσα σχολια θα ειχαν τα αθλητικα εδω περι δυναμομετρου της ανατροπης του Σαλπι και για τις αλλες φασεις?

Δημοσ.

Γιατι δεν ελεγες τα ιδια οταν ευνοειται ο Παναθηναικος τα προηγουμενα χρονια,ΟΤΑΝ γινοταν αυτο..

Γιατι κάνεις ΤΕΛΕΙΩΣ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΕΣ υποθεσεις?

Φυσικα και τα ελεγα! Απλως δεν υπηρχαν φορουμ τοτε να τα ακουσεις. Εχω κανει πανο που λεει ο λογος το 1994 πχ σε μια απο τις πιο απιστευτες φασεις ολων των εποχων σε ματς Παναθηναικου-Αρη ο Παναθηναικος εβαλε γκολ απο 5 μετρα(ναι και ομως!) καθαρο οφσαιντ χωρις να υπαρχει κινηση του επιθετικου προς τα εμπρος να μπερδεψει τον διαιτητη!!

Οποτε τωρα τι αλλο θα βρεις να πεις?

Γιατι δεν κανεις την ιδια κριτικη απεναντι στις φασεις και των αλλων ομαδων του ΠΑΟ και του ΠΑΟΚ και κανετε χαμο μονο στις φασεις του Ολυμπιακου μετρωντας και τα πλαγια αραουτ?

Να διαβαζεις καλυτερα! Πηγαινε πισω στα τοπικ του Παναθηναικου και του ΠΑΟΚ και δες τι κριτικη κανω.

Εξαλλου οπως ειπα συγκεντρωνομαι ειναι η αληθεια πιο πολυ στις φασεις του Ολυμπιακου και γιατι εκει δεν υπαρχει η τυχαιοτητα και ειναι στοχευμενη η κατασταση και γιατι ειναι και ΠΟΛΥ πιο πολλες, αλλά οχι οτι δεν κανω κριτικη σε φασεις του ΠΑΟΚ/ΠΑΟ.

Γιατι δεν εκανες το ιδιο οταν ο ΠΑΟ πηρε 23 φαουλ στο δευτερο ημιχρονο με τον Αστερα οταν η Τριπολη ειχε μονο 3?

Γιατι δεν υπεπεσε στην αντιληψη μου ουτε ειδα το ματς.

Δημοσ.

Γιατι κάνεις ΤΕΛΕΙΩΣ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΕΣ υποθεσεις?

Φυσικα και τα ελεγα! Απλως δεν υπηρχαν φορουμ τοτε να τα ακουσεις. Εχω κανει πανο που λεει ο λογος το 1994 πχ σε μια απο τις πιο απιστευτες φασεις ολων των εποχων σε ματς Παναθηναικου-Αρη ο Παναθηναικος εβαλε γκολ απο 5 μετρα(ναι και ομως!) καθαρο οφσαιντ χωρις να υπαρχει κινηση του επιθετικου προς τα εμπρος να μπερδεψει τον διαιτητη!!

Οποτε τωρα τι αλλο θα βρεις να πεις?

Να διαβαζεις καλυτερα! Πηγαινε πισω στα τοπικ του Παναθηναικου και του ΠΑΟΚ και δες τι κριτικη κανω.

Εξαλλου οπως ειπα συγκεντρωνομαι ειναι η αληθεια πιο πολυ στις φασεις του Ολυμπιακου και γιατι εκει δεν υπαρχει η τυχαιοτητα και ειναι στοχευμενη η κατασταση και γιατι ειναι και ΠΟΛΥ πιο πολλες, αλλά οχι οτι δεν κανω κριτικη σε φασεις του ΠΑΟΚ/ΠΑΟ.

Γιατι δεν υπεπεσε στην αντιληψη μου ουτε ειδα το ματς.

Ε πολλοι δεν το ειδαν το ματσ σχετικα με τα φαουλ...

Και 15 μερες μετα δεν το εχει δει κανεις σε αντιθεση με παιχνιδια του Ολυμπιακου που κρατανε αρχειο ακομα και για τα πλαγια αραουτ..

Δημοσ.

Ε πολλοι δεν το ειδαν το ματσ σχετικα με τα φαουλ...

Και 15 μερες μετα δεν το εχει δει κανεις σε αντιθεση με παιχνιδια του Ολυμπιακου που κρατανε αρχειο ακομα και για τα πλαγια αραουτ..

Λογικο αφου ο Ολυμπιακος ειναι η ομαδα που ευνοειται ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.

Δημοσ.

Αν βλεπεις μονο τα παιχνιδια του Ολυμπιακου λογικο ειναι να μην εχεις αποψη για τα παιχνιδια των αλλων ομαδων..Παραδειγμα σου ειπα το ματσ με τον Αστερα Τριπολης

Δημοσ.

Παλι καλα που δεν εγραψες "μονο στην ελλαδα γινεται αυτο". 

Δημοσ.

Παλι καλα που δεν εγραψες "μονο στην ελλαδα γινεται αυτο". 

Παντου υπαρχουν ευνοιες ομως στην Ελλαδα το κακο εχει παραγινει με τον Ολυμπιακο.

Συνεχης ευνοια μην τυχον και χασει κανενα πρωταθλημα ή κυπελλο. Πχ αυτο περυσι στον τελικο με τον Αστερα αν ειχαν εστω και 0.000001 χιλιοστα τσιπας πανω τους, θα δινονταν το πεναλτυ. Αλλά οχι. Πρεπει ο Ολυμπιακος να κερδισει. Φυσικα ακουσαμε ως και το οτι δεν εφταιγε και δεν ειχε καμια ευθυνη για αυτο ο Ολυμπιακος αλλά μονο διαιτητης! Πιο ΑΦΕΛΗΣ δεν γινεται!!

Δημοσ.

Tα περσινά με τον Αστέρα έχουν καταδικαστει απ τους ιδιους τους Ολυμπιακους. Χεσμένος διαιτητής...τιποτε παραπάνω.

Εμένα ομως μου προκαλει γενικά εντυπωση που δέχεστε αδιαμαρτυρητα τις ελευθερες συναντησεις Μελισσανιδη, Αλαφουζου και Σαββίδη κατά και καλά του Βαγγέλα. Τα καλά παιδιά του ποδοσφαίρου δηλαδή ενώθηκαν για να "σωσουν" το Ελληνικο ποδόσφαιρο απ τον κακό Βαγγέλα. Χωρις να επενδύσουν...απλά για να γκαρίζουν.

Ενα θα πω. Όταν μια ομάδα επενδύει, κερδίζει. Η τελευταία φορά που ο ΠΑΟ τα έσκασε, πηρε πρωτάθλημα και έκανε και σημαντικές νικες στην Ευρωπη. Ολα τα άλλα ειναι δικαιολογίες κατ εμέ.

Δημοσ.

Tα περσινά με τον Αστέρα έχουν καταδικαστει απ τους ιδιους τους Ολυμπιακους. Χεσμένος διαιτητής...τιποτε παραπάνω.

Εμένα ομως μου προκαλει γενικά εντυπωση που δέχεστε αδιαμαρτυρητα τις ελευθερες συναντησεις Μελισσανιδη, Αλαφουζου και Σαββίδη κατά και καλά του Βαγγέλα. Τα καλά παιδιά του ποδοσφαίρου δηλαδή ενώθηκαν για να "σωσουν" το Ελληνικο ποδόσφαιρο απ τον κακό Βαγγέλα. Χωρις να επενδύσουν...απλά για να γκαρίζουν.

Ενα θα πω. Όταν μια ομάδα επενδύει, κερδίζει. Η τελευταία φορά που ο ΠΑΟ τα έσκασε, πηρε πρωτάθλημα και έκανε και σημαντικές νικες στην Ευρωπη. Ολα τα άλλα ειναι δικαιολογίες κατ εμέ.

Το πιο σωστο που εχω διαβασει στις τελευταιες σελιδες...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...