firewalker Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Ποιο θα δείτε απόψε; Με "ψήνει" η Μάντσεστερ. Νομίζω θα έχει ενδιαφέρον. Η Γαλατά έχει καλή ομάδα φέτος; 2
alexdelpiero Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Ποιο θα δείτε απόψε; Με "ψήνει" η Μάντσεστερ. Νομίζω θα έχει ενδιαφέρον. Η Γαλατά έχει καλή ομάδα φέτος; Λογω οτι ο αδερφος ειναι Ολυμπιακος θα δω Ολυμπιακο.Αλλιως θα επελεγα την Μαντζεστερ λογω ατμοσφαιρας τον αγγλικων γηπεδων. Για την Γαλατα θα σε γελασω,αλλα αν δεν κανω λαθος πρεπει να εχει κρατησει τα αστερια της. 1
firewalker Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Άντε, καλή σεζόν! Καλός ο χορός του Φαν Πέρσι! Πρεμιέρα με ντέρμπι «αιωνίων» στο άδειο ΣΕΦ! http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10611&subid=2&pubid=129494842 Ωραίο γκολ. Άντε να γίνει 2-2 τώρα! Πάνω που πήγε να γίνει το 2-2, έγινε 3-1. 4-2, τελικά. Ωραίο παιχνιδάκι. 1
tool1983 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Μονο το Κοπενχαγη-Γιουβε εσπασε απ τα σημερινα. Ιταλικη ομαδα την εκανε παλι τη ζημια στο στοιχημα. Η Γαλατά έχει καλή ομάδα φέτος; Ναι ειναι δυνατη στην αμυνα 1
firewalker Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Ρε την Γιούβε... Το πρωτοσέλιδο «Κρατά το πρώτο ημίχρονο» πόσο δίνει;
firewalker Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Ο Ο.Σ.Φ.Π. έφαγε τρία γκολ από 3 διαδοχικά κόρνερ με τρεις κεφαλιές; Έχει ξαναγίνει κάτι τέτοιο; Επίσης ο Χριστοδουλόπουλος δεν έβαλε κανένα από τα 4.
kosmasgr Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Πορνη μπαλαααα στο 1ο ημίχρονο. <br> Παρολαυτα εγω κλαιω ακομααααα.<br> 4 μπαλάκια με τουρίστα τον imbra και ανύπαρκτο προπονητη και εν τέλει παρουσιάζεται και σαν ευχαριστο το αποτέλεσμα με μια παρι να σκοραρει με το σταγονομετρο στη Γαλλία. Ε ρε κουτόχορτο που σας ταΐζουν εκεί. <br> Πάντως παραδέχομαι τον μαρινακη που ειπε οτι δε μπορεί να διαθέσει 200 μύρια για να προχωρήσει στο cl
Crash_Batic Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Πορνη μπαλαααα στο 1ο ημίχρονο. <br> Παρολαυτα εγω κλαιω ακομααααα.<br> 4 μπαλάκια με τουρίστα τον imbra και ανύπαρκτο προπονητη και εν τέλει παρουσιάζεται και σαν ευχαριστο το αποτέλεσμα με μια παρι να σκοραρει με το σταγονομετρο στη Γαλλία. Ε ρε κουτόχορτο που σας ταΐζουν εκεί. <br> Πάντως παραδέχομαι τον μαρινακη που ειπε οτι δε μπορεί να διαθέσει 200 μύρια για να προχωρήσει στο cl Να ρωτησω κατι? δεν ξερω τι ομαδα εισαι,αλλα η δικη σου ομαδα ποσα θα ετρωγε χθες? Κοιτα να δεις που οι αντιολυμπιακοι βγαζουν την Παρι ομαδουλα της σειρας,τι αλλο θα ακουσουμε πια...
kosmasgr Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Κάνεις λάθος . Το πικαρισμα δεν αφορα την ποιότητα της παρι η οποία ειναι δεδομενη. (Αν θέλεις και την αποψη μου τα μυρια δε παιζουν μπάλα.) Αφορα το πως παρουσιάζεται το αποτέλεσμα "φαγαμε 4 και ειμαστε και ευχαριστημενοι κοινώς επειδη αυτο πρέπει να περάσουμε" Αν εισαι γαυρος θα επρεπε να καταλάβεις οτι ο πηχης της ομάδος σου επεσε αρκετά στο cl , αλλα με ενα καλο ημίχρονο απέναντι στην παρι "ολα καλα" και ο μαριδακης στα @@ του. Το πρωτάθλημα θα το πάρει παλι. αν ο lavezzi ηταν μεσα απο την αρχη θα λεγαμε αλλα σήμερα.
firewalker Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 http://matigarrida.gr/2013/09/18/oute-o-chuck-norris/ 1
Crash_Batic Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Φαγαμε 4 και τα 3 απο αυτα απο στημενες φασεις,κορνερ! Ευχαριστημενοι ειμαστε για την εικονα του πρωτου ημιχρονου και που ειδαμε την ομαδα οπως θελουμε να την βλεπουμε,να παιζει μπαλα...Και ειναι ενα θετικο στοιχειο αυτο που σε κανει να βλεπεις φως το τουνελ,φως που δεν το εβλεπες στα φιλικα με τον Μιτσελ.. Βεβαια δεν ειναι οτι καλυτερο να τρως στην εδρα σου 4 γκολ αλλα δες λιγο και πως τα εφαγες... Να δουλεψει ο Μιτσελ και να προσπαθησει να εχει διαρκεια αυτο το παιχνιδι του Ολυμπιακου,και σαφως να βελτιωσει τις αδυναμιες της ομαδας.. Εγω προσωπικα ειμαι ευχαριστημενος για την προσπαθεια της ομαδας κυριως στο πρωτο ημιχρονο καθως εισαι μια νεα ομαδα κατα τα 8/10 και μην ξεχνας οτι δεν επαιζαν και τα 2 βασικα σου κεντρικα χαφ ακομα,που προοριζεις τουλαχιστον και η ομαδα δεν εχει δεσει ακομα..Δεν ειμαι ικανοποιημενος για το αποτελεσμα αλλα ικανοποιημενος για την προσπαθεια και για την εικονα της ομαδας των θετικων στοιχειων που ειχε και που κοντευαμε να ξεχασουμε 2 χρονια τωρα..
Cossutius. Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Κάνεις λάθος . Το πικαρισμα δεν αφορα την ποιότητα της παρι η οποία ειναι δεδομενη. (Αν θέλεις και την αποψη μου τα μυρια δε παιζουν μπάλα.) Αφορα το πως παρουσιάζεται το αποτέλεσμα "φαγαμε 4 και ειμαστε και ευχαριστημενοι κοινώς επειδη αυτο πρέπει να περάσουμε" Αν εισαι γαυρος θα επρεπε να καταλάβεις οτι ο πηχης της ομάδος σου επεσε αρκετά στο cl , αλλα με ενα καλο ημίχρονο απέναντι στην παρι "ολα καλα" και ο μαριδακης στα @@ του. Το πρωτάθλημα θα το πάρει παλι. αν ο lavezzi ηταν μεσα απο την αρχη θα λεγαμε αλλα σήμερα. Από τη στιγμη που εμείς ειμαστε οκ με το αποτέλεσμα και έχουμε δει κάτι διαφορετικό, οι υπόλοιποι γιατι ντε και καλά προσπαθουν να πικάρουν? Βλέπεις οτι οι γάβροι δε πτοουνται ιδιαίτερα, σε αντιθετα με αλλες προ 7ετίας εποχές που είχαν θέμα...Προφανως κάτι σημαίνει αυτο. Αυτο που εσυ βλέπεις ως πτωση του πήχη, εγω το βλέπω ως μια απλή ατυχία και λάθος χειρισμους στο 2ο ημίχρονο. Αν τέτοια αποτελέσματα επαναληφθουν, και η ομάδα τερματήσει τέταρτη με τραγικά ποσοστά, τότε θα μιλάμε για πτωση. Ρεαλιστικος στόχος ειναι το Ουέφα. Δεν ειμαστε ουτε Μπενφικα ούτε Παρι. Και 4 γκολ στην έδρα τους, τρώνε και μεγαθηρια... Το θεμα ειναι πως τα τρώνε και τη μπάλα βλέπεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις