gamanos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Θεός! Εξασφαλισμένη θέση στην Εθνική (καταδύσεων) . Γελάει ο σύμπας. Σχόλιο, προφανώς υποκινούμενο από αντιολυμπιακό μένος Having hurled himself to the floor like a baby having a tantrum, Campbell proceeded to roll around, then look up, only to roll around in supposed agony again when the officials started to pay notice in his direction. http://www.101greatgoals.com/blog/arsenals-joel-campbell-took-an-outrageous-dive-which-got-matt-besler-suspended-costa-rica-v-usa/ Δείτε όλο το video, έχει τρελό γέλιο. 1
Superpie Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Ξαναλεω λοιπόν οτι καθως κανει πισω βήματα, καταλαθος ή οχι του παταει το ποδι...
firewalker Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Τι έπρεπε να ξέρω; Στο feed με αστείες εικόνες μου ήρθε. Ρε τον θεούλη!!! Κόλλησε το γκολ και μετά κάνει αυτό!
Superpie Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Τον πατησεεεεεε λεμεεεεε...Ξυπνατεεεεε
Cossutius. Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Ο ΟΦΗ λέει εξετάζει τον Ιακουίντα. Μιλάμε για μεταγραφή μεγατόνων. Ο τύπος υπήρξε αρχισκόρερ κάποτε και σε μια ομάδα όπως ο ΟΦΗ θα παιξει πρωταγωνιστικό ρόλο.
HERTHAN Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Θεός! Απο καλυτερα θεατρα που εχω δει. Η πλακα ειναι οτι τρωει και κιτρινη ο αμυντικος. Πολυ γελιο!
Superpie Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Απο καλυτερα θεατρα που εχω δει. Η πλακα ειναι οτι τρωει και κιτρινη ο αμυντικος. Πολυ γελιο! Ρε φιλαρακι,δεν βλεπετε? Οταν κανει πισω βηματα τον παταει στο δεξι του ποδι μπροστα στα νυχια..Ελεος δλδ,δειτε και λιγο...
HERTHAN Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Εξασφαλισμένη θέση στην Εθνική (καταδύσεων) . Γελάει ο σύμπας. Δείτε όλο το video, έχει τρελό γέλιο. Εθνικη καταδυσεων και απο τους πρωτους κιολας. Τελειο βιντεακι περναει ο αλλος απο διπλα και σπαραζει........like a baby! :-D
firewalker Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Απο καλυτερα θεατρα που εχω δει. Η πλακα ειναι οτι τρωει και κιτρινη ο αμυντικος. Πολυ γελιο! Χάνει και το επόμενο παιχνίδι ο έρμος με το θέατρο που έμπλεξε.
Superpie Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Ετσι,να λεω κατι και εσεις να το κανετε αβαβα,οτι δεν μας συμφερει κανουμε μεταβολη... Λεμε τον παταει καθως ο αμυντικος κανει πισω βηματα,δεν το βλεπετε επιτελους?
8elwADSL Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Μαθαίνει γρήγορα τα κόλπα o Καμπελ Ο ΟΦΗ λέει εξετάζει τον Ιακουίντα. Μιλάμε για μεταγραφή μεγατόνων. Ο τύπος υπήρξε αρχισκόρερ κάποτε και σε μια ομάδα όπως ο ΟΦΗ θα παιξει πρωταγωνιστικό ρόλο. Θα βοηθήσει πολύ αν έρθει,το πάει καλά το πράμα ο ΟΦΗ με τις μεταγραφές φέτος.
HERTHAN Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Χάνει και το επόμενο παιχνίδι ο έρμος με το θέατρο που έμπλεξε. Αφου δεν τον απεβαλαν απο καθε αθλητικη δραστηριοτητα για κανενα χρονο παλι καλα. Ειναι για broadway theater ο τυπακος. 1
Superpie Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Χάνει και το επόμενο παιχνίδι ο έρμος με το θέατρο που έμπλεξε. Αφου δεν τον απεβαλαν απο καθε αθλητικη δραστηριοτητα για κανενα χρονο παλι καλα. Ειναι για broadway theater ο τυπακος. Μαθαίνει γρήγορα τα κόλπα o Καμπελ Θα βοηθήσει πολύ αν έρθει,το πάει καλά το πράμα ο ΟΦΗ με τις μεταγραφές φέτος. Οταν λεμε τον παταει ο αμυντικος καθως κανει πισω βηματα το καταλαβαινετε ή επειδη ειναι παικτης του Ολυμπιακου δεν το βλεπουμε?
HERTHAN Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Αν τον πατουσε πραγματικα θα πηγαινε για εκτελεση? :lol:
optimus_crime Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Οταν λεμε τον παταει ο αμυντικος καθως κανει πισω βηματα το καταλαβαινετε ή επειδη ειναι παικτης του Ολυμπιακου δεν το βλεπουμε? Ρε δεν είναι επειδή είναι παίχτης του Ολυμπιακού... Απαπαπα, αντικειμενικοί φιλάθλοι ήμαστε... Για τον Καραγκούνη(που όσο παιχταράς και αν είναι και αυτό το παραδέχομαι, δεν θα βγει άλλος...) αλλά οι βουτιές είναι βουτιές. Εκεί όμως δεν έχει κουβέντα... Και λέω για τον Καραγκούνη, για να βλέπουμε πρώτα τα δικά μας και μετά τους άλλους... Υ.Γ Ολυμπιακός είμαι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις