Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

και συνεχιζεις να μην επιχειρηματολογεις και να μιλας για περισυ!αντε και του χρονου!ειδες μια τσελσι που κοντραρε στα ισια τη Μπαγιερν σημερα και πριν 5 μερες τη Μαν Γιου,με πολυ καλη αμυνα και καλες αντεπιθεσεις!κλειδωσε κατα 80-90% τη Μπαγιερν σημερα,εβγαλε 3-4 κλασικες ευκαιριες για γκολ και εσυ ακομα λες δε συγκρινονται!

• Απαντ. 4,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ειπα δεν συγκρινεται το εμψυχο δυναμικο.

Για τους παγκους ειπα κατι αλλο....

Ας μην ηταν ο Μουρινιο στον παγκο και θα μετρουσες ακομα...

Δημοσ.

Ειπα δεν συγκρινεται το εμψυχο δυναμικο.

Για τους παγκους ειπα κατι αλλο....

Ας μην ηταν ο Μουρινιο στον παγκο και θα μετρουσες ακομα...

μα σου λεω πες μου για το εμψυχο δυναμικο και δε λες τιποτα!ας μην ηταν ο Μου,ας μην ηταν ο Ρομαν πριν 10 χρονια.......σοβαρα τωρα,τρολαρεις?μου λες ας μην ηταν ο Μου?χεστηκα τι θα γινοταν τοτε!απο τη στιγμη που τον εχουμε,τι με νοιαζει?

Δημοσ.

Κατσε ρε φιλε. Δηλαδη μου λες π.χ. πως μπαγερν και τσελσι εχουν ας πουμε τις ιδιες πιθανοτητες να κατακτησουν το chl?

Δημοσ.

Κατσε ρε φιλε. Δηλαδη μου λες π.χ. πως μπαγερν και τσελσι εχουν ας πουμε τις ιδιες πιθανοτητες να κατακτησουν το chl?

οχι,σου λεω πως το δυναμικο τους ειναι συγκρισιμο!δε μετραει μονο τι παιχτες εχει μια ομαδα,αλλα και πως λειτουργει σαν συνολο!η Τσελσι ειναι μια νεα ομαδα η οποια σε κανα 2 χρονια λογικα θα πεταει φωτιες με τοσα ταλεντα και ποιοτητα!

Δημοσ.

Αλλο το ενα αλλο το αλλο.

Οι παιχτες σαν ονοματα δεν μου λενε ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ. Και η Σιτυ εχει και γαμω τα ονοματα ατομικα αλλα δεν περναει ουτε τους ομιλους.

Και ξαναλεω το εμψυχο δυναμικο που εχει η Μπαγερν αυτη τη στιγμη ειναι μια κλαση ανωτερο απο αυτο της Τσελσι. Λεγοντας εμψυχο δυναμικο περιλαμβανονται ολα οχι μονο τα ονοματα των παιχτων ανα δυο.

Δημοσ.

τωρα μιλας σοβαρα?μου λες για εμψυχο δυναμικο!δυστυχως λεγοντας αυτο,εννοουμε τους παιχτες σαν παιχτες,και οχι σαν συνολο,φορμα ομαδας,τραυματισμους κλπ!και σου ξαναλεω εγω πως δεν ειναι κλαση ανωτερο,απλως η Μπαγιερν ειναι πιο δεμενη!μην ακουω βλακειες πρωινιατικα!κλαση ανωτερο..για αυτο κοντεψε να το χασει η μια κλαση ανωτερη Μπαγιερν

Δημοσ.

Ρε μεγαλε δηλαδη θες να μου πεις πως εσυ αν θες να συγκρινεις δυο ομαδες παιρνεις τους παιχτες και τους συγκρινεις ανα δυο?

Οταν λες εμψυχο δυναμικο εννοεις τα παντα. Τις υπολοιπες συγκρισεις τις κανουν τα παιδακια. Δεν χρειαζεται να το κανω λιανα αυτο.

Ασε και πως οπως το λες εσυ παλι δεν συγκρινονται οι δυο ομαδες... Ρομπεν και Ριμπερι δεν εχεις εσυ.

Δημοσ.

παλι δε συγκρινονται..οκ αφου το λες εσυ ετσι θα ειναι!οταν συγκρινεις ομαδες οχι βλεπεις γενικα πως ειναι οι ομαδες!οταν συγκρινεις το εμψυχο δυναμικο,δηλαδη τους παιχτες,ναι συγκρινω τους παιχτες!εγω λοιπον που ειμαι παιδακι ειδα σημερα την καιμενουλα τσελσι να αποδεικνυεται ανταξια αντιπαλος της υπερΜπαγιερν..αλλα φυσικα η τσελσι ειναι κλαση κατωτερη απο τη Μπαγιερν,οπως φανηκε και σημερα,με μια τσελσι που δεν ειχε τον καλυτερο της παιχτη και που ακομα δεν εχουν δεσει οι παιχτες της σε αντιθεση με τη Μπαγιερν!σωστα τα λες

Δημοσ.

Βρε ειπα εγω πως δεν ηταν ανταξια αντιπαλος? Εγω ειπα πως ηταν καλυτερη.

Αυτο ομως δεν σημαινει πως εχει καλυτερο εμψυχο δυναμικο. Πως εχει καλυτερο προπονητη σημαινει.

Δημοσ.

Βρε ειπα εγω πως δεν ηταν ανταξια αντιπαλος? Εγω ειπα πως ηταν καλυτερη.

Αυτο ομως δεν σημαινει πως εχει καλυτερο εμψυχο δυναμικο. Πως εχει καλυτερο προπονητη σημαινει.

αντε καλα!αν νομιζεις πως ο Μουρινιο μονος του φτανει οκ..οχι πως η Τσελσι εχει ενα απο τα πιο πληρη ροστερ στο ευρωπαικο ποδοσφαιρο,εναν απο τους καλυτερους τερματοφυλακες και ενα γεματο ποιοτητα κεντρο..προς θεου!

Δημοσ.

Οχι μονος του δεν φτανει ασφαλως, αλλα αν δεν ηταν αυτος εκει φετος η Τσελσι θα ηταν αρκετα μικροτερο φαβορι για chl ας πουμε. Δεν μιλαμε για ενα τυχαιο προπονητη ομως.

Π.χ. οταν πηρε το chl η Ιντερ. Αν δεν ηταν ο Μουρινιο πιστευεις πως θα υπηρχε περιπτωση να το παρει? Εγω προσωπικα πιστευω πως δεν υπηρχε καμια περιπτωση. Αυτο το chl ανηκε 90% στον Μουρινιο.

Αντε καληνυχτα. Το ξημερωσαμε παλι σημερα...

Δημοσ.

μου μιλας για το Τσ Λ της ιντερ(ναι ηταν κατα ενα μεγαλο μερος δικο του)?τι σχεση εχει με το ροστερ της τσελσι δεν ξερω..ακρη δε βγαζουμε,το Μαη θα ξερουμε!

μου μιλας για το Τσ Λ της ιντερ(ναι ηταν κατα ενα μεγαλο μερος δικο του)?τι σχεση εχει αυτο με το ροστερ της τσελσι δεν ξερω..εκεινη η Ιντερ δεν ειχε ουτε κατα διανοια την ποιοτητα της φετινης Τσελσι..ακρη δε βγαζουμε,το Μαη θα ξερουμε!

Δημοσ.

Εννοω πως η Τσελσι ακομα και αν δεν εχει το ροστερ αλλων ομαδων τοσο απο αποψη παιχτικης αξιας και ακομα περισσοτερο ως συνολου εχοντας τον Μουρινιο στον παγκο μπορει να κανει την υπερβαση.

Π.χ. δεν γινεται να συγκριθει κατ' εμε η Τσελσι με ρεαλ, μπαρτσελονα, μπαγερν οσων αφορα καθαρα το ροστερ. Ε με τον Μουρινιο εχει ελπιδα να το κανει το θαυματακι της...

Τωρα παω για υπνο αληθεια!!!

Δημοσ.

«Πικρός» αποκλεισμός για Φερέιρα και Μπράγκα!

Τελείωσε πριν καλά καλά αρχίσει το ευρωπαϊκό ταξίδι της Μπράγκα! Η ομάδα του Ζεσουάλδο Φερέιρα αποκλείστηκε στην παράταση και μέσα στο «σπίτι» της από την Παντούρι και έμεινε εκτός Europa League.

Προπονει ακομα αυτη η ψυχη ??

Τους εκανε καλη κηδεια εκει στη Μπραγκα ...

Να δουμε μεχρι ποσο θα τον αντεξουν ...

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...