Superpie Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δεν συγκρινεται φιλε το εμψυχο δυναμικο της Τσελσι με αυτο της Μπαγερν. Το μια κλαση κατω ισως ειναι υπερβολη για να τονισω την διαφορα αλλα απλα δεν συγκρινονται τα δυο ροστερ. Υπαρχει βεβαια η διαφορα στους παγκους που εξισορροπει την κατασταση... Φιλαρακι λες οτι η Μπαγερν δεν ειναι του Πεπ αλλα η περυσινη Μπαγερν, το φαπωμα που εχει δωσει ο Πεπ στον Μουρινιο δεν περιγραφεται..Πηρε εναν τιτλο μονο και ο Πεπ ουτε εγω ξερω ποσους..Σε φαπωσε τοσες φορες και μαλιστα με την ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ Μπαρτσελονα..
CROM271 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Φιλαρακι λες οτι η Μπαγερν δεν ειναι του Πεπ αλλα η περυσινη Μπαγερν, το φαπωμα που εχει δωσει ο Πεπ στον Μουρινιο δεν περιγραφεται..Πηρε εναν τιτλο μονο και ο Πεπ ουτε εγω ξερω ποσους..Σε φαπωσε τοσες φορες και μαλιστα με την ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ Μπαρτσελονα.. Χαχαχα. Ποιοι τιτλοι ρε παιδια? Το σημερινο ειναι τιτλος? Τιτλοι ειναι μονο τα πρωταθληματα και τα ευρωπαικα(chl, ουεφα). Τα κυπελα, τα σουπερ καπ, τα διηπειρωτικα κλπ ειναι αστειες διοργανωσεις. Και ο πεπε τα πηρε με μια ''υπερομαδα'' (τωρα πηγε σε αλλη!!!) ενω ο Ζοζε παει και ανασταινει τον καθε ''σαπακα'' του ευρωπαικου ποδοσφαιρου. Εχει μια διαφορα δεν νομιζετε? Μην διαπρατετε ποδοσφαιρικες ιεροσυλιες. Ζοζε και Πεπε δεν μπαινουν στην ιδια προταση. Τοσο απλα. Αν γινοταν ενα δημοψηφισμα για τον καλυτερο προπονητη ολων των εποχων ο Ζοζε θα ηταν απο τα φαβορι ενω ο Πεπε δεν θα υπηρχε καν στη λιστα με τους υποψηφιους!!!
Superpie Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Χαχαχα. Ποιοι τιτλοι ρε παιδια? Το σημερινο ειναι τιτλος? Τιτλοι ειναι μονο τα πρωταθληματα και οι ευρωπαικα(chl, ουεφα). Τα κυπελα, τα σουπερ καπ, τα διηπειρωτικα κλπ ειναι αστειες διοργανωσεις. Και ο πεπε τα πηρε με μια ''υπερομαδα'' (τωρα πηγε σε αλλη!!!) ενω ο Ζοζε παει και ανασταινει τον καθε ''σαπακα'' του ευρωπαικου ποδοσφαιρου. Εχει μια διαφορα δεν νομιζετε? Μην διαπρατετε ποδοσφαιρικες ιεροσυλιες. Ζοζε και Πεπε δεν μπαινουν στην ιδια προταση. Τοσο απλα. Αν γινοταν ενα δημοψηφισμα για τον καλυτερο προπονητη ολων των εποχων ο Ζοζε θα ηταν απο τα φαβορι ενω ο Πεπε δεν θα υπηρχε καν στη λιστα με τους υποψηφιους!!! Ε Αρα και το κυπελλο που πηρε η Ρεαλ δεν μετραει τοτε..Οκ.. Σου πηρε πρωταθλημα λοιπον ο Πεπ με 5αρα και 6αρα στο κεφαλι..Οποτε...
CROM271 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Ε Αρα και το κυπελλο που πηρε η Ρεαλ δεν μετραει τοτε..Οκ.. Σου πηρε πρωταθλημα λοιπον ο Πεπ με 5αρα και 6αρα στο κεφαλι..Οποτε... Τα χουμε πει δεκαδες φορες αυτα. Να μην τα αρχισουμε παλι... Ας παμε στα φετινα. Συγκρινονται φετος οι ομαδες της Τσελσι με της Μπαγερν? Ρητορικο ερωτημα φυσικα οχι. Η μια περυσι επαιξε ισως το καλυτερο ποσδοσφαιρο που εχουμε δει τα τελευταια χρονια (και ενισχυθηκε μαλιστα φετος) και η αλλη παλευε να βγει με το ζορι chl στη χωρα της. Η Μπαγερν αν δεν φτασει στον τελικο chl θεωρειται αποτυχια, ενω η Τσελσι αν φτασει ακομα και στους 4 θεωρειται επιτυχια. Ε σημερα παρολη αυτη τη διαφορα δυναμικοτητας δεν ειδαμε την διαφορα στο γηπεδο. Αντιθετα ειδαμε την Τσελσι να κανει γιο γιο την Μπαγερν οσο επαιζε με 11. Βασικα μονο στο 2ο ημιχρονο της παρατασης φανηκε η μπαγερν. Ε τωρα αν εσυ βλεπεις πως ο Πεπε ξεβρακωσε τον Ζοζε και οχι το αντιθετο sorry αλλα κατι δεν βλεπεις καλα...
Junior22 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Τα χουμε πει δεκαδες φορες αυτα. Να μην τα αρχισουμε παλι... Ας παμε στα φετινα. Συγκρινονται φετος οι ομαδες της Τσελσι με της Μπαγερν? Ρητορικο ερωτημα φυσικα οχι. Η μια περυσι επαιξε ισως το καλυτερο ποσδοσφαιρο που εχουμε δει τα τελευταια χρονια (και ενισχυθηκε μαλιστα φετος) και η αλλη παλευε να βγει με το ζορι chl στη χωρα της. Η Μπαγερν αν δεν φτασει στον τελικο chl θεωρειται αποτυχια, ενω η Τσελσι αν φτασει ακομα και στους 4 θεωρειται επιτυχια. Ε σημερα παρολη αυτη τη διαφορα δυναμικοτητας δεν ειδαμε την διαφορα στο γηπεδο. Αντιθετα ειδαμε την Τσελσι να κανει γιο γιο την Μπαγερν οσο επαιζε με 11. Βασικα μονο στο 2ο ημιχρονο της παρατασης φανηκε η μπαγερν. Ε τωρα αν εσυ βλεπεις πως ο Πεπε ξεβρακωσε τον Ζοζε και οχι το αντιθετο sorry αλλα κατι δεν βλεπεις καλα... σοβαρα μιλας τωρα?δε συγκρινονται??παμε λοιπον: Τσεχ-Νοιερ,απλα δε σχολιαζω..ο Τσεχ καλυτερος του Νοιερ,αιντε ισαξιος Ιβανοβιτς,Τερυ,λουιζ,κειχιλ,κοουλ,αθπιλικουετα με Νταντε,λαμ,αλαμπα,ραφινια..δε βλεπω μεγαλη διαφορα,οπως φανηκε και σημερα Λαμπαρντ,μικελ,εσιεν,αζαρ,γουιλιαν,ματα,οσκαρ,ραμιρες,ντε μπρουιν,σουρλε,φαν χινκελ με τιαγκο,ριμπερι,μαρτινεθ,ρομπεν,γκετσε,μιλερ,μπαστιαν..παλι και οι 2 ποιοτικοτατο κεντρο τορες,μπα,λουκακου,ετο με μαντζουκιτς και σακιρι..προπονητες ζοζε και πεπε..ακομα πιστευεις πως δε συγκρινονται??πριν 2 ωρες ειδες πως συγκρινονται πολυ απλα γιατι η Τσελσι εκανε φοβερες κινησεις 2 χρονια τωρα και εχει πολυ ποιοτητα η οποια φανηκε στο γηπεδο!
CROM271 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Ρε φιλε τι συγκρινεις τωρα εσυ? Ειναι δυνατον να συγκρινεις την Μπαγερν με την Τσελσι? Περυσι δεν ειδες καθολου μπαλα?
Superpie Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Ρε φιλε την μια λες παμε στα φετινα και μετα αναφερεις περυσι και περυσι και περυσι..Και σου λεω για τα περυσινα κ οταν ο Πεπ ηταν στην Μπαρτσα..Τον ξεβρακωσε τον Μουρινιο ναι ή οχι? ΝΑΙ Ε the end story...Τα ξαναλεμε τον Μαη
CROM271 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Σου ειπα παμε στα φετινα γιατι αυτη τη συζητηση την εχω κανει δεκαδες φορες (το αναφερω κιολας). Δεν μπορω να γραφω τα ιδια και τα ιδια συνεχως. Ψαξε αν θες στα topic της ρεαλ και της μπαρτσελονα να βρεις τις αιτιολογησεις αναλυτικα. Δηλωσεις Ζοζε. Μεσα σε 5 σειρες περιεγραψε ακριβως τι εγινε στον αγωνα. http://www.gazzetta.gr/football/article/537577/empeiros-se-mats-me-deka-paiktes
Superpie Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Ωραια λοιπον,στα φετινα εισαι ηδη με ενα χαμενο τελικο στο κεφαλι..Το αν ησουν καλυτερη ομαδα κατα εσενα ή κατα πολλους ή ακομα και αν ειναι η πραγματικοτητα δεν παιζει παντα τον ρολο του στο ποδοσφαιρο.Και ο Ολυμπιακος ηταν καλυτερος με την Αρσεναλ στο Λονδινο αλλη η ιστορια εγγραψε 3 βαθμους η Αρσεναλ 0 ο Ολυμπιακος.. Και σου ειπα,τα υπολοιπα τα ξαναλεμε τον Μαη..
CROM271 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Στα ειπα και πριν. 1ον ο σημερινος τιτλος για μενα θεωρειται ενα τιποτα. 2ον οι στοχοι των 2 ομαδων και το τι θα ειναι επιτυχια για την μια και τι για την αλλη ειναι διαφορετικα. Ειναι σαν μου λες παιζει Ρεαλ-Πλατανιας και ο πλατανιας χανει στα πεναλτυ. Ποιος ειναι ο πετυχημενος του αγωνα και ποιος ο αποτυχημενος? Εφερα αυτο το υπερβολικο παραδειγμα μπας και με πιασεις...
Junior22 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Ρε φιλε τι συγκρινεις τωρα εσυ? Ειναι δυνατον να συγκρινεις την Μπαγερν με την Τσελσι? Περυσι δεν ειδες καθολου μπαλα? περισυ........περισυ........πριν 30 χρονια ομως!!!!εσυ μαλλον κανεις πλακα!η Μπαγιερν δεν πηρε το Τσου Λου λογω ονοματων(εχει αλλα οχι 11αδα αστερων),αλλα επειδη ειχε συνολΟ!η ρεαλ παλι........
Junior22 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 τι εγινε στον αγωνα?εφαγε κοκκινη ο Ραμιρες για καθαρο φαουλ!ο Μου πρεπει να κοψει τις βλακειες αμεσα..και μου λες αν ειδα μπαλα ΠΕΡΙΣΥ?σοβαρα τωρα?σου συγκρινω εγω το περισυ ή το τωρα?αλλος προπονητης,πολυ καλες προσθηκες=>μεγαλη διαφορα!αν δεν ξες εσυ απο μπαλα δε σου φταιω εγω!σου ειπα τους παιχτες και εσυ μου λες πλακα κανεις!αλλος δεν εχει τα επιχειρηματα μου φαινεται........αα και ειμαι φανατικος Τσελσι αλλα δεν εθελοτυφλω σαν εσενα
CROM271 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Καλα συγκρινε την ''διαστημικη'' Μπαγερν με την Τσελσι που κοντεψε να μη βγει τσαμπιονς λιγκ εσυ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις