Superpie Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Βαρετά είναι στην Αγγλία παίζουν ποδόσφαιρο συνέχεια. Εδώ Ελλάδα συζητάμε για όλα εκτος απο ποδόσφαιρο, this is fun. Άσε που στο ινσομνια της Αγγλίας μπαίνουν μέσα στο νήμα της Λιβερποολ οι οπαδοί της manchester και τους βάζουν κότες λαγούς κτλ... μετά απο κάθε ηττα 2πλα 3πλα account έρχεται το 1 account εξαφανίζεται το άλλο... Επίσης αποθεώνουν κάποιον απατεώνα που κατακλεψε το δημόσιο της Αγγλίας, αλλα τους έχτησε γήπεδα και ομάδες. Έτσι κάνουν εκεί στην Αγγλία.... Ωχ καταλαβα..Εισαι και εσυ μελος στο insomnia της Αγγλιας ε? Καταλαβα,πρεπει να τους εχεις πρηξει για την παραγκα του Μαρινακη που εχει κολλητιλικια με τον Βενγκερ και την Αρσεναλ που καθε χρονο κληρωνεται με μας ε?
Demon13 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Ναι και μου βάλανε 3άρες 4αρες βιντεακια σαν απαντηση και με ταπώσανε. Δεν έχω τι να τους πω... Οποια ομάδα χάνει στην Αγγλία της αφαιρείται ο λόγος
Superpie Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Αυτοι βιντεακια με 3αρες και 4αρες,εγω βιντεακια με τα ιδια σκορ απο το εξοχικο Εν Ελλαδι...Και χωρις ελεολαδο μαλιστα... Απλα για να μην γινει μπαχαλο και αυτο το θεμα ας το σταματησουμε.Εξαλλου ξερουμε,παραγκες,πετσινα πρωταθληματα,στημενα παιχνιδια,ομαδα Ολυμπιακος βουτιγμενη στην Βρωμα,οι αλλες ομαδες βουτιγμενες στον Αγιασμο,διαιτησιες παντα υπερ μας (Φετος θα γινει και της μοδας,εγω 5 φαουλ,ο αντιπαλος 25,20 κορνερ εγω 2 ο αντιπαλος,50 πλαγια αραουτ εγω,5 ο αντιπαλος=ΣΦΑΞΙΜΟ ΣΤΟ ΓΟΝΑΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ).. Η ιστορια γραφει παντως κατι 4-0 κυπελλου,κατι 1-4 και κατι 3αρες στο εξοχικο...
Demon13 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Αυτοι βιντεακια με 3αρες και 4αρες,εγω βιντεακια με τα ιδια σκορ απο το εξοχικο Εν Ελλαδι...Και χωρις ελεολαδο μαλιστα... 1
kirileman Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Στη διαδικασία των πέναλτι, αυτό μετράει ως γκολ;
firewalker Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Νομίζω δεν μετράει. 7.2 http://www.wfms.org/Other/Football/FIFA/law14.html
Andy Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 δείχνει πουθενα την κλήρωση? ΔΤ νομιζω.σιγουρα η νοβα
phanispal Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Και τι έγινε... το αποτέλεσμα είναι ήδη γνωστό.
Cossutius. Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Εξαιρετική η κλήρωση για τον Ο.Σ.Φ.Π. Δηλαδή αν επεφτε με Άρσεναλ, Σαλκε και Πλζεν θα τον ειχαμε ήδη βγάλει πρώτο και θα περιμέναμε να ριχνει 4άρες?
firewalker Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Δηλαδή αν επεφτε με Άρσεναλ, Σαλκε και Πλζεν θα τον ειχαμε ήδη βγάλει πρώτο και θα περιμέναμε να ριχνει 4άρες? Όχι, θα ήταν ο ιδανικός όμιλος για τον Ο.Σ.Φ.Π. 1
Cossutius. Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Αλλοι σβηνουν τα φώτα και αλλοι βάζουν φωτιές σε εστιατόρια γηπέδων για να μη συνεχιστεί ο αγώνας :P Με 10 παίζει η Αλκμααρ και ο Ατρόμητος προηγείτε με 0-1. Θα συνεχισθεί το παιχνιδι λέει απ το 60 και μετά αύριο το πρωί. Ο Ατρόμητος ειναι πολύ καλύτερος και έχασε και πέναλτι. 1 γκολάκι ειναι και τους τελείωσε. Αντε ρε ομάδα.
firewalker Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Αλλοι σβηνουν τα φώτα και αλλοι βάζουν φωτιές σε εστιατόρια γηπέδων για να μη συνεχιστεί ο αγώνας :P Με 10 παίζει η Αλκμααρ και ο Ατρόμητος προηγείτε με 0-1. Θα συνεχισθεί το παιχνιδι λέει απ το 60 και μετά αύριο το πρωί. Ο Ατρόμητος ειναι πολύ καλύτερος και έχασε και πέναλτι. 1 γκολάκι ειναι και τους τελείωσε. Αντε ρε ομάδα. WAT?!
Προτεινόμενες αναρτήσεις