Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το φιάσκο στο ΟΑΚΑ με τη Μίλαν.

Η αποστολή της Μιλαν με πρώτο και καλύτερο τον αντιπρόεδρο της Αντριάνο Γκαλιάνι να πληρώσουν έκαστος από 3 ευρώ για την είσοδο τους στο ΟΑΚΑ και να αντιμετωπιστούν ως κοινοί τουρίστες!!! Δηλαδή η ομάδα που κατέκτησε 2 κύπελλα πρωταθλητριών Ευρώπης πλήρωσε εισιτήριο για να εισέλθει στο γήπεδο που κατέκτησε τις 2 ευρωπαϊκές κούπες!!!

http://www.pamesports.gr/249884/to-fiasko-sto-oaka-me-th-milan-photos

Δημοσ.

Την πέμπτη 11/07 στις 21.00 στην nova εχει κλήρώση superleague . Λέτε να έχουμε κανα ντέρμπι στη πρώτη αγωνιστική?

Δημοσ.

Μεταγραφη βομβα ετοιμαζεται να κανει ο Απολλων Πατρων στο μπασκετ που θελει να φερει τον Ποποβιτς της Ζαλγκιρις.

Δημοσ.

Μεταγραφη βομβα ετοιμαζεται να κανει ο Απολλων Πατρων στο μπασκετ που θελει να φερει τον Ποποβιτς της Ζαλγκιρις.

Μπουρδες.

Κατα 99.999% εινα συνωνυμία και υπάρχει 0.0001% ο Απόλλων να τριπλασιασε το μπατζετ του και να το έδωσε μονο στον Ποποβιτς.

Δημοσ.

Πολυ νεκρα εχουν τ αθλητικα,ουτε αντιπαραθεσεις,ουτε τιποτα.

Ετσι μου ρχεται ν ανοιξω ενα θεμα:Ποσα τροπαια εχει παρει δικαια ο Ολυμπιακος;

Να παρει φωτια το φορουμ :-D  :-D  :-D

• Like 2
Δημοσ.

Μπα,το 1/4 και αν!!!

Ναι ενω τα δικα σας ειναι ολα καθαροτατα!Ασε τωρα.. Βαλε τα δικα μου τα κλεμενα,βαλε και τα δικα του τα κλεμμενα και παλι απο πανω σου ειμαι!!!

Δημοσ.

Βάζεις και αυτά που είναι "στα χαρτιά" μέσα;

Οτι και να βαλεις με δαυτους...,εχουν κανει καθε πιθανη κομπινα ολα αυτα τα χρονια

Μπα,το 1/4 και αν!!!

Ναι ενω τα δικα σας ειναι ολα καθαροτατα!Ασε τωρα.. Βαλε τα δικα μου τα κλεμενα,βαλε και τα δικα του τα κλεμμενα και παλι απο πανω σου ειμαι!!!

Ενταξει αλλα σε βλεπω πολυ διαλλακτικο και ψυχραιμο τελευταια και ανησυχω!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...