Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To κανω για να προλαβω καποιον που θα το πει. Εδω μετα το ξυλο στο καραισκαση που ηταν προβοκατσια παλι φιλων παναθηναικου - ειχαμε και την προβοκατσια του τελικου κυπελλου παλι απο παναθηναικους.

Οποτε το λεω εγω να βγαλω απο τον κοπο καποιον.

Δημοσ.

Εγώ δεν τους καταλαβαίνω τους Αγγελόπουλους. Ειλικρινά πιστεύω ότι θα ήθελαν να μην γίνονται καφρίλες, εξ ου και οι καλές συνθήκες και η υποδοχή του Γιαννακόπουλου στα 2 τελευταία εντός έδρας ματς. Όταν φάνε την πιστολιά όμως, ξαφνικά αφήνουν και γίνονται τα χειρότερα.

Έτσι δεν καταφέρνουν τίποτα. Χάνουν την όποια εκτίμηση που τους είχαν άνθρωποι σαν εμένα, ενώ ούτε τίτλους παίρνουν, γιατί ο απέναντι το ξέρει καλύτερα το παιχνίδι της καφρίλας.

Δημοσ.

Να διαμαρτυρόταν πριν την εκτελέσει. Αφού τα είδε τα λέιζερ. Πάλι δύο βολές θα εκτελούσε.

Αλλά αν την έβαζε, δε θα 'τρεχε κάστανο.

Δεν το λέω οπαδικά, όποιος απ' τους δέκα και να το έκανε, το ίδιο θα έλεγα.

Δημοσ.

Μα έτσι κάνουν συνήθως. Αν μπει δεν τρέχει κάστανο. Αν δεν μπει ο διαιτητής συνήθως δίνει επανάληψη. Δεν έχει να κάνει με το τι λέει ο παίκτης.

Δημοσ.

2o πρωτάθλημα που δεν τελειώνει, κανονικά πρέπει να είναι εξοντωτική η τιμωρία του οσφπ. Αλλά δεν βαριεσαι παο κ οσφπ έχουν καταστρέψει τα παντα στο αθλημα. Μεχρι πριν λίγα χρονια έβλεπα σχεδον όλα τα παιχνιδια της Α1, φετος ζήτημα να είδα 10 και αυτά με το ζορι. Μείνετε μόνοι 1000 ατομα να πλακώνεστε στα μεταξύ σας παιχνίδια και στα φορουμ ως εκει φτάνει η αντίληψη σας. 

• Like 3
Δημοσ.

Ώρα ήταν κόντευε να τελειώσει χωρίς επεισόδια και ανησύχησα. Είμαστε Ελλάδα λέω ή στο Φλωριστάν :-P 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...