stamatinho Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Περισσοτερες πιθανοτητες εδινα να παρει η Εθνικη το Μουντιαλ παρα να κερδισουμε το σημερινο ματς. E kαλα κ εσυ... το γα.... 1
icenex Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 χαχαχαχα αυτά είναι αντε τώρα μένει να κρατησουμε απορθητο το οακα κ να μην χασουμε σαν τις προαλλες..Παμε ρε ομάδα
Demon13 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Ρε τον λιώσαμε πάλι τον ΔΔ. Έχει μήνει καθόλου 3D για τον τελικό;
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Σκορπιες σκεψεις: -Κακη διαιτησια, με πολλα λαθη εκατερωθεν. Δεν δικαιουται ωστοσο κανενας γαυρος να διαμαρτυρηθει, οπως και κανενας Παναθηναικος. Α, θυμηθειτε την αντιδραση του κοσμου/φυλλαδων/ΜΜΕ στα προχθεσινα του τρακη περι διαιτησιας, και θαυμαστε οσα θα ακουοσουν τα αυτακια σας απο την απο 'κει πλευρα σημερα-αυριο-μεθαυριο. Ετσι, γιατι αυτες οι συγκρισεις παντα μου αρεσουν. -Εικονες ντροπης στο ΣΕΦ. Βροχη κροτιδες, φωτοβολιδες, σε καποια φαση ειχε ομιλχη και οι διαιτητες το συνεχιζαν κανονικα (!!!), random κοσμος περιμετρικα του παρκε (Τσουκαλαδες και σια) σε ανοιχτο διαλογο με τους παιχτες μας και οχι μονο. Ντροπη, απλα ντροπη για πολλοστη φορα στο ΣΕΦ. Παμε στα αγωνιστικα: -Ηγετης vs "ηγετης", ειπατε κατι; Παλι error 404, Spanoulis not found. Ο Σπανουλης αν ειναι μαγκας, πρεπει να κανει ενα αγαλμα στον Λο (για οσα καταφερε στον ΟΣΦΠ) και ενα στον ΔΔ και τον Σαρας (για οσα καταφερε στον ΠΑΟ). Του τελειωσε ο Λο και απλα εκτιθεται εφετος. Αυτος ο παικτης ειναι οταν δεν εχει καποιο @@δατο γκαρντ διπλα του με πολυ clutch για να παιρνει την ομαδα πανω του στα κρισιμα και να δινει ασφαλεια και χωρους στον "ηγετη". Επισης, ο Ναβαρο με τον Ρουντι τον ζηλευουν για τα μπλονζον στο πρωτο δεκαλεπτο (αυτα θα θυμομαστε απο το σημερινο τελικο οταν ακουμε για τον killed bill). -Λασμε εισαι τεραστιος και μεγαλη ψυχη αγορι μου. -Για τον Μητσο τα λογια περιτευουν πλεον, αφηστε να πιασει καμια μετρια αποδοση στα 40 του για να βγαλουν οι πονεμενοι τα κομπλεξ τους. -Πορωτικος ο Μαυροκεφαλος. Οχι για την αποδοση του, οσο για το παθος που εδειξε και τις απαντησεις που εδωσε στους απο 'κει. Τα γαλλικα στον Λοζεσκι μετα την ταπα, χαρμα οφθαλμων για παιχτη που γενικα ειναι βιταμ σοφτ. -Ποιος θα λογοδοτησει για το οτι παραγκωνιστηκε μια ολοκληρη σεζον αυτος ο Γιακνοβιτς; Ποιος θα λογοδοτησει για το οτι σημερα ενω μας εδωσε το ματς ουσιαστικα τον εβγαλε και δεν τον ξαναχρησιμοποιησε σε κανενα σημειο του αγωνα; -Το παιχνιδι σημερα πηγε να χαθει απ'τον παγκο. Δεν γινεται κυριοι να δινετε εντολη στα 8 λεπτα απ'το τελος να πηγαινουν σε επιθεσεις 24 δευτερολεπτων με μοναδικο σκοπο να περασει ο χρονος. Και οταν βλεπεις οτι δε σου βγαινει, δεν γινεται να επιμενεις. Ηττα του παγκου σημερα και μαλιστα μεγαλη, παρα το γεγονος οτι το ξεκινησαν τοσο καλα στο θεμα της τακτικης (δηλαδη επιασαν στον υπνο τον Μπαρτζωκα βαζοντας γρηγορο ρυθμο στο παιχνιδι, εξυπνες αμυνες δινοντας συνεχως σουτ στον Κολινς κλπ). To λεω γιατι θα βγουν αυριο πολλοι ΑΡΔ (και οχι μονο) να πουν την καραμελα οτι πηγαμε να αυτοκτονησουμε στο τελος, οτι υπηρχε κουραση, οτι δεν πιστεψαμε στην νικη κλπ. Οχι, ο παγκος προσπαθησε να το χασει , μονος του. Μπρεικ στο μπρεικ λοιπον, τα προερτια που ειχαν ετοιμασει ας τα παρουν για το σπιτι τους (παλι) και τα λεμε στο ΟΑΚΑ πλεον (οπου πρεπει να φτυσουμε αιμα για να καταφερουμε να παρουμε τον τιτλο). Μεχρι τοτε συγχαρητηρια στους παιχτες που κατεθεσαν ψυχη και σωμα στο ΣΕΦ σημερα και παιξανε ως μεγαλη ομαδα (επιτελους). Δεδομενων των συνθηκων, μιλαμε για επιτευγμα. 5
tool1983 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Ρε τον λιώσαμε πάλι τον ΔΔ. Έχει μήνει καθόλου 3D για τον τελικό; Μη φοβάσαι ωρε. Θα παιξει ο Ουκιτς κ για τον αρχηγο.
firewalker Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Τραγικοί διαιτητές που δεν διέκοψαν το παιχνίδι να τελειώνουμε από νωρίς.
HERTHAN Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Θα παιξει ο Ουκιτς κ για τον αρχηγο. :cry: :cry: :cry:
stamatinho Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Τελικα θα παρουμε και το φετινο με Ραιτ.Μονο ο γαυροι μπορουν να το καταφερουν αυτο... 1
firewalker Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Τα έχουν χαμένα στον Πειραιά. Πυροτεχνήματα αυτή την ώρα στην μαρίνα Ζέα. :P 1
stamatinho Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Εγω το ειχα πει διπλα. Μη λετε για φιεστα γιατι μπορει να γινει φιεστα-χεστα.
man of steel Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Αυτούς τους κάφρους που πετούν κροτίδες και καπνογόνα θα βρεθεί κάποτε κάποιος να του @#$%^& ότι έχουν και δεν έχουν;Και εγώ ο μ@λάκας σκεφτόμουν να πάρω την γυναίκα μου και τον πιτσιρκά και να πάω σήμερα στο ΣΕΦ.Αμ δεν ήξερα τι θα γινόταν;Πότε ρε π@υστη μου θα γίνουμε χώρα της προκοπής να πηγαίνουμε οικογενειακός στο γήπεδο; 3
Demon13 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Παμε στα αγωνιστικα: -Ηγετης vs "ηγετης", ειπατε κατι; Παλι error 404, Spanoulis not found. Ο Σπανουλης αν ειναι μαγκας, πρεπει να κανει ενα αγαλμα στον Λο (για οσα καταφερε στον ΟΣΦΠ) και ενα στον ΔΔ και τον Σαρας (για οσα καταφερε στον ΠΑΟ). Του τελειωσε ο Λο και απλα εκτιθεται εφετος, γιατι αυτος ο παικτης ειναι χωρις καποιο @@δατο γκαρντ διπλα του με πολυ clutch για να παιρνει την ομαδα πανω του στα κρισιμα. χαχαχα.... απο τι υλικό θα το φτιάξει το άγαλμα απο πέτρα ή απο ξύλο;
stamatinho Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Και εγώ ο μ@λάκας σκεφτόμουν να πάρω την γυναίκα μου και τον πιτσιρκά και να πάω σήμερα στο ΣΕΦ. Κατσε εκει που εισαι σε τετιους αγωνες...σε 200 χρονια μπορει... 1
FilipposMD Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Αυτούς τους κάφρους που πετούν κροτίδες και καπνογόνα θα βρεθεί κάποτε κάποιος να του @#$%^& ότι έχουν και δεν έχουν;Και εγώ ο μ@λάκας σκεφτόμουν να πάρω την γυναίκα μου και τον πιτσιρκά και να πάω σήμερα στο ΣΕΦ.Αμ δεν ήξερα τι θα γινόταν;Πότε ρε π@υστη μου θα γίνουμε χώρα της προκοπής να πηγαίνουμε οικογενειακός στο γήπεδο; Ποτέ απ'ό,τι φαίνεται. Ντροπή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις