Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλά το να νικήσουμε κανα 2-3% είναι. Η μισή ομάδα είναι τραυματίες παίζουν υποχρεωτικά και οι άλλοι μισοί ντεφορμέ. Και οι άλλοι σε περιμένουν να σε στήσουν στον τοίχο.

Α τωρα ειναι 2-3 % κ παιζουν τραυματιες

Προχτες εψαχνες τις φασεις για τη διαιτησια . Τρελαινεις ανθρωπο παντως λολζ

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.

Καλά το να νικήσουμε κανα 2-3% είναι. Η μισή ομάδα είναι τραυματίες παίζουν υποχρεωτικά και οι άλλοι μισοί ντεφορμέ. Και οι άλλοι σε περιμένουν να σε στήσουν στον τοίχο.

Το 2-3% που εχουμε μπορει στο πρωτο 5λεπτο να γινει 53%.

Ο λογος ειναι οτι και οι 2 ομαδες ειναι με τις μερες τους.Σταθεροτητα 0.

Δημοσ.

Bρε τον ηγετη... :lol: Koλληταρια με τον Τεοντοσιτς ηταν θα μου πεις, οποτε τι απορω κι εγω, διδαχθηκε ηθος απο τον πρωτομαστορα στο ειδος...

10339540_837510556278224_682505044789378

• Like 2
Δημοσ.

Bρε τον Σπανουλη... Koλληταρια με τον Τεοντοσιτς ηταν φυσικα οποτε τι απορω κι εγω...

Nα τον βαλουμε να κανει παρεα με τον Μιτσελ λοιπον.

tumblr_mcbj7d6_V011rq6jx0o1_1280.jpg

Δημοσ.

ΕΙμαι σιγουρος οτι αν διαβασω κανα αρθρο των Μαγουλα/Βαρλα/Παπαδογιαννη και σια για το χθεσινο ματς, θα υπαρχει αναφορα για τον ηγετη που εξουδετερωσε τα πικ εν ρολ των γηπεδουχων. Στην φωτο, βλεπουμε και το πώς. Με ευ αγωνιζεσθαι, αθλητικο ηθος και πυγμη!

Δημοσ.

Του Σπανουλη με Λασμε ειναι εμφανες τυχαιο γεγονος, του Μιτσελ με τον τεραστιο Βαλντεραμα μονο τυχαιο δεν ειναι.

Δημοσ.

Α τωρα ειναι 2-3 % κ παιζουν τραυματιες

Προχτες εψαχνες τις φασεις για τη διαιτησια . Τρελαινεις ανθρωπο παντως λολζ

Ρε μεγάλε παράτατα τα. Για τους τραυματίες έλεγα πριν το ματς στο ΟΑΚΑ, και με quotares κιόλας.

Τι σχέση έχει η διαιτησία με το % που έχουμε ΤΩΡΑ για το διπλό στο ΣΕΦ;

Λες να είμαι τυφλός και να μην βλέπω οτι έχετε τεράστιο advantage; άλλο θέμα η διαιτησία, που μέσα στο ΣΕΦ θα σας δώσει και σφυρίγματα (σαν να μην έφτανε η γκαντεμιά μας)

Τα ίδια λέει και ένας στοιχηματζής tyler κάπως που έχει και δική του σελίδα, στα προγνωστικά. Άντε διάβασε.

ΕΙμαι σιγουρος οτι αν διαβασω κανα αρθρο των Μαγουλα/Βαρλα/Παπαδογιαννη και σια για το χθεσινο ματς, θα υπαρχει αναφορα για τον ηγετη που εξουδετερωσε τα πικ εν ρολ των γηπεδουχων. Στην φωτο, βλεπουμε και το πώς. Με ευ αγωνιζεσθαι, αθλητικο ηθος και πυγμη!

Ο Μαγουλάς λέει 40% να το πάρει ο ΠΑΟ! (μετά το ματς στο ΟΑΚΑ) :) Αστο μην κάνεις τον κόπο ο άνθρωπος τα έχει χάσει.

Δημοσ.

Bρε τον Σπανουλη... Koλληταρια με τον Τεοντοσιτς ηταν φυσικα οποτε τι απορω κι εγω...

Nα τον βαλουμε να κανει παρεα με τον Μιτσελ λοιπον.

tumblr_mcbj7d6_V011rq6jx0o1_1280.jpg

sshot_5.jpg

sshot_6.jpg

• Like 6
Δημοσ.

Πως αξιολογειτε αντακατασταση Πρανιτς με Καρα?

Εμενα σε αρκετα παιχνιδια μου φανηκε μετριος ομως τουλαχιστον δεν κατεστρεφε το παιχνιδι.

Αδιανοητο πισωγυρισμα για νεανικη ομαδα, εκτος αν τον θελει για κανα 20λεπτο ο Αναστασιου..

Δημοσ.

<p>Πως αξιολογειτε αντακατασταση Πρανιτς με Καρα?<br><br>

Εμενα σε αρκετα παιχνιδια μου φανηκε μετριος ομως τουλαχιστον δεν κατεστρεφε το παιχνιδι.<br><br>

Αδιανοητο πισωγυρισμα για νεανικη ομαδα, εκτος αν τον θελει για κανα 20λεπτο ο Αναστασιου..</p>

Δε λες και τρελη αλλαγη μ.ο ηλικιας οταν φευγει ενας 33χρονος και ερχεται ενας 37χρονος :P

Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Oμορφιες στην κερκιδα του ΣΕΦ παλι.

Κατα τ'αλλα μια λογικη εξηγηση που στελνεις στην ΤΠ τον Μαυροκεφαλο για βολες, οταν εχεις ΔΔ μεσα;

Επισης ποιος θα λογοδοτησει για τον παραγκωνισμο αυτου του Γιανκοβιτς;

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...