MiDi_MiLiZ Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 H ειρωνεια ειναι πως με λιγο μυαλο παραπανω στον τρακη, ανετα θα μπαιναμε παλι στο τοπ3 των ευρωπαικων ομαδων με τα λεφτα που καθεται και ξοδευει καθε χρονο (ειτε σε μπατζετ, ειτε σε προστιμα λογω του εαυτου του). Ειναι καλυτερα να ερθει και να πει, λεφτα τελος, παρα να τον βλεπεις να το θελει, να ξοδευει, να πονα την ομαδα και στο τελος να τα σκατωνει λογω βλακειας στον εγκεφαλο. Στην μια περιπτωση το παιρνεις αποφαση και προσαρμοζεσαι, στην αλλη απλα ελπιζεις και ελπιζεις και ελπιζεις και καθε φορα συνηδητοποιεις οτι πας προς το χειροτερο. Δυστυχως ειναι περιπτωση ανθρωπου που οντας απαιδευτος δεν μαθαινει απ'τα λαθη του. Αυτος ειναι, ετσι θα μεινει, για οσο αντεξει (γιατι δεν τον βλεπω να πολυαντεχει , θα τα παρατησει).
Demon13 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 ακόμα δεν ήρθε, θα μάθει. Το πόσο θα μείνει άλλο θέμα. Είναι αρκετά κολλημένος για να φύγει.
stamatinho Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Καλυτερα να παρουν Μαρκοβιτς απο ΚΑΟΔ. Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App
8elwADSL Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Καλά τόσο τρελάρας είναι αυτός ο Ιβανοβιτς; Αν είναι έτσι μαζί με Τράκη πρόεδρο βάζουμε ωρολογιακή βόμβα στο ΟΑΚΑ.
washcloud Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) Για παντα. Μεχρι να γυρισει. Δεν δεχομαι οτι δεν θα γυρισει. Πες μου 5 ομαδες εκτος Ρεαλ, Μπαρτσελονα, ΤΣΣΚΑ που εχτισαν για το μελλον εχοντας 30Μ μπατζετ (γιατι δεν πιστευω να εννοεις οτι με 15 δεν μπορεις και με 20 που ειχε η Αρμανι μπορεις) ...η αλήθεια είναι ότι δεν μπορούσα να το δω έτσι, ότι "δεν το δέχομαι ότι δεν θα γυρίσει". Νόμιζα ότι ήταν "ελπίδα", αλλά είναι...."φάση άρνησης". Όκεικ, δικαίωμα. (Αλλά δεν είναι υγιές έτσι, οφείλω να σου πω...) ...σπήκινγκ οφ υγεία, από τη στιγμή που ούτε άρτος = υποδομές (γήπεδα) - ούτε λεφτά (ειστήρια) και ούτε θεάματα = θέαμα (μπασκετάκι όμορφο) υπάρχει, πόσο καλύτερα θα ήταν να έβγαινε από τη μέση ο εφημεριδάκιας, και ν' αναλάμβανε κα'νας από 'κείνους που "κάθονται να τους γαμάνε" και είναι πράοι ηνάφ ώστε να μην αντιδράνε σε τέτοιες δηλώσεις. Και ν' άρχιζε από την αρχή ο ΠΑΟ, αφήνοντας τράκηδες και ζότσηδες στο χλιδάτο παρελθόν...Κάτι όπως θα έπρεπε να γίνει και με τη χώρα, μακρυά από τζάκια κι Ευρωπαϊκές Ενώσεις κι Ευρά και χρέη. Αντί να προσπαθούν όλοι αυτοί να μείνουν στον αφρό, με λάθος νοοτροπία, εν μέσω μιας πεθαμένης κατάστασης... ...επιστρέφοντας στην "πραγματικότητα", να σου θυμίσω ότι η "αρχική διαφορά Ζοτς και Τρακηδοπουλαίων", ήταν 2 χρόνια πριν μόλις 3 μύρια, για να απαντήσω στο "15 ή 20". Τεσπα, το θέμα -που δεν έχεις καταλάβει, μιας και το ξανασυζητήσαμε τις προάλλες- είναι για 'μένα ότι όπως έχουν τα πράγματα, απλά δεν μπορείς να κάνεις κινήσεις με τόσο σφιχτά μπάτζετ, για να παίρνεις τουλάχιστον χρόνο-παρά-χρόνο Ευρωλίγκες, όπως παλιά. Θα σου φεύγει πχ κάποιος νέος ταλαντούχος είτε στους φραγκάτους της Ευρώπης, είτε στο ΝΒΑ, επειδή δεν θα μπορείς να τον κρατήσεις και καπάκι δεν θα μπορείς να παίρνεις κάποιον διαπιστωμένα καλό ξένο έτοιμο που θα κάνει 1-2 μύρια για να μην βγαίνεις εκτός αγωνιστικής ισορροπίας. Και πάντα θα έχεις ανοίγματα για τους 2-3 "αστέρες" που θα πρέπει να διατηρείς (επί χρόνια) στην ομάδα. Όπως και θα υπάρχουν και "απρόοπτα" (=κερατιάτικα) που θα πρέπει να αντιμετωπίζεις (σοβαροί τραυματισμοί). Αν πχ φέτος είχε το περιθώριο ο ΠΑΟ, θα έπαιρνε Χάκετ, όταν έμεινε ελεύθερος. Είχε όμως ήδη "στην πλάτη του" τον τζούφιο Ούκιτς, τον οποίον τον "χρυσοπλήρωσε" (όχι λόγω βλακείας, αλλά γιατί ο συγκεκριμένος προπονητής έκρινε ότι θα μπορούσε να δουλέψει με αυτόν καλά), με βάση τα όσα πρόσφερε κατόπιν (να και το παράδειγμα των τραυματισμών μέσα), και δνε μπορούσε να σκάσει δύο μύρια επιπλέον για να φύγει (διότι ο Χακ δεν θα άφηνε Ιταλία εύκολα - την έχει καταβρεί εκεί. Ο ίδιος το είχε πει, και είχε δεχτεί και μείωση για να παίξει πέρσι Σιέννα). Κάποιοι λένε βλακείες τύπου "διώξε Ούκιτς και Ράιτ (ή Κάρι) και πάρε Καλάθη". χωρίς να υπολογίζουν αν ο Καλάθης έρχεται. Αμερικανάκι είναι, θέλει να κάνει εκεί τη ζωή του. Οπότε για να τον προσελκύσεις, θέλει να σκάσεις κι άλλα. Ε αυτά τα "άλλα" είναι που λείπουν... Γενικά ρε παιδί μου, και με 10 ας πούμε μπορείς να κάνεις ομάδα. Ίσως και με 5, όπως η Μακ. Το θέμα είναι, θα έχει διάρκεια; Είδαμε πχ τί διάρκεια είχε ο "θαυματοποιός ΟΣΦΠ". Ενώ οι 30μύριοι που είπες, είναι συνεχώς στην κορυφή, αν θεωρήσουμε κορυφή το Φ4 Ευρωλίγκας, καθώς ΕΝΑΣ μόνο παίρνει την κούπα από τους 4. Έστω κι αν τα τελευταία χρόνια δεν την παίρνει τέτοιος, αλλά "φτωχοσυγγενής". Αυτό έχει όμως να κάνει και λίγο αφ' ενός με την "πίεση του φαβορί", αφ' ετέρου με το ότι καμμιά φορά τα μύρια μπουκώνουν τους λήπτες και εκεί που πρέπει να υπερβούν εαυτούς, κάθονται αντιθέτως και τον πίνουν από κάτι αμφισβητισμένους και πεινασμένους που έρχονται από πίσω. Όμως οι πεινασμένοι είναι ένας στους 4, κι όπως έχω ξαναπεί. όταν το Φ4 θα γίνεται μεταξύ ομάδων των 10-15 μυρίων και οι των 30 θα έχουν όλες μείνει πίσω, τότε ναι θα συμφωνήσω πως "ο δρόμος και ο τρόπος είναι το χαμηλό μπάτζετ". Στα προηγούμενα πρόσθεσε ότι ο ΟΣΦΠ που ξαναξεκίνησε τα τελέ χρόνια το τρεντ των "φτωχοσυγγενών", είχε για δεύτερη χρονιά τη φόρα μιας πρώτης, όπου είχε το συνδυασμό ενός λαυρακιού (Χάινς), πλειάδας πολυνικών στα νειάτα τους πιτσιρικάδων, καλής χημείας κι ενέργειας, και τέλος την αύρα ενός κοτζαμάν Ίβκοβιτς...Πριν από ολ' αυτά, κάτι μεγαλοομάδες όπως ΠΑΟ/ΤΣΣΚΑ/Μπάρτσες/Μακμπίδες/και κάτι ιταλικές κάνανε το παιχνίδι, για χρόνια... Σούμα : εφικτό με 15 να πάρεις Ευρωκούπα, ΕΙΝΑΙ - αλλά δεν θα έχει διάρκεια (πέραν από το αβέβαιο του να σου κάτσει καν - βλέπε ΠΑΟ των τελέ 2 χρόνων). Κι εδώ είναι το θέμα - τί θέλει κανείς.Είναι διατεθειμένος ο κάθε τρακαδόπουλος να βάζει 15 χωρίς όμως καφριλίκια; Να τα βάζει χωρίς ν' ανακατεύεται ούτε στα ενδοαγωνιστικά, ούτε στα εξωαγωνιστικά; Να τα βάλει χωρίς να ξύνει την πλάτη του στην γκλίτσα είτε της ΟΥΛΕΜΠ είτε του ΕΣΑΚΕ είτε της ΟΔΚΕ; Να τα βάλει χωρίς να ψάχνει αφορμή να γίνεται μπουρδέλο το σύμπαν με γελοιότητες όπως η προχθεσινή με το περί "διαπιστευμένων θέσεων"; Να τα βάλει και να πάρει έναν πράο και προκομμένο πρώτο προπονητή με αξιόλογους υφισταμένους που πρωτ' απ' όλα θα έχει διάθεση ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΜΕΣΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ, αλλά για χτίσιμο; Γιατί αν δώσεις 15 μύρια σε Μπάνε/Μαρκόπουλο/Σταυρόπουλο, παπάδες θα σου κάνουν. Στον ΠΑΟ όμως, είναι αλλιώς η φάση. Στον ΠΑΟ, δεν φτάνουν, για όλους τους παραπάνω λόγους, κι ο Παππάς θα σκουπίζει πάγκο την ίδια ώρα... *...αν ο Τράκης είχε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ αρχίδια (όχι τα γιαλαντζί αλήτικα, που λέει κι ο ίδιος), κι αν ΠΡΑΓΜΑΤΙ ενδιαφερόταν για τον ΠΑΟ (κι όχι είτε για να κάνει κουμάντα/να διατηρεί στάτους/να πουλάει μούρη, φυλλάδες και να ξερνάει χολή μέσω όλου αυτού), θα καθόταν το καλοκαίρι και θα έλεγε στον κόσμο : Παίδες, θέλουμε τόσα εισιτήρια μέσο όρο, αλλιώς δε βγαίνουμε. Αν αγαπάτε όνομα, χρώμα κι ιστορία ΠΑΟ, κανονίστε το, οργανωθείτε, πράξτε. Κι εμείς θα κανονίσουμε να χτίσουμε ομάδα με 10-15 μύρια μαξ. ΟΜΑΔΑ όμως, που θα κάνει το καλύτερο που μπορεί, χωρίς "στόχους" κι υποσχέσεις μεγαλεπίβολες, χωρίς δηλωσάρες τύπου "ποιά Ρεάλ και ποια ΤΣΣΚΑ". Ξεχάστε και τον Ζοτς, ξεχάστε και Φ4 για μερικά χρόνια, και τα ΠΟ ξεχάστε - ακόμη και την Α1 (εκτός κι ΑΝ κάτσει και την πάρουμε), γιατί θα δουλέψουμε σαν πούστηδες για τα ΕΠΟΜΕΝΑ 5 χρόνια και μετά. Οι επιτυχίες ΘΑ έρθουν, και θα φέρουν ΚΑΙ επιπλέον μπάτζετ, που θα φέρει με τη σειρά του κορυφή, μέσα από τη δική σας αρχική στήριξη όμως. Εγώ μισός απ' ό,τι ήδη είμαι σκοπεύω να μείνω. Μέχρι και που θα ξυρίζομαι καθημερινά από 'δω και πέρα.Για ομάδα όπου ο κάθε Παππάς κι ο κάθε Γιάνκοβιτς θα παίζει τουλάχιστον 20λεπτα. Κι εγώ δεν θα ξαναπώ τίποτα για Αγγελόπουλους και ΟΣΦΠ, που να έρθουν να μου απαυτώσουν την μάνα την ίδια μέσα στο σπίτι μου - ας κάνουν εκείνοι ό,τι θέλουν, αλλά εγώ δεν πρόκειται να ξανασχοληθώ ούτε με αυτούς, ούτε με διαιτητές. Α, κι όποιος ξαναβρίσει μάνα παίκτη, θα πάω ο ίδιος στην κερκίδα να κανονίσω την δικιά του. Τί λέτε, είστε μέσα; Αλλού όμως το όνειρο.... Επεξ/σία 31 Μαΐου 2014 από washcloud
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Παντως ο μανατζερ του Ιβανοβιτς διαψευδει. Επισης για το θεμα υπομονης που συζητουσατε παραπανω: http://prasinanea.gr/basket/article2817864.ece Σε μια ομαδα που οχι απλα ειναι κατωτερη των περιστασεων και απογοητευει, αλλα δεν βλεπεται καν. Για πολλοστη φορα ο κοσμος αποδεικνυει οτι ειναι ενα σκαλι πανω απο αυτα που εχουμε συνηθισει στην Ελλαδα (τοσο στο θεμα τρακη προχθες, οσο και σημερα). Ουτε τρωει και αναπαραγει αμασητο το σανο του προεδρου (των προεδρων για να γινομαστε και πιο σαφεις), ουτε θα αποδοκιμασει την ομαδα οταν αυτη τον στεναχωρησει.
DKNI Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Καλά τόσο τρελάρας είναι αυτός ο Ιβανοβιτς; Αν είναι έτσι μαζί με Τράκη πρόεδρο βάζουμε ωρολογιακή βόμβα στο ΟΑΚΑ. Μιλας για προπονητη που ειχε τον Σαν Εμετεριο για να δινει πασες στον Ολεσον και τον Λογκαν και αφηνε τον Τελετοβιτς να σουταρει 10 τριποντα/ματς απο τα 9,5μ Οσο σκληρος και στραυτοκαυλος λενε οτι ειναι σε πειθαρχεια και ενταση προπονησης, τοσο σκορποχωρι ειναι οι ομαδες του Δυστυχως ειναι περιπτωση ανθρωπου που οντας απαιδευτος δεν μαθαινει απ'τα λαθη του.Μια απο τις αρρωστιες που προσβαλει ανθρωπους που γεννηθηκαν με λεφτα Θεωρουν οτι δεν μπορουν να κανουν λαθος @wash Το εχεις πιασει εντελως λαθος για μενα Αρχικα ποτε δεν αρνηθηκα οτι ειμαι αρρωστακι. Ο Ζοτς ηταν ενσαρκωση του Παναθηναικου πνευματος και ειμαι σε denial, δεν το αρνηθηκα. Θα αργησω να βγω Για τα υπολοιπα που λες ειμαι ο 1ος που ελεγα οτι "μαγκες, καλως ή κακως συνηθως οι 3/4 απο τις 4 ομαδες του Φ4 φαινονται απο τον Νοεμβρη" και φυσικα ειναι ομαδες με φραγκα Το οτι 4 σερι χρονια βρισκεται ΕΝΑΣ που τους την χαλαει δεν αλλαζει την γνωμη μου που συμφωνει με την δικια σου Αποκει και περα ομως ενα μπατζετ 15Μ σταθερα σου δινει το δικαιωμα να εισαι μονιμως "εκει γυρω" να ψαχνεις την μια τρυπα που θα βρεθει, να τρουπωσεις. Δες το Τοπ8 το φετινο. Σχεδον η πλειοψηφια των ομαδων ειχε ενα αξιοπρεπεστατο μπατζετ, ομως μονο 3-4 ειχαν σουπερ μπατζετ Εμεις ο γαυρος η Γαλατα και η Μακαμπι ειχαμε ενα αξιοπρεπες και μεχρι εκει. Ακομα και στο διλλημα Γαλατα-Μπαγερν, και οι Γερμανοι 10Μ ειχαν. Αρα διαφωνουμε στο εξης-> Για μενα 10-12-15Μ ειναι ωραιοτατο και λογικο νουμερο για να εισαι "καπου εκει" Πιο κατω δεν εχεις δικαιωμα, απο 20 και πανω εισαι με τους big boys Και επιμενεις να λες για Ευρωλιγκα "χρονο παρα χρονο". Μπορεις να μου πεις ποιος απο μας το ζηταει αυτο τωρα? Ο Παναθηναικος το ειχε αυτο με Ζοτς και 30Μ. Με σοβαρο προπονητη και 15Μ απλα ζητας "Φ4 χρονο παρα χρονο" και αυτο δεν το θεωρω ανεφικτο, οσο δεν εμφανιζονται 8 ομαδες με σοβαρους προπονητες και 2πλασιο μπατζετ να σου κλεινουν τον δρομο. Διαφωνεις?
stamatinho Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Site: Στη λίστα και ο Πασκουάλ Μη το κουραζεις ρε τρακη.Βαλε το χερι στη τσεπη και φερε τον γιγαντα να τελειωνουμε και να ασχοληθουμε με παιχτες μετα
DKNI Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Για καποιο λογο εχω σε μεγαλυτερη μπασκετικη εκτιμηση τον Πασκουαλ απο τους Ιβανοβιτς και σια, αλλα οχι σε υποληψη σαν μανατζερ Οποιος δει τους αγωνες της Μπαρτσελονα, σαν κοουτς ειναι φοβερος - και δυσκολευε και τον Ζοτς παντα Ομως δεν ειναι καλος μανατζερ και διαχειριστης, κανει λαθος επιλογες και ειναι εγκλωβισμενος στην λογικη των Ισπανων και ειδικα της Μπαρτσελονα που εχουν τρελα με τους παικτες που παιζουν στην χωρα τους και με τους παικτες-συμβολα (γενικα οι Ισπανοι εχουν σε ολα τα αθληματα υπερβολικη εμπιστοσυνη, για το δικο τους καλο, σε παικτες που παιζουν στην Ισπανια και σε παικτες-τοτεμ) Οποτε... ...μην το συζηταμε, ο ανθρωπος μας περιμενε εναν χρονο. Ας τον περιμενουμε εμεις. "κοουτς, θα καψω μια χρονια, μπορεις να μου πεις ποια ταλεντα να σου εχω απο φετος και τα λεμε το καλοκαιρι του '15"?
washcloud Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 DK, σκέψου όμως ότι ίσως ο καλύτερος τρόπος για να ΤΥΧΟΝ ξανάρθει ο "παναθηναϊκό πνεύμα Ζοτς", είναι ΠΡΩΤΑ να βάλεις το παρελθόν να ρεστ ιν πις...Αλλιώς απλά ζομπιδοποιείτε μια κατάσταση και δεν την αφήνετε να ησυχάσει (καθώς προφανώς δεν είσαι ο μόνος "ανένδοτος"). Θάφτε τον, ψάλτε τον, αλλά μην περιμένετε ανάσταση - δεν παίζουν τέτοια. ΑΝ κάτι παίζει, είναι μια...δεύτερη παρουσία (....Χριστέ μου, τί παραδείγματα δίνω ο άθεος....... ) κάποια μέρα στο μέλλον. Γιατί όλη αυή η "πίεση", δεν φέρνει καλά αποτελέσματα. Εγώ πάντως αυτό φρονώ. Είναι σα να πιέζεις μια γκόμενα για να γυρίσει, ενώ οι συνθήκες είναι σκατά. Ε ίσα-ίσα πιο μακρυά θα πάει.... Τα πάντα θέλουν χρόνο, αλλά και closure πρώτα. (...μου φαίνεται βέβαια ότι, όπως στη φάση με τη γκόμενα, κάποιοι σκέφτεστε "...και τί θα γίνει αν αρχίσει να μου αρέσει και χωρίς αυτήν...;" ) Κατά τ' άλλα, έτσι όπως τα έθεσες τα πράγματα στο τελευταίο ποστ, όχι, δεν διαφωνώ. Ίσως να είχα παρεξηγήσει, όπως λες, τον ΣΚΟΠΟ των αριθμών που έδινες. Απλά ανέκαθεν ήθελα να τονίσω ότι "δεν αρκούν τα μύρια", ούτε τα πολλά, ούτε τα λιγότερα. Ειδικά για την περίπτωση του ΠΑΟ, ως έχει. Ο οποίος στη φάση που είναι, είτε με την 30άρα βολεύεται (αλλά δεν υπάρχει), είτε με τα μισά, ΑΛΛΑ αλλάζοντας το ΣΥΜΠΑΝ στην ομάδα. Και με τον...παράγοντα (pun,pun,pun ) Τράκη, βιώσιμη λύση (όπως πχ "Ζοτς & 15Μ του χρόνου"), προσωπικά ΔΕΝ βλέπω Ε Φ Ι Κ ΤΗ. Στη θεωρία καλά είναι, αλλά στην πράξη θα σκαλώσει. Κι επειδή δεν πρόκειται ως εκ θαύματος να ξαναγίνουμε κενωνία που χαλαλίζει 30Μ στο έτσι, δυστυχώς δεν βλέπω προοπτική για "έναν ΠΑΟ του Τράκη". Μακάρι να διαψευστώ βέβαια, να είναι πιο απλό το ζήτημα, να τα σκατώσει και το '14-'15 η Φενέρ του Ζοτς (γιατί αλλιώς δεν βλέπω να φεύγει από τους απέναντι, ειδικά τώρα που θα είναι και το κουμπαράκι του εκεί), να μείνει ελεύθερος, να τα βρει με Τράκη (χμμμ), και να ξαναπάει στον ΠΑΟ όπου "νιώθει σπίτι του κτλκτλ", όπου θα ξαναπιάσει πηλοφόρι και μυστρί και με λίγα θα κάνει θαύματα εν ευθέτω χρόνω. (Άρλεκιν μου μοιάζει όλο αυτό όμως. Τεσπα.)
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Ξεχνα τον αυτον, για ΤΣΣΚΑ η ΝΒΑ παει απ'οσα ακουγονται. Αλλα κι εκει να μην παει θα πρεπει να 'χει προβλημα για να 'ρθει να τρεξει ομαδα υπο τις οδηγιες του τρακη. Για τον Ζοτς πες ειναι δεμενος με τον συλλογο, τον κοσμο, την πολη, την ζωη και υπαρχει 1% να επιστρεψει εστω και με τον τρακη απο πανω του. Ε με τον Μπλατ ξεχαστε το ειδικα τωρα που δεν εχει να αποδειξει τιποτα σε κανεναν και ειναι στα φορτε του. Εχει τοσα κλαμπ εκει εξω που λειτουργουν πολυ πιο ορθοδοξα απ'το δικο μας, για να δουλεψει οπως επιθυμει.
man of steel Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Ξεχνα τον αυτον, για ΤΣΣΚΑ η ΝΒΑ παει απ'οσα ακουγονται. Αλλα κι εκει να μην παει θα πρεπει να 'χει προβλημα για να 'ρθει να τρεξει ομαδα υπο τις οδηγιες του τρακη. Για τον Ζοτς πες ειναι δεμενος με τον συλλογο, τον κοσμο, την πολη, την ζωη και υπαρχει 1% να επιστρεψει εστω και με τον τρακη απο πανω του. Ε με τον Μπλατ ξεχαστε το ειδικα τωρα που δεν εχει να αποδειξει τιποτα σε κανεναν και ειναι στα φορτε του. Εχει τοσα κλαμπ εκει εξω που λειτουργουν πολυ πιο ορθοδοξα απ'το δικο μας, για να δουλεψει οπως επιθυμει. Σε μία χώρα καφενείο όπως η δική μας σε όλους τους τομείς γιατί να έρθουν να δουλέψουν σοβαροί άνθρωποι αν δεν υπάρχουν προηγουμένως προσωπικές σχέσεις όπως αναφέρθηκε παραπάνω;Δείτε αύριο πολύ φοβάμαι ότι στο ΣΕΦ θα ζήσουμε στιγμές απείρου κάλους από τα γνωστά ζώα!Μα την Παναγία αν δεν φοβόμουνα αυτά τα γεγονότα ίσως ερχόμουν από την Λαρσα στο Σεφ να δω ματς.Πολύ μου έλειψε!
stamatinho Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Σε μία χώρα καφενείο όπως η δική μας σε όλους τους τομείς γιατί να έρθουν να δουλέψουν σοβαροί άνθρωποι αν δεν υπάρχουν προηγουμένως προσωπικές σχέσεις όπως αναφέρθηκε παραπάνω;Δείτε αύριο πολύ φοβάμαι ότι στο ΣΕΦ θα ζήσουμε στιγμές απείρου κάλους από τα γνωστά ζώα!Μα την Παναγία αν δεν φοβόμουνα αυτά τα γεγονότα ίσως ερχόμουν από την Λαρσα στο Σεφ να δω ματς.Πολύ μου έλειψε! Αν νικατε δε προκειται να γινει τιποτα,θα περιμενουν τη γιορτη στο τελος του αγωνα. Αν πατε ομως να χασετε δε νομιζω να τελειωσει ποτε ο αγωνας. 1
Demon13 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Αν νικατε δε προκειται να γινει τιποτα,θα περιμενουν τη γιορτη στο τελος του αγωνα. Αν πατε ομως να χασετε δε νομιζω να τελειωσει ποτε ο αγωνας. Καλά το να νικήσουμε κανα 2-3% είναι. Η μισή ομάδα είναι τραυματίες παίζουν υποχρεωτικά και οι άλλοι μισοί ντεφορμέ. Και οι άλλοι σε περιμένουν να σε στήσουν στον τοίχο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις