Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κατι πρεπει να του εχει κανει ο Αλαφουζος η να μην πηγαινει τους καραφλους.

Δεν εξηγειται αλλιως...

Του εκανε! Πηρε κυπελλο, μας εριξε τρια κι εχει τη στηριξη του κοσμου! Κι ο τυπος ειναι τρελλα εγωιστης για να δεχτει κατι τετοιο ;)

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.
Ο Μπραμος ποτε δεν ηταν ο παιχτης που νομιζατε

Ο Ελληνας Κουουσμα? Για κάθε ενα "τεράστιο ταλέντο" έχω έναν παγκίτη της 10ετίας του 90 :P :P

O Zoτς ηξερε να παίρνει απο κάθε παίχτη το 100%. Εδω έκανε παίχτη τον Μπατιστ.

Μεγάλος προπονητής και άνθρωπος.

Δημοσ.

Ρε παιδια επειδή δεν το ειδα καθολου το 2ο ημιχρονο, επειδή δεν αντεχα να βλεπω τοσο χαλια την ομαδα μου, εγινε κατι φοβερο απ τη διαιτησια;

Γιατι Ο ΔΓ γενικα είναι ηπιων τονων κ ψυχραιμος ανθρωπος κ μου κανουν εντυπωση η δηλωσεις του :P

• Like 2
Δημοσ.

αυτο που λέτε ισχύει δεν έχει παίχτες ο παναθηναικός κ όντως εκτός απο 3-4 παίχτες οι υπόλοιποι ειναι για τα πανηγύρια κ ειδικά τώρα που οι περισσότεροι απο αυτους απο μέτριοι που ειναι έχουν γινει πολυ κακοι λογω ντεφορμαρισματος η δεν ξερω κ εγω τι λόγο έχει ο καθένας τους.Αυτό πιστεύω κ απο την άλλη ο ολυμπιακος έχει μεγαλύτερο βάθος στο παγκο απο αρκετα καλους παίχτες που ολοι προσφερουν στην ομαδα τους

Δημοσ.

παιδιά έλιωσα στα γέλια απο αυτά που είπε ληγμένη κόκα-kola του δώσανε πριν το αγώνα δεν εξηγείται αλλιώς...Τεσπα ελπίζω στο σεφ να παίξουμε καλύτερα κ οχι αυτά τα μάυρα χάλια που έχουμε τώρα.

Άντε να υποθέσω οτι θα παίξουμε καλύτερα στο ΣΕΦ. Υπάρχουν άλλα standar απόδωσης για να κερδίσεις εκει πέρα. Δεν φτάνει ένα καλό παιχνίδι. Έίναι και κωλόφαρδοι άστο. Παίρνουν και σφυρίγματα.Ξεχασε το πρωτάθλημα, τελείωσε.

Να ρωτήσω ακόμα μια φορά. Στην λήξη της πρώτης περιόδου υπάρχει φάση με 7,7'' να υπολείπονται και το χρονόμετρο καθυστερεί να ξεκινήσει τουλάχιστον 2''. Στην συνέχεια βάσει καλάθι ο γάβρος απο επίθεση με 1,1'' υπολειπόμενο χρόνο.

Το είδε κανείς άλλος;

Δημοσ.

Ρε συ Demon , ελεος ..

Η μίρλα δεν κόβεται...Όταν ο άλλος βλέπει παντού φαντάσματα.......

• Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδια επειδή δεν το ειδα καθολου το 2ο ημιχρονο, επειδή δεν αντεχα να βλεπω τοσο χαλια την ομαδα μου, εγινε κατι φοβερο απ τη διαιτησια;

Δώθηκαν 4-5 σφυριγματα - βασικα μη σφυριγματα κυριως σε βηματα - παραπανω υπερ του γαυρου

Αλλα οταν εισαι -16 τοτε δινεις πατημα με αυτα τα 4 σφυριγματα που αλλιως κανεις δεν θα τα θυμοταν να σου κοψουν την ανατροπη

Ποσες φορες το ζησαμε με Πεδουλα, να χανουμε 20π και μετα "ορματε λεβεντες μου" και για 2 σφυριγματα ή 2 λαθη να χανεις και μετα "Αχ τι κριμα"

Ε ρε φιλε οταν συνεχως εισαι 20π πισω δεν καταλαβαινεις οτι ενα αναποδο σφυριγμα ή ενα λαθος θα σου στοιχησουν το ματς?

• Like 1
Δημοσ.

Βλακίες εγώ σαν πραγματικός παναθηναικός δεν θα κάτσω να κολλήσω 2-3 φάσεις κ όσες γίνανε τελος πάντων απο την στιγμή που η ομάδα κρατήθηκε απο 2-3 παίχτες κ θυμήθηκε να ξυπνήσει στο τελευταίο 10λεπτο.Μπράβο στο ολυμπιακό γιατί πήρε τεράστια νίκη που έχει χρόνια να παρει μέσα στο οακα.

Για μένα το λαθος ήτανε που δεν έπαιξαν καλή άμυνα εξαρχής αφου στο επιθετικό κομμάτι ημασταν τραγικοί.

Δημοσ.

Το πρωτάθλημα εννοείται πως το χάσαμε... τέτοιο μπάσκετ να παίζεις και να θέλεις να ονομαστείς πρωταθλητής? μπα

• Like 1
Δημοσ.

Ο Μπραμος ποτε δεν ηταν ο παιχτης που νομιζατε

Ενας μετριος προς κακος παιχτης ηταν κ εχει απλα ενα σουτ κ μια καλουτσικη περιφερειακη αμυνα . Αντι να σας πειραζει ο Ραιτ που βαραει το ταμπλο κ ο Καρυ που ειναι περιπατητης . Ετσι νομιζω εγω τουλαχιστον

Το θεμα ειναι οτι ο Παο παιρνει βοηθειες απο 3-4 παιχτες max σε καθε παιχνιδι 

Ο Ολυμπιακος βαζει 10 κ σκοραρουν η παιζουν αμυνα οι 8 , αυτη ειναι κ η διαφορα νομιζω στη σειρα

Μα οι Ραιτ, Καρυ, Μπατίστ ακόμα και ο αόματος βλέπει ότι πρέπει να φύγουν.  Μίλησα για τον Μπράμο γιατί δεν βλέπω να τον αναφέρουν.

Γενικά ο Παο πρέπει να κρατήσει Γκιστ, Λάσμε ( δεν γίνεται να τους διώξεις όλους ) , Μαυροκεφαλίδη ( παίρνει ευκαιρία λόγω των τελευταίων εμφανίσεων του ), ΔΔ ( χρειάζεται και να τον αναφέρω ;  ). Ολοι μα όλοι οι άλλοι είναι υπό κρίση εκτός από τους ραιτ,καρυ,μπράμο , μπατιστ που έπρεπε να φύγουν χτες.

Και φυσικά να φέρει προπονητή. Κανονικό προπονητή.

Δημοσ.

Παιδια δεν ειναι δηλωσεις προεδρου του 6στερου αυτες.Τι δεν καταλαβαινετε..?Να σκυψει το κεφαλι να δει τη σκατα ομαδα

εφτιαξε και του χρονου να τα παρει ολα οπως παλια.Οχι να βγαινει και να κραζει τον προεδρο της παε και οτι αλλο ειπε..

ΠΟΙΟΣ ΕΞΑΣΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΩΡΕ; ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ; ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΞΑΣΤΕΡΟΥ ΠΑΟ ΗΤΑΝ Ο ΖΟΤΣ.

Όσο για τους Παυλοθανάση Γιαννακόπουλους, αυτοί ήταν οι χρηματοδότες.

Όσο για τον Ζάκουλα, κι αυτό το είπαμε, ΛΕΦΤΑ ΓΙΟΚ. ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΑΛΛΑ. ΝΤΕΝ ΕΚΕΙ. ΝΤΕΝ ΤΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΚΕΙ.

Ξεχάσατε που ψάχνανε Ρώσους κι Άραβες να πουλήσουν (και δεν βρίσκανε);

Θέλει απλά "πάσει θυσία" να κρατήσει το "εργαλείο" ΚΑΕ ΠΑΟ, και με όσα βάζει, θέλει κι επιτυχίες (κι αυτό είναι δύσκολο. Αν όχι αδύνατο). ΔΕΚΑΡΑ δεν δίνει ούτε για "την ομάδα", για "το όνομα", ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ, για τίποτα. Το μόνο που τον νοιάζει (ως σκοπός), είναι να μπορεί να κάνει εισιτήρια. Και ΔΕΝ κάνει. Δυστυχώς για την ΚΑΕ ΠΑΟ.

Αλλά το ζουμί αυτό είναι.

Ούτε "άνθρωπος του αθλητισμού" είναι, ούτε "άνθρωπος του μπάσκετ", και με βάση όσες ομορφιές έχει κάνει μέσα σε δύο χρόνια τώρα, ούτε καν άνθρωπος. Κι απλά "πρέπει να τον ανεχτείτε, γιατί βάζει λεφτά". Πολλά εκ των οποίων, δικά σας (=εισιτήρια...).Και τα άλλα απ' τα υπερτιμολογημένα/υπερσυνταγογραφημένα φάρμακα, πάλι δικά σας είναι, αλλά νταξ', μην το πάμε πιο μακρυά...

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...