Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια δεν ειναι δηλωσεις προεδρου του 6στερου αυτες.Τι δεν καταλαβαινετε..?Να σκυψει το κεφαλι να δει τη σκατα ομαδα

εφτιαξε και του χρονου να τα παρει ολα οπως παλια.Οχι να βγαινει και να κραζει τον προεδρο της παε και οτι αλλο ειπε..

Γουστάρεις την τρέλα του να τραμπουκίζει ρεφς;

Οχι φιλε μου..το παθος του εννοουσα οταν βλεπει εναν αγωνα κλπ.

Οπως ειπα και πιο πανω Μαρινακη για προεδρο στο μπασκετ δεν θελω.

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.

Πάντως εγω θυμάμαι σε αυτο εδω το φόρουμ αρκετο κοσμο να τον ζητάει να έρθει στο ποδόσφαιρο :-P

Έτσι όπως είναι το ποδόσφαιρο διαμορφωμένο επι 15+χρόνια απο την ομάδα σου, είναι μια χαρά για να έρθει.

Θέλεις να σου ανεβάσω μια την συνομιλία Τσακογιάνη-μαρινάκη για πυροβολισμούς στα ποδια στον κούγια;

ΥΓ παρανόησε ο Δημητράκης :)

Δημοσ.

Αν έρθει να είσαι σίγουρος ότι εμείς οι γαύροι θα χαρούμε πολύ.Δεν χρειάζεται πιστεύω να σου εξηγήσω το γιατί!

Δημοσ.

Μα απο το πρωτο παιχνιδι χαλια εισαι

Στο πρωτο κερδισε μονος του ο Ματσιουλις κ ειχες σπασει τα καλαθια , στο δευτερο εφαγες 25 γιατι ησουν παλι κακος κ σημερα παλι ησουν κακος για 28 λεπτα . Μετα απλα επαιξες αμυνα κ βαραγες βολες . Ψυχη βγαζει μονο ο Γκιστ κ ο Λασμε . Ο καημενος ο ΔΔ θα αφησει τα κοκαλα του στο γηπεδο οσο παιζουν τυποι οπως Ραιτ , Καρυ κ Ουκιτς . Σεβομαι την αισιοδοξια σου αλλα μην λεμε οτι θελουμε 

δεν διαφωνώ μαζί σου αλλά τι σκ@τά τόσο ντεφορμέ είναι όλοι οκ για τον ραιτ κ καρυ συμφωνω αλλα ο ουκιτς επαιζε φετος παει απο το κακο στο χειρότερο μαζί με πολλούς άλλους κ έχουμε κ τον αλβέρτη που δεν βάζει τα πιτσιρίκια που έχουμε τουλάχιστον

Δημοσ.

...αλλα ο ουκιτς επαιζε φετος παει απο το κακο στο χειρότερο...

Φίλε αυτός έχει τραβήξει τα πάνδεινα απ'την αρχή της σεζόν. Τον ψιλοέκαψε ο Άρτζι.

Δεν έπρεπε να παίζει καν. Επειδή δεν χώνευε Παππα ο μποχού έπαιζε με ενεσεις ο Ούκιτς.

Γενικα έχει ταλαιπωρηθει αφάνταστα, απ'το Ευρωμπάσκετ για την ακρίβεια.

• Like 1
Δημοσ.

Τα 2 μεγαλυτερα αρνητικα

Η γελοιοτητα με την ενσταση (αυτα που κοροιδευαμε εγω δεν τα δεχομαι. Βεβαια θα γελασω αν δικαιωθει ο ΔΓ απο καμια τυπικοτητα και αρχισουν οι γαυροι τα "τα ματς παιζονται μεσα στον αγωνιστικο χωρο")

Και η θλιβερη εικονα του να την πεφτει στα κορακια. Ασε μας ρε Δημητρακη, οταν εισαι στο -16 ε μετα προκαλεις και το κορακι να σφυριξει 2 αναποδα και αντε να προλαβεις

Δεν εχει καμια αγαπη για την ομαδα. Δυστυχως. Εχει αγαπη για τον εαυτο του, και νομιζει οτι ειναι για την ομαδα. Και για να βγαζει πρωτοσελιδα λες και ο μπασκετικος Παναθηναικος χτιστηκε με πρωτοσελιδα

Δημοσ.

Φίλε αυτός έχει τραβήξει τα πάνδεινα απ'την αρχή της σεζόν. Τον ψιλοέκαψε ο Άρτζι.

Δεν έπρεπε να παίζει καν. Επειδή δεν χώνευε Παππα ο μποχού έπαιζε με ενεσεις ο Ούκιτς.

Και τους 2 τους γαμ... ο Αργυρης

Ο Ουκιτς ηρθε με καμενα γονατα και αντι να τον αφησει 3 μηνες εξω λες και κρινεται κατι Δεκεμβρη μηνα, εκει, στην πιεση

Και ο Παππας χτυπησε αγκωνα και τον εβαζε 20' στην Ελλαδα και 0' στην Ευρωπη. Γαμησε μας ρε Αργυρη, η μπορει παντου ή δεν μπορει πουθενα

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ δηλωσεις για Αλαφουζο Βαρδινογιαννη. Αν δεν θυμαται ο ΔΓ, να του θυμησω οτι τον Τζιγγερ αυτος τον κρατησε με την Πρασινη και τα ραντεβου στο Πεντελικο

Και ο Αλαφουζος εριξε και ενα τριμπαλο εκει μεσα

Επισης, ο τελευταιος που δεν καθοταν να τον γαμ... ηταν ενας μουσατος με πουρο και ρειμπαν. Και του κανει πολεμο ακομα και σημερα ο ΔΓ

Δημοσ.

Αντε ο Ουκιτς έχει ταλαιπωρηθει. Ο Μπράμος που φέτος και ειδικά στα παιχνίδια με τσσκα και ολυμπιακό δεν κάνει τίποτα; Εγώ πρώτον αυτόν θα έδιωχνα με κλωτσιές. Σουτέρ που είχε να σταυρώσει τρίποντο σε 7-8 παιχνίδια μου δείχνει ότι δεν δουλεύει.

Δημοσ.

παιδιά έλιωσα στα γέλια απο αυτά που είπε ληγμένη κόκα-kola του δώσανε πριν το αγώνα δεν εξηγείται αλλιώς...Τεσπα ελπίζω στο σεφ να παίξουμε καλύτερα κ οχι αυτά τα μάυρα χάλια που έχουμε τώρα.

Δημοσ.

παιδιά έλιωσα στα γέλια απο αυτά που είπε ληγμένη κόκα-kola του δώσανε πριν το αγώνα δεν εξηγείται αλλιώς...Τεσπα ελπίζω στο σεφ να παίξουμε καλύτερα κ οχι αυτά τα μάυρα χάλια που έχουμε τώρα.

Οχι πρεπει να το χασουμε..σοβαρα. Και παλι δε βαζω το χερι μου στη φωτια οτι θα ξυπνησει...

Δημοσ.

Αντε ο Ουκιτς έχει ταλαιπωρηθει. Ο Μπράμος που φέτος και ειδικά στα παιχνίδια με τσσκα και ολυμπιακό δεν κάνει τίποτα; Εγώ πρώτον αυτόν θα έδιωχνα με κλωτσιές. Σουτέρ που είχε να σταυρώσει τρίποντο σε 7-8 παιχνίδια μου δείχνει ότι δεν δουλεύει.

Ο Μπραμος ποτε δεν ηταν ο παιχτης που νομιζατε

Ενας μετριος προς κακος παιχτης ηταν κ εχει απλα ενα σουτ κ μια καλουτσικη περιφερειακη αμυνα . Αντι να σας πειραζει ο Ραιτ που βαραει το ταμπλο κ ο Καρυ που ειναι περιπατητης . Ετσι νομιζω εγω τουλαχιστον

Το θεμα ειναι οτι ο Παο παιρνει βοηθειες απο 3-4 παιχτες max σε καθε παιχνιδι 

Ο Ολυμπιακος βαζει 10 κ σκοραρουν η παιζουν αμυνα οι 8 , αυτη ειναι κ η διαφορα νομιζω στη σειρα

Δημοσ.

Ναι δεν αντιλέγω. Μία απλή παρατήρηση για τον Ούκιτς έκανα.

Το'χω ποστάρει και στο θέμα του ΟΣΦΠ, και αυτός και ο Κάρυ παίζουν χειρότερα και απ'τον...Κόλλινς.

Δημοσ.

Αν ηταν ο Ζοτς ολοι αυτοι θα παιζανε στο Μαρουσι και στο Περιστερι.

Ο Μπραμος ποτε δεν ηταν ο παιχτης που νομιζατε

Ενας μετριος προς κακος παιχτης ηταν κ εχει απλα ενα σουτ κ μια καλουτσικη περιφερειακη αμυνα . Αντι να σας πειραζει ο Ραιτ που βαραει το ταμπλο κ ο Καρυ που ειναι περιπατητης . Ετσι νομιζω εγω τουλαχιστον

Το θεμα ειναι οτι ο Παο παιρνει βοηθειες απο 3-4 παιχτες max σε καθε παιχνιδι 

Ο Ολυμπιακος βαζει 10 κ σκοραρουν η παιζουν αμυνα οι 8 , αυτη ειναι κ η διαφορα νομιζω στη σειρα

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...