MiDi_MiLiZ Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Ο Μαικ ειναι ωρα να κρεμασει παπουτσια. Αν αποφασισει οτι θελει να παιξει κι αλλο μπασκετ για αλλα 10 χρονια, δεν γινεται απο σεβασμο να τον εχουμε ως 5ο μη κοινοτικο (το μονο θεμα με τον Μαικ ειναι αυτο, διαφορετικα αν λογιζοταν ως κοινοτικος ας αραζε στη 12η θεση του ροστερ ως το 2050 λογω σεβασμου, no problem). Aυτη τη στιγμη ομως ειναι πολυτελεια που δεν την εχουμε. Ο Φωτσης δεν εχω ιδεα με ποσα πληρωνεται, αλλα η εικονα του εδω και 3 χρονια ειναι για παιχτη των 200.000 ευρω max. Αν πληρωνεται με τοσα ας μεινει ευχαριστως, αλλα να συνηδητοποιησουμε οτι θα ειναι παιχτης του 10λεπτου για να μαζευει κανα ριμπαουντ, να σουταρει κανα τριποντο και να κανει κανενα φαουλ, δινοντας ανασες σε παιχτες σαν τον Γκιστ. Αυτο που δεν συγχωρω στον Φωτση ειναι οτι τον παιζει επανειλημενως σε κρισιμα παιχνιδια. Κι οταν λεω τον παιζει, δεν εννοω να εχει απλα ενα κακο παιχνιδι (πχ με αστοχα σουτ), εννοω οτι αντιμετωπιζει σοβαρα παιχνιδια με δημοσιουπαλληλικη νοοτροπια. Αν οι Ελληνες παιχτες -κορμου κλπ- εχουν τετοια νοοτροπια, ειναι αυτονοητο οτι απο τον Καρι, τον Ουκιτς και τον (Αμερικανο) Μπραμο δεν περιμενω μεγαλυτερο κινητρο.
HERTHAN Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Με 10/19 3π. που εχει ο Ολυμπιακος συν την χαλαροτητα σε αμυνα και επιθεση θεωρω πως ειναι πολυ φυσιολογικη η διαφορα. Ας το ξεχασουν το ματς αυτο να παμε στο επομενο.
tool1983 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δεν εννοουσα να μην φυγει ο Μαικ ,αλλα να μην είναι στην ιδια κατηγορια με τα λιμα. Για τον Φωτση για 2ο 4αρι είναι ΟΚ.Με την εμπειρια του κ μονο μπορει να μας βοηθησει,ασε που τραβηξε πολύ κουπι φετος,όταν ο Γκιστ ηταν ανύπαρκτος.
stamatinho Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Καλοφαγωτη η ξεφτιλα.Λιγοι παιχτες. Το κακο ειναι οτι θα ξαναπαρουν πρωταθλημα κατα 90% και θα τους απολαυσουμε και του χρονου. Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App 1
HERTHAN Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Φετος μπορουμε να πουμε οτι τους εχουμε αλλα οπως ειπα και πριν θα ειναι πολυ καλυτερα για την ομαδα να το χασει το πρωταθλημα ωστε να γινουν ριζικες αλλαγες.
Cossutius. Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Καλοφαγωτη η ξεφτιλα.Λιγοι παιχτες. Το κακο ειναι οτι θα ξαναπαρουν πρωταθλημα κατα 90% και θα τους απολαυσουμε και του χρονου. Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App To μπάσκετ ειναι ένα παιχνίδι που στο τέλος νικάει πάντα ο ΠΑΟ. Οπότε τι σκοτίζεστε (όσοι το κάνετε). Γιαυτο σας λέω, δείτε μπαλίτσα που έχει και ενδιαφέρον. Ξέρεις τι ειναι να σε κράζουν οι οπαδοί σου και να λένε οτι παίζεις τη χειρότερη μπάλα της 10ετίας και 1 εβδομάδα μετά, να νικάς 0-3 τον αητητο και να αλλάζουν τα δεδομένα (γαμω τις μπάλες, Αναστασίου τεράστιος προπονητης) κτλ κτλ :-P
HERTHAN Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Μπασκετάρα παίξαμε πάλι Ε καθε εβδομαδα το ειχαμε ξεφτιλισει να παιζουμε καλα και ειπαμε να χαλαρωσουμε λιγο σημερα. 1
tool1983 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Παντως ξεπεράσαμε το ΜΟ στην επιθεση. Βαλαμε πανω από 60π. σε εκτος εδρας ματς. Παντως αν αυτή η ομαδα παρει το πρωταθλημα,ο γαυρος πρεπει να αλλαξει ολους τους παιχτες του Cossutius δυστυχως το μπάσκετ δεν είναι ποδοσφαιρο.Δεν αλλαζει ευκολα η εικονα,που εχει μια ομαδα. Αν όπως είναι τωρα η ομαδα μου δεν το παρεις,πρεπει να εισαι η πιο loser μπασκετικη ομαδα,που εχει πατησει ποτε παρκε στην ιστορια της Α1.
HERTHAN Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Παντως αν αυτή η ομαδα παρει το πρωταθλημα,ο γαυρος πρεπει να αλλαξει ολους τους παιχτες του Το θεμα ειναι εμεις τι θα κανουμε και οχι ο Ολυμπιακος.
Cossutius. Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Cossutius δυστυχως το μπάσκετ δεν είναι ποδοσφαιρο.Δεν αλλαζει ευκολα η εικονα,που εχει μια ομαδα. Αν όπως είναι τωρα η ομαδα μου δεν το παρεις,πρεπει να εισαι η πιο loser μπασκετικη ομαδα,που εχει πατησει ποτε παρκε στην ιστορια της Α1. Γιατι έχω εγω καμια τρομερή ομάδα? Loser εισαι όταν εισαι οντως καλυτερος. Εδω δε νομίζω οτι τίθεται τέτοιο ζήτημα. Ισοδύναμους τους κόβω.
DKNI Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Ο Μαικ ειναι ωρα να κρεμασει παπουτσια.Ο Μαικ ηρθε για 3-4' ανα ματς για να αποσυρθει φετος (συμφωνα με δηλωσεις του Ματσιουλις το καλοκαιρι για το #8 ) Σε καθε περιπτωση δεν βρισκω κανεναν λογο που μπορει να μας φταιει ο Μαικ "που τρωει θεση ξενου" οταν στην περιφερεια εχεις Ραιτ, Καρι και κυριως Ουκιτς Μην γινομαστε γραφικοι Δεν σου φταιει ο Μαικ που δεν εχεις ενα σοβαρο σεντερ. Εχει χαλασει το αμαξι και μας βρωμαει το αποσμητικο χωρου Αυτο που δεν συγχωρω στον Φωτση ειναι οτι τον παιζει επανειλημενως σε κρισιμα παιχνιδια. Κι οταν λεω τον παιζει, δεν εννοω να εχει απλα ενα κακο παιχνιδι (πχ με αστοχα σουτ), εννοω οτι αντιμετωπιζει σοβαρα παιχνιδια με δημοσιουπαλληλικη νοοτροπια.Βγαλε λιγο, λυσσα το εκανες Μια ζωη αυτο ηταν το στυλακι Φωτση και μαλιστα οταν κολλαγε τα 9μετρα σουτ οπως με τους Ρωσσους γουσταραμε Καμια δημοσιουπαλληλιστικη νοοτροπια, μας φταινε ολοι εκτος απο τον πραγματικο Συνεχιστε να τα βαζετε με τους παικτες
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δεν εγραψα οτι μου φταιει ο Μαικ φετος. Εγραψα οτι απο του χρονου θελουμε σοβαρες αλλαγες. Συμπεριλαμβανομενου του Μαικ. Καλως να κλεισει την καριερα του σε εμας και να τιμηθει οπως ακριβως του αξιζει, απλα λεω στην περιπτωση που αποφασισει οτι θελει και του χρονου να παιξει μπασκετ (επειδη ειχε παρει το ματι μου κατι δημοσιευματα για Λεφσκι), διαφωνω με την λογικη "πρεπει να ξαναμεινει σε εμας λογω σεβασμου". Για 3ο σεντερ πρεπει να μπαινει καποιος να βαραει τα αντιπαλα 4ρο-5ρια, ενω για 5ο μη κοινοτικο πρεπει να ψαξω για αλλο τζοκερ. Για τον Φωτση εχεις αδικο ειδικα στη συγκριση με τον Φωτση αλλων ετων που απλα δεν περναγε τιποτα στην ρακετα κυριως στο παιχνιδι πανω απτο στεφανι. Φετος δεν προσπαθει πολυ σε αυτο το κομματι (γιατι περι προσπαθειας προκειται, απτη στιγμη που η ικανοτητα ειναι δεδομενη). Και δεν ειναι οτι τον πηραν τα χρονια. ΥΓ. Εγραψα και μονος μου οτι τον θελω να μεινει αλλα υπο προυποθεσεις (οικονομικες και ροστερικες). Δεν εχω πχ την πολυτελεια να δινω 500χαρτια στον Φωτση και να χανω τον Περπερογλου για το ιδιο ποσο. Θα δωσω 200 στον Φωτση του 2012-13-14 για να δωσω 600 στον Περπερογλου και να μη μου φυγει. Αυτη ειναι η λογικη μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις