tool1983 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Στο gazzeta ήταν.Το είδα κι εγώ αλλα νόμιζα πως παραείδα. Διαβαστε σκηνικό. Γυρω στις 8 μπαίνει η μάνα μου στο σπίτι και μου λέει Βγες γρηγορα στο μπαλκόνι είναι αναγκη. Βγαίνω κ εγώ γρηγορα,λέω κάτι σοβαρό εγινε. Κοιτάω κάτω κ βλεπω τον Μαριδάκη με καμία 20αρια ατομα απο πίσω,να χαιρετάει όποιον βλεπει στο δρομο. Λεω πιάσε τη γλάστρα μανα γρηγορα να τον φαμε τον πουστη.Λιωσαμε στο γέλιο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημαρχείο Βόλου...Έτος 2015...... -Κύριε Μπέο έχω να πληρωθώ ένα χρόνο.... -Καλαμάτα - Εργοτέλης 3-4 Τελικό.....ο Επόμενος ... ΥΓ. Αφιερωμενο σε πολλους, ειδικα απο 'δω μεσα. Ξερουν αυτοι. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stamatinho Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Site: προσφυγή του ΠΑΟΚ στο CAS Αφου περιμεναν την εξελιξη του τελευταιου αδιαφορου αγωνα για τον παναθηναικο πανε για τσου λου τωρα μετα τα αισχη... Πολυ γελιο.. Δωστε τους 3 βαθμους στα αδικημενα παιδια ρε!! Mικρη ομαδα...κριμα. υ.γ Ιβαν δε ξερω αν το καταλαβες αλλα ησουν υποτροπος και αντι να φας αλλους -3 δεν εφαγες τιποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jenkins Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Μαι μπαντ, έγινε Update το αρθρο που διαβαζα με την λέξη "ουτε" πριν το "το αιτημα εγινε δεκτο" Λίγο ακόμα και θα μας έπειθες Σε λίγο θα μας πεις ότι δεν έσφαξες και τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stamatinho Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Τον σχολασαν τον Μεσινα οι Ρωσοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Danbo Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Site: προσφυγή του ΠΑΟΚ στο CAS Αφου περιμεναν την εξελιξη του τελευταιου αδιαφορου αγωνα για τον παναθηναικο πανε για τσου λου τωρα μετα τα αισχη... Πολυ γελιο.. Δωστε τους 3 βαθμους στα αδικημενα παιδια ρε!! Mικρη ομαδα...κριμα. υ.γ Ιβαν δε ξερω αν το καταλαβες αλλα ησουν υποτροπος και αντι να φας αλλους -3 δεν εφαγες τιποτα. Οταν τα λεγαμε εμεις...Οταν λεγαμε οτι οι αγκαλιες και τα φιλια δεν θα καταληξουν καλα....Μας λεγατε για τον κακο Ολυμπιακο οπαδο.. Εν τω μεταξυ ο Αλαφουζιτο,αφησε τις αγκαλιες και επιασε το πληκτρολογιο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stamatinho Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Site: Σενάριο για Νίνη και Παναθηναϊκό Ολοι ξερουμε τι εστι Νινης πλεον,αλλα και να γυρισει θα τον κρινω μετα τον Δεκεμβριο-Γεναρη . Λογο Αναστασιου και μονο, Τις κολοτουμπες Μπεργκ,Νανο κλπ δε θελω να τις ξανακανω προσωπικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
we_will_rise Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 <p>Σενάριο για Νίνη και Παναθηναϊκό<a href=""></a></p> <p> </p> <p>Ολοι ξερουμε τι εστι Νινης πλεον,αλλα και να γυρισει θα τον κρινω μετα τον Δεκεμβριο-Γεναρη .</p> <p>Λογο Αναστασιου και μονο,</p> <p>Τις κολοτουμπες Μπεργκ,Νανο κλπ δε θελω να τις ξανακανω προσωπικα.</p> Με τον Νίνη δε διατρέχεις αυτό τον κίνδυνο. Είναι όσο σκατά φαίνεται. Χώσε ελεύθερα! Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stamatinho Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Και να ερθει δε θα ειμαι απο αυτους που θα αρχισουν να λενε(κσι με το δικιο τους) τα "παρε δρομο" "παλαιμαχος" κλπ. Αν τον παρουμε ισως μπορεσει ο Αναστασιου να τον κανει ξανα παιχτη,εδω εγιναν αλλοι κ αλλοι παιχτες που ηρθαν τελειωμενοι στα 30φευγα δεν ειναι εφικτο να γινει ξανα καλος παιχτης ενας 24ρης? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
we_will_rise Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Τι να πω, μακάρι.. Σε μας ήταν περπατητής πάντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Να πω οτι δε περιμενα τον νινη να χει φτασει σε τετοια τραγικη κατασταση . Πραγματικος περιπατητητς, παλαιμαχος, και δε ξερω γω τι αλλο. Τραγικο για ενα παιδι τετοιας ηλικιας να χει αφεθει ετσι. Τον βλεπω να κανει λαμπρη καριερα σε καναν ατρομητο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~mxls~ Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Στην κατάσταση που είναι δεν αξίζει για ομάδα σούπερ λιγκ. Τεσπα, ότι σπέρνεις θερίζεις, και ο Σωτήρης δεν έκατσε να δουλέψει πάνω στο ταλέντο του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
8elwADSL Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Τι να τον κάνουμε τον 34χρονο Νίνη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demon13 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Ο πραγματικός "37 χρόνος" Καραγκούνης να μην έρθει, και ας έρθει όποιος άλλος θέλεις... 24 είναι ακόμα ο Νίνης, προλαβαίνει το τρένο αρκεί να θέλει, το τονίζω. ΥΓ. Δανεικός απο την Πάρμα παίζει στον ΠΑΟΚ, κάποιοι νομίζω το αγνοείτε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stamatinho Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Ο πραγματικός "37 χρόνος" Καραγκούνης να μην έρθει, και ας έρθει όποιος άλλος θέλεις... 24 είναι ακόμα ο Νίνης, προλαβαίνει το τρένο αρκεί να θέλει, το τονίζω. ΥΓ. Δανεικός απο την Πάρμα παίζει στον ΠΑΟΚ, κάποιοι νομίζω το αγνοείτε. Ο Νινης μονο παναθηναικο γουσταρει να παιζει σε Ελλαδα.Κρα εκανε η φατσα του οταν ηταν αντιπαλος μας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις