Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Οι οπαδοι της μακαμπι απο ολους τους παιχτες διαλεξαν να αποθεωσουν τον σχορτιανιτη, εμας δεν μας εκανε, μας χαλαγε. Παρτε τα τωρα τελικο παιζει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

(χεστε μας ρε με τον σόφο. Μέτριος παίχτης, που σε 3 πικ'ν'ρολ, έχει κάνει 4 φάουλ, και 2 επιθετικά στις 5 φάσεις που θα πάρει μπάλα. Δεν ξέρει να την σπάει, δεν είναι καλός ριμπάουντερ, είναι κάκιστος στις βολες).

Και επίσης, τεόντοσιτς. Ερανο παιδιά, έρανο, να τον φέρουμε πίσω στον γάβρο!

• Like 1

Ο αρκουδιαρης ο Σαντος πηρε τον ανετοιμο Μητρογλου(4 μηνες εξω)και τον αμπαλο γερο-Γκεκα και αφησε εξω Καρελη-Αθανασιαδη, πηρε το στυλιαρη τον Τζιολη και αφησε εξω παιχτες οπως ο Φουρτουνης.Επισης πηρε Μορα που δε τον υπολογιζε καν.

Οχι αλλο Γκεκα και Κατσουρανη λυπησου μας!

Βλεπω να κανουμε συγκομιδη βαθμων αλα Μουντιαλ του 94.

Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App

• Like 2

Εγω θεωρω με τον Τεοντοσιτς μαζι με τον αρχηγο στη θεση 1 ,η ομαδα θα ανεβει επιπεδο.

Φαντασου να ξεκινάς το παιχνιδι με τον τρελο κ μετα να μπαινει ο αρχηγος ξεκούραστος,πραγματικα σε δημιουργια η ομαδα θα είναι πολύ ανωτερη από φετος.

Φυσικα κ ο προπονητης είναι το μειζον θεμα για του χρονου,αλλα δεν νομιζω ότι υπαρχει εστω ένας που θα ελεγε όχι σε αυτό το διδυμο.

Επισης διαφωνω ότι το ροστερ μας ηταν για F4 φετος,υπερβαση ηταν που φτασαμε στους 8.

Δεν χρειαζομαστε κανεναν Τεοντοσιτς. Καταρχην παιχτες που δεν φημιζονται για τον επαγγελματισμο τους δεν εχουν θεση στον ΠΑΟ. Δευτερον τη συνταγη του απροσαρμοστου που κανει οτι του καπνισει μεσα στο γηπεδο την δοκιμασαμε με τον Ουκιτς και απετυχε. Τριτον, τη συνταγη του Τεοντοσιτς την δοκιμασαν αλλοι κι επισης απετυχε.

Τεταρτον και κυριον ο Ουκιτς πρεπει να μας γινει καλο μαθημα για τις επομενες μεταγραφες. Το να διωξεις τον Ουκιτς και να φερεις αλλον Ουκιτς με παραπανω λεφτα θα ειναι τουλαχιστον χαζο. Θυμιζω οτι ο Χικμαν και ο Ραις της Μακαμπι , και οι 2 μαζι, παιρνουν λιγοτερα απο τον Ουκιτς μονο του. Φυσικα εκεινοι εχουν τον Μπλατ για προπονητη, ενω εγω δοκιμαζω κλοουνς της προπονητικης ακομη (αρα επανερχομαστε στο θεμα του προπονητη). Anyway σε σχεση με δοκιμασμενες και αποτυχημενες λυσεις,προτιμω ρισκα τυπου Λασμε, Χαινς, Λο κλπ, που και να μην πιασουν δε θα μου στοιχησουν ενα καραβι λεφτα οπως ο δεδομενα αποτυχημενος Σερβος καλοπαιδαρας.

Tελος, για να νικαω τον Ηλυσιακο, εχω τον Παππα και τον Μαυροκεφαλιδη. Για να νικαω τους πελατες εχω τον Γκιστ , τον Λασμε και τον Μπραμο. Παιχτες που να μου φερνουν ευρωτιτλους θελω πλεον. Αρα δεν υπαρχει χωρος για γενημενους losers σαν τον Milos-er. Ας φορτωθει αλλη ομαδα τον καλοχαρακτηρα του, εγω ευχαριστω αλλα ελπιζω να μην παρω.

• Like 1

Φυσικα εκεινοι εχουν τον Μπλατ για προπονητη, ενω εγω δοκιμαζω κλοουνς της προπονητικης ακομη (αρα επανερχομαστε στο θεμα του προπονητη).

:P

Δε νομιζω πως ο Ουκιτς που βλέπουμε τα δυο χρονια που είναι στην ομαδα μας, είναι ο απροσάρμοστος Ουκιτς που ηταν σε άλλες ομαδες,το αντιθετο μαλιστα θα ελεγα.

Ο Ουκιτς ηταν ενας πολύ καλος επιθετικα παιχτης στο παρελθον αλλα τωρα απλα δεν κανει για μια ομαδα που εχει στοχο να παει σε  

F4.Τον εχουμε βαλει να κανει κ τον οργανωτή,κατι που δεν το εχει,βαλεκ τους τραυματισμούς.Υπερπροσπαθεια κανει το παιδι αλλα δεν..

Μπορεις να μου πεις τι ακριβως ψάχνουμε στη θεση 1;

Εγω νομιζω πως θελουμε έναν παιχτη να ξεκιναει βασικος ,να οργανωνει σωστα το παιχνιδι,να παιζει σωστα το πικ ν ρολ κ να εχει ένα πολύ καλο σουτ απ τη περιφερεια.Τον αρχηγο τον θελω να μπαινει όπως ο μουσιας στη Ρεαλ κ να μην τον βλέπεις να καταρεει απ τη κουραση στο τελος.

Ένα παιχτη να είναι ικανος να αντικαταστησει τον αρχηγο, διχως η ομαδα να χανει τ αυγα κ τα πασχαλια στην επιθεση.

Εγω πιστευω πως ο Τεοντοσιτς τα εχει κ με το παραπανω αυτά τα χαρακτηριστικα.

Τελος παντων δεν προκειται να ερθει, οποτε δεν θα μαθουμε ποτε αν θα εδενε ή όχι.

Παλι κακη η ομαδα κ σημερα απ ότι διαβαζω.Στις 22 το πρωτο ματς.

Τι θες στον ασσο για να μπει ο ΔΔ σε δευτερευοντα ρολο;

Καταρχην παιχτη με clutch και σταθερο. Επειτα δημιουργο σε σετ παιχνιδι (αν προκειται να συνεχισουμε τις σετ επιθεσεις). Αρα ειτε πικ εν ρολ, ειτε μπουκαδορο που να εχει ικανοτητα για πασα στην αδυναμη πλευρα (χαρακτηριστικη κινηση του ΔΔ πριν 2-3 χρονια). Πανω απ'ολα πειθαρχημενο στο παιχνιδι του. Αυτα θα μου εφταναν για αντιΔΔ.

Απο κει και περα σαν εξτρα πολυτελειες θα ηθελα να ειναι καλος στην αμυνα και να απειλει απτο σουτ, αλλα οπως ειπα αρκουμαι και με τα παραπανω γιατι αλλιως ειναι σαν να ζηταω εναν 2ο ΔΔ.

Θα σου θυμισω οτι ειχες ολοκληρο Σαρας που καλυπτε τα παραπανω χαρακτηριστικα αλλα μεχρι να παρουσιασει ενα πιο πειθαρχημενο τροπο παιχνιδιου, εφαγε παγκο, εφαγε πορτα απτον ΠΑΟ γενικοτερα κι επεστρεψε για να αγωνιζεται 5-10 λεπτα. Ο Τεοντοσιτς δεν αξιζει κατι παραπανω απο 3ος πλει μεικερ σε ομαδα που θελει να διεκδικει Ευρωλιγκα. Πρωτον επειδη ειναι loser, δευτερον επειδη δεν εχει μυαλο, τριτον επειδη ειναι τραγικα ασταθης για να τον εμπιστευθεις σε μεγαλη ομαδα. Οπως ειπα, τον δοκιμασαν τοσοι και τοσοι και μετανιωσαν, για ποιο λογο να γινουμε εμεις σκουπιδοτοπος και να τον παρουμε; 10 φορες να μεινω με τον Παππα και να μη του τρωει χρονο κανενα emo. Γενικα μην τσιμπατε απο υπερτιμημενους παιχτες-απατες. Εφτασε 28 χρονων και δεν εχει να δειξει τιποτα σπουδαιο απο την καριερα του.

Παναθηναικος - εξαιρεση Πηλοιδη - απορριπτεταιΟλυμπιακος - εξαιρεση Τανατζη - δεκτοΡε την πρασινη παραγκα

Η πλάκα είναι στη φυλλαδα, που ξέχασε πως ο Μάης είναι μονος μήνας και τα αυγά αγαπάνε πια Πηλοΐδη και του χαρίζουν πρωτοσέλιδο.

ΔΓ, ο πρωταθλητής σε στηρίζει!

Φυσικά, το ότι δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής είναι ψεμμα, αλλά φαίνεται τη φύλαγαν στους αφους για την γεναριατικη εκδήλωση αγάπης προς τον συγκεκριμένο .

Aφου ο Τανατζης σφυριζει στο πρωτο ματς,πως εγινε δεκτο το αιτημα του ΟΣΦΠ;

Συγκεκριμένα, στο ΟΑΚΑ στον πρώτο τελικό ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό (22/5, 22:00/ΝΕΡΙΤ) διαιτητές θα είναι οι Σπύρος Γκόντας, Γιώργος Τανατζής και Κυριάκος Ταβουλαρέας, ενώ στον δεύτερο τελικό στο ΣΕΦ (25/5) θα «σφυρίξουν» οι Χρήστος Χριστοδούλου, Τάσος Πηλοϊδης και Γιάννης Φούφης.

Νομιζω πως κανενα αιτημα δεν εγινε δεκτο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...