8elwADSL Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Νόμιζα ότι ο Σπυρόπουλος είναι ο χειρότερος αριστερός μπακ που είχα δει μέχρι που είδα τον Νάνο,ούτε για Γ εθνική δεν κάνει (χωρίς υπερβολή). Εχει πέσει πολύ κολοτούμπα από όλους μας τελευταία πχ εδώ τι έλεγα για τον Νανο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Danbo Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Για δειτε λιγο και τα δικα σας λεγομενα και το κραξιμο που ειχατε ρηξει...Για δειτε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jenkins Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Οπως και να 'χει εχω πει προ εβδομαδων οτι η συγκεκριμενη ομαδα με εχει υποχρεωσει σε κωλοτουμπα, πραγμα που σπανια εχει χρειαστει να κανω σε οτι αφορα τα αθλητικα. Γελάνε και τα βαλτόψαρα στις Πρέσπες λέμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stamatinho Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 A και αργησε ο γνωστος σε ολους μας sopist,εφτιαξε τελικα βιντεο και για τον κυπελλουχο Ελλαδας στο ποδοσφαιρο παναθηναικο. Ωραιο.. https://www.youtube.com/watch?v=0GnKIWWqoTU Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Γελάνε και τα βαλτόψαρα στις Πρέσπες λέμε Α ρε Πασαβιολα μου εσυ με τις ατακες σου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antreaslam Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 :lol: Ειναι και χωρατατζηδες τρομαρα τους. Δε θα φοβαστε τα 3μπαλα σε Ευρωπη γιατι θα τα τρωτε στην Ελλαδα γραφει ο 3μπαλος σε Ελλαδα και Ευρωπη, Σαβιολα εμεις-Πασαβιολα εσεις λεει ο αλλος 3μπαλος με τα 5 account, μπα σε καλο τους Οπως και να 'χει εχω πει προ εβδομαδων οτι η συγκεκριμενη ομαδα με εχει υποχρεωσει σε κωλοτουμπα, πραγμα που σπανια εχει χρειαστει να κανω σε οτι αφορα τα αθλητικα. Ημουν κι εγω πολυ δυσπιστος με τα ποδοσφαιρικα οχι τοσο λογω ροστερ, οσο λογω διοικησης που δεν με επειθε με την πολιτικη της (την οποια εχει αλλαξει τελευταιως προς το καλυτερο και ιδου τα αποτελεσματα). Οχι οτι τωρα ειμαι happy με τον Αλαφουζο, αλλα το μονο σιγουρο ειναι οτι κυριως ο Αναστασιου αλλα και οι παικτες ειναι αξιοι σεβασμου. Αξιος σεβασμου ειναι και ο Αλαφουζος ως ο πρωτος προεδρος απο την εποχη του αδιαφορου Τζιγκερ που δεν επεμβαινει στη δουλεια του Αναστασιου, δεν πουλαει μαγκια στους παιχτες και τους αφηνει να δουλεψουν χωρις παρεμβασεις. Επίσης, άξιος σεβασμού είναι γιατί έκοψε τις παρλαπίπες με το τουίτερ, μαζεύει τα οικονομικά, δε διάλεξε την εύκολη λύση της Γ κατηγορίας, έμαθε από τα λάθη του, ΕΦΥΓΕ απο την κωλο-παιανία, έκοψε το πρότζεκτ του τζίγγερ, θα κουτσοφτιάξει τη λεωφόρο, δεν υποσχέθηκε μεγαλεία, και γιατί στήριξε Νταμπίζα-Μητσάρα-Αναστασίου. Από τη χρονιά κυράστα είχαμε να δουμε τετοιο κλίμα στην ομάδα, σοτυς παίχτες, στον προπονητή. Η υγεία, που οι γάβροι ειρωνεύονταν όποτε την ανέφερα μέσα στη χρονιά. Παιδιά, ο πήχης ανεβαίνει επικίνδυνα, χωρίς να είμαστε έτοιμοι. Ρόστερ μικρό, μπάτζετ μικρό, προετοιμάσια από Ιούλιο, μεσοβδόμαδα παιχνίδια, διαιτησία που παίρνεις πέναλτι μόνο αν σπάσεις πόδι, και πιθανές πωλήσεις, συν 2 δανεικούς που δεν ξέρεις τι θα γίνει. Θεωρώ ότι καπίνο-καρέλης και ίσως κουτρουμπής θα πουληθούν το καλοκαιρι. Και πιθανώς ο σιλντεφελντ, θα πουληθεί από τους ρώσους. Μιλάμε για 4 βασικούς. Και θα καταλήξουμε σε 6-7 μεταγραφές πάλι.... τέλος πάντων. Μπράβο στα παιδιά για φέτος! τους καταχάρηκα (όπως ειπα, πήγα σε όλα τα παιχνίδια, γιατί από την αρχή, το πρότζεκτ αυτό έβγαζε υγεία) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 No politica ρε γατάκια. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Danbo Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 @Midi σημερα το βλεπεις το ματσακι ή μπα? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
8elwADSL Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Τραγικοί και σήμερα νομίζω θα μας κάνει καλό ένα χαστούκι (απώλεια πρωταυληματος) ενοψει της νεάς σεζόν πρέπει να ταρακουνηθεί για τα καλά ο ΔΓ μπας και δούμε κάτι καλό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Danbo Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Τραγικοί και σήμερα νομίζω θα μας κάνει καλό ένα χαστούκι (απώλεια πρωταυληματος) ενοψει της νεάς σεζόν πρέπει να ταρακουνηθεί για τα καλά ο ΔΓ μπας και δούμε κάτι καλό. Ας ειναι καλα οι γκρι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
efo355 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Σήμερα δεν το είδα το ματς και θέλω να πιστεύω ότι δεν σφάξαμε πάλι τον Παοκ όπως προχθές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jenkins Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Σήμερα δεν το είδα το ματς και θέλω να πιστεύω ότι δεν σφάξαμε πάλι τον Παοκ όπως προχθές. Ε, μην παίρνεις και όρκο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Danbo Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Σήμερα δεν το είδα το ματς και θέλω να πιστεύω ότι δεν σφάξαμε πάλι τον Παοκ όπως προχθές. Σημερα φορεσαν "ποδιες" τουλαχιστον.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stamatinho Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Site: Στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού ο Όλιβερ Κιρχ, που μένει ελεύθερος από την Ντόρτμουντ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
8elwADSL Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Γερμανός και έμπειρος με παραστάσεις από μπουντεσλιγκα καλός φαίνεται τελευταία φορά που είχαμε ψωνίσει μπακ με αυτά τα χαρακτηριστικα μας είχε βγει λίρα εκατό. Μαρκους Μινχ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις