Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ο ρεαλιστικός στόχος είναι να περάσουμε τον πρώτο προκριματικό ( με σχετικά εύκολη ομάδα )  για τον champions league και να παίξουμε στα play off του champ league όπου και να μην προκριθούμε έχουμε πάρει κάποια εκατομμύρια ευρώ που βοηθάνε την ομάδα και εξασφαλίζουμε και είσοδο στο EL

A,ενα παιχνιδι παιζει και αν περασει παει στα playoffs του CL?

Διορθωνω να παραπανω λεγομενα μου που ειπα 2 παιχνιδια..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

A,ενα παιχνιδι παιζει και αν περασει παει στα playoffs του CL?

Διορθωνω να παραπανω λεγομενα μου που ειπα 2 παιχνιδια..

Ναι ένα. 

Αν περάσει και αποκλειστεί στα play off ( το πιθανότερο ) μπαίνει ομίλους EL.

Ναι ένα. 

Αν περάσει και αποκλειστεί στα play off ( το πιθανότερο ) μπαίνει ομίλους EL.

Και αν αποκλειστει στο πρωτο παιχνιδι δινει αλλο ενα ματσ για τους ομιλους του EL?

Αν πάει ο Παναθηναικός στα play off του CL, περάσει, αποκλειστεί έχει 5~6 μύρια στο ταμείο.

Nαι,δεν ξερω,παιζει ρολο μηπως τα εσοδα με βαση την βαθμολογια της καθε ομαδας κτλ ή ειναι στανταρ?

Εχουμε να παίξουμε δυο προκριματικούς γύρους αν περάσουμε τον πρώτο προκριματικό μπαίνουμε ομίλους EL σίγουρα,αν αποκλειστούμε παίζουμε προκριματικά για να μπούμε στους ομίλους του EL.

Αν περάσουμε και το δεύτερο προκριματικό μπαίνουμε ομίλους CL :D.

Προσωπικα δε φοβαμαι καμια ομαδα αν και ειναι ολες δυνατες.

Πιο πολυ φοβομουν με κατι Κατσουρανηδες,Βυντρες και Μαρινους.

Με 3-4 καλες προσθηκες μπορουμε..

Το πιο πιθανό είναι να περάσουμε τον πρώτο προκριματικό αν και εκεί θέλει μεγάλη προσοχή και προσπάθεια,αν καταφέρουμε και περάσουμε και τον δεύτερο και μπούμε ομίλους CL θα μιλάμε για ΤΕΡΑΣΤΙΑ επιτυχία για τα τωρινά μας δεδομένα.

Vamos!!!

• Like 1

Μεγάλο ρόλο παίζει αν παίξουμε σαν δυνατοί ή σαν αδύνατοι. Καμία σχέση οι ομάδες που έρχονται. Δεν έχουν τελειώσει ακόμα τα πρωταθλήματα να ξέρουμε.

Link.png Site: Οι πιθανοί αντίπαλοι του Παναθηναϊκού στο Champions League!

Διαφορα σεναρια απο τα υπολοιπα πρωταθληματα που θα καθορισουν αν θα ειμαστε στους δυνατους(απο θαυμα) η αδυναμους.

Κυπελλο και εξοδο ΤΛ αυτοι που θα επεφταν Β' Εθνικη

Απολαυση οι σελιδες απο το 500 και μετα αυτου του τοπικ, τωρα ειμαι περιπου 506 που εχουμε φαει 3 απο Πανιωνιο και τι υπερπιπες ειχαν γραφτει δεν λεγονται

ΥΓ. Ειμαι 514 να μου λεει ο Demon13 οτι παμε καρφι για Β' Εθνικη χωρις Βαρδινογιαννη. Διασκεδαση

Σορρυ αλλα δεν γινοταν να μην γινει quote

Μας καλομάθατε βρε συ με την Μάριμπορ τι να κάνουμε. Τουλάχιστον δεν έχετε να φοβάστε φέτος τα περσινά 3μπαλα σας στην Ευρώπη, φέτος 3μπαλα μόνο Ελλάδα.

Απάντηση βέβαια καμία, δε περίμενα κάτι καλύτερο.

Αλλος θεουλης

Αθέμιτος είναι ο ανταγωνισμός επειδή εγώ παίζω με Σαβιόλα κι εσύ με Πασαβιόλα.

Οι ανταγωνιστές σας είναι οι ομάδες που είναι από τη θέση 5 και κάτω μέχρι και υποβιβασμό. Προφανώς γι' αυτό αγχώνεστε, μη τυχόν σώσει ο Τάτος τον Άρη και πέσετε εσείς. Εμπρός στο δρόμο που χάραξε η ΑΕΚ.

Για τον Παναιτωλικό που κατέβηκε χωρίς 7 στη Λεωφόρο θα μιλήσει κανείς ή εκεί γαργάρα?

• Like 5

Eνταξει παιδια ειπωθηκαν καποια πραγματα απο πολλους και πολλοι παραδεχτηκαν και παραδεχτηκαμε τις κολοτουμπες μας.

Δεν ειναι αναγκη τωρα...

Καλα απο κατι γαυρους τι ακουσαμε δε λεγετε

:lol: :lol:

Ειναι και χωρατατζηδες τρομαρα τους. Δε θα φοβαστε τα 3μπαλα σε Ευρωπη γιατι θα τα τρωτε στην Ελλαδα  γραφει ο 3μπαλος σε Ελλαδα και Ευρωπη, Σαβιολα εμεις-Πασαβιολα εσεις λεει ο αλλος 3μπαλος με τα 5 account, μπα σε καλο τους :-D

Οπως και να 'χει εχω πει προ εβδομαδων οτι η συγκεκριμενη ομαδα με εχει υποχρεωσει σε κωλοτουμπα, πραγμα που σπανια εχει χρειαστει να κανω σε οτι αφορα τα αθλητικα. Ημουν κι εγω πολυ δυσπιστος με τα ποδοσφαιρικα οχι τοσο λογω ροστερ, οσο λογω διοικησης που δεν με επειθε με την πολιτικη της (την οποια εχει αλλαξει τελευταιως προς το καλυτερο και ιδου τα αποτελεσματα).

Οχι οτι τωρα ειμαι happy με τον Αλαφουζο, αλλα το μονο σιγουρο ειναι οτι κυριως ο Αναστασιου αλλα και οι παικτες ειναι αξιοι σεβασμου. Αξιος σεβασμου ειναι και ο Αλαφουζος ως ο πρωτος προεδρος απο την εποχη του αδιαφορου Τζιγκερ που δεν επεμβαινει στη δουλεια του Αναστασιου, δεν πουλαει μαγκια στους παιχτες και τους αφηνει να δουλεψουν χωρις παρεμβασεις.

• Like 3

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...