Chris_85 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Έλα πείτε λίγο για τον Πρώην Παίκτη, τον μαυροκεφαλίδη. Περιμένω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
efo355 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Παιδιά ειλδα χθες το μπάσκετ και πραγματικά εκνευρίστηκα. Αυτό δεν είναι Παναθηναϊκός. Τρία χειρουργικά σφυριγματα εναντιον του παοκ και πήραμε το ματσάκι. Αλλά εγώ γαυρος δεν γίνομαι. Το ματς ήταν κλοπή και ο παοκ έπρεπε να νικήσει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris_85 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Oταν παραδεχτείς τα χειρουργικα σφυρίγματα εναντίον του ΟΣΦΠ, το΄τε θα έχει αξία ο λόγος σου και αντικειμενικότητα η αποψη σου. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
8elwADSL Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Νίκη σήμερα και πάμε για διακοπές Σαλόνικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demon13 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Ισοπαλία Νίκη σήμερα και πάμε για διακοπές Σαλόνικα. fixed 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stamatinho Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δωρακι απο τον Αστερα. Ελπιζω να το τελειωσουμε σημερα και να παμε τουμπα για ταξιδακι αναψυχης. Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demon13 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Αν δεν το τελειώσουμε, εκει πάνω τελειώσαμε μετα. Θα το τελειώσουμε όμως μάλλον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tool1983 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Τωρα δηλαδή που θα παρουμε τη δευτερη θεση,για να μπουμε στους ομιλους CL θα παιξουμε προκριματικα με καποια τριτοτεταρτη ομαδα από προηγμενο πρωταθλημα; Πως ακριβως παει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demon13 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 2 προκριματικά θα παίξουμε(4 ματς με 2 ομάδες). Και στα 2 θα είμαστε οι αδύνατοι και για να περάσουμε θέλουμε μεγάλη τύχη και υπερπροσπάθεια! Περιμένουμε μερικά αποτελέσματα για να πάμε δυνατοί στο πρώτο προκριματικό μόνο, αν μας κάτσει και αυτό. Αυτό που δεν ξέρω εγώ: Αν αποκλειστούμε από τον πρώτο προκριματικό τι γίνεται; Παίζουμε άλλο 1 προκριματικό για να μπούμε ομίλους Europa; Και αν αποκλειστούμε στο 2ο προκριματικό μπαίνουμε ομίλους europa απευθείας; Έτσι νομίζω αλλα δεν είμαι σίγουρος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Danbo Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 2 προκριματικά θα παίξουμε(4 ματς με 2 ομάδες). Και στα 2 θα είμαστε οι αδύνατοι και για να περάσουμε θέλουμε μεγάλη τύχη και υπερπροσπάθεια! Περιμένουμε μερικά αποτελέσματα για να πάμε δυνατοί στο πρώτο προκριματικό μόνο, αν μας κάτσει και αυτό. Αυτό που δεν ξέρω εγώ: Αν αποκλειστούμε από τον πρώτο προκριματικό τι γίνεται; Παίζουμε άλλο 1 προκριματικό για να μπούμε ομίλους Europa; Και αν αποκλειστούμε στο 2ο προκριματικό μπαίνουμε ομίλους europa απευθείας; Έτσι νομίζω αλλα δεν είμαι σίγουρος. Παιζετε 2 προκριματικους γυρους,αν τους περασετε παιζετε στα playoffs του CL που αν περασετε μπαινετε ομιλους. Αν αποκλειστεις απο το πρωτο παιχνιδι παιζεις προκριματικα για τους Ομιλους του EL και αν το περασεις τοτε παιζεις στα playoffs του EL για να μπεις στους ομιλους του EL. Αν τωρα περασεις το πρωτο παιχνιδι του προκριματικου για το CL και αποκλειστεις στο δευτερο παιζεις κατευθειαν στα playoffs για την εισοδο στους ομιλους του EL.. Για να μπεις στους ομιλους του EL κατευθειαν,θα πρεπει να περασεις τους 2 πρωτους γυρους των προκριματικων του CL,να περασεις στα playoffs του CL και να αποκλειστεις εκει.Αν δηλαδη φτασεις στα playoffs του CL τοτε εισαι σιγουρα στους ομιλους. Υπαρχει και το σεναριο ομως οτι αν αποκλειστεις απο το πρωτο πρωτο παιχνιδι προκριματικων του CL και απο το πρωτο παιχνιδι προκριματικων του EL,δεν πας καθολου Ευρωπη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Να μην μπορουν να κρατησουν ενα αποτελεσμα...Θελει πολλη δουλεια ακομα η ομαδα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tool1983 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Με λιγα λογια δηλαδη χρηματα απο CL δεν εχει. Βλεπω ομαδες όπως Αρσεναλ,Φιορεντινα,Μπιλμπάο κ άλλες,που οσο καλη μπαλιτσα κι αν παιζουμε,οσο δεμενη ομαδα κι αν ειμαστε,εχουμε ελάχιστες ελπιδες να τις αποκλεισουμε. Το ΕL είναι πιο ρεαλιστικος στοχος. Ωπ το φαγαμε το γκολακι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demon13 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Τέλος!!!! 1-1 και πετύχαμε 2/2 σε στόχους φέτος. Δεν νομίζω κάποιος να πίστευε οτι με αυτές τις συνθήκες μπορούμε πρωτάθλημα.. Και μια ιστορική 3άρα στο τηγάνι και 4άρα στο τελικό. Μια χαρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stamatinho Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Κλάσικα Ατρομητος με το παναθηναικο λες και παιζει τελικο. Ελα αντε γεια τωρα τελευταιοι και ταξιδακι αναψυχης στη τουμπα. Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
efo355 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Με λιγα λογια δηλαδη χρηματα απο CL δεν εχει. Βλεπω ομαδες όπως Αρσεναλ,Φιορεντινα,Μπιλμπάο κ άλλες,που οσο καλη μπαλιτσα κι αν παιζουμε,οσο δεμενη ομαδα κι αν ειμαστε,εχουμε ελάχιστες ελπιδες να τις αποκλεισουμε. Το ΕL είναι πιο ρεαλιστικος στοχος. Ωπ το φαγαμε το γκολακι. Ο ρεαλιστικός στόχος είναι να περάσουμε τον πρώτο προκριματικό ( με σχετικά εύκολη ομάδα ) για τον champions league και να παίξουμε στα play off του champ league όπου και να μην προκριθούμε έχουμε πάρει κάποια εκατομμύρια ευρώ που βοηθάνε την ομάδα και εξασφαλίζουμε και είσοδο στο EL Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις