Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Απο το 1945 σας παιδευει αυτος ο Τανατζης

3214321.jpg

Εσυ ρε Σταμ βλεπεις διαιτησια καθαρη σημερα?Ειδικα τωρα? Πλακα κανουμε?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εσυ ρε Σταμ βλεπεις διαιτησια καθαρη σημερα?Ειδικα τωρα? Πλακα κανουμε?

Δε βλεπω τoν αγωνα αλλα αυτος ο Τανατζης εχει γινει πιο διασημος και απο τον Ronaldinho.

Όταν έλεγε ελληνοποίηση ο Τράκης, αυτό εννοούσε προφανώς: Σχινάς, Τανατζής κλπ.

Δε βλεπω τoν αγωνα αλλα αυτος ο Τανατζης εχει γινει πιο διασημος και απο τον Ronaldinho.

Ωραια φιλε,δες τοτε το παιχνιδι και μην λες την κλασικη κασετα..

Ωραια φιλε,δες τοτε το παιχνιδι και μην λες την κλασικη κασετα.. 

εξασφύριχτρε στο μεγαλείο σου.

Oταν ακουω τετοιους χαρακτηρισμους για τα ευρωπαικα της ομαδας....νομιζω πως εχω λογο να πω.

Αν παντως αδικητε ο Παοκ δε μου αρεσει που το ακουω.

Αλλα μη τα μαμαμε ολα..

Σταμ δεν ηταν για να κερδισετε σημερα...πολυ κακη αποδοση και τα σφυριγματα σας κρατησαν. Καταλαβαινεις οτι για να μιλαμε για διαιτησια σε ματς με τετοια διαφορα δυναμικοτητας, κατι δε παει καλα.. Κατσε δες τη τεταρτη περιοδο απλα...

Oταν ακουω τετοιους χαρακτηρισμους για τα ευρωπαικα της ομαδας....νομιζω πως εχω λογο να πω.

Αν παντως αδικητε ο Παοκ δε μου αρεσει που το ακουω.

Αλλα μη τα μαμαμε ολα..

Χειρουργειο ειναι ο σωστος χαρακτηρισμος.

Πηδάει ο Κούπερ, ακουμπάει μπάλα, γκολ-φαουλ ο Τανατζής.

Υποκλίνομαι εξασφύριχτρε στο μεγαλείο σου.

Και βέβαια θα υποκλιθείς γιατί έχω τα διπλά. Καλώς τα παιδιά καλώς τα 0-3 sweep.

Και βέβαια θα υποκλιθείς γιατί έχω τα διπλά. Καλώς τα παιδιά καλώς τα 0-3 sweep.

Πες μας για τα χρεη του ΠΑΟΚ...Πιανεις καλυτερα το νοημα της συζητησης εκει

Μιλανε και οι fa2fap πρωταθλητες ευρωπης-γαυροτρολλ για διαιτησιες στην Α1. Αυτοι που πηραν την πιο προκλητικη νικη της σεζον επι της Κηφισιας και ειχαν εξαφανιστει απτο φορουμ για 2 βδομαδες μεχρι να ξεχαστει το θεμα. Θρασος λεγεται αυτο κυριοι λιμανισιοι.

Κατα τ'αλλα, ακομα περιμενουμε να μας ριξετε εκεινες τις 20ρες στο κεφαλι στην Ευρωλιγκα με τους ευρωδιαιτητες για να μας αποδειξετε οτι μονο με διαιτησιες μπορουμε στην Ελλαδα κι οτι εχετε ανωτερη ομαδα :lol: Μολις το κανετε, οπως ειχατε υποσχεθει, τοτε μας ξαναλετε για διαιτησιες στην Α1. Μεχρι τοτε, αφηστε τις -λιωμενες πλεον- καραμελες κι ας μας μιλησει η Κηφισια για γεγονοτα.

• Like 2

Μιλανε και οι fa2fap πρωταθλητες ευρωπης-γαυροτρολλ για διαιτησιες στην Α1. Αυτοι που πηραν την πιο προκλητικη νικη της σεζον επι της Κηφισιας και ειχαν εξαφανιστει απτο φορουμ για 2 βδομαδες μεχρι να ξεχαστει το θεμα. Θρασος λεγεται αυτο κυριοι λιμανισιοι.

Κατα τ'αλλα, ακομα περιμενουμε να μας ριξετε εκεινες τις 20ρες στο κεφαλι στην Ευρωλιγκα με τους ευρωδιαιτητες για να μας αποδειξετε οτι μονο με διαιτησιες μπορουμε στην Ελλαδα κι οτι εχετε ανωτερη ομαδα :lol: Μολις το κανετε, οπως ειχατε υποσχεθει, τοτε μας ξαναλετε για διαιτησιες στην Α1. Μεχρι τοτε, αφηστε τις -λιωμενες πλεον- καραμελες κι ας μας μιλησει η Κηφισια για γεγονοτα.

Αλλα λογια να αγαπιωμαστε!!

Οπως μιλουσες τοτε εσυ για το ματσ της Κηφισιας ετσι μιλαμε και εμεις τωρα...Το παραλογο που ειναι δεν βλεπω...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...